|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
19.2.2012 21:27:05   
Hladna
Ej cure evo me user posted image

Jess mislim da nista od ovulacije, zapravo u noci sam mjerila temperaturu oko 3 kad sam isla na pisanje i bila je 35,9 , a inace ju mjerim u pol 7 no probudila sam se u pola 9 i odma mjerila i bila je 36,4 tako da ne znam koja je prava???, ako jest 36,4 onda je bila ovulacija a ako nije onda nista od ovulacije user posted image user posted image inace mi je do sad se stalno ovih dana kretala temperatura od user posted image 35,9 do 36,1 tako da bi 36,4 bilo to to . Danas sam pocela s duphastonim i bas me muci sto ne znam jel bila ovulacija il ne .

Riza ja bi ti savjetovala da izvadis betu il za dan dva jos jedan test i znat ces sve- ja se nadam da je to trudnocauser posted image user posted image
user posted image user posted image

Amarnat ti nam se opusti i uzivaj u trudnoci, cuvaj bebicu user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 526
19.2.2012 21:28:48   
Amarnat
heheheheheh gleee stvarno koliko sam napisala :D

Kontesa stvarno sam oglupilauser posted image eto mi jos jednog vrlo pouzdanog simptoma trudnoce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jos mi bilo cudno i ne bas sasvim jasno to o putu za ZG i Petrovu, ma reko di ces, nisi valjda poludila...a ja sam daaaa, totalno pomjesala vas dvije
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e

Hehehehehe ma necete mi zamjeriti jelda?!! to su hormoni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sad opet od mene jedna smijesna storija...desila mi se i u 12 mj kad sam ostala trudna.....kako rekoh malo malo trcim piskiti i skroz mi curka taj iscjedak,....maloprije krenilo curit i ja trk da toaleta i na putu se upiskimuser posted image user posted image OPET,....pa strasno....ja cu u zemlju da propadnem.....hahahahahahahaha,....jadna ja, koko ce mi tek biti sa busom do zuba, morat cu pelene stavljati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 527
19.2.2012 21:38:33   
Kontesa Nera
HAHAHAHHAHA, Amarnat baš si me nasmijala!user posted image user posted image A jesi luda..user posted image Sve ti je oprošteno, samo neka si ti nama trudnica!!! user posted image user posted image E da sam i ja, pa nek piškim po cijelom stanu, ne bi mi smetalo, ahahahhaha!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 528
19.2.2012 21:41:08   
Anni_
Amarnat eto ti još jednog dokaza da si trudna, piškiš user posted image user posted image user posted image  Stvarno super (mislim za trudnoću). Uživaj, draga!
Kod mene ništa novo, nikakvi simptomi, ničega. Napravit ću test u utorak ili srijedu jer mi je dosta neizvjesnosti. Što bude, bude.

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 529
19.2.2012 23:20:09   
Amarnat
Hladna ne bih znala sto da ti kazem user posted image ali sto god i kako god, samo bez previse sekiracije user posted image

Kontesa drago mi je da sam te nasmijala, bome sam se i ja smijela,...a kad mi se to desilo u 12 mj. sjedila sam za laptopom i tipkala tu sa curama na forumu....hehehehehehe!

Anni a kada ti NE(treba) user posted image doci? ili kasni? podsjeti me,...puuuuuuno vas je i jednostavno ne pamtim sve user posted image

Reci cu ti samo jedno, ako ti user posted image jos ni ne kasni, ne radi test bez veze,...cekaj da dode vrijeme pa onda napravi testic, drugacije ces se samo pojesti i sekirati...

Pusa svima, odoh u krpe user posted image user posted image

there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 530
19.2.2012 23:39:01   
Anni_
Amarnat, znaš da ima onih osjetljivih testova koji se mogu raditi i do 4d prije očekivane. Meni (ne)treba doći u čet-pet pa sam mislila dan-dva ranije da se ne živciram više. Jer sam si nagomilala posao od tog sveg iščekivanja i nerviranja i već opasno kasnim s tim što radim.

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 531
20.2.2012 0:08:14   
jess
Amarnat draga eto vidiš, ma ja sam bila 100% sigurna da je user posted image tu. A i ta mala zmotanost puno govori da hormoni rade svoje. Naravno da ti nećemo zamjeriti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a tek piškanje, a stvarno si me nasmijala !!!!
Zvali smo Petrovu i tak kak su mi curke rekle, zvoni al se nitko ne javlja, zato sam mislila da ćemo se uputiti u zg ako ih ne dobijemo.

