Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 8:28:50
|
|
|
|
Riza
|
Curkeeee!!!! Kako steee???? Ima li kakvih novosti?! Amarnat....moram ti još jednom čestitati....presretna sam zbog tebe Curke...moje vještice nema i dalje....... ....za test ću pričekati još barem tjedan dana jer kod mene je to sve tako zbrčkano pa se i ne nadam puno.... ...... Puse velike svima i puno plusića još ovaj mjesec
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 9:30:07
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, danas mi je toliko drago da vas imam. Winkice, baš mi je drago da ti je samo još jedan jedini ispit ostao. Držim fige da se i to riješi i da se ti nama vratiš na forum čim prije. Riza, odlično da još nema vještice! Daj mi reci, kako se osjećaš? Imaš moj blagoslov da ne žuriš s testom jer ako je jedna mava svatka bebica u buši onda neće nigdje pobjeći. Samo ti pazi na sebe i svoju bušu, sve smireno, opušteno i bit će veselja. Amani, dobrodošla! Najiskrenije ti želim da postaneš trudnica čim, čim prije! Bila sam jučer kod endokrinologa i pogledao je moje prošlogodišnje nalaze (i sva sreća ne trebam ponovno vaditi sve te silne hormone jer bi me to koštalo puno previše novaca) nego me malo pregledao (za prišteve, dlakavost, vene i sl.) te ispitao kad sam i kako dugo pila koje tablete te koje su mi sve bile reakcije na njih. Doktor je stvarno ok ... voli se našaliti i skroz je simpatičan (HVALA lidac0605 za preporuku!). Na kraju mi je rekao da moram još samo napraviti test inzulinske rezistencije te da će mi onda dati terapiju. Nisam još išla danas jer sam premorena (jučer sam se jako rano ustala da odem kod njega, pa nije radio ujutro, pa sam žurila s posla da opet odem ...) tako da ću najvjerojatnije sutra. Ono što je kod mene još novo je da mi se čini da mi počinju plodni dani: jučer sam dobila onaj prozirni, rastezljivi iscjedak i navečer su me počele boljeti sise ... tako da napokon krećem u pravu akciju. I prema tome će mi najvjerojatnije datum za odbrojavanje biti 01.03.2012., ali to ću još potvrditi kad mi FF potvrdi ovulaciju. Svim našim dragim trudilicama i trudnicama šaljem puno pusa i da nam svima ova godina bude bebodonosna (trebali bi tu riječ uvrstiti u riječnik)!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 9:34:23
|
|
|
|
sarah_zg
|
Cure??? Šta ima? Na poslu sam pa ne stignem sve čitati. Ima koja nova trudnica? Ja mislim da je meni ovih dana ovulacija pa se trudim Sretno svima!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 9:49:44
|
|
|
|
Riza
|
Pinky.....baš sam sretna da si naišla na dobrog doktora...nadam se da će ti pomoći i da ćemo uskoro slaviti i tvoj plusić.... sad...pošto su ti plodni dani u akcijuu!!!! Samo opušteno i bez previše razmišljanja o ičemu.....i maja mrva bu se primila.... ...puno puno navijam za tebe..... Sarah.....i ti također u akciju...napadni mužića i nedaj mu mira... ....i ja ti želim da se ovog puta primi mala mrva i da i ti i sve mi postanemo ponosne Amani.....sorry...zaboravila sam ti poželjeti dobrodošlicu!!! Dobro nam došla...i što prije nam ostala .... Puseki svimaaaaa
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 9:53:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Riza, nisi mi napisala kako se osjećaš? Dal imaš kakvih simptoma?
