Kontesa Nera
|
Pozdrav cure! Samo da proletim.. Riza, najdraža, tako mi je žao!!! Bila sam uvjerena da si trudna! Ne mogu ni zamisliti tvoje razočaranje, sigurno ti je grozno! Uzmi si vremena koliko trebaš, mi ćemo biti tu za tebe kad nas se zaželiš, ali ipak nemoj nam pobjeći na duže vrijeme, falit ćeš nam! Mislim da će ti ipak biti malo lakše kad si tu pa kad vidiš kako i ostale cure imaju "problema", vidjet ćeš da je to sve normalno i tako jednostavno mora biti..Samo ne gubi nadu, vrati nam se još jača i uskoro iznenadi sa puuuno crtica i plusića! Šaljem ti zagrljaje! Možda je Mariola već i dobila svoju bebicu dok ja ovo pišem , ako nije, želim joj sve najbolje, da što brže i bezbolnije prođe! Winkice, želim ti ipak najljepši rođendanski poklon!! Neka si ti nama na čekanju, dok je tako uvijek postoji nada, a čekanje se u većini slučajeva dobro isplati Želim ti jedan veeeeeliki ili !!! (btw. ja malo-malo škicam forum za trudnice,haha, čisto da se naviknem ) Mala99, pa zašto si u šoku ako je test poztivan?! ahahahaha! Pa ludo, skači od sreće!!! Samo ti to za koji dan potvrdi i dođi nam se pohvaliti a najmanje jednim !!! Mussy, nadam se da ćeš vidjeti veeeeliki !!!!!! Andy, samo uživaj i debljaj se, ako treba i piški po svuda kao Amarnat, sad možeš šta hoćeš i kako hoćeš!!! Hladna, nemoj se mučiti s tim ciklusima i ovulacijama, sve će biti ok, sredit će se to već, a ti samo budi happy i opuštena, trudi se pa šta bude-bit će, a bit će dobro sigurna sam! Zvončice, pozdrav! Nadam se da ćeš i ti ubrzo postati ponosna !! Splićanka, nismo te zaboravili, falila si naravno! Iako ništa ne kužim te nalaze, uvjerena sam da je sve ok, hahahahah! Koja si ti paničarka! Ostalim curama šaljem puuuuno pusa i pozitivnih vibrica!!!
|