|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
21.2.2012 18:02:25   
jess
winkice nisam zaboravila user posted image
i želim ti, stvarno ti želim ubrzo jednu malu user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 601
21.2.2012 19:44:36   
winkica
Drage moje naša je Amarnat bila sada na kiretaži...i rekla je da se osijeća kao da joj je svemir okrenuo leđa...
Lol@ draga moja znam da je trenutno svaka riječ suvišna....

Razumijem Vas obje iz razloga što znam kako bi se ja osjećala..ne postoje riječi utjehe. Smatram da bi trebale uzeti period i ne suzdržavati se od pokazivanja osjećaja.Vjerujem da Vam je toliko teško da vas suze na napuštaju. Uzmite si vremena za tugovanje jer je ljudski isplakati se i sve izbaciti iz sebe. Osvrnite se dragim ljudima koje volite i koji vole Vas pogotovo vašim supruzima jer jedino oni Vam u takvoj situaciji mogu ublažiti tugu. Oslonite se na ljubav i pažnju svojih obitelji i prijatelja. I stvarno je istina da vrijeme liječi sve rane...Vidjet ćete drage moje da će proći tuga kada ćete ponovno moći truditi se za malu mrvicu. Jedino što vam mogu reći je to da ja vjerujem da tijelo ne bi odbacilo plod da je sve bilo u redu. No cure prvo se morate opustiti i sve se mora slegnuti kako bi ponovno mogle biti sretne trudilice. Mi smo sve uz Vas i razumijemo kako vam je trenutno.
Ja vjerujem da će se za tjedan- dva sve smiriti i mi ćemo svojom radošću i podrškom i pozitivom pomoći da se vi što prije vratite k nama i da zajedno dijelimo iskustva o svemu i svačemu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držite nam se i ovih par dana okrenite se obitelji i voljenima jer samoća može samo naštetiti. Sve bi ovo bilo puno lakše kada bi mogle biti prisutne uz vas fizički. No osjećajte se kao da smo tu i fizički, a mi ćemo svaki dan misliti na Vas...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 602
21.2.2012 20:09:23   
Hladna
O Bože, jadna nasa Amarnat , kad bi je barem mogle sve sad zagrlit, ne mogu ni zamislit koliko je sad tuzna i koliko joj je tesko, dva put ista prica, sigurno se grozno osjeca. Winkice reci joj da smo sve mi uz nju, neka se isplac a ne da drzi za sebe, mora to isplakat, mi ju cekamo i tu smo za nju, salji joj veliki zagrljaj i pusu od nas sa Ringeraje .

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 603
21.2.2012 20:19:39   
winkica
Evo prije pola sata mi je rekla da ide spavat jer joj je jako slabo...vjerujem da će nam sutra doći na forum...
Hladna draga moja kakvo je kod tebe stanje??

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 604
21.2.2012 20:23:06   
jess
O Bože...sjedim tu i razmišljam i tolko sam tužna zbog Amarnat i ne ide mi u glavu, stvarno mi je žao, jadničak mali opet joj se isto dogodilo. Winkice pozdravi je i reci joj da je puno volim i šaljem joj zagrljaje. Potpisujem sve što si rekla, ovaj forum je jedna velika obitelj, a mi trudilice smo postale toliko bliske da je gotovo kao da se poznajemo već dugi niz godina. Baš mi je teško..al vjerujem Amarnat je hrabra i pozitivna cura i sigurna sam da će se ubrzo dignuti i krenuti u borbu za svojom user posted image , a mi ćemo je hrabriti i bodriti i biti uz nju svakodnevno.

< Poruku je uredio jess -- 21.2.2012 20:25:40 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 605
21.2.2012 20:25:00   
jess
winkice kako si ti?
Hladna, jel bila ovulacija prije dva dana?

