Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 12:58:17
|
|
|
|
Sunshine28
|
sarah zao mi je svim ostalim trudilicama u veljači šaljim puno dobrih vibrica i drzim fige ja sam jedan dan dobro, jedan dana bas i ne, i tako u krug....bolovi vise nisu jaki, ali sam stalno malaksala, kao da imam temp. a nemam, ne mogu spavati bas dobro po noci, stalno idem piskit, ali "br. 2" nikako...prestala sam pusiti zbog bebe, ali zbog toga imam problema sa "br. 2" tako da svaki drugi dan ujutro uz kavu zapalim jednu da odem na wc, drugacije ne ide...ma jos sto stvari....znam da se ne smijem zaliti jer je konacno tu pa se trudim sve prezivjeti bez da puno kukam, ali stvarno mislim da sam ja na zalost jedna od onih zena koju muce bas sve popratne pojave trudnoce!! ma samo da sve bude ok, prezivjet cu ja to sve! puse svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 13:11:44
|
|
|
|
sarah_zg
|
Joj sunshine tako ti je i meni bilo kad sam prestala pušiti. Trebaš jesti dosta vlakana da se to izregulirala sa stolicom. Meni je pomagao magnezij. Pitaj dr. jel smiješ. Ja sam ga pila cijelu trudnoću.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 14:10:06
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Sarah žao mi je, navijam da sljedeća ne dođe! Samo pozitivno, brzo će to proći a onda očekujemo pozitivne vijesti! Zmaja, jesi se malo smirila ili još živčaniš? Ne daj se, baci se na neke rezance Sunshine, samo hrabro i pozitvno, jača si ti od toga, možeš sve izdržati, znaš koja te nagrada čeka na kraju! Bomboncic, nisu curke tako jako tužne, malo su nestrpljive kao i sve, bit će sve ok, ubrzo će se one osmjehivati kad nam jave plusiće!!! Slonice, čekamo vijesti od doktora! PinkyFunkyBirdy, Anni, Riza, BUMBI, Hladna, splicanka, kako ste cure?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 14:33:30
|
|
|
|
bebica77
|
Curke moje ja nez vise kaj da radim.. Vec sam vam sigurno dosadna sa jadsnjem.. Ova moja vjestica me muci... Jucer rozi iscjedak danas nesto svjetlija krv nego inace al samo kad idem piskit,od jutra imam ulozak i na njemu samo obris krvi skoro bas nikaj..ostajem s vama do daljnjeg na ovoj temi dok test ne napravim... Nadam se da je to samo inplatacijsko krvarenje....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 14:45:51
|
|
|
|
Riza
|
Draga BEBICA77! Moguće da je implatacijsko krvarenje a i moguće je da se 'zalaufava'. Barem meni zna biti tako....vrlo malo na početku dok ne procurim potpuno. Ne želim te žalostiti ali probaj se smiritit i prestat malo misliti na to...pusti da se stvari idu svojim tokom a uskoro ćeš znati da li je prava vještica ili ne... Ako je...do kraja dana ili sutra ćeš jače procuriti...iako se i ja s tobom toplo nadam da je implatacijsko Navijam za tebe i šaljem ti puno vibrica...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 14:57:23
|
|
|
|
Riza
|
...samo ti je najbitnije da se sad probaš opustiti i ne misliti uopće na to...probaj se zabaviti nekim dr.stvarima koje voliš i koje će te malo opustiti
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 15:34:57
|
|
|
|
tascha
|
Pozdrav trudilice moje!Jel se truditeeeee...ja nešto slabo ovaj mjesec...hm...moram uhvatiti dragoga na dnevni red..nekako sam nervozna kao pas ne znam koji mi je...namjeravala sam mjeriti bazalnu ovaj ciklus ali nisam otišla po digitalni toplomjer a i lijeno mi ujutro ovaj držati.... navijam za sveeee
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 16:28:47
|
|
|
|
winkica
|
