|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
25.1.2012 11:19:52   
Hladna
tasha draga zao mi je zbog negativnog testica, samo hrabro dalje, ulovit ce se kad tad user posted image

andydea nemoj se nervirati , to ce ti samo nastetiti, opusti se i najvaznije-pozitivno misli-nemoj gledat sve tako crno i sve ce biti ok.

Evo cure ja sam stigla od ginica. prvo sam slusala predavanja od svog ginica dal mi je dragi ginekolog sto je napipao kvrzicu i zast zelim djete a nisam udana tj rastala sam se i vec jedno imam, bas sam se osjecala glupouser posted image user posted image user posted image
pregledao me i rekao da mi dragi ne moze bit ginekolog jer to nisu nikakve kvrzice, joj bas me pardon na izrazu ali razjebao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bila sam i na vaginalnom ultrazvuku i vidla sam da je nesto mjerio i na kraju mi je rekao da je sve u redu i neka idem izvadit krv pa drugi dan k njemu natrag .tako da ne znam nista.
vani sam pitala sestru od mog ginica za sto mi je dao vadit krv i kaze za betu i pitala sam nju jel vidi ona jel sve u redu pa mi je rekla da je neko zadebljanje od 8mm pa me zato poslao vadit betu jer se jos ne vidi tocno dal je trudnoca. Cure jel imala koja tak zadebljanje od 8mm???? Ja sam sad radila test i negativan je user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 676
25.1.2012 11:45:46   
Riza
DRaga Hladna! user posted image user posted image user posted image user posted image super da one kvržice zapravo nisu ništa...to je super vijest.....user posted image user posted image .....
Ne razumijem kako tom doktoru nije neugodno biti toliko bezobrazan i kaj njega boli briga s kim češ ti imati dijete....
užas... ne obaziri se na to.... user posted image user posted image ...
Iskreno se nadam da ćeš sutra vidjeti da se radi o trudnoći i da je test krivo pokazao.. ne znam ti ništa reći o tvom zadebljanju ali navijam za bebačauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 677
25.1.2012 11:49:07   
Hladna
danas cu vec znati jer ce nalaz biti gotov u 2 sata, ali ne nadam se, naprotiv, prijateljica koja je sad 2 mjeseca trudna mi je rekla da je bilo zadebljanje 2mm kad je ona radila test i otisla ginicu, a kod mene se to cini previse-zapravo  se bojim sad sto bi to moglo biti

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 678
25.1.2012 12:28:16   
123beba
Hladna, mislim da je najbolje da sada ništa niti ne tražiš što znači tih 8 mm... Ipak će ti nalazi biti brzo, pa malo strpljenja... znam da je puno lakše reći, no ipak... user posted image

Ja se iskreno nadam da je to tvoja user posted image ... javi čim dobiš nalaz! user posted image

Draga Tascha, nadam se da te ovo nije jako obeshrabrilo. Želim ti idući uredan ciklus i za mjesec dana jedan veliki user posted image .

Andy, tvoja user posted image  je sigurna pod tvojim user posted image  i njoj je i samoj najljepše i najlakše kada se njena mama ne brine... Ja ti želim da oko sebe više ne pratiš ove negativne priče i slučajeve. Želim ti da se opustiš, da uživaš u svojim user posted image  i da te svi oko tebe maze i paze! Iako ima jako puno slučajeva kada sve ne završi dobro, puno više je onih gdje je sve odlično, no te često previdimo! Sigurna sam da će i tvoja trudnoća biti takva! Želim ti da ti mučnine završe čim prije pa da onda možeš još više uživati sa svojim malim anđelom! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 679
25.1.2012 13:11:27   
BUMBI
Hladna nadam se da će biti sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 680
25.1.2012 13:18:39   
Sunshine28
nessy jako mi je zao user posted image user posted image user posted image
ja se sada jos vise bojim za moju user posted image ......user posted image posebno zato sto su bolovi opet krenuli, stalno idem na wc gledati jer ima krvi i molim boga da u petak cujem srce kako kuca, iako ni to nije garancija....andy je upravu, ispada da je danas dobiti user posted image prava kalvarija za većinu žena!
Hladna tvoj gin. je neki pravi pećinski čovjek! ma šta njega boli dupe za tvoju obiteljsku situaciju! grozno! sretno sa betom, iako, obzirom koliko ti kasni, mislim da bi se beba ili bar gest. vrecica već vidjela da je trudnoća tu, ali nikada se ne zna, drzim fige!!!
Zmajo sretno!
puse svima!user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 681
25.1.2012 13:24:23   
Hladna
Cure hvala
Sunshine ma nesto je on dugo gledao i mjerio to nesto kolikobsam skuzila u maternici il di vec vsginalnim ultrazvukom i u karton napisao 8mn a st ne znam i sestra mi je rekla da po tome nije siguran jer je rano da se vidi pa neka odem betu vadit

