|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
26.1.2012 19:32:03   
123beba
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za razgovor sa ginićem!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Treba ih ponekad samo malo cimnut i dati im do znanja što od njih očekujemo! user posted image
Nadam se da je ovo trajno poboljšanje kod tvog dr.

Sretno sa dobrostonom i da se user posted image  uhvati odmah u veljači! user posted image

Inače, ja sam samo navijačica još neko vrijeme dok ne saznam što, gdje i kada točno poduzeti - naša jedina opcija je MPO... user posted image  No, nekako sam se pomirila s tim pa čekam daljnje upute doktora. Nadam se da ćemo i mi do kraja godine biti okrugli i u iščekivanju! user posted image

Riza, sličica je super!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 701
26.1.2012 19:55:31   
winkica
Hladna svaka ti čast...tako se to radi...treba pokazati zube i dati im do znanja da nismo životinje i stvari već ljudi...neka si ga zauzdala...nije on Boga za bradu primio...ma oni su ti ponekad napuhani samo zbog toga što su dr. mr. sc. dipl... itd...ma nabijem ja njihov mr. dr. sc. dipl na kolac...heheheheheh
CURIČKE samo mi se držite i ne dajte se zezati...mi smo jake žene i nema za...ancije sa nama...jel tako?????tako je!!
he he he...mislim na vas i držite se....

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 702
26.1.2012 21:16:43   
Hladna
Hvala curke punooouser posted image user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 26.1.2012 21:20:22 >

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 703
26.1.2012 21:48:03   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Hladna

Ej cure , ja isla giniću i premrzla se vani user posted image , ali to nije bitno jer sam se ja od ginića vratila sa smjeskom jer sam govor kod ginića odrzalaovaj put  ja i rekla mu user posted image , bas sam dosla ljuta i nenaspavana posto sam radila nocnu , mislila sam ma ko ga jeb.... necu ja njemu dat da tako prica sa mnom  user posted image , nisam dosla psihologu vec ginekologu, il ce bit normalan ili user posted image
Ali iznenadila sam se, rekla sam mu da mi jucerasnja predavanja nisu nimalo sjela i da sam dosla k njemu da mi pomogne izregulirat cikluse tako da smo mi dugo dugo pricali i na kraju sve izgladili, prosao je popravni user posted image
Kaze da su mi ciklusi u komi zbog dugog konzumiranja antybaby pilula user posted image pa su jajnici ljeni ...
Prepisao mi je duphaston 2 kutije da izregulira cikluse user posted image i pod njim mogu pravit user posted image , kaze mi za ovulacijski mikroskop da je to cista glupost jer je i njemu bila paprat  user posted image user posted image user posted image

Tako da je sve ok cure kod mene, sad moram piti dupaston 7 dana i onda prestat , za par dana nakon prestanka dobit cu user posted image i od prvog dana user posted image moram odbrojit 16 dana i na 16 dan ciklusa pit deset dana dupaston- sve po dvije tablete  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i kaze samo svaka dva dana user posted image

Riza vidim imaš novu slikicu user posted image

Nessy saljem ti velik user posted image

123beba kakvo je stanje kod tebe??

Winkice samo ti uci, a  mi cure sa foruma te cekamo

Amarnat mislim da nebi trebala brinut oko toga ako dobijes posao a zelis bebicu, uzmi sve sto ti zivot pruza, ako ti se ukaze prilika za posao radi, a kad bebica dode onda odluci sta ces dalje, uz posao lakse ce se i bebica primit jer neces tolko mislit na to

baš sam se nasmijala na ovaj tvoj post user posted image user posted image user posted image user posted image pogotovo na ove silne smajliće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nego sta je on na kraju izmjerio da je 8 mm? user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 704
26.1.2012 21:52:08   
Hladna
To je mjerio to neko zadebljanje sluznice maternice tako nesto mi je objasnjavao- nesto mi govorio o tome da je ona tanka nakon menstruacije a poslje ovulacije je zadebljanja

