|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
20.2.2012 18:19:44   
Amarnat
ma Winki je isvjezenje na forumu, uvijek dobre volje i nasmijana,...uvijek pozitivna i to se osjeti u svakom njenom postu, zato ju svi i volimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo malo vibrica veeelikih roznih slonovskih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nam i ti ugledas veeeeeliki user posted image na testicu, ma mila moralo se nesto uloviti, pa sve ste pokrili :) i i nisi razmisljala puno o tome jer si bila koncentrirana na ucenje!

Mislim na tebe!

Mala pa ja ne vjerujeeeem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas nisi mogla docekati sutra ujutro, heheheheheheh!!!
Ma predivno, pa ti si trudna, ajmeee jos jedna user posted image !!!

Ja sretna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna vibrrrrrrrram da je ovulacija, i sad u AKCIJUUUUU! jesi li me cula, sve dane do kraja mjeseca da si pokrila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mussy ma i ti ces u srijedu ugledati user posted image sigurna sam!

ajme Mariola kazete otisla u bolnicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma braaaavo draga, samo hrabro!! hehehehe jos je danas kukala kako se princezici ne zuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andy kada su tebi krenule mucnine? stigao mi danas na mail sa RR kalendar trudnoce, pa kaze 6 tjedana user posted image , bas me razveselio, ali iskreno nisam mislila da vec toliko ima...heheheh,....mojih mucnina jos nema, ni ne naziru se,....
kad sam malishu nosila pocela sam povracati vec u 5 tjednu...

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 576
20.2.2012 18:22:39   
Amarnat
Andy daj mi na privat posalji link od trudnickog foruma koji pratis ;) da ne kopam..

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 577
20.2.2012 18:52:50   
zvončica1
Ej Mussy to što me cice bole nema veze više s bromergonima jer me uvijek malo bole prijem menge ili dok sam bila trudna, ja sam ga pila jer nakon dojenja nisam išla na provjeru prolaktina 4 godine ali mi je stvaralo velike probleme što se tiče menge i svaka 3-4,mj. mi je curio iscjedak onda sam krenula kod endokrinologa i obavila sve pretrage od uzv cica, abdomena,maternice, hormone vadila sve žive i nežive i sve je bilo ok, pila sam ga 3 mj. i nakon toga mi menga dolazi uglavnom 2-3 dana prije, znači 26-27 dan ciklusa, e sad je ipak ovo malo dulje razdoblje prošlo, po meni kasni mi 3 dana otprilike, imala sam 21.01.zadnju mengu, a test sam radila danas ujutro i bio je negativan..malo sam zbunjena, ko da sam prvi put, a već imam 2 kikača...kad smo prije 3.godine radili na bebi nismo mogli ostat trudni zbog prolaktina a sad  nakon 3 mj. eto bebača!!! bila bih presretna da je:))) čekat ću još par dana pa ću ponoviti test, možda je ovulacija bila klasnije.