najdraže moje.... Nove cure dobro nam došle, stare dobro nam ostale... čitam vas svaki drugi dan no od obaveza nemam vremena pisai...evo sad opet moram učiti...sutra ispit....prošla sam još 2 ispita no sad dolaze najteži na red....uf...evo kratko da vam se javim i poželim puuuunoooooo plusićaaaaaaaaaaaa i ljubim buše trudnicama....sve ostale cure mazite buše i svoje drage muževe i biti će bebica ko u priči.....ja ovaj mjesec gotova sa vješticom i kkrenuli smo se keksati pa što bude...trenutno mi je glavno da diplomiram a onda ću se sa mirom posvetiti na radu bebice... ASVE VAS PUNO VOLIM I POZDRAVLJAM...držite mi fige...no ovaj put za ispite...pusaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 16:36:15
|
|
|
|
123beba
|
Winkice SrEtNoooooooOOOOOOOOOoooooooooooooOOOOOOOOOO oooooooooooo da bude diploma u ruci i u buši!!!!!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio mariola -- 20.2.2012 8:29:13 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 20:02:18
|
|
|
|
123beba
|
eto uhvatila sam malo više vremena da pročitam propušteno... no, priznajem da sam se već pogubila Drage moje, vidim da nas svaku nešto muči, no ipak se super držimo... nekada malo nervozno i nestrpljivo, ali smo zakon! Ipak se mi ne damo! Biti ćemo trudnice sve od reda! i bit će puno malih svakoj barem jedna! Tascha, da bi stigla, pusti taj toplomjer i hvataj muža! Sretno! Splicanka, želim ti brzo jedan veliki no i školsku trudnoću i prekrasnih jer si to već odavno zaslužila! Želim ti da više nikada ne izgubiš bebicu i da još ove godine svoju imaš u naručju! Bebica77, držim fige da je implantacijsko i da ćeš nam za koji dan javiti sretnu vijest, no do tada, odmaraj i nađi neku zanimaciju koja nije vezana uz bebače ili trudnoću! Lol@, želim ti ili za koji dan... nikakvu vješticu ne želimo za 3 dana kod tebe! Bombončić, super da je papa dobar! Sada ćete mirnije u nove pobjede od idućeg ciklusa! Neka čim prije završi ta koja treba doći 13. i neka se odmah ulovi! Sarah_zg, žao mi je što je došla vještica... nadam se da će ti ožujak biti sretan po tom pitanju! Navijam za veliki plus idući ciklus! Hladna & Riza, kako vaši ciklusi? U kojoj ste fazi sada? Želim vam uredne cikluse, jake ovulacije i super brze spermiće čim prije!!!!!! Držite se! I šećer na kraju... draga Sunshine, jako sam sretna što je tvoja bebica tu... želim ti čim prije prestanak svih tegoba i početak one prave uživancije u trudnoći! No, neka ti utjeha u ovom razdoblju bude to što ti to tvoja bebica poručuje da je tu ispod tvog Svima puno vibrica i brzo male bebače! Navijam za vas!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 2.2.2012 22:44:01
|
|
|
|
slonica1
|
evo cure moje da vam javim da sam danas izgubila cijelo popodne kod dr od muža a jućer na telefonu sa dr iz zg zbog antibiotika a kod moje gin idem sutra popodne.....luda sam već...on je dobio antibiotik bez penicilina a ja sam ostala na amoxicilinu jer nije bitno koji je antibiotik već da je podoban za ubijanje ove beštije u nama....a neznam da li sam rekla ali evo poludila sam pa ako jesam onda zanemarite...nije mi ni štitnjaća u redu pa sam na tabletama i za nju 3 tjedna pa pretrage da vidu jel ima pomaka i trebaju li regulirati terapiju pa sve dok nebude sve 5 ja ću biti redoviti pacjent nuklearne m......eto tako ja 15god nikakvih problema osim vodenih cista a sad niš nevalja.....bit će bolje..... .....pozzz....i sretno cure vi me uzdižete puno vam pusa i
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 9:42:46
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Slonice, jaka si ti i znam da ćeš sve izdržati jer znaš što je nagrada . Cure kako ste mi danas? Dal ima kakvih testića? Nekih simptoma? Mislim na vas i navijam za plusiće, položene ispite (Winki ovo ide tebe) i zdrave i vesele bebice!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 10:02:44