Hladna znam na grafu će se vidjeti tek nakon tri dana povišene dal je bila O. ili ne, al ja navijam da je bila i ako ste pokrili sve dane, nemoj se mučiti. Vjerujem da te sad to brine, al ako nije bila barem će ti regulirati cikluse. Meni je gin.rekao da bi ih trebala trošiti barem dva mjeseca da mi reguliraju cikluse, a sad ako bude O. prije 16. super, a ako ne bude, neka se ne žalostim, treba prvo srediti to pa onda vidjeti kaj dalje. Drži mi se i držim fige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni uh i ja sam ti takva ja bi htjela znati (vjerojatno ko i većina curki ovdje) čim prije, odmah nakon ovulacije kaj se događa, i ja sam obično piškila testiće 11. ili 12. dana. Želim ti velike user posted image ili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 532
20.2.2012 6:19:19   
123beba
Dobro jutro moje dame! user posted image  
Nisam za vikend baš bila ovdje pa mi je teško sve poloviti, no najvažnije je da nam je ova veljača dosta plodna! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Curke, sretno sa testovima danas! Sve mi nešto "miriši" na puno user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Javljajte što kažu testovi! Želim svima user posted image  ili user posted image  i da brzo bude puuuuuuuuuunoooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 533
20.2.2012 9:23:24   
Nessy
pozdrav curke!
evo novog radnog tjedna pa smo sve odmah aktivnije user posted image

Amarnat presmiješna ti je priča. čuj ako si već sad počela pišat naokolo bilo bi dobro da počneš vježbat one kegelove vježbe jer će dok buša poraste biti svašta......he he heuser posted image user posted image user posted image
kako si? kad planiraš ići na pregled?

Hladna evo i tebe. kako si? žao mi je kaj te muči ovulacija ali nadam se da će ti se sad pod tabletama ciklusi izregulirati

Anni za testić ti ja preporučujem da se bar probaš stripit do dana kad ne trebaš dobit. da ne bi slučajno bilo prerano, pa bude minus i onda će ti biti još gore nego sad. znam da je najteže izdržat taj zadnji tjedan ali probaj

Riza kak si ti?

Sunshine i Andy kako ste, javite se ovdje jer vidim da vam trudnički forum nije aktivan.

mene počelo sad ujutro gadno frkati, evo user posted image  je na vratima

curke puno pusa i držim fige.....user posted image user posted image user posted image user posted image

M 2010.

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 534
20.2.2012 9:32:38   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage trudilice (još malo pa ću vas pozdravljati sve s trudnice user posted image )!
Nije me bilo na forumu za vikend i već ima toliko novosti. user posted image user posted image user posted image
Riza, pa ti imaš user posted image !!!!! Pa to je odlično! Baš sam sretna zbog tebe draga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala99 nam isto ima sve simptome trudnoće koje su imale i ostale trudnice! Draga, kad će taj testić? Ionako već znamo što će pokazati: user posted image !!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mussy, što veli tvoj testić? Držim fige da je ogroman plus! user posted image user posted image user posted image
Amarnat, draga naša trudnice ... samo ti piški user posted image , bitno da maziš i paziš bušu i tog malog anđelčića u buši! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim ostalim trudilicama šaljem puno pusa i vibrica da se bebači prime čim prije!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 20.2.2012 9:33:47 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 535
20.2.2012 9:59:54   
mariola
Trudilice:  
user posted image        sarah_zg - 02.02.   došlauser posted image user posted image
user posted image         bebica77 - 02.02.   došlauser posted image user posted image
user posted image          jess - 05.02.     došlauser posted image user posted image
user posted image           lol@ - 05.02.     došlauser posted image user posted image
user posted image           *zmaja* - 07.02.  došlauser posted image user posted image
user posted image            unna - 09.02.
user posted image            Ananke- 09.02.  došlauser posted image user posted image
user posted image            Amarnat- 11.02.  ponosnauser posted image
user posted image          tascha - 13.02.
user posted image            fiona9 - 13.02.  došlauser posted image user posted image
user posted image           bombončić02 - 13.02.  došlauser posted image user posted image
user posted image            Riza- 14.02.  došla user posted image user posted image
user posted image             mala99 - 17.02.
user posted image           Kontesa Nera- 18.02.   došlauser posted image user posted image  
user posted image          Mussy - 20.02.
user posted image          Nessy - 20.02.
user posted image         winkica - 21.02.
user posted image         Anni_ - 24.02.

user posted image          PinkyFunkyBird - 29.02.

