Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 23:01:40
|
|
|
|
jess
|
Evo me curke da vas na brzinu pozdravim i jurim na spavanac, ja stalno negdje letim i u gužvi sam, ni mi to baš dobro, al kaj mogu. Sarah_zg sluz ti za vrijeme O.ne mora biti prozirna i rastezljiva, može biti i vodenasta, ali dok je gusta onda se malci teško probiju kroz nju i onda je teško moguće da će preživjeti. Ja ti sluz popravljam sa uljem noćurka i čajevima. Inače ni ja nisam imala tu rastezljivu plodnu sluz,al sad otkad ovo uzimam, to je druga priča, čini mi se da je stalno imam. Inače sluz postaje mutna, gusta i bijela odmah nakon O. Hladna, Lol@, Anni i ostale djevojke, kako ste mi drage?
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 23:12:49
|
|
|
|
jess
|
Hladna jel bilo noćas kakvih zanimljivih snovića?
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 21.1.2012 23:57:43
|
|
|
|
Suzn
|
Evo da se najavim Malisa ima 10 mjeseci i vrijeme je da dobije nekog drugog da zajeb.. Mi bi malu Rodi smo poslali pismo sa zeljom , barem ja, haha, ali samo da bude zdravo, i mi sretni! Pozdrav svima tu!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 22.1.2012 17:50:22
|
|
|
|
Lol@
|
Pozzic svima,kako danas napredujete? Nesto nas nema jess danas je dobro
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 9:42:07
|
|
|
|
Anni_
|
Pozdrav Suzn, dobro došla i kratko ostala!!! Ajmo cure prošao je vikend. Novi je radni tjedan, imate malo vremena vi koje radite pa se javite s novostima ili bez njih! Kod mene ništa, ali se ničemu previše i ne nadam. Čekam sljedeće odbrojavanje i ne želim biti tužna ovaj puta.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 9:47:36
|
|
|
|
Riza
|
Dobro jutro drage cure!! Puno ste pisale prek vikenda... .... Kako ste cureeee???? Ima li novosti??! Tascha....nisi nam se još javila????! Kaj kaže testić???? Navijamo Suzn...želim ti da što prije postaneš ponosna .........puno vibrica šaljeeem....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 10:28:38
|
|
|
|
*zmaja*
|
drage cure dobro jutro... kako ste mi? Tascha, kako je? jesi napravila test? želim ti k'o kuća ja sutra imam inseminaciju jeeeeee svim trudilicama
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 10:39:06
|
|
|
|
Anni_
|
Ajme zmaja super!!! Želim ti od srca da uđeš u onaj postotak Obavezno javljaj (možemo malo podići i onaj post na AIH, nešto je sve slabo aktivno u zadnje vrijeme treba to mijenjati)
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 10:42:37
|
|
|
|
reba
|
zmaja pisala sam ti na aih temi ali evo još malo vibrica tebi i svim curama
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 10:44:38
|
|
|
|
Marela1505
|
Uf..moja menga bi trebala stić 25.01, nadam se da će me u velikom krugu zaobić , najgore mi je što mi stalno kasni pa tako da nikad nisam sigurna kad će točno, al zadnje dvije dobila sam na vrijeme zbog nekih tableta kaj mi ginićka prepisala
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 10:54:16
|
|
|
|
123beba
|
Draga zmaja, SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!! Neka bude dobar tulum i neka za 9 mjeseci dobiješ svoj dar! Tascha, mislim na tebe! Anni, želim ti da ti svoje odbrojiš u veljači i da nam se seliš na dio sa veselim ! Marela & Suzn dobro došle i odmah od prve se preselile među ! Cure svima puno sreće i da vam nikome ne dođe ...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 11:13:04
