|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 6:35:53
|
|
|
|
123beba
|
jess, ovi smajliči su ti ZAKON!!!!!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 9:00:50
|
|
|
|
*zmaja*
|
dobro jutro curke moje kako ste mi danas? jess, ti stvarno znaš kako uljepšati jutro, smajlići su mrak curke kaj je novo? želim vam svima predivan dan!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 9:56:25
|
|
|
|
reba
|
jess genijalna si
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 10:26:41
|
|
|
|
Riza
|
Jess.... i meni si izmamila osmijeh na lice...stvarno si super... ........hehe Curke....dobro Vam jutro!!! ...Kako ste danas??? Puse svimaaaaaa
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 11:01:22
|
|
|
|
Ananke
|
jutro evo, ja danas dobila vješticu... i sada opet u nove pobjede... ja sretna ovaj put jer nisam bila sigurna da li ovuliram uopće tako da dok je ff stavio potvrdu na predviđeni dan... uglavnom, sve ok, izgleda da se i ciklus normalizirao, i možemo krenuti zasad sam na zelenom čaju...doduše filter vrećice što znači ne baš najbolja kombinacija, ali odrekla sam se kave...počela piti folnu i imam predosječaj da bude sve ok
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 11:10:11
|
|
|
|
andydea
|
Drage moje prijateljice.....nisam vas zaboravila.... mislila sam cijelo vrijeme na vas....bila sam bubana....pa sam zbog hematoma morala strogo mirovati i ne dizati se uopće iz kreveta...mučnine su popustile... pomalo dolazim k sebi....moja je velika 63mm i već boksa u buši.. ...... Obećajem vam da ću od danas biti s vama i neću vas više napuštati.... oprostite mi ali jedostavno nisam mogla ni tipkati koliko sam bila slaba.... nisam mogla čitati sve postove....ali javite mi ako ima novih trudnica.... vidim da ima puno novih trudilica....želim svima dobrodošlicu ... a mojoj RIZI,JESS,WINKICI,PINKY,ARMANAT,SUNSINE,HLADNOJ,BERNI, BUMBI,NESSY,123BEBE,ANNE....joj ak sam kog zaboravila šaljem puno
< Poruku je uredio mariola -- 20.2.2012 8:44:37 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 11:40:31
|
|
|
|
splicanka
|
jess draga hvala ti smajlici su zakon, hahhaha bas znas oraspolozit
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 11:48:34
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Pozdrav cure! Jess, smajlići su predobri! Baš si me nasmijala Kako si ti danas? Ananke, super za cikluse, neka vještice ovaj put ali držim fige da se sljedeći put uhvati mali bebač!!! Kažeš da si izbacila kavu, ako je to zbog kofeina, samo da znaš da ga ima u zelenom čaju , ali najmanja mu je koncentracija u bijelom. Ali zeleni čaj je jako zdrav, ja ga pijem ponekad (malo mi je gadan ) iako od "kava i kavovina" pijem samo 3u1 , ali ne znam kako da se riješim coca-cole! Ti se samo toga drži i sve će biti ok! Andydea, pozdrav! Čestitam ti na maloj bebici, sigurno uživaš u , pogotovo sad kad si ozdravila i kad prestaju mučnine! Držim fige da sve bude kako si zamislila i da samo uživaš! Ostale cure, kako ste, ima li novosti?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 12:28:21
|
|
|
|
Riza
|
jaaoooooo...draga Andydea...tako mi je drago što te vidim ponovno sa nama......a još mi je draže čuti da se oporavljaš i da ide na bolje...... ...........baš si mi falila.... ......i presretna sam jer tvoja bebica zdravo i brzo raste .... nadam se da ćeš ostatak trudnoće uživati....... Evo....ja sad odbrojavam još par dana....na Valentinovo ju ne želim pa se nadam iskreno da neće ni doći.... bili smo ovaj mjesec čini mi se najvrijedniji do sada pa se nadam da će možda uroditi plodom... .......nemam apsolutno nikakvih simptoma ali niti ne razmišljam o njima........... neka bude kako dragi Bog hoće Šaljem tebi i tvojoj mrvi puno zagrljaja i pusica.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 12:29:28
|
|
|
|
Ananke
|
kontesa, znam da u zelenom ima kofeina, ali pijem jednu šalicu dnevno, to nije ni blizu 300 mg koliko je max preporučena doza... a uostalom piše da zeleni čaj povećava plodnost, da je jako zdrav isto kao i čaj od kadulje... ali nisu preporučljivi u trudnoći...tako da guštam sad... ak opomogne pomogne... a onda budem ih ukinula mirne duše i držala se dobrog starog rooibosa ali pila sam ujutro 2 dcl instant kave, pa doma jednu tursku i ako sam još nekud išla još jednu... nije ni to baš previše, ali bolje je ovako... a i ne fali mi nešto... coca - colu ne pijem, neznam kako da je se riješiš uostalom rađe dozu kofeina popunjavam čokoladom
< Poruku je uredio Ananke -- 9.2.2012 12:36:01 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 12:29:40
|
|
|
|
tascha
|
nove trudilice curke navijam za nove plusiće doma hvatajte svoje mužeke da ubodu svoju ljubavnu strelicu ..pa da bude majih sjatkih ja još čekam nalaze do ponedjeljka pa da vidim šta će mi doktor reći...molim se za dobre nalaze baš se uživam tipkati sa vama ...bi će i nama svima uskoro
< Poruku je uredio mariola -- 20.2.2012 8:46:59 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 12:32:39