|
|
|
|
*zmaja*
|
sretan rođendan Hladna želim ti ostvarenje svih želja!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 10:06:40
|
|
|
|
Hladna
|
Joj hvala ti zmaja
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 10:10:18
|
|
|
|
*zmaja*
|
dobro jutro, dobro jutroooooooooooooooooo kako su moje curke? Slonice1 žao mi je zbog štitnjače , ali ona se da lijepo smiriti terapijom. još jednu stepenicu si prošla. samo hrabro naprijed! winkice za ispite, jedva čekamo da nam javiš da je diploma u ruci! dobro može za početak potvrda, dok ne bude promocija Tascha, splićanka, Bebica77, Lol@, Riza, 123beba, Hladna, Anni, PinkyFB, reba i sve ostale trudilice: Nessy, kako si nam ti? Andy & Sunshine moram vam reći kako sam danas skroz cool , prošla me živčanoća skroz, ali prošli su i svi simptomi tako da očekujem ivf kao sljedeći korak...naravno da nada postoji da će testić sljedeći tjedan ipak pokazati plus....ali koncentracija skepse je puno veća
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 11:11:19
|
|
|
|
Riza
|
Hladnaaaa.........sretan ti rođendan!!!! ...ostvarenje svih želja i više ti želim od srca...puse velikeeee
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 11:19:31
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hladna, sretan rođendan! Želim ti puuuuuno zdravlja, nekoliko bebača i svega ostalog što si sama poželiš!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 11:43:18
|
|
|
|
Lol@
|
Pozdravcic za sve cure.... Hladna sretan rođendan!!!!!! Sve ti najljepse od srca zelim!!!!! 123beba i zmaja hvala vam ...makar ne mirise na dobro.... nocas me cijelu noc dno stomaka bolio kao da se sprema ... tako da sam jutros u bedu totalnom... al dobro...ne daj Boze gore. Zmaja navijam za tebe Velika pusa za sve trudilice i puno srece svim curama!!!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 13:49:21
|
|
|
|
splicanka
|
cao cure moje, nisam se dva dana javila, stalno sam tamo vamo, peci kolace, tortu bla bla .. danas mi je rodjendan ali ono ka da je bozic... zamea nas je snig totalnoooooooooooooooooooo al se nedamo.... iako se ne mogu spustit sa kata u prizemlje pa sizim... inace kako ste mi vi, ima li kakvih promjena cuvajte se i grij te se.... pusaaaaaaaaaaaaa svima
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 13:56:48
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ooooooooo, pa danas imamo dvije slavljenice! Sretan rođendan i tebi Splicanka!!! Želim ti bebicu (ili više njih) u ovoj godini!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 14:39:54
|
|
|
|
Hladna
|
Joj cure moje hvala vam od srca puno na cestitkama- najbolje ste . Ja sam malo u guzvi- gosti danas i sutra pa ne mogu bas na net, cim prode vikend opet sam tu . Splicanka sretan i tebi rodendan
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 14:41:38
|
|
|
|
Riza
|
OOOOooooooOOOOOooooooOOO...PA I Splićanka nam je slavljenica....e pa sretan ti rođendan želim....sve tvoje lijepe želje neka postanu stvarnost...a jedna od tih i da uskoro postaneš ponosna ... puno zagrljaja i pusa šaljem...
< Poruku je uredio Riza -- 3.2.2012 14:42:17 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 17:54:31
|
|
|
|
tascha
|
Hladna i Splićanka sretan rođendannnnn!!!!!! ...da što prije bude pravi poklončić ...mali slatki ukakani zavežlja
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 18:01:22
|
|
|
|
unna
|
Evo nasla sam vas. Curama sretan rođendan! Ja mengu trebam dobiti 9og,nadam se da necu
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 3.2.2012 18:26:42
|
|
|
|
tascha
|
draga unna da 9.ne dođe.išššššš....iššššš vjetice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!