|
|
|
|
Lol@
|
Jutreko svima...ili dobar dan Sretno svima prisutnima
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 11:29:07
|
|
|
|
Riza
|
Draga Zmaja......navijam puno puno za tebe.... .......... I jedva čekam da nas sve obraduješ sa radosnim vijestima..... Suzn, Marela....dobro nam došle Neka i vas vještice zaobiću na 9 i više mjeseci Svima nama puno dobrih vibrica da nas sve vještica zaobiđe i da postanemo ponosne
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 11:31:04
|
|
|
|
andydea
|
uhhh....nakon sat vremena čitanja...stvarno sam se umorila.... ....ne znam kaj da vam napišem osim da sam i dalje pobljuvanka,to mi je sad novi nadimak .....u petak idem na utzv.i pregled...i jako se veselim...falite mi sve jako i čitam vas koliko mogu....sretno svim trudilicama.... HLADNA ja mislim da si ti trudna...i jedva čekam tvoj testić .....Jess nema ništa bolje od keksa u šumici ...mi smo ga često prakticirali,a još ako je i panj....ulalala....WINKICE luda si ko šiba ....sretno na ispitima....kad to središ uživat češ u .....ARMANAT hvala ti kaj se brineš....uspijet ću ja to izgurati...proći će te mučnine....SUNSHINE jako sam sretna da je bebica dobro .....samo ti odmaraj i čuvaj se...NESSY to vrijedi i za tebe....ja ne idem s ovog foruma dok god sve ne postanete .....RIZA moja kaj je s tobom...kad očekujemo...????pusa svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 11:44:49
|
|
|
|
Riza
|
Draga Andydea....napokon si nam se javila..... ...Nadam se da si barem malo bolje i da polako prolaze mučnine i da ćeš napokon početi uživati u svojoj bebici.....Puno mislimo na tebe..... Ja sam ti dobro..poslije onog veelikog razočarenja krenula sam dalje jača i sa još više vjere jer...nedam se tako lako ...ciklusi su strašno neuredni ali ne očekujem ju za Valentinovo .....neka i ne dođe..... Keksam se non-stop ....(pošto nemam pojma kad je O.) pa kaj bude..... Nisi nam još stavila slikicu
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 11:57:07
|
|
|
|
andydea
|
joj budem kad mi muž dođe nekaj nam šteka komp....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 12:11:12
|
|
|
|
Hladna
|
ej cure Marela i Suzn zelim vam dobrodoslicu i sto prije ostale trudne. Andydea konacno nam se javljas , joj ti bas dugo povracas, ali nadam se da ce to uskoro prestat, jedi samo laganu hranu i nemoj se najesti do sita vec vise puta po malo.. javi nam u petak obavezno kako je proslo na ultrazvuku Riza draga ti se samo keksaj, fuckas temperature i sva ostala mjerenja- ovako ce se najprije primit 123beba kako si nam ti?? kad je tvoj dan d?? zmaja zelim ti svu srecu tascha sto je s tobom?? gdje je testic?? javiiiiii seee PinkyFunkyBirdy jel bila ovulacija???? evo cure meni prestale bradavice bit osjetljive, nema nista novog, jos nema, ali imam problem- ispricavam se na detaljima ali moram: jucer tokom seksa kad je usao dublje me jako zabolilo-to je samo jednom bilo i sve je bilo ok nakon toga do kraja seksa a poslje seksa cijeli me trbuh bolio jako kojih 10 minuta i smanjilo se skroz-skoro nestalo -jos malo osjecam napetost dolje-jel imala koja slicne probleme?? I jos jedna stvar-kod predigre moj dragi je napipao prstom na grlicu maternice 4 kvrzice, problala sam i ja kasnije i stvarno su kvrzice- 2 velicine pristica a druge dvije malo vece ?????
