|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 16:27:44
|
|
|
|
splicanka
|
a je li kako si to otkrila???? pijes li sta?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 16:37:41
|
|
|
|
slonica1
|
papa mi je došao cin1 pa su mi dali vaditi sve žive pretrage...između ostalog i briseve kod gin. koji su to pokazali....malo mi je blentavo ove cure zamarati s ovim našim prićama...možda im smetamo na ovoj temi...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 17:21:22
|
|
|
|
splicanka
|
onda cemo pribacit na veselo, bit ce sve ok, ja cekam da mi prodju sad tri mj pa da mogu iscekivat zajedno s njima.... lipo je ovako kad je jedna drugoj podrska, ovaj forum ti bas digne raspolozenje, kad vidis kako su sve curke pozitivne, super
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 19:30:03
|
|
|
|
slonica1
|
slažem se s tobom splicanka.....ako hoćeš dođi u temu metode određivanja ovulacije pa možemo o pripremama problemima ovulacije i ostalim problemima.....pozdrav a ostale cure sritno navijam za vas....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 21:59:36
|
|
|
|
bebica77
|
večerko ... kisić i velikiiii zagrljaj svima vama.... eto ja nova i odbrojavam jos dan dva do vješticoze ..... neki simtomici se pojavili nakon O i nadam se da ne umisljam posto ja i dragi vec 8 mj pokusavamo pa još nista....unutar tog vremena zdesavalo se svasta nesto pa cak i laparoskopija sa ishodom vadjenja ljevog jajnika i jajovoda ..al gleda sa vedrije dtrane i kažem : pa boze moj ostao je još jedan ...evo 13-ti dan je od O, PA SE NADAM DA BU ZA DVA TRI DANA velikiiii plusić
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 6:17:53
|
|
|
|
123beba
|
bebica77, dobro nam došla!!!!!!! Želim ti da je veljača tvoj mjesec sreće i velikog !
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 8:24:30
|
|
|
|
Riza
|
Slonica1 i Splićanka...super ste...i bez brige...nikome ne možete smetati...dapače želim vam da se bebice što prije prime i da postanete ponosne Bebica77....dobro nam došla .....i nadam se da ćeš nam već za 2 dana potvrditi da se tvoja mrvica primila i da te čeka prekrasnih mjeseci.... Navijam za sve nas i neka je Veljača naš mjesec...
< Poruku je uredio Riza -- 1.2.2012 8:25:09 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 8:46:20
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Riza Mariola...mene si izostavila..nema me u odbrojavanju ...ali ja svejedno odbrojavam Sorry Riza, nije namjerno.Ne znam kako sam te propustila.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 9:28:30
|
|
|
|
*zmaja*
|
dobro jutro curke drage, novi dan, nove pobjede... nadam ste da ste mi sve redom izvrsno. Slonica1 i spličanka, curke samo vi tu budite s nama.... Bebica77, dobro nam došla i čim prije postala ponosna trudnica vibriram za veljaču, mjesec ljubavi, uostalom mačke nam to dokazuju svake godine ..... nadam se da će nam veljača donijeti puno ljubavi, sreće, blagostanja i naravno veliki plusić svima koji ga očekuju
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 9:38:36
|
|
|
|
Riza
|
Draga Zmaja....ti brojiš još sitno do testića,jelda?! SretnoooOOOOOooooOOOOOoooooOOOOOOoooooOOooo
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 9:38:58
|
|
|
|
Riza
|
Mariola
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 9:44:01
|
|
|
|
*zmaja*
|
ej Riza draga, da još tjedan dana ... baš sam na inseminaciji napisala da se osjećam umorno ali da sama sebi govorim da je to zbog posla, pokušavam s reverse psychology hvala ti puno na lijepim željama...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 9:46:36
|
|
|
|
Riza
|
hehe...tako je dobro...... Da se što manje oterećuješ sa bilo kakvim simptomima....ja vjerujem da se tvoja maja mrva primila i da ćeš uskoro vidjeti ooogroooman plus na testiću........ .. Navijam i samo navijam..