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 682
25.1.2012 13:31:40   
Sunshine28
onda moze biti da ti je tih 8mm promjer gest. vrecice, njena velicina se mjeri za vrijeme uzv-a, meni je sa 5 tjedana trudnoce gest. vrecica bila 7mm i gin. je rekla da je to jako malo, ali je trudnoća bila potvrđena jer sam uzastopno vadila betu koja je pravilno rasla...tako da draga moja mozda i bude bebica na kraju! user posted image user posted image user posted image
meni je na 7mm velicine gest. vrecice beta bila malo više od 3000, tako da znas sta da ocekujes...drzim fige!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 25.1.2012 13:32:29 >

I + G = E & L

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 683
25.1.2012 14:28:28   
Riza
Draga Hladna! Što kaže nalaz od bete??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 684
25.1.2012 14:40:36   
Hladna
Pise 1.20

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 685
25.1.2012 15:16:22   
Riza
jaoooo..draga moja...user posted image user posted image user posted image user posted image .... Ja sam čitala puno o tim vrijednostima i kaže ovako.... Vrijednost bete Hcg-a od 0-5 je negativan... Dakle, nema trudnoće nego su to laboratorijske oscijalcije nalaza koja spada pod neg..
Jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image ... nadam se da te nisam dodatno zbedirala...samo sam ti htjela pomoći.. tako sam pročitala na netu..... Ne znam jesi li zvala ginića?! Kak se držiš??
Imaš puno zagrljaja od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 686
25.1.2012 15:21:35   
Hladna
Znam da je negativan, a sta cu , ko zna sta je on izmjerio 8mm . Nisam zvala ginica posto radi u jutro a i nije on tip kojeg se moze zvat- cini mi se. Ne znam zadto menge jos nema onda a on mi nije rekao bas nista osim- sve je u redu. Ne mogu ga ni za terapiju pitat kad mi on soli pamet kad zelim user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 687
25.1.2012 15:53:43   
Indy
user posted image user posted image taj tvoj doktor neka se drzi svoje profesije, a neka pametuje svojima doma! valjda ce te sad slati na neke pretrage, s obzirom da nema menge, a nisi trudnauser posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 688
25.1.2012 16:02:34   
Nessy
cure moje drage puno vam hvala na riječima utjehe user posted image user posted image user posted image
makar jedino kaj me može utješit je moje malo zlato dok mi je u krilu i mazimo se user posted image
stvarno sam se šokirala jer sam vjerovala da je sve u redu i da će sve biti u redu, ali evo ipak nije.
meni je strašna bol u kičmi koju sam imala zadnjih tjedan dana bila znak da nešto ne valja.
danas mi je gore nego jučer, cijeli dan sam sama. ali bit će bolje, dan po dan.
hvala bogu izbjegla sam kiretažu jer je ab bio kompletan. pijem samo ergometrin.

sunshine i andy drage moje user posted image , ne želim nikakve negativne misli i tugu. ima da se odmarate, ležite i čuvate svoje user posted image
ne trebaju vam nikaki dodatni stresovi i strahovi. od vas želim samo pozitivu

Hladna jako mi je žao kaj je to sve tako ispalo. ginekolog ti je stvarno katastrofa. bilo bi dobro da zatražiš od njega
uputnicu za provjeru hormone i sl. jer ovo su jako dugi ciklusi. nadam se da će se sve dobro riješiti.