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 578
20.2.2012 19:42:40   
BUMBI
mala čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 579
20.2.2012 21:54:04   
splicanka
aaaaaaaaaaaaaaaa niste primjetile da me nemaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hehhehehehehe nema frke evo stanja u mene: tsh stitnace je 3,2 znaci to je jos normala jer je granica 3,6 tako nekako znaci ok, bar se nadam.. e sad vidi horora, odem na higijenski danas urinokurtura sve cisto ali kad sam vidila TORCH opizdija me sok, oprostite na izrazima ali doslovno... i sad pise ovakko cytomegalovirus igm negativan , citomegalovirus igg pozitivan, herpes igm negativan, herpes igg pozitivan , rubella virus igm negativna, rubella virus igg pozitivna, toxoplasma i igm i igg negativna.... dobijem momentalno slom zivaca, nisam znala kako sam dosla iz grada, pa boze sta je ovo imam sve moguce i dignem uzbunu zovem muza, doktoricu ma sve zive... kad ono dodjem doma saberem se udjem na internet ( onome ko ga je izmislija skidam kapu) i ovako procitam: kad je kod ovakvih nalaza igm negativan znaci da virusa nema tj nije prisutan , a kad je igg pozitivan virus ste imali, ili ste na njega imuni sta bi znacilo (bar se ja nadam ) da je ovo sve ok tj nemam nikakvih ovih sranja i moje su pretrage zavrsile skroz pozitivno ali isto sam narucena u sridu da ona sve nalaze upise i vidi aj ti sad reci??? pa danas sam zamalo zavrsila u ludari na firulama... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  o bože daj mi sve ok da uskoro mogu radit na maloj user posted image user posted image user posted image user posted image  a sad svima poruka: nekako sam preletila sta ste pisale nadam se da je sve ok i da ce bit sta vise user posted image user posted image user posted image user posted image  nije me bilo par dana jer mi je crka punjac od laptopa pa sam morala ic dr kupit ali sad sam tu ponovo user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 580
20.2.2012 23:01:14   
Kontesa Nera
Pozdrav cure! Samo da proletim..
Riza, najdraža, tako mi je žao!!!user posted image user posted image user posted image Bila sam uvjerena da si trudna!user posted image Ne mogu ni zamisliti tvoje razočaranje, sigurno ti je grozno! Uzmi si vremena koliko trebaš, mi ćemo biti tu za tebe kad nas se zaželiš, ali ipak nemoj nam pobjeći na duže vrijeme, falit ćeš nam! Mislim da će ti ipak biti malo lakše kad si tu pa kad vidiš kako i ostale cure imaju "problema", vidjet ćeš da je to sve normalno i tako jednostavno mora biti..Samo ne gubi nadu, vrati nam se još jača i uskoro iznenadi sa puuuno crtica i plusića! Šaljem ti zagrljaje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Možda je Mariola već i dobila svoju bebicu dok ja ovo pišemuser posted image , ako nije, želim joj sve najbolje, da što brže i bezbolnije prođe!

Winkice, želim ti ipak najljepši rođendanski poklon!!user posted image user posted image Neka si ti nama na čekanju, dok je tako uvijek postoji nada, a čekanje se u većini slučajeva dobro isplatiuser posted image Želim ti jedan veeeeeliki user posted image ili user posted image !!! (btw. ja malo-malo škicam forum za trudnice,haha, čisto da se naviknem user posted image )

Mala99, pa zašto si u šoku ako je test poztivan?! ahahahaha!user posted image Pa ludo, skači od sreće!!!user posted image user posted image user posted image Samo ti to za koji dan potvrdi i dođi nam se pohvaliti a najmanje jednim user posted image !!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mussy, nadam se da ćeš vidjeti veeeeliki user posted image !!!!!!

Andy, samo uživaj i debljaj se, ako treba i piški po svuda kao Amarnat, sad možeš šta hoćeš i kako hoćeš!!! user posted image user posted image user posted image

Hladna, nemoj se mučiti s tim ciklusima i ovulacijama, sve će biti ok, sredit će se to već, a ti samo budi happy i opuštena, trudi se pa šta bude-bit će, a bit će dobro sigurna sam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvončice, pozdrav! Nadam se da ćeš i ti ubrzo postati ponosna user posted image !!

Splićanka, nismo te zaboravili, falila si naravno! Iako ništa ne kužim te nalaze, uvjerena sam da je sve ok, hahahahah! Koja si ti paničarka!user posted image

Ostalim curama šaljem puuuuno pusa i pozitivnih vibrica!!!

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 581
21.2.2012 7:56:06   
123beba
ajme curke, koliko novosti... ja sam zadnjih dana u nekom gužvancu pa samo čitam, no nikako da se javim... user posted image  No, ne znači da manje mislim na vas ili manje navijam! user posted image

Winkice, sretan ti ročkas! Moja želja ti je da svoj idući ročkas dočekaš sa bebicom u naručju koja se već polako diže... znači, ovo je krajnje vrijeme da se primi! Neka iduća ne dođe i tako 9 mjeseci! I naravno, šaljem jednu rođendansku pusetinu! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mariola, nadam se da ti i tvoja curka sada već uživate i odmarate! Šaljem user posted image

Mala99, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!! Želim ti prekrasnih user posted image !