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 606
21.2.2012 20:33:24   
Anni_
Drage cure, što se to događa? I Riza i Amarnat. Cure, toliko sam se veselila zbog vas, bilo mi je drago kao da sam ja u pitanju, sad sam isto toliko tužna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 607
21.2.2012 20:39:38   
winkica
hm ne želim biti previše pozitivna u ovome što ću Vam sad napisati...ovakoca: 4 dana me svako malo probada ali nije točno bol ko pred menstruaciju ali slična. trebala sam ju dobiti jučer...i danas sam kupila testić...hm nisam Vam rekla da sam ga također napravila...no nisam ništa htjela pisati pošto je danas bio dosta tužan dan za naše cure...napravila sam ja testić i ono ništa, kaže negativan...no međutim tek kad se testna trakica osušila pokazalo mi je tanku ali vidljivu liniju koja se vidi ali nije oštra...e sada ja nisam uopće u svezi te linije ni malo bila oduševljena jer joj baš ne vjerujem...sutra ujutro radim ponovno testić pa ćemo vidjeti što će reći...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 608
21.2.2012 20:42:11   
winkica
Da cure i meni je danas iznimno težak dan kada sam saznala za Amarnat i Lolu...i Riza se to na žalost dogodilo...Stvarno ne vjerujem zašto to Bog tako želi...stvarno je danas bilo previše svih loših događaja...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 609
21.2.2012 20:45:30   
jess
winkice jel se ta druga tanka linija pokazala unutar 10 minuta ili kasnije?

Čekam potpis...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 610
21.2.2012 20:52:30   
winkica
U tome i jest problem...kako sam ja napravila testić i vidjela ništa, ja sam ti njega bacila u smeće...otišla na faks i kad sam se vratila ono kao znaš ono u nadi je spas išla gledat ponovno( iako bila sigurna da neće biti ničega) vidjela i drugu crticu...zato kažem ne znam u kojem se periodu pokazala idruga a i radila sam ga popodne tako da i ne hvatam se za to kao da je mjerodavno... sutra ću ponovno ujutro ako do jutra ne dođe nasretnica... :)

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 611
21.2.2012 20:53:39   
*zmaja*
drage moje cure....ne znam uopće što bi napisala, meni suze oči a mogu samo zamisliti kako je curama....
Amarant, tako mi je žao draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Riza, mila žao mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lol@, žao mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dobro, koji se to vrag dešava?????

winkice, milena sretan ti rođendan, nek ti se ostvare sve želje, jedna se možda već i ostvarila...svim srcem vjerujem u to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala99 i zvončice, čestitam od srca na pozitivnom testu, želim vam školsku trudnoću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mussy, držim goleme fige da si nam trudna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio *zmaja* -- 21.2.2012 20:59:20 >

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 612
21.2.2012 20:54:33   
winkica
ta se testna trakica do mog povratka bila već i osušila tako da joj apsolutno ne vjerujem... :)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 613
21.2.2012 21:03:41   
jess
Draga ajd onda ako user posted image ne bude ni sutra, ti tek preksutra onda pišni još jedan testić, tak će biti najsigurnije, al ako imaš zalihe (ko ja npr.) onda pišni i sutra.
Ja sam grozna s tim testićima, al mene svrbe prstići već 11. ili 12. dan pa ja već onda piškim, znam da je prerano al kaj ne mogu si pomoći.

Čekam potpis...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 614
21.2.2012 21:04:47   
Lol@
Samo da se zahvalim curama na ovim prekrasnim rijecima podrske... od user posted image zaista vam hvala!!!! Vise ludim od nervoze i iscekivanja,al se jos nekako krajickom srca nadam da ovo nije istina sto se desava... user posted image user posted image user posted image
Winkice zaista ti zelim user posted image ili user posted image iskreno... koliko sam tuzna radi sebe usrecilo bi me da znam da su druge trudilice sretne...

Pozdravi Amarnat od mene iako vjerujem da joj nije ni do cega sad... user posted image user posted image

Hvala vam svima !!!!

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 615
21.2.2012 21:22:43   
Hladna
Winkice sutra ti nama opet popiski testic pa javi , drzim fige da je plus.
Meni je pokazalo da je bila ovulacija i bas taj dan i dan prije smo popunili

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 616
21.2.2012 21:26:42   
123beba
Amarnat, strašno mi je žao user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ne mogu si niti zamisliti kako ti je sada... vjerujem da ti trenutno ove riječi ne mogu zalječiti slomljeno user posted image  no, svejedno se nadam da će ti barem kasnije potpora svih nas tu pružiti malo utjehe... najradije bih da si blizo i da te možemo sve user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lol@, ja se još uvijek nadam da će ti tvoja dr. sutra reći neke lijepe vijesti. Drži se!user posted image  Jednostavno se ne mogu pomiriti sa tim da nam bebice odlaze. Molim te javi se čim dođeš od dr. Držim fige za te

Winkice, javi sutra što kaže ponovljeni test. Sretno!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 617
21.2.2012 21:27:19   
jess
Hladna znači O. je bila prije početka uzimanja duphastona? Jeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image onda nam ti odbrojavaš želim ti veliki plusek, a duphastoni će pomoći da se jače ulovi 

Čekam potpis...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 618
21.2.2012 22:09:19   
Anni_
Sad tek pažljivije čitam i vidim da sam svašta propustila.