čitam vas stalno i mislim na vas.
zmaja držim fige da su plivači sretno stigli na cilj i da je nastala jedna prekrasna nova user posted image
držim fige da bude uspješno.

ne znam kako ću izdržat 3 mjeseca dok opet ne krenemo user posted image

M 2010.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 689
25.1.2012 16:16:43   
PinkyFunkyBirdy
Nessy, nisam sigurna, ali mislim da ne moraš čekati 3 mjeseca ako nisi imala kiretažu.
Evo, cure su pisale o tome na http://www.ringeraja.hr/forum/m_786647/mpage_2/key_/tm.htm
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 690
25.1.2012 19:31:48   
Nessy
pinky puno ti hvala za link.
mislim da ću se najmanje 1 mjesec odmorit. mislim pričekat dvije svoje user posted image  pa onda probat opet.
puno hvala kaj se tak sve brinete, baš mi puno to znači user posted image user posted image

M 2010.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 691
25.1.2012 19:38:16   
jess
Pozdrav drage moje !
Nessy micica jako mi je žao zbog tvog gubitka, al kolko god je teško sad utješiti riječima, gledaj na to što se dogodilo da je tako moralo biti, da možda nije bilo nešto u redu s bebicom i organizam je sam napravio selekciju, ali to ne znači da će i sljedeći put biti tako. Nisi imala kiretažu i možeš odmah u akciju ako se ti osjećaš spremnom. Uz tebe sam i šaljem ti puno zagrljaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Hladna znam kakvi su naši doktori, od njih možeš samo ovo očekivati, a ovo kak je on tebi pristupil je totalno neprofesionalno, ma kak je samo mogao tak nekaj reći, kaj ga briga! A da ti ipak odeš u vž kod dr. Mamuzića, barem da zatražiš drugo mišljenje, nekak mi se čini da taj tvoj gin. nema pojma ko ni moja gin.
Meni dok se dogodila vanmaternična, doktor na odjelu mi je rekao da vidi i zadebljanje i da je bebica bila tu ali da je plod propao, beta mi je bila isto 1.20, a par dana prije vađenja bete imala sam pozitivan test
Draga odi se ti naruči kod svog dr. u vž, barem ćeš mirnije spavati i reći će ti zašto tak dugo nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasha žao mi je zbog negativnog testića, ne predaj se, hrabro dalje i user posted image će doći !!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andydea draga crne misli na stranu i razmišljaj pozitivno, jer svako tvoje opterećivanje osjeća i bebica, sve će biti ok, opusti se i uživaj u svojoj bebici. Nadam se da će ti ubrzo prestati mučnine ! user posted image
sarah_zg nadam se da će te user posted image ovaj put zaobići i da ćeš nam postati ponosna user posted image

Riza draga mislim na tebe i znam kako ti je, ali imaj vjeru, dogodit će se, samo trebamo biti strpljive user posted image   Riza sviđa mi se sličica! user posted image

Zmaja držim fige i navijam da se user posted image ulovi od prve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunshine draga drži se, budi pozitivna i vjerujem da će bolovi uskoro prestati da možeš neopterećeno uživati u svojoj user posted image    user posted image

winkice kako si ti nam ti? Kako napreduješ sa učenjem?

Lol@, Pinky, Anni kako ste mi drage ?

I da ne zaboravim Marela i Suzn dobro nam došle i čim prije postale ponosne user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A gdje nam je tiny?  tiny javiiiiiiii seeeeeeeeee!!!

< Poruku je uredio jess -- 25.1.2012 19:42:17 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 692
25.1.2012 19:52:43   
jess
Djevojke, a ja vam ne znam što se sa mnom događa, već 4 dana imam neki roskasti iscjedak, FF mi je zabilježio ovulaciju, evo mog grafikona: http://www.fertilityfriend.com/home/31ee91 sve sam ubilježila, e sad danas mi se pojavio obilan krem iscjedak, znači da je moguće da je O. prošla, al me muči taj roskasti iscjedak. Obično mi se to pojavljuje par dana prije user posted image . Jel mi koja može pomoći, stvarno sam zabrinuta.