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 9:52:00
|
|
|
|
Lol@
|
Zmaja od ti zelim srecu!!!!! Naravno i ostalim curama da sto prije budu
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 10:03:25
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, nadam se da će ovaj mjesec biti puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno plusića! Vibram za sve:
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 12:28:43
|
|
|
|
Hladna
|
bebica77 dobro dosla , dobro je to sto si tako pozitivna-samo tako naprjed . Zmaja jos tjedan dana mora bit plus Riza ti jos 2 tjedna- nadam se da ce ti ovo valentinovo bit najljepse ikad Ja danas pijem zadju tabletu duphastona tako da za 3,4 dana cu dobit a vec par dana me sise bole i tocno osjecam pritisak u trbuhu, opristavila sam uako nikad nemam simptome za dolazak vjerujem da je to sad zbog duphastona
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 12:57:42
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Pozdrav curke!! Vidim da ste aktivne a nadam se da će takve biti i bebice, da će nam doći što prije bez obzira na ovu zimu brrrrr!! Bebica77 dobro nam došla!! Samo hrabro i pozitivno, držimo fige da dođe brzo! Zmaja, još malooooo, sretno!!! Neka bude veeeeeeliki ! Ostalim trudilicama (a i sebi) želim uspješnu veljaču i da nam dođu u mjesecu ljubavi!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 13:49:38
|
|
|
|
Nessy
|
pozdrav ljepotice moje! evo i mene malo k vama, morala sam se malo maknut s foruma da vam ne kvarim raspoloženje ali evo me natrag. ja se bacila na pravljenje domaćih rezanaca (to me totalno smiruje). valjda napravila rezance za cijelo susjedstvo... idem na drugi post
< Poruku je uredio Nessy -- 1.2.2012 13:50:50 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 14:04:04
|
|
|
|
Nessy
|
dobrodošle novim curama slonica1,splicanka, bebica77, Kontesa Nera (ne znam dal si ti nova ili stara, sori ako si stara). nadam se da ćete nam što prije postati splicanka žao mi je zbog tvog spontanog, evo i ja sam ga imala prošli tjedan. nadam se da ćeš što prije to zaboravit i krenut na novu trudnoću. neka ti je sa srećom Hladna nadam se da će ti se ciklusi sad izregulirati pod duphastonima. zmaja još malo pa testić...molim se za jedan veliki ili kod tebe winkice čestitam na ispitima, samo naprijed. tebi će bogme biti ovo burno mjesec. ispiti, diplomski, rođendan. možda i bebica iznenadi pa dođe Riza, Anni, PinkyFunkyBirdy, Lol@, 123 beba, tascha, Bumbi kako ste vi? (nadam se da nisam nekog zaboravila) vidim popis trudilica i cure svima vam želim sreću i puno puno bebica ja aktivno navijam za vas sljedeća 2 mjeseca pa ću onda i ja ispočetka puse svima p.s. ako tko treba domaće rezance nek se javi
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 14:40:15
|
|
|
|
*zmaja*
|
curke, divne ste!!!! hvala vam puno na lijepim željama Nessy, tako te lijepo vidjeti ovdje...super za rezance , možda bi na RR trebala otvriti neki virtualni štand da možemo kupit rezance domaće mljac , usput nekaj i zaradiš .... od sveg ti srca želim da dva mjeseca proleti pa da možeš u akciju koja će, sigurna sam, vrlo brzo uroditi plodom Hladna, želim ti da središ cikluse brzinom munje i da još brže ostaneš trudna. puse svima!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 15:02:58
|
|
|
|
bebica77
|
Dancek curke..evo mene opet i ludim od nestrpljivosti... A dragi neda da pravim test jos bar 2 tjedna:(... On je svaki put kad bi bil minus gore potonuo nego ja... Ocito se boji opet minusa... Razmisljam da ga napravim a da nezna.. Kaj vi mislit????
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 15:05:25
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: bebica77 Dancek curke..evo mene opet i ludim od nestrpljivosti... A dragi neda da pravim test jos bar 2 tjedna:(... On je svaki put kad bi bil minus gore potonuo nego ja... Ocito se boji opet minusa... Razmisljam da ga napravim a da nezna.. Kaj vi mislit???? Vidim da tek sutra ju (ne)očekuješ,pa možda bolje da sačekaš koji dan,da ti sad nebi bio - jer je rano.Svakako sretno
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 16:02:05
|
|
|
|
Hladna
|
Sacekaj jos 3,4 dana pa onda uradi test za svaki slucaj da nebi bilo prerano . Bumbi kako stoje stvari kod tebe? Jel dosla kak spada ili je jos smedkasto? Nessy bas ljepo da si nasla zanimaciju koja te opusta i smiruje a u subotu ljepo u jutro na plac sa rezancima i bit ce para , neka si se ti nama samo vratila i da nam budes dobro i sa smjeskom na licu
< Poruku je uredio Hladna -- 1.2.2012 16:06:18 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 18:33:28
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Pozdrav svima, pozdrav Nessy- nova sam, ali kako je ovdje divna atmosfera osjećam se kao stara! btw. čestitam na rezancima, odlična zanimacija! Ako ja ostanem mogla bi se bacit na štrikanje malih stvarčica, bilo bi to dobro opuštanje! Bebica77 - znaš kako se kaže: strpljen-spašen! Samo polako, opusti se i pričekaj par dana, mislim da ti je najbolje. Slušaj dragog Sretno!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 1.2.2012 19:09:48
|
|
|
|
slonica1
|
pozzz....evo napokon sam dobila sve nalaze koji nisu sasvim ok...doktorica mi je rekla da za bakteriju trebamo ja i suprug piti amoxicillin 10 dana 3*1...e sad ja nisam znala da je moj muž alergićan na penicilin...jako je rijetko bolestan....i sad mene zanima da li trebamo oboje piti isti antibiotik...idem ujutro dr ali isto ako neko zna nek mi kaže sva sam nabrijana...oprostite znam da nije ovo tema o tome ali tu ste najviše pa pomozite.....svima puno ..navijam za sve vas
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!