|
|
|
|
Riza
|
Anake...dobro nam došla i što prije nam postala ponosna ... želim ti svu sreću u tome... Tascha...ovo je super....baš si me nasmijala.....hahahahahahhaha..... navijam da uskoro sve postanemo divne trudniceeeeeeee
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 12:35:36
|
|
|
|
Amarnat
|
Jess smajlici su preeeeeeee Sve mi kao trudnice ili sa bebicama, jooooooooooj Andy nam se javila- weeeeeeeeee!!! Mila nemas pojma koliko sam sretna sto cujem da su musnine popustile, sada ces napokon moci uzivati u svakom novom danu sa mrvicom u pupici !!! U kojem si tjednu sada? Odgovor curama koje su me pitale gdje sam- tu sam, citam vas ali toliko imam obaveza da se ne stignem javljati,....dobila sam posao i sredujem jednu stranicu i to mi uzima dosta vremena, zahtjeva svakodnevne obnove, reklamiranje prozivoda, nagradne igre i slicno,...ako koga zanima ima stvarno super baby stvarcica, pa dodjite i zavirite,...imamo skroz nagradne igrice, a ponuda kojaobuhvaca 3 baby ducana je velika i divna ;) Smile4me tako nas mozete pronaci,...a na FB fan stranici odrzavamo igrice i ja ju vodim ;) Drago mi je vidjeti da imamo toliko novih trudilica, stvarno se veselim!! Eee cure, kako izdrzavate ovaj snijeg i grozno niske temperature? Kod nas jutros u 5 izmjereno -27 Danas je 09.02. ima cura kojima je danas(ne)trebala doci ...ima novosti??? Moja je po datumu 11.02,....bas sam radoznala hoce li ili ne..hehehe... Od onog tuznog 12 mj, nisam puno ni razmisljala o ishodu ...ako bude- bit ce!! Ljubiiiiiiim vas sve !! Winki falis!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 12:42:26
|
|
|
|
tascha
|
ma vidim da hoćemo ..samo treba puno ..bubim vas
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 12:50:13
|
|
|
|
Riza
|
Amarnat.....heeeej.....baš mi je drago da te vidim malo ovdje....kako si inače??? želim ti da ovog puta bude plus velik ko kuća
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 13:38:42
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bok cure! Ovi smajlići su predobri! Andy, baš je lijepo vidjet te ponovno na našem forumu! Odlično je da si bolje i da mala bubica fino napreduje. Pazi na bubicu i javljaj nam se. Amarnat, držim fige da bude pozitivan rezultat testića i da sve bude super! Ja si razmišljam da moooooožda sutra napravim testić .... za svaki slučaj ... iako ZNAM da nisam trudna i da su ovo samo moji zbrčkani ciklusi ... jer mi je već 75. dan ciklusa i po meni još nije bilo plodnih dana od prošle .... i nemam nikakve simptome (ama baš ništa osim napuhanog trbuha) .... i već se mm počeo nadati, a tako ga nebi htjela razočarati, ali sam mu rekla da nisam sigurno ..... ah .... kako bi bilo lijepo da se ugodno iznenadim .... javim vam ako ću raditi test
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 15:34:05
|
|
|
|
splicanka
|
ananke draga evo jedan savjet, taj zeleni caj u kesici nije uopce zdrav barem sam ja tako upucena jer to je sama kemija, super vam je caj zdravac(sto posto cista biljka) imate ga u ljekarnama i super je za plodnost nesto odlicno, dodje vam oko 12 kn nista... i super je kad bi ga pile a i partner moze, odlican je za jajnike i za plodnost.... ja ga pijem
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 16:23:15
|
|
|
|
winkica
|
DRAGEEEEEEEEE MOJEEEEEEE...još imam 2 ispita...krajem mjeseca se ponovno prijavljujem na tipkanje...uf...već sam umorna od učenja ali eto da i taj faks završima napokon...položila sam ih 7 komada...i baš sam happy...falite mi jaaaaaaaaakoooooooooo puno i svima sretno ovaj mjesec...ma biti će svega ovo je ipak mjesec ljubavi....idem opet učit i javim se skoro...puseeeeeee šaljem svimaaaaaaaaaaa e da...jučer sam ostala šokirana količinom plodnog iscjetka doslovno se cijedilo iz mene...oprostite na izrazu...ali eto jučer smo iskoristili dan za keks..hehehe...vidjet ćemo..21.2 ne bi trebala stići pa ćemo vidjeti...i svima želim pozitivne testove ovaj mjesec....eto toliko od mene...pusaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 16:31:38
|
|
|
|
123beba
|
Winkice SRETNO i sa ispitima i sa ! Da ne dođe 21.2! Čestitam za 7 položenih! Stvarno svaka čast!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 19:10:53
|
|
|
|
jess
|
VOLI VAS
< Poruku je uredio jess -- 9.2.2012 19:18:37 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 19:29:13
|
|
|
|
jess
|
Ananke
< Poruku je uredio jess -- 9.2.2012 19:36:32 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 19:37:30
|
|
|
|
Fiona9
|
Pozdrav vrijednim trudilicama. Već vas duže vrijeme pratim,pa sam se ohrabrila i priključila vam se. Moje odbrojavanje je još 4 dana.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 19:56:55
|
|
|
|
mala pcelica
|
dobrodošla
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 9.2.2012 20:12:12
|
|
|
|
Fiona9
|
Hvala na dobrodošlici. Želim vam svima da što prije ugledate svoje
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!