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 9:55:31
|
|
|
|
Riza
|
Pinky.....vidim razumiješ me kaj se tiče testa...ja isto tako mislim...ako se bebica odlučila primiti nebu nikam pobjegla ...... a i ciklus mi je prezbrčkan.....iako sada sa sigurnošću mogu reći da vještica kasni...( )...osjećam se kao u PMS-u....... cicke me bole...i tu i tam me zaškakljaju janici..više lijevi..... umorna sam jaaakooo i glava me boli svaki dan ali to pripisujem ludom tempu zadnjih tjedan dana.... ne želim si umišljati simptome...trudim se.. .......... ali ne mogu ne primjetiti da sam užasno razdražljiva i plačem svako malo....no, i to je sve kao i pred menzes...tako da ja zapravo samo čekam da procurim a bilo bi ogromno iznenađenje da umjesto toga saznam da sam trudna..... Kako dragi Bog da.... curke...volim vas.....i baš sam sretna da vas imam i da sam dio RR....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 10:21:43
|
|
|
|
amani
|
Hvala vam svima na lijepim željama i nadam se da će mo sve udkoro biti
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 10:47:17
|
|
|
|
*zmaja*
|
bok curke drage.... nema me jedan dan i tako se lijepo iznenadim. Amarant naša draga, pa čestitam ti od srca... imamo još jednu trudnicu JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Riza, znam da ćeš nam i ti javiti sretnu vijest! jedva čekam!!!! amani, dobro nam došla i što prije nam javila da si trudna winkice, za ispite, još malo pa gotovo....i ne gubi nadu za testić, vibriramo da i on bude pozitivan svim curama novosti kod mene su te da sam stavljena na listu čekanja za ivf. trebala bi na red doći u 6. ili 7. mjesecu iako moj dr. kaže da je on siguran kako bi ja ostala trudna i uz aih postupak te da su mi nalazi predobri za ivf. dakle plan je ivf kad dođem na red a u međuvremenu još dvije aih...tko zna možda ivf na kraju neće ni trebati! puse svima!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 11:44:09
|
|
|
|
Anni_
|
Cure, mislim da bi mi na listu morali staviti i one koje su u ožujku, pa ih onda samo prepisati u novo odbrojavanje. Imale bi kompletni pregled situacije. Da nam se netko ne izgubi putem! Mada nam je naša moderatorica Mariola već možda i u rodilištu! Mariola, draga želimo ti školski porod i lijepu i zdravu bebicu
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 11:49:14
|
|
|
|
andydea
|
jaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooo kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaakkooooooooooo sssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaammmmm srreeeetnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AMARNAT draga znala sam......sve ti je bilo kao i meni..... napokon imamo još jednu .....uljepšala si mi današnje jutro....jučer sam bila zaokupljena sa svima tako da nisam stigla na forum....RIZA još tebe čekam draga,ajde brzo po testić.....Jućer ne samo da je bio dan ljubavi,dan plodnosti....jućer je moj prvi put gurnuo mamu u buši.....plakala sam od sreće....neopisiv osjećaj....Cure moje ja jedva čekam da sve pređete na forum trudnica i da uživamo zajedno....VOLIM VAS SVE...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 12:08:02
|
|
|
|
Anni_
|
Andydea sigurno prekrasan osjećaj! Draga, uživaj u svakom trenutku
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 12:27:43
|
|
|
|
andydea
|
Hvala ti Anni ...nadam se da ćeš i ti brzo....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 14:01:27
|
|
|
|
mala99
|
Riza i meni je tako, svi simptomi PMS-a, ali ne gubim nadu. kad sam prvi put bila trudna imala sam isto tako simprtome PMS-a i eto ipak je trudnoća bila u pitanju. Zato nemoj gubiti nadu... A za koji dan čekamo rezultate testića Drži se draga
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 15:17:00
|
|
|
|
Amarnat
|
IZVORNA PORUKA: andydea jaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooo kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaakkooooooooooo sssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaammmmm srreeeetnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AMARNAT draga znala sam......sve ti je bilo kao i meni..... napokon imamo još jednu .....uljepšala si mi današnje jutro....jučer sam bila zaokupljena sa svima tako da nisam stigla na forum....RIZA još tebe čekam draga,ajde brzo po testić.....Jućer ne samo da je bio dan ljubavi,dan plodnosti....jućer je moj prvi put gurnuo mamu u buši.....plakala sam od sreće....neopisiv osjećaj....Cure moje ja jedva čekam da sve pređete na forum trudnica i da uživamo zajedno....VOLIM VAS SVE... HVALAAAAAA Andy, pa daaaa etooooo, crtica je tu, a danas me bas jaaaaako boli stomak,,,nisko dolje, presjeca i tesko mi je uspravno hodati,...cak mi je bol do podne isla i u noge,...pa se sad malo brinem Pokusavam sto vise mirovati, ali tesko je sa klincem od 3,5 god...i rucak me caka i svast nest... Ali vec sada vidim da je sve totalno drugacije nego u prvoj trudnoci, , vec me pucaju kojekakve zelja za hranom sto mi sa malishom uopce nije bio slucaj Dragi je bome nagrabusio samnom ovih 9 mj !!