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 14:36:52
|
|
|
|
Sunshine28
|
a joj Hladna! ne bi te plasila ali kvrzice nikada nisu dobro dosle, svakako reci za njih gin. sad kada budes isla, neka onda to pogleda, mozda ti zbog toga kasni, u svakom slucaju nadam se da ce sve biti ok pozdrav svim curama! ja sam bolje, ne boli me vise toliko, ali zato mi je muka cijeli dan i sve mi se gadi, ne mogu vise nista jesti.....ali barem ne povracam za sada...ali skroz dok mi je muka ja sam sretna i mirna, gin. mi kaze da skroz dok je mucina tu to znaci da je dobro! tako da se necu vise zaliti! sarah, sto se sluzi tice, koliko sam ja skuzila, a promatrala sam ju vise od godine dana, ovulacija je kada je sluzi najvise, odnosno kada je najveći osjećaj "skliskosti", taj dana zapravo i nevidis konkretnu sluz vec kada se brises nakon wc-a bude tako sklisko da ti papir samo proklizi, kao vodeno....ovo gusto o cemu pricas je meni bilo obicno jedno 5-6 dana prije ovulacije i par dana nakon....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 17:42:01
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Cure, mislim na vas, ali od posla ne mogu baš puno pisati ... evo i sad radim prekovremene pa dok čekam neke informacije samo da vam se javim. Hladna, najbolje da se ne brineš, odi k ginekologu koji će ti sve objasniti. Samo nemoj brinuti - bit će sve ok. Naše drage trudnice, pazite na svoje mrvice i nadam se da ćete se osjećati sve bolje i bolje . Novim trudilicama (Suzn i Marela) želim iskrenu dobrodošlicu i da nam postanu čim prije! Tascha kad će testić? Lol@, kakvo je stanje kod tebe? Zmaja, puuuuuuuno sreće sutra! Reba, nadam se da će uskoro biti sretne vijesti! Svim ostalim trudilicama puno vibrica da se male mrvice ulove čim prije I, da, kod mene još ništa novo ... ovulacije još nigdje na vidiku. Čak mi je i FF izbacio neku upitnu ovulaciju, ali ja znam da nije bila. Ma, sigurno čeka tako da me baš za rođendan iznenadi plusić.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 23.1.2012 17:58:14
|
|
|
|
Lol@
|
PinkyFunkyBirdy kod mene stanje isto,jos cekam i nadam se hvala sto pitas
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 24.1.2012 9:20:31
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, kako ste mi danas? Ima li kakvih novosti? Simptoma? Rezultata nekih testića?
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 24.1.2012 12:01:42
|
|
|
|
*zmaja*
|
dobro jutro cure moje drage, kako ste mi? moja prva inseminacija prošla, vratili su mi 7 milijuna profesionalnih plivača čekam dva tjedna pa testić dakle, u odbrojavanju sam za veljaču, 07.02. ne bi trebala doći.. vibrice svim trudilicama vibrice i svim trudnicama hvala svim navijačicama Hladna, kako si mi? jel' se veličina kvržica mijenja?
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 24.1.2012 12:10:07
|
|
|
|
Riza
|
Joooooooj...draga mojaaaa Zmaja..... idemo sad skupa u odbrojavanje u Veljaču.... navijam puno puno da se bebač primi i da napokon i ti postaneš ponosna i sretna ......... Uzbuđena sam s tobom.... ... Hladna...kako jee??? Jel i dalje kasni??? Curke..ko nam duguje rezultat testića?? Ajmo, ajmo...samo naprijed hrabro...i nek se limači i limačice primaju
< Poruku je uredio Riza -- 24.1.2012 12:15:41 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 24.1.2012 12:15:22
|
|
|
|
*zmaja*
|
hvala ti Rizice draga, idemo skupa u odbrojavanje želim nam svima veeeeeeliki ....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 24.1.2012 12:23:03
|
|
|
|
Hladna
|
zmaja navijam da se primi a sta ti je doktor rekao-jel moras sad odmarat ili jos sta posebno??? Ne razumijem se bas u to pa pitam pitala si me za velicinu kvrzica- no mislim da su iste- bas am sad isla probat cure naravno moje jos nema no necu raditi test sutra kako sam rekla iako me ceka doma, zeznule su me te kvrzice na grliću maternice pa si mislim da zbog toga kasni, ne vjerujem da sam trudna sad, mislim da se nije moglo primit zbog tih kvrzica, sutra idem giniću u pola 9 pa cu vidjet sta je
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!