Lol@ draga drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Winkice, sretan ti rođendan i želim ti da za user posted image  ugledaš user posted image Tako da do sljedećeg rođendana imaš svoju user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 619
21.2.2012 22:33:56   
splicanka
user posted image user posted image user posted image  amarnat draga bas mi je za, ma sta je ovo nije me dan bilo sve lose vjesti... o bože,  ali drzite se cure moje grubo je rec i znam da cu grozno zvucat ja drzim da se sve u zivotu desava sa razlogom, evo ja dva spontana, jedna kiretaza ima mj dana, nemam dice a duboko se nadam da cu imat bebu i da ce se svima nama zelje ostvarit...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 620
21.2.2012 22:42:57   
Nessy
gdje da počnem.......

winkice draga naša dobra vilo, želim ti sretan rođendan i puno ljubavi, sreće i bebica
sutra napravi testić i nadam se da će biti user posted image

mala99 i zvončice naše nove friške trudnice, čestitam vam od srca, čuvajte sebe i bebice i želim vam urednu trudnoćuuser posted image user posted image user posted image

Amarnat, Riza i Lol@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drage moje cure, ne znam šta da vam kažem, svaka riječ je suvišna.
nažalost znam kako vam je grozno i nadam se da će s vremenom proći.
strašno sam tužna zbog vas....ne znam koji se to vrag dešava....ovo me jako jako šokiralo
nemam vam ništa pametno za reći za utjehu jer još ne mogu niti sebe utješiti.
ali evo ovdje na forumu su prekrasne cure koje su uz nas u bilo kojem trenutku i u sretnom i tužnom
user posted image user posted image user posted image

M 2010.

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 621
22.2.2012 0:38:51   
Mussy
armanat, riza i lol@ winkica vam je tako lijepo sve napisala tako da ja to samo potpisujem. ja sam prosla malo drukciju situaciju i mozda glupo zvuci ali nadam se da cete shvatit da je bolje sada da se to dogodilo nego kasnije. ja sam u 25 tjednu trudnoce doznala da moja bebica nema bubrege a vec sam ju i osjecala i nazalost imala inducirani pobacaj. nadam se da ce vas bar malo ujesit i da necete izgubit nadu ja je nisam izgubila ni u jednom trenutku. mi imamo naseg user posted image koji nas cuva. zene su najjaca stvorenja na ovom planetu. voljela bi da sam tada bila na ovom forumu bilo bi mi lakse, sve su cure divne.
winkice navijam za testic i user posted image , ja ga radim sutra ujutro.
nessy sta nisi ti trebala dobit user posted image u pon?

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 622
22.2.2012 8:18:46   
zvončica1
Joooj, ja opet radila test i opet ništa, više niš ne kužim, ili je prerano ili je neki poremećaj što ne vjerujem, poludit ću, sad ću se ohladit od toga i više ne radim testove do slijedećeg tjedna, samo ću doktoru otič napravit betu i to će bit najsigurnije..ne mogu vjerovat da je još prerano, dani mi tako sporo prolaze...Amarnat jako mi je žao ali ako što kaže Jess bolje sada nego kasnije, bit će bebica za tebe bez brigeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 623
22.2.2012 9:08:41   
Nessy
evo stigla moja user posted image  danas.

je Mussy trebala sam dobit u ponedjeljak ali mi smo se ovaj mjesec čuvali kao i sad ovaj koji dolazi jer sam imala spontani prije mjesec dana pa mi je dr. rekao da pričekam bar 2-3 mjeseca.
tako da čekam još jednu user posted image  i onda opet u akciju.jedva čekam.....

Mariola se to malo zeznula pa je napisala da sam trudilica. draga mariola nadam se da je porod gotov, da je bilo brzo i da se maziš sa svojom bebicom....pusa

Mussy sretno sutra za test, držim fige da je user posted image
winkice šta kaže test?

zvončice a kad si ti ono trebala dobiti? najbolje bi bilo da izvadiš betu da vidiš vrijednost

M 2010.

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 624
22.2.2012 9:22:39   
Mussy
Evo mi smo se cuvali 3 mjeseca, prosli mjesec nije bilo nista a sad napravila test i nema crtice a nema jos ni user posted image , niti osjecam da treba doc, jedino u zadnjih par dana mi se povecao apetit. sad sam malo zbunjena user posted image , pricekat cu 2 dana pa ponovit test.

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!