Navijačice:

Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_  , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba,vlatkam,leptir5,Lee,anonno17,AntonijaV, gogule,lidac0605,graško,pakić,breskvica22,gianna,točkica28, fever, pincirotvajler,mariola, sarah_zg,amarnat, nessy
 user posted image user posted image user posted image user posted image     

Cure moje, od srca iskrene čestitke Amarnat i Rizi koje su napokon ugledale user posted image . Zbilja mi je drago zbog vas.
Jako mi je žao cura koje su se opet razočaraleuser posted image user posted image user posted image  Ali, glavu gore, bit će boljeuser posted image user posted image  Dočekat ćete i vi svoj danuser posted image
Iako se ne javim svaki dan, mislim na vas i željno iščekujem plusiće s vamauser posted image user posted image user posted image
Malo sam brljala s uređivanjem ove teme, jutros sam od 7 vrijedna i nadam se da nisam ništa fulala, ako jesam molim vas, uopzorite me i oprostite. Sutra mi je termin, mislila sam da ću već roditi ali moja curka se ne da vani. Lagano šizimuser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 20.2.2012 10:32:29 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 536
20.2.2012 10:22:25   
PinkyFunkyBirdy
Draga Mariola, pa ti si nam još uvijek 2 u 1! user posted image
Želim ti što laganiji i brzi porod i da čim prije imaš u naručju svoju ljepoticu! user posted image user posted image user posted image

Molim te dodaj i moj datum: 29.02.2012. pa da budem i ja na listi. Hvala!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 537
20.2.2012 10:26:16   
Riza
Curke moje! Javljam se samo kratko da iako uopce nemam snage pisati ovo sto pišem posto ste svaki dan bile uz mene da vam kazem da sam gadno iskrvarila sinoc.....psihički sam klonula i iako znam da ovdje ima puno tuznijih i tezih priča i slučajeva ja se na nekoliko vrijeme odjavljujem sa RR. Moram se sabrati...prestat plakat i shvatit da nije kraj svijeta. Zalosna sam.....
user posted image user posted image user posted image .
Curke....držim fige da sto prije ugledate svoje plusice:)

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 538
20.2.2012 10:26:50   
mariola
Evo Pinky jesam.Nisam bila sigurna da li da dodam ili ne jer si napisala da ju čekaš pa onda u akciju. Ali ok, bitno da ona ne dođe uskorouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ja još uvijek u komadu, imam osjećaj da sam već dvi godine trudnauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 539
20.2.2012 10:31:15   
mariola
Aaaaaaaaaaaaa Riza žao mi je, najiskrenijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 540
20.2.2012 10:35:36   
Riza
Na neko vrijeme....(ispravak jer ne mogu na prijasnjem postu ispraviti)
Mariola draga...hvala ti! Zelim ti brz i lagan porod i da uskoro napokon uzivas sa svojim andelom u narucju! user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 541
20.2.2012 10:54:07   
PinkyFunkyBirdy
Riza draga moja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jako mi je žao. Ne mogu ti opisati koliko... user posted image user posted image user posted image
Samo uzmi vremena koliko trebaš... mi ćemo biti tu za tebe kad god nas zatrebaš. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 542
20.2.2012 11:05:00   
andydea
JUTRO curke....RIZA moja jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image ....moraš znati da smo sve uz tebe i naravno ako ti je potrebno da se malo makneš...slobodno neka tako i bude.....mi te čekamo....nemoj samo imati crne misli...posveti se sebi i dragome....čitaj knjige,idi u šetnje...slušaj laganu muziku i opusti se....doći će tvoje vrijeme kad se najmanje budeš nadala,a onda čemo feštati obečajem ti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 543
20.2.2012 11:06:55   
Amarnat
Ajme kako me obradovala Mariola sa svojim popisom danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ti draga, zelim ti divan i lagan porod, da bude brz i da se cim prije ti i tvoja mala princezica zagrlite i izljubite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RIZA mila pa ne mogu vjerovati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu i ne mogu,........Zao mi je mikice, znam da zans da ce to proci i da ces ponovno u akciju, ali jednako tako znam da ovo sto sada pisem za tebe nema smisla jer ti se svijet srusio. Jooooooooooooj koko nasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde, drzi se, mi cemo misliti na tebe svaki dan, to sigurno znas...odmori, isplaci se i izbaci tugu iz sebe, prespavaj,...uhhh, joooooj user posted image user posted image [sm=smiley19.gif

