Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 30.1.2012 16:02:59
|
|
|
|
Hladna
|
Riza nije me bilo par dana i bas ste mi nedostajale. Suze mi na ocima, izgleda da me pucaju full ovi duphastoni, sva sam nahormonizirana
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 30.1.2012 16:28:44
|
|
|
|
Riza
|
Hej draga Hladna!! Pa kak si kaj?! Kako onda sam uz te tablete koje piješ?! Sad će ti vještica doć pa ljedeći u odbrojavanje? Nadam se da ćeš odmah postati ponosna ....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 30.1.2012 16:44:02
|
|
|
|
tascha
|
Opa...evo nas na veljači...a da...tako sam se toplo nadala da neću biti na odbrojavanju više ali evo da malo za što više .. . Dakle... je završila..ovaj mjesec je trajala zapravo 3 dana jer 4.dan je bilo 2 kapi....ja više ne znam kada da je ne očekujem...hm......25.ili...ma ne očekujem je apsolutno više do kraja godine
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 30.1.2012 16:56:55
|
|
|
|
Hladna
|
Riza duphaston pijem jos sutra i prekosutra i onda za 3, 4 dana vjestica dolazi i onda krecem u odbrojavanje, pijem te duphastone 3 mjeseca i nadam se da ce se bebica uloviti. Jako me pucaju hormoni moram priznat od tih tableta, čas sam živčana i to full, ne smije me dragi ni pogledat jer ubijam jezikom , sise mi stalno neke cudne-stalno boluckaju, malo sam vesela, malo plačem, strasno je to... Kako ti stojis??? Ima sta novog kod tebe?? Ovulacija je tu negdje na vratima ti je li?? Jesi sta mjesrila temperature??
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 30.1.2012 17:37:38
|
|
|
|
Riza
|
Pa kod mene je sve po starom...nikakvim metodama ne pratim ovulaciju....možda ju jednostavno osjetim...recimo sinoć me dosta jako zabolio lijevi jajnik...baš me gadno prerezalo...a i već je Veljača pa mislim da je ovulacija na vratima ako i nije prošla.... a ja ti se samo puno mazim sa svojim mužičem i keksamo se svaki dan, svaki drugi, svaki trći...kako stignemo.....ali pokrili smo čitavi Siječanj pa ćemo sad i čitavu Veljaču ako treba ...pa onda tam negdje oko Valentinova ju ne očekujem...nek i ne dođe...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 30.1.2012 17:57:00
|
|
|
|
Hladna
|
Riza samo se ti keksaj skroz sve dok vjestica ne dode ako uopste dode, ja se nadam da nece, bitno da sve dane pokrivas bez obzira sto mislis kad je bila ovulacija da se ne zeznes i ne pokrijes, nadam se da ce bit bebica
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 30.1.2012 18:31:38
|
|
|
|
Lol@
|
Heeeej vece svima Jesmo to vec u veljaci? E pa nadam se da ce nas sto vise u veljaci ugledati plusic... i svima zelim sto prije
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 30.1.2012 20:10:33
|
|
|
|
123beba
|
veljača je veljača! želim svima veliki u mjesecu ljubavi!!!!!!!!!!! Neka vam to bude poklon za valentinovo! Javljam se u navijačice!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 9:33:49
|
|
|
|
Anni_
|
Jutro cure! Nije valjda da svi rade? Ima kakvih novosti? Jel netko radi test uskoro? Sigurno je još netko zaostao iz siječnja za koga sam zaboravila. Navijam za nove uskoro!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 9:36:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Moja stigla danas tako da sam ja pokrivam oba 2 mjeseca Sad moram 11 dan ciklusa piti Duphaston (radi ciste i bolova),pa mislim da ovaj mjesec ništa od akcije.Malo me strah a ni neznam dali se može dok se pije
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 9:37:09
|
|
|
|
Riza
|
Jutro svimaaa!!! Kako ste danas??? Jaooo...ja se tako smrzavaaaam...... ...užas kak je hladno.... Anni..kako si ti???? Kak ide?? Mene zeza lijevi jajnik tu i tam....ma, bumo vidjeli kaj bu.. Navijam i samo navijam da se bebači prime....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 9:43:38
|
|
|
|
Anni_
|
Riza, nadam se da je ovo s jajnikom znak Navijam!!! Bumbi mislim da uz duphaston možete u akciju. Uz njih se može primiti Hladna ih pije. Ja čekam plodne dane sljedeći tj. mi upravo završava pa bumo vidli!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 9:46:06
|
|
|
|
BUMBI
|
Riza sretnoooo i u akciju Anni sretno i tebi ja neznam još ,vidjet ću hoćemo li u akciju.Poslije slijedeće mi je gin rekla da dođem na pregled,ali mi je to dugo za čekati,znači tek bi onda poslije toga mogla u akciju.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 9:56:00
|
|
|
|
Hladna
|
Bumbi a da ti nazoves ginica i pitas dal smijes u akciju sad?? Meni je rekao da mogu i da je dabroston samo plus za plod al je kod mene drugacije- ja pijem za reguliranje ciklusa a ne za cistu tako da bi ja u tvom slucaju nazvala ginica
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 9:58:37
|
|
|
|
BUMBI
|
Znam da je to drukčije,pa me zato i strah...mislim da ću najbolje sačekati jedan mjesec,pa onda u akciju.Ipak bi voljela da znam dali mi je cista pukla ili ne,a to ću znati na slijedećem pregledu u 3 mjesecu.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 10:20:36
|
|
|
|
Hladna
|
Ma a, tako je i najbolje da se rjesis ciste pa tek tad u akciji da bude sve ok kad dode do trudnoce- kako se kaze strpljen spasen
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 10:22:51
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja nisam procurila kao inače(mislim krv),već mi je smeđe .neznam jel to zbog tableta ili šta?
