|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
24.1.2012 12:29:01   
Riza
Hladna....žao mi je zbog tih kvržica...stvarno ti nemam ništa pametnoga u vezi tog reći ali znam da mislim na tebe i nadam se da nije ništa ozbiljno... nemoj se unaprijed živcirati...misli pozitivno jer možda nije ništa strašno.....
Jel te boli štogod?! Možda se bebač baš primiouser posted image user posted image ..ja i dalje navijam za tebe...bit će sve super.....

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 651
24.1.2012 12:47:46   
Lol@
Pozdravcic svim curama... user posted image user posted image user posted image

Zelim sretno svima u odbrojavanju user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna uz tebe sam kao i ostale cure ovdje...drzi se i sretno sutra!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene jos 11 dana iscekivanja ceka user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 652
24.1.2012 12:48:20   
Hladna
Ma ne boli nista riza- bolio me trbuh jako nakon zadnjeg odnosa tj prekjucer, odtada nista- osjecam samo nekibpritisak dolje povremeno i to je to .
Hvala ti na brizi Riza- ljepo je to kako se ovdje brinemo jedna o drugoj , hvala vam cure user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 653
24.1.2012 12:59:21   
*zmaja*
hvala na prekrasnim željama Hladna, ne moram mirovat...danas sam si uzela godišnji čisto zato što sam izgubila tri sata u poliklinici pa si nisam željela stvarati pritisak....dr. mi je rekla da se ponašam normalno, jedino što danas ne idem na trening. e da, moramo se keksnut danas još, valjda će mužić uspjeti isproducirat još koji milijunčić profesionalnih plivača user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cure volim vas sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 654
24.1.2012 13:02:12   
Hladna
Zmaja ma bit ce to sve ok, samo se keksnite i da vidis bit ce to i dvije bebice a ne jednauser posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 655
24.1.2012 18:23:20   
Hladna
Cure pitanje- ako idem k ginicu u jel se smijem danas keksnut a bas se bi ??

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 656
24.1.2012 19:13:04   
Nessy
cure samo da vas pozdravim i javim vam da moje bebice više nema user posted image user posted image user posted image user posted image
noćas sam strašno prokrvarila uz jake grčeve i otišlo je naše malo sunce
očito oni strašno bolovi u leđima prošli tjedan nisu bili bezazleni.

zasad sam samo navijačica sljedeća 3-4 mjeseca

pozdrav svima

M 2010.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 657
24.1.2012 19:30:32   
Pokoyo
Pozdrav curke,nije me odavno bilo,i vidim da se svašta izdogađalo...

Nessy,jako mi je žao,prošla sam to 2 puta i znam kako ti je,nek dragi bude uz tebe i bit će ti puno lakše,znam da ti je teško ali vjeruj mi brzo će proći i opet ćete moći u akciju,samo pozitivno i hrabro user posted image  

Ostale curke kako ste....od kad smo se preselili u novi stan akcija je stalno,bilo kad i bilo gdje dok maleni nije doma naravno user posted image user posted image user posted image
Tako da se nadamo da će se user posted image  ubrzo uhvatit,još vježbam,treniram,još par kg i na staroj sam kilaži a dobila sam 45kg!!! u prvoj trudnoći...stravavava user posted image

Čovjek koji nema puno želja, lako ostvaruje svoj cilj.

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 658
24.1.2012 19:31:30   
*zmaja*
Nessy draga, tako mi je žao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad si daj malo vremena...znam da te sad ništa ne može utješit, ali nadam se da znaš kako smo tu za tebe.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 659
24.1.2012 19:33:51   
*zmaja*
ej Pokoyo, drago mi je da te vidim....
svaka čast za akciju bilo kad i bilo gdje, tako se to radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nek' urodi plodom čim prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 660
24.1.2012 19:36:22   
*zmaja*
Hladna, ja ne vidim razlog za apstinenciju user posted image user posted image user posted image , jedino ako te boli za vrijeme keksa...onda rađe ne. sretno sutra kod ginića i odmah javi kako je prošlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 661
24.1.2012 20:16:57   
BUMBI
Nessy žao mi jeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 662
24.1.2012 21:27:09   
Hladna
Nessy draga stasno mi je zao, sto god ti rekla znam da te ne moze utjesit- isplaci se dobro- bit ce ti lakse, sad bi te najradije zagrlila a posto ne mogu saljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 663
24.1.2012 21:54:26   
Anni_
Nessy, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  stvarno mi je žaouser posted image
Hladna vibram sutra za gin. da bude sve OK
Pokoyo bilo je vrijeme da se javiš!
Zmaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspjeh!
Sve cure pozdrav! Čitam ali sam u gužvi pa ne stignem pisati! Previše sam visila po forumu pa sam sad u zaostatkuuser posted image  Tak da ne stignem čak ni misliti (previše) na visoki datum!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 664
24.1.2012 22:45:28   
123beba
nessy, neopisivo mi je žao user posted image  nadam se da ćeš ti čim prije biti ok fizički i psihički iako si ne mogu zamisliti kako ti je... neka te dragi mazi i pazi, a onda će i vrijeme brže proći i rane lakše zacijeliti. Šaljem ti veliki user posted image  drži nam se!

Hladna sretno sutra kod ginića, a danas se samo opusti i naprijed! user posted image

Jel nam itko čuo tashu?