Mussy & Zvoncica, želim vam da obje ugledate svoj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Riza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontesa Nera, Hladna, PinkyFunkyBirdy, Anni, Jess... i sve curke koje sam zaboravila... SRETNO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 582
21.2.2012 8:12:01   
zvončica1
Samo da Vas obavjestim da od user posted image  još ništa, jučer navečer i danas ujutro me malo trbuh boli kao da trebam dobit i neki bijeli iscjedak...eto malo vibrica za nas koje očekujemouser posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 583
21.2.2012 8:14:15   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: zvončica1

Samo da Vas obavjestim da od user posted image  još ništa, jučer navečer i danas ujutro me malo trbuh boli kao da trebam dobit i neki bijeli iscjedak...eto malo vibrica za nas koje očekujemouser posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada radiš testić?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 584
21.2.2012 8:51:03   
Mussy
Winkice sretan rodendan dan i neka bude danas user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 585
21.2.2012 8:51:21   
PinkyFunkyBirdy
Winkice SRETAN ROĐENDAN!!!!!
user posted image
user posted image
Želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi, svega što si sama želiš i najviše od svega ti želim barem 5 bebača user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Nadam se da ćeš već danas ugledati user posted image !

Mala99, iskrene čestitke na user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa to je prekrasno! Baš mi je drago! Sad samo odmaraj i uživaj u blaženom stanju, a ja ti želim prekrasnih 9 mjeseci user posted image i školsku trudnoću! user posted image

Mussy, od srca ti želim da sutra ugledaš veliki i debeli plus i da budeš ponosna user posted image !

Puse svim trudilicama i trudnicama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 586
21.2.2012 9:01:40   
zvončica1
Bumbi testić sam radila prekjučer al je bio negativan, vjerojatno sam ga prerano radila, možda sutra ujutro opet, neču prije jer se i bez toga nerviram, neka beta malo poraste pa da bude pravi user posted image , jer mi se druga crtica jedva nazirala...bit ću strpljiva, sigurna sam da je to to, nikad mi nije ovako dugo kasnila osim kad sam ostala trudna sa svoja 2 user posted image !

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 587
21.2.2012 9:12:03   
Hladna
Winkice sretan ti ročkas i da ugledas plus na testicu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 588
21.2.2012 13:24:31   
mala99
Evo drage moje da vam se javim, još sinoć sam napisala cijelu priču pa me izbacilo, ahhh ta raja.
Moram vam reći da su mi suze jučer krenule kad sam vidjela vaše čestitke i oduševljenje, stvarno ste prave prijeteljice- najbolje prijateljice.

Evo ovako je bilo: ja sam prekjučer ujutro probala napraviti s prvim urinom helmtest i nisam niš kužila, kao nema trudnoća, ali se nakon 5-10 min pojavila ona druga crtica. Činil mi se da sam trudna, a test to baš i nije pokazao. Zato sam jučer išla po drugi test uzela neki novi Clearblu digitalni.

I tako došla ja s posla i mislila se da li da radim test ili ne, i kako nisam mogla izdržati napravila ga sa popdnevnim urinom i odmah mi pokazao da sam trudna. A ja sam mislila da neće moći očitati zbog niske razine hormona.

Ne mogu vjerovat da nam je uspjelo odmah prvi mjesec, kad vidim koliko ima trudilica.
A ja sam nekako imala osjećaj da sam trudna jer me 7 dana prije očekivane user posted image sve probadalo, jer mi inače nije tako.

Sada se samo nadam da će biti sve ok, doktorica me naručila tek 13.03., a to mi se čini tako daleko, ko će izdržati.

Drage moje, hvala vam svima. I iskreno, zaista iskreno i od srca vam želim bebice i to brzo, brzo. Ljubim vas i grlim sve!!!

I dalje ću vas pratiti, ne mogu vas sada napustitiuser posted image user posted image

Winkice draga sretan ročkaš i dobro se zabavi!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 589
21.2.2012 13:48:18   
zvončica1
Mala99 i ja sam radila s helmtestom i ne mogu vjerovati, isto tako mi se nakon nekoliko minuta pokazala druga crtica,ali jedva vidljiva, možda danas odem po drugi al garant sam trudna jer mi je od danas počelo bit muka i čim nešto malo pojedem mi je ok..sretna sam radi tebe, javim se sa daljnjim informacijamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 590
21.2.2012 13:53:02   
mala99
Ajde draga, samo hrabro. I ja sam znala da sam trudna, ovo mi je druga trudnoća, pa upoznaš svoje tijelo.

