Kontesa Nera
|
Pozdrav, drage moje! Prvo vam svima želim sretan dan zaljubljenih i puuuuuuuno ljubavi i puuuuuuno "proizvoda ljubavi", malih !!! Stvarno ste se raspisale, ovdje kad propustiš par dana, stvarno bude svega!! Draga Amarnat!!!!! Čestitam ti od sveg srca na plusiću, koliki god bio! Baš sam sretna zbog tebe, želim ti da sve bude u redu i da uživaš i da ti bebica brzo naraste! Winkice, čestitam na uspjehu, želim ti da iz prve položiš još taj jedan pa da budeš mirna! Samo ti uči, budi vrijedna i ne zaboravi se puuuno "truditi"! Želimo i tvoj plusić što prije! Tascha i splicanka, čestitam na dobrim nalazima i navijam da što prije postanete Riza, hajde objavi taj plusić, na redu si, svi čekamo!!!! Iš, iš zločesta ! Slonice, divim ti se za dijetu i držim fige da izdržiš što više i da budeš zadovoljna!! (p.s. kad drugi budu fino papali-ti zažmiri Zmaja, sretno na ivf, neka bude sve kako si poželiš i da taj postupak u ožujku bude pravi!! AMANI, dobro nam došla, nek ti bude ugodno i veselo s nama i što prije ugledala svoj veeeliki plus!! PinkyFunkyBirdy, jesi uspjela što riješiti? Javi nam! Jess, Hladna, Mussy, Fiona, kako ste? Ako sam nekoga zaboravila, sorry, nije namjerno, ima vas puno! Eh, da, nije me bilo koji dan, pa da vas podsjetim (a i sebe, haha) da ja svoju ne očekujem tamo negdje 18., ali s obzirom da sam prije dva dana imala jednu jako stresnu situaciju u kojoj mi je čak i pozlilo i bilo mi loše dva dana (i još uvijek sam napeta), bojim se da će to imati negativan utjecaj na sve i da će ipak doći.. Ne znam šta bi mislila, javit ću vam kako stvari stoje.. Puse svima i puno pozitivnih vibrica!
|