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 705
26.1.2012 21:53:19   
mala pcelica

To je mjerio to neko zadebljanje sluznice maternice tako nesto mi je objasnjavao- nesto mi govorio o tome da je ona tanka nakon menstruacije a poslje ovulacije je zadebljanja

aha,super da je sve u redu user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 706
26.1.2012 22:08:59   
Indy
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 707
27.1.2012 8:27:56   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: Indy

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 708
27.1.2012 9:04:14   
PinkyFunkyBirdy
Hladna, svaka čast na razgovoru s ginićem! user posted image  user posted image  user posted image
Baš mi je drago da je sve ok. user posted image
Nadam se da će se bebica uskoro uloviti. user posted image
Tebi svim ostalim trudilicama držim fige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i vibram  user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 709
27.1.2012 10:26:30   
*zmaja*
dobro jutro cure drage user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste mi?
Hladna, super za razgovor s ginekologom, svaka čast! super za dabroston...još malo pa će user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Riza, super fotka user posted image user posted image user posted image

123beba, s obzirom da je MPO jedina varijanta, želim ti da što prije kreneš u proceduru i da se bembolino uhvati od prve!user posted image user posted image user posted image user posted image

PinkyFB, kako si nam ti?
winkice, s obzirom da puno stvari očekuješ i trebaš napraviti za svoj rođendan, želim ti da sve bude savršeno uspješno user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunshine & Andy, kako ste nam? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nessy, jako, jako mi je žao zbog bebice user posted image user posted image user posted image , mazi se sa svojim zlatom i želim ti da se bebica primi čim opet krenete u akciju user posted image user posted image user posted image user posted image

svim trudilicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 710
27.1.2012 11:42:57   
Lol@
Dobro vam ovo suncano jutro cure... za sve jedan veeeeeeeeliki user posted image i naravno pozitivne vibracije da sto prije ugledate user posted image ili user posted image .

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 711
27.1.2012 12:51:41   
Anni_
Pozdrav curke, samo da vam brzinski javim. Nije došla jučer, ali je zato došla danasuser posted image  Točno nakon 4 tjedna (pa to ispada 29-ti dan)

Hladna super si to obavila s giničemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 712
27.1.2012 13:11:46   
BUMBI
Anni žao mi jeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 713
27.1.2012 13:14:15   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Anni žao mi jeuser posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 714
27.1.2012 16:12:27   
Hladna
Ajoj Anni stvarno mi je zaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 715
27.1.2012 18:57:45   
123beba
Anni, drži se! Jesi li ti rekla da ćeš na AIH ako ovaj mjesec ne uspije? Sorry, ako se ponavljam, malo sam pobrkala tko kada na što ide... user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 716
27.1.2012 19:20:46   
jess
Pozdrav curke !
Hladna svaka čast na hrabrosti, treba im pokazati zube i reći što mislimo, inače se iživljavaju na nama i ne doživljavaju nas, samo treba biti uporan i tražiti sve na što imamo pravo! Drago mi je da je sve u redu i bravo za duphastone, brzo će bebica user posted image user posted image user posted image user posted image

winkice, Anni stvarno mi je žao što vas user posted image nije ostavila na miru. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam vam drage moje u istom sosu, nakon 5 dana tog roskastog curkanja, danas to počelo malo jače i mislim da je moja user posted image pred vratima. Opet kratki ciklus od 21 dan, bez ovulacije user posted image
Inače nalazi su mi svi u redu, al moja dr. mi nije dala uputnicu za vađenje progesterona, prolaktina, LH, FSH, estradiola i drugih koje sam ju tražila, iako mi je rekla da je i to napisala. Kad sam došla u lab. izvaditi krv pitala sam sestru koje sve hormone mi vadi i kako nije ove nabrojila, pitala sam je zar nema tih koje sam brojila, i veli ona meni da to moram ići raditi u zg jer to ovdje ne rade. Eto tak drage moje, ja sam opet na početku i sad stvarno više ne znam kaj da napravim jer vidim da mi ne želi napisati uputnicu za to. Stvarno više nemam ni snage ni živaca boriti se s njom. Nema mi druge nego otići u privatnu polikliniku u zg i sve to obaviti privatno.