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 11:20:02
|
|
|
|
Riza
|
Mariola...mene si izostavila..nema me u odbrojavanju ...ali ja svejedno odbrojavam
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 11:37:59
|
|
|
|
Leptir5
|
BUMBI sačekaj dan dva dal će se nastaviti smeđe,ja sam to imala sad kad sam trudna ostala,mislila stvari počimaju,al kako je trajalo smeđe 3 dana,posumnjala sam,napravila test i bingo. Sretno!!! cure
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 11:46:45
|
|
|
|
*zmaja*
|
dobro jutro drage moje trudilice, trudnice i navijačice kako ste mi danas? šajem bezboroj vibrica trudilicama da čim prije postanu trudnice, trudnicama da imaju školsku trudnoću i naravno našim navijačicama da brzinom munje postanu trudilice i još brže trudnice... prekrasan da vam želim!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 12:12:11
|
|
|
|
Lol@
|
Helooooo svim curama..kako napredujete? Kod mene jos par dana iscekivanja ostalo da vidim je li ona prosla bila prava ili ne Sretno svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 13:58:59
|
|
|
|
Hladna
|
Bumbi ako sad imas pauzu s duphastonomm da dode vjestica znaci da trebas procurit, ali ne smede vec pravo crveno . A kad si popila zadnji duphaston?
< Poruku je uredio Hladna -- 31.1.2012 14:00:00 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 15:15:52
|
|
|
|
splicanka
|
Cure evo mene odi, u redu nalazi, nema ureoplasme, nema klamidija i onih nekih drugih bakterijica, uglavnom nalaz ploda je u dr petak, nadamo se pozitivnom ishodu jos cu napravit neke sitne pretrage, stitnjaca, e coli, i muz naravno jer mi je rekla dr. da se zna dogodit kad on izbaci svoje male spermijice da se zna desit da zajedno sa njima mi posalje jednu bakterijicu... mogu vas nesto pitat, je li iko ima iskustva sa dr. tj travarom sadikovicem?? znate, od moje prije mužu su spermici bili strasno losi, skroz i njena ovulacija itd nista se nije poklapalo, uglavnom otisli su kod njega pili cajeve i neke male tabletice i sad su njegovi spermiji cista desetka a i njoj je sve 5.... pa ako kome slucajno treba tu sam, znajte da neki cajevi pomzu masu, ja sam pila zdravac dva tjedna i odma se primilo... ako vam kako mogu pomoc sa savjetima pitajte, puno ih imam oko sebe sta su trudne i sta planiraju trudnocu
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 15:21:37
|
|
|
|
splicanka
|
slonice dobrodosla, nisam ni ja u iscekivanju ali mi je lipo sa curama ja cu tek krenit za jedno 3 mj s obzirom da sam imala spontani prije 10 dana, ali tu sam i navijam za cure ako treba sta konkretno samo pitaj pogotovo u vezi bakterija koje nam mira nedaju ja bas imam sa nekima iskustva, nazalost...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2012. 31.1.2012 15:50:27
|
|
|
|
slonica1
|
hvala splicanka na dobrodošlici.....i želim ti da više nikad nemaš problema tj. da ugledaš i postaneš te svoju trudnoću školski izneseš do kraja i dobiješ zdravu ...evo ja imam taj vržiji streptococus a. poslala sam nalaze dr. u zg i sad ćekam da mi kaže terapiju koju moram uzimati...pa da se mogu pridružiti ovim divnim curama....kojima od srca želim da ugledaju što prije ..
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!