Pokoyo sretno da u novi stan brzo dođe i nova beba!
Svim curama sretno!!!!!!!!!!!!!!!!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 665
24.1.2012 23:27:59   
Hladna
Tasha je trebala radit test jos pred koji dan ali nije se uopste javila. Nadam se da je ok. Tasha javi nam se

Cure ja ne mogu spavat od nervoze sta ce bit sutra kod ginica

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 666
25.1.2012 0:12:08   
123beba
Hladna samo mirno! Sigurna sam da će sve biti super! Sretno!!!!!
...i laku noć... user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 667
25.1.2012 8:14:26   
Riza
Curke!! Dobro jutroo!!! user posted image user posted image
Nessy, draga! Strašno mi je žao..user posted image user posted image ...ne mogu si ni zamislit kako ti je teško..... nadam se da ćeš se brzo oporaviti u svakom pogledu i doći ponovno sa nama u odbrojavanje...Šaljem ti puno zagrljaja i pusa da te malo utješeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
Hladna....javi nam se kako je prošlo kod gin. i da li je sve u redu....
Anni, Zmaja, Winki, Reba, Tascha, Lol@, 123beba, Pokoyo, BUMBI, Pinky, Sarah, Sax, Tiny, Amarnat, Icecaffe, Berni... curke...kako ste???? Ima li kod vas kakvih novosti...?!
navijam puno za sve vas....da sve ugledamo svoje dugo očekivane plusiće i preselimo se sa Sunshine, Andydeom i mnogim drugima u ponosne user posted image ......
Ja sam postala strašno nestrpljiva............ali trudim se ne razmišljati o ničem previše jer mi to sve samo odmaže........ zapravo jedino ovdje sa vama na RR pričam o bebici i trudnoći.......jer mi je već postalo koma dr.opterećivati samom sobom pa sam odlučila više ništa ne reći dok ne postanem prava trudnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Puse i zagrljaji svima vama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 668
25.1.2012 9:40:09   
PinkyFunkyBirdy
Nessy, strašno mi je žao. user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tascha, vidim da si na forumu! Javi se! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 669
25.1.2012 9:46:37   
tascha
Hej user posted image ..ja na žalost nemam dobrih vijesti...u subotu sam radila testić ali svaki dan sam radila punom parom pa se nisam stigla potužiti da je bio negativa...kad jutros počeli bolovi i ja procurim ...iztgleda da mi se ciklus produžio...hm..nemam pojma šta je...moram pitati cure koje su išle na folikulometriju malo šta da kažem giniću i kad to kreče od kojeg dana...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a baš msam se toplo nadala..sad moram dragom javiti da sam procurila a to mi je najteže jer se ipak on nadao iako je test bio negativan....sad sam već ljuta i objavljujem rat prokletniciuser posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 670
25.1.2012 9:52:36   
*zmaja*
dobro jutro cure moje drage user posted image user posted image user posted image user posted image

tascha, jako mi je žao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
što se folikulometrije tiče ja sam ti išla oko 10 dana ciklusa (+/- jedan dan), dakle ako si dobila vješticu onda se već sad naruči.

trudilice moje evo malo vibrica da trud urodi plodom (doslovno) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna, mislimo na tebe...javi se čim prije user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 671
25.1.2012 9:54:17   
andydea
Nessy moja dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jako mi je žao....žao mi je da se u današnje vrijeme cure,žene toliko muče da dobiju to malo stvorenje,a onda ga preko noći izgube.....još uvijek sam pod šokom zbog svoje prijateljice koja je prije tjedan dana izgubila bebu u 30tj.trudnoće.bebi je stalo srčeko......plakala sam 2 dana zbog njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ima 35 god. i sina koji ide prvi razred....ali se bori i ide dalje....rekla mi je da ne tugujem,da je jedostavno tako moralo biti,ona još mene tješi....i da za par mjeseci idu ponovno!!!.....nego prije par dana saznam(muž mi reko) da je od njegovog frenda žena tjedan dana prije poroda izgubila bebu...isto stalo srce,a do tada sve uredu...kao i s mojom frendicomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....gdje god se okrenem jedna trudnica mora strogo mirovati,jedna ima spuštenu posteljicu,jedna je imala 5 spontanih,jedna je otvorena 2prsta u 5mj.trudnoće...pomislim si BOŽE hoće li samnom biti sve ok???toliko sam tužna,toliko razočarana.....ja i dalje povračam i muka mi je stalno.....pa dokle ću???zašto mi se to događa???kako moja bebica to izdržava???Žao mi je što sam sada možda negativna...makar sam ja užasno pozitivna osoba i uvijek govorim biti će bolje,ali jedostavno bojim se iz dana u dan jer oko mene samo tužne vijesti...oprostite na dugom postu...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 672
25.1.2012 10:04:35   
tascha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image draga andydea ne brini se i opusti se,ne daj da te potresaju druge tužne priče...na žalost nesreća ne spava i bolje je ne misliti na takve stvari...a sada vjerujem da te peru hormončiči i da češ ubrzo biti sretna i poletna..čim mučnine prođu....uživaj uuser posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 673
25.1.2012 10:17:13   
PinkyFunkyBirdy
Tascha, žao mi je! user posted image
user posted image user posted image user posted image
Vidjet ćeš, bit ćemo sve mi uskoro sretne i ponosne user posted image !

Andydea, znam da je to strašno... ja isto donedavno nisam imala pojma koliko je to česta pojava. user posted image
Mislim da je današnji tempo života uvelike kriv za to (stres najviše).
Pokušaj se umirit i pazi na svoj zlato koje raste pod tvojim srčekom. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 674
25.1.2012 10:23:07   
sarah_zg
A joj, Nessy draga, neopisivo mi je žao. Tako bi rado da sve mi čekalice postanemo ponosne trudnice. Hladna tebi sretno danas kod ginića i čekamo vijesti.

Kod mene nema nekih novosti. user posted image treba doći 2.2., ne nadam joj se, al vidjet ćemo šta će biti. Mislim na sve vas, trudilice, čekalice i navijačice. Šta nam je sa sunshine? Sun javi seeeeee

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!