Inače da vam se pohvalim, danas sam uspjela ishoditi sve uputnice za vađenje hormona, čak mi je napisala uputnicu za vađenje markera za štitnjaču i markere na tumor jajnika (ovog me malo strah). Idem sutra ujutro, a čim mi nalazi budu gotovi javljam vam kakvi su.

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 693
25.1.2012 19:54:03   
Lol@
Vece svima....

Ja samo da se prijavim ...citam pomalo ...i od svih informacija sam vise zbunjola ponajvise...

Jess draga kako ti? Kod mene sve isto.... danima te neke manifestacije... i nastavljam cekati 5. i tak....

user posted image user posted image user posted image user posted image za sve cure

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 694
25.1.2012 20:13:04   
jess
Lol@ eto kod mene ide nekako, trudim se ostati pozitivna, a mogla bih se i ja prijaviti za 5.2. ako me ne iznenadi prije

Čekam potpis...

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 695
26.1.2012 9:54:29   
*zmaja*
drage moje trudnice, trudilice i navijačice dobro vam jutro želim!user posted image user posted image user posted image
kako ste mi?
jess, super da si dobila sve uputnice, znam kako se osjećaš zbog toga što moraš vaditi markere za tumor jajnika, ja sam isto prošla...ali sigurna sam da će biti sve ok. user posted image user posted image user posted image
Hladna javi kako je prošao razgovor s ginekologom..
winkice kako učenje?
Marela i Suzn, dobro nam došle user posted image user posted image user posted image

curke moje stalno mislim na vas i evo malo vibrica da se sve želje ostvare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 696
26.1.2012 11:41:52   
Amarnat
drage moje cureeee, mene opet ulovio neki posao, ali citam vas :)

Nessy jako mi je zao zbog tvoje bebice, bas sam se i ja rastuzila i iako imam dva spontana iza sebe uvijek covjeku bude tesko kada cuje ovakve stvari.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drzi se, misli pozitivno, dobro se odmori i kada budes spremna- opet u akciju!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saljem ti puno zagrljaja !

Hladna- prestrasan ti je ginic, mjenjaj to cim prije,...ne treba ti takva enegrija svaki puta kada ides na pregled,....on bi te trebao ohrabriti i poduzeti sve mjere da se tvoji ciklusi dovedu u red i da se bebica sto prije uspije ugnjezditi, a ne ovako......jooooooooj kako me to naljutilo......tko je on uopce da ti govori takve stvari?! Sta njega briga sto si ti razvedena i sto vec imas jedno djete....koji debil. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa bas me nazivcirao.

Zao mi je i zbog nalaza bete,....ja bi ga mozda na tvome mjestu ponovila za tjedan dana ;))

Winki samo ti nama budi vrijedna, a dobro si i sama rekla - kada se najmanje nadas i ocekujes bebica se moze ugnjezditi :) sada si najmanje fokusirana na nju i psiha je u tom smjeru malo opustila kocnice, mozda vec sljedeci mjesec ugledas najlijepsi plusic na svijetu i postanes ponosna diplomirana teta u vrticu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andy vidjela sam tvoju poruku ali opet ti ne mogu vratiti odgovor user posted image , bas mi nesto gadno stekaju neke stvari na RR.
Nemoj previse razmisljati o takvim tuznim ishodima trudnoca- znas kako kazu, POSTAJES ONAKVA KAKO ZRACIS. ne razmisljaj molim te o takvim stvarima,....istina je da se puno zenica prestrasno muci oko postizanja i ocuvanja trudnoce, ali tebi sada nije vrijeme da o tome razmisljas i psihu si trpas sa negativnostima.
Budi pozitivna, mazi pupu, papaj male obroke, grickaj bademe,...sve ce biti u redu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zmaja saljem milijon pozitivnih viiiiiiiiiiibbbbbbbbbbrrrrrrriiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i da cim prije ugledaj user posted image i cujes kako kuca jedno maleno user posted image

samo pozitivno i u prvoj brzini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasha zao mi je sto je tvoja vjestica dosla user posted image user posted image
koliko ti je kasnila?