Drage moje vibram da se user posted image user posted image user posted image user posted image čim prije ulove user posted image user posted image

< Poruku je uredio jess -- 27.1.2012 19:24:39 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 717
27.1.2012 19:28:41   
123beba
jess, vađenje progesterona kod privatnika ti je 120 kn... možda i nije tako strašna cijena za razliku od ovog natezanja sa ginićem.. nekad su stvarno nevjerovatni. sretno!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 718
27.1.2012 19:55:58   
jess
123beba hvala ti draga. A jel znaš možda za ove ostale hormone, dal vade i njih i ustvari koje je sve hormone potrebno izvaditi? Ja se ne razumijem puno u ovo jer sad tek krećem u potpomognute vode i sve mi je strano, a nema mi ko objasniti jer dr. nema razumijevanja, al kolko sam pročitala na netu, našla sam da su ovi hormoni najvažniji i da se vrši njihova provjera.

< Poruku je uredio jess -- 27.1.2012 19:57:13 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 719
27.1.2012 20:04:58   
123beba
nažalost ne znam ti točno... meni je dr. dala samo uputnicu za vaditi progesteron 21. dan ciklusa... to možeš u bilo koje doba dana izvaditi pa sam ja išla privatno navečer. Ono što se dogodilo da je laboratorij krivo napravio sve hormone štitnjače jer su si nešto zabrijali, a onda su mi napravili i progesteron koji sam tražila... naravno, dali su mi sve nalaze, a platila sam samo progesteron. user posted image
Uvijek možeš nazvati neku polikliniku i pitati za cijenu... Ja sam svoje radila u Poliklinici Leptir na Črnomercu. Oni su kao super za štitnjaču...

< Poruku je uredio 123beba -- 27.1.2012 20:07:17 >

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 720
27.1.2012 20:09:24   
jess
123beba koje sve pretrage si ti obavljala, zašto ne ide kad kažeš da je jedina opcija MPO, oprosti mi ne znam cijelu priču pa da ne čitam sve unatrag, nemoj se ljutiti što sad tek pitam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 721
27.1.2012 20:12:51   
123beba
mi ti imamo poprilično katastrofalan spermiogram iako, hvala bogu, ja nemam nikakvih problema pa se nadam da bi MPO trebao biti uspješan! user posted image
uglavnom, dosta su se otegnuli svi ti pregledi mog muža pa sad već jedva čekam da se nešto pokrene.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 722
27.1.2012 20:14:50   
jess
Ma jesu zmotani nevjerojatno!!! Barem si dobro prošla! Ja sam sad vadila te markere za štitnjaču i markere na tumor jajnika, al hvala bogu sve je u redu. Kakvi su tvoji nalazi od štitnjače?
Baš ću si sljedeći tjedan dati malo truda i nazvati Poliklinike da vidim kak i što dalje. Mislim da ovdje neću moći ništ obaviti. Znam da se ti neki hormoni rade 3., 16. i 21. dan ciklusa.

Čekam potpis...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 723
27.1.2012 20:18:34   
jess
A što kažu kako popraviti spermiogram? Jel onda jedina opcija MPO?

Čekam potpis...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 724
27.1.2012 20:21:11   
123beba
meni su ok nalazi štitnjače, a i progesteron... Iako progesteron ima jako velik raspon od (čini mi se) 5 do 84 !!!! user posted image  ja sam imala na 21. dan ciklusa 16 i dr. mi je rekla da je to ok... Iako sam se ja nadala nešto većoj brojčici obzirom na taj raspon... no, sve u svemu u okviru sam.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!