Meni je taj clearblue digitalni pokazao sa popdnevnim urinom, a helmest nije mogao sa jutarnjim. Meni se taj test pokazao baš dobar, košta 66 kn.

Ajde draga imat ćemo termin isti danuser posted image user posted image user posted image I ti si trebala dobiti 17.02., ako dobro pamtim?

čekam rezultate javi se brzo...

Neposredna veza do poruke: 591
21.2.2012 14:38:08   
Fiona9
Rizauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mala99 želim ti prekrasnih user posted image Winkice sretan ročkas,a za user posted image neka se pojavi user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 592
21.2.2012 14:47:41   
zvončica1
Po mojoj procjeni najkasnije 19. ali ciklusi su mi 26-27 dan tako da tu negdje kako si ti rekla, 21.01. sam imala zadnju M. Bio je meni čudan taj helmtest jer sam dobila 2u1,za 22,00kn,haha mislim da ću ko prije uzeti intim plus, taj mi je pokazao na moje 2 mrvice user posted image  odmah 1 dan kašnjenja...uglavnom javim ishod situacije,.user posted image

(Odgovor članu Fiona9)
Neposredna veza do poruke: 593
21.2.2012 15:26:03   
winkica
Drage moje cure puno vam hvala na svim silnim čestitkama, no saznala sam jako tužnu vijest...naša draga Amarnat je završila u bolnici i ponovno se ponavlja ono što joj se jadnoj već dogodilo.

Drage naše Riza i Amarnat jako sam tužna i sve me to pogodilo kao da je bila moja bebica upitanju iz razloga što smo sve postale tako divne prijateljice i kada se takva strahoda dogodi bilo kome od Vas imam osjećaj da se desila upravo meni.. Amarnat čim nam se vratiš iz bolnice javi nam se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 594
21.2.2012 15:51:09   
PinkyFunkyBirdy
Ajme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ne opet ... jednom je to teško, ali kad se ponovi ... prestrašno. user posted image user posted image user posted image
Amarnat, draga naša, jako mi je žao. user posted image user posted image user posted image Da te barem mogu nekako utješiti.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 595
21.2.2012 15:55:15   
mala99
Ajoj , ne mogu vjerovati. Draga moja Amarnat, a tako sam se nadala da ćemo biti zajedno trudnice.

Sada kad sve ovo čujem bojim se za svoju trudnoću prvo Riza, pa sada Amarnat, a tako nam je lijepo krenulo.

Cure, jako, jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image . Drž te se, budite jake.

Inače zvončice i ja sam kupila te dva za 22 kn i nakraju opet išla kupiti drugi.

Želim ti plusić, daj bar jednu dobru vijest danasuser posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 596
21.2.2012 16:28:52   
Mussy
Armanat ne opet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image jako sam tuzna to je stvarno teska situacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stvarno to ne zelim nikome... nadam se da je lazna uzbuna i da ce bit uredu. Uz tebe smo user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 597
21.2.2012 16:30:36   
Mussy
Nessy di si nam ti, javi nam ti lijepu vijest user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 598
21.2.2012 17:30:23   
Lol@
Nisam uspjela sve postove procitati,samo vidim da je puno suza,i ja cu se pridruziti,cekam jos sutra da vidim sta ce mi ginicka konacno reci,al dr.moja danas mi je rekla najvjerojatnije da sam bila trudna i izgubila bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 599
21.2.2012 17:58:25   
jess
Riza sunce...tako mi je žao...znam da nema riječi utjehe, al želim ti samo reći ne predaj se! Uzmi si vremena kolko god ti treba, al ako ti ipak bude teško dođi nam mi te čekamo ovdje i uz tebe smo... Drži mi se i vjeruj mi proći će, s vremenom će biti bolje...krenut ćeš u nove pobjede i imat ćeš svoju user posted image user posted image

Amarnat draga moja pa nije valjda opet isto, žao mi je jako ne mogu ti opisati. Drži mi se i javi nam se čim dođeš iz bolnice. Uz tebe sam...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lol@ moja pa ne mogu vjerovati ovo sve što čitam, nije me bilo dan i pol i toliko šokova, pa kak, al ja sam uvjerena ako ti je temperatura povišena ima nade da je bebica još tu, vidjet ćeš sutra što će ti gin. reći, nadam se da je dobro, držim fige da je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!