Ljbim te i grlim mikic,i uz tebe sam user posted image user posted image

Nessy- drago mi je da si se i ti nasmijala mome piskenju po stanuuser posted image , da zamisli sto ce biti kasnije, kad busa bude veeeelika user posted image hehehehehe, a uopce nisam imala tih problema kada sam sineka nosila u busi!
EEEEE a kegleove vjezbe, nebi vjerovala, sada cete se mozda jos vise smijati, ali dragi mi je za Valentinovo kupio one kuglice za jacanje, sto se umetnu unutra kao tampon,...ja sam ih bila dugo gledala po netu i on to skuzio i kupio mi ih, sda je zbilja vrivjeme da ih pocnem i koristiti user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni moj savjet za test ti je da ipak sacekas malo i smiris svoju glavicu user posted image brzo ce tvoj datum pa ces test napraviti dan iza,...ne jurcaj sada bez veze, znam da ti je tesko to sada docekati ali dobro je Nessy rekla, ako i jesi trudna a za testic bude prerano mogla bi se jako razocarati kada vidis minusic i bit ce ti jos gore....CEKAJ do datuma i onda napravi test, ako vec ne mozes cekati da ti koji dan kasni .

Pinky hvalaaaa, zapiskavam po cockovima jesi vidjela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ee cure a sad jedno pitanje od mene- jutros mjerim temperaturu kao i svako jutro, u isto vrijeme kad ona pala sa 36.8 na 36.4.....WHY?? ZAR NEBI TREBALA OSTATI POVISENA?

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 544
20.2.2012 11:21:17   
andydea
AMARNAT opet ćeš dobiti po guziuser posted image user posted image user posted image ...zašto mjeriš temperaturu????ne brini u trudnoći je to normalno,meni je variralo od 36,5-37,5....uživaj uuser posted image  i ne misli previše....ja sam bila takva i tek sam sad nekako odahnula,ali još uvijek srezervomuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 545
20.2.2012 11:23:17   
mala99
Joj Riza moja baš mi je žao...

Samo hrabro, bit će bolje.

Ja sam sad skroz zbunjena i u laganoj panici.

Znači user posted image nije došla već 3 dana, ali mi se pojavio neki lagani smeđkasti iscjedak, samo malo.

Imam probadanja, ali nikad nisam imala taj iscjedak.

Molim iskustva?

Popodne radim test, ali mislim da sam trudna.

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 546
20.2.2012 11:27:12   
Amarnat
hahahahaha Andy ne mrem si pomociuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo obecajem da vise necu user posted image

Mala mozda implatantacijsko krvarenje, a zasto ne sacekas jos jedan dan pa testic ne napravis sa prvim jutarnjum urinom??

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 547
20.2.2012 11:29:45   
mala99
Implatacijsko krvarenje je 6-7 dana od ovulacije, jel tako??

A meni je danas već 31 dan, kasni 3 dana

Tako da mislim da nije to to

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 548
20.2.2012 11:37:17   
Amarnat

IZVORNA PORUKA: mala99

Implatacijsko krvarenje je 6-7 dana od ovulacije, jel tako??

A meni je danas već 31 dan, kasni 3 dana

Tako da mislim da nije to to

Mala Implantacijsko krvarenje -uobičajeno je kod većine žena na početku trudnoće, i nije nikakva zabrinjavajuća pojava. Javlja se vrlo rano u trudnoći, već 6-12 dana nakon oplođenja, a posljedica je usađivanja ploda ili zametka (odnosno oplođene jajne stanice ) u stijenke maternice, usljed čega dolazi do laganog krvarenja. Moguće je da se krvarenje poklopi s danom kada treba doći očekivana menstruacija.
Implantacijsko krvarenje nije ni slično menstruaciji.Ono u pravilu traje kraće, samo 3-4 dana, manjeg je intenziteta, i obično je puno slabije od uobičajene menstruacije.

znaci da je moguce da je bas to u pitanju,....nekim curama zna krenuti i 14-15 dan nakon oplodenja...a nekima se ni ne pojavi... ;)

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 549
20.2.2012 11:43:42   
mala99
U prvoj trudnoći nisam ništa primjetila. Ponavljam ovo je jako malo, par kapi, ali opet me malo zabrinulo.

Ako neko ima iskustva neka se javi. Hvala

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!