Cure meni se vrti neko moguci posao okolo, i ni sama ne znam sto da radim,...isla sam vec na 2 razgovora tamo, i zenska je rekla da ce me zvati- opet....
i sad nisam pametna dali u ovom trenutku, ove plodne uopce ista pokusavati, jer sto ako dobijem posao?!
Ma ne znam,....iskreno ne ocekujem da cu ga dobiti, jer mi sve to sto mi je zenska napricala pomalo smrdi...

Ma sta bude bit ce,....evo upravo sada osjetim neke lagane bolove preko lijevog jajnika, plodni trebaju krenuti za dan- dva :)

ehh da i jos jedna mala novost- od danas sam admin na jednoj super fan stranici od predobrog baby shopa i portala, pa cu tamo imati posla dok se ne ufuram u obaveze koje imam na toj stranici. to mi drzi jedna jako dobro prijateljica, a ona zbog obaveza ne stigne jos i fan stranicu odrzavati pa je to prepustila meni...naravno za to cu biti i placena ;)

Drzi te se drage moje trudilice, trudnice, i one koje sve to samo prate !

Marela i Suzn dobro dosle cureuser posted image user posted image user posted image user posted image

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 697
26.1.2012 13:57:29   
Sunshine28
zao mi  je Hladna user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 698
26.1.2012 15:52:30   
winkica
evo brzinski javljam da me nije vjeđštica razočarala ni ovaj put....uredno na vrijeme..25.01...jedna mi je mjesec ciklus 24 drugi mjesec 28...
evo sad opet trčim učit...sve vas ljubim..
nessy jako mi je žao i iskreno suze su mi krenule dok sam to čitala jer znam da je osjećaj beznadan...ali ja vjerujem da će tvoje zlato doći na svijet...vidjet češ...
Hladna žao mi je što se tako sve završilo..sad ćemo mi odbrajavati u drugom mjesecu...i zamislite trebam ju dobiti na sam rođendan...kada trebam također predati svoj diplomski...heheheh
ostalim curama želim puno sreće i da nikako ne dođu vještice...
ljubim vas puno...čitam vas svaki dan ali nemam vremena da vam pišem...tako da pratim događanja...sve vas puno volim...a sad učenje....pusaaaaaaaaaaaaaaaaa

BILJEŽIM SE ZA 21.2

user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 699
26.1.2012 17:56:21   
Hladna
Ej cure , ja isla giniću i premrzla se vani user posted image , ali to nije bitno jer sam se ja od ginića vratila sa smjeskom jer sam govor kod ginića odrzalaovaj put  ja i rekla mu user posted image , bas sam dosla ljuta i nenaspavana posto sam radila nocnu , mislila sam ma ko ga jeb.... necu ja njemu dat da tako prica sa mnom  user posted image , nisam dosla psihologu vec ginekologu, il ce bit normalan ili user posted image
Ali iznenadila sam se, rekla sam mu da mi jucerasnja predavanja nisu nimalo sjela i da sam dosla k njemu da mi pomogne izregulirat cikluse tako da smo mi dugo dugo pricali i na kraju sve izgladili, prosao je popravni user posted image
Kaze da su mi ciklusi u komi zbog dugog konzumiranja antybaby pilula user posted image pa su jajnici ljeni ...
Prepisao mi je duphaston 2 kutije da izregulira cikluse user posted image i pod njim mogu pravit user posted image , kaze mi za ovulacijski mikroskop da je to cista glupost jer je i njemu bila paprat  user posted image user posted image user posted image

Tako da je sve ok cure kod mene, sad moram piti dupaston 7 dana i onda prestat , za par dana nakon prestanka dobit cu user posted image i od prvog dana user posted image moram odbrojit 16 dana i na 16 dan ciklusa pit deset dana dupaston- sve po dvije tablete  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i kaze samo svaka dva dana user posted image

Riza vidim imaš novu slikicu user posted image

Nessy saljem ti velik user posted image

123beba kakvo je stanje kod tebe??

Winkice samo ti uci, a  mi cure sa foruma te cekamo

Amarnat mislim da nebi trebala brinut oko toga ako dobijes posao a zelis bebicu, uzmi sve sto ti zivot pruza, ako ti se ukaze prilika za posao radi, a kad bebica dode onda odluci sta ces dalje, uz posao lakse ce se i bebica primit jer neces tolko mislit na to

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!