< Poruku je uredio Amarnat -- 15.2.2012 15:18:41 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 15:33:42
|
|
|
|
Riza
|
BRAVO WINKICE!!!!!!!!! SVAKA ČAST....vjerujem da ćeš biti predivna teta u vrtiću....... puse velike
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 15:44:53
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bravo za našu Winkicu!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 15:54:03
|
|
|
|
Hladna
|
Ma to je nasa pametna winkica, bravo, cestitam jos sad da nam kroz par dana javi da se i bebica primila
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 16:24:01
|
|
|
|
*zmaja*
|
bravo winki, svaka čast sad navijamo za bebeka
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 16:33:58
|
|
|
|
splicanka
|
cestitam winki jedan posa je obavljen a sad te ceka onaj puno sladji....... da nam uskoro postanes
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 16:42:06
|
|
|
|
jess
|
winki čestitam, pa ti si to obavila ekspresno brzo, a sad neka se i tako brzo ulovi
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 16:46:11
|
|
|
|
jess
|
andydea draga uživaj u svakom trenutku trudnoće, vjerujem da je osjećaj neopisiv dok osjetiš to malo biće koje raste u tebi, novi život.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 17:02:02
|
|
|
|
jess
|
Pinky draga za plodne dane i da se vještica više ne pojavi sljedećih 9 i više mjeseci. Drago mi je da si pronašla dobrog doktora i da ćeš uskoro ugledati plusić!!!!! sarah_zg navijammmmmm...... Riza draga neće ni doći Kontesa Nera navijam za 18. da je nema, žao mi je što si doživjela tu stresnu situaciju, ali bebe su veliki borci i one se znaju nositi sa stresom, zato draga nemoj gubiti nadu i misliti negativno tebe tvoja bebica čeka
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 17:14:48
|
|
|
|
maja
|
Cure, ja vam svima čestitama, i baš je lijepo vidjeti kako se bodrite i družite ovdje, sve mi nekako fale ti dani iščekivanja
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 15.2.2012 17:16:16
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Drage moje, danas mi je toliko drago da vas imam. Winkice, baš mi je drago da ti je samo još jedan jedini ispit ostao. Držim fige da se i to riješi i da se ti nama vratiš na forum čim prije. Riza, odlično da još nema vještice! Daj mi reci, kako se osjećaš? Imaš moj blagoslov da ne žuriš s testom jer ako je jedna mava svatka bebica u buši onda neće nigdje pobjeći. Samo ti pazi na sebe i svoju bušu, sve smireno, opušteno i bit će veselja. Amani, dobrodošla! Najiskrenije ti želim da postaneš trudnica čim, čim prije! Bila sam jučer kod endokrinologa i pogledao je moje prošlogodišnje nalaze (i sva sreća ne trebam ponovno vaditi sve te silne hormone jer bi me to koštalo puno previše novaca) nego me malo pregledao (za prišteve, dlakavost, vene i sl.) te ispitao kad sam i kako dugo pila koje tablete te koje su mi sve bile reakcije na njih. Doktor je stvarno ok ... voli se našaliti i skroz je simpatičan (HVALA lidac0605 za preporuku!). Na kraju mi je rekao da moram još samo napraviti test inzulinske rezistencije te da će mi onda dati terapiju. Nisam još išla danas jer sam premorena (jučer sam se jako rano ustala da odem kod njega, pa nije radio ujutro, pa sam žurila s posla da opet odem ...) tako da ću najvjerojatnije sutra. Ono što je kod mene još novo je da mi se čini da mi počinju plodni dani: jučer sam dobila onaj prozirni, rastezljivi iscjedak i navečer su me počele boljeti sise ... tako da napokon krećem u pravu akciju. I prema tome će mi najvjerojatnije datum za odbrojavanje biti 01.03.2012., ali to ću još potvrditi kad mi FF potvrdi ovulaciju. Svim našim dragim trudilicama i trudnicama šaljem puno pusa i da nam svima ova godina bude bebodonosna (trebali bi tu riječ uvrstiti u riječnik)! MA MOJ DOKTOR JE ZAAAAAAKON!!Sad će on brzo skemijat da dođe bebač!
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!