|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
20.1.2012 11:57:14   
Lol@
I ja sam tu.... grickam stapice da ubijem mucninu user posted image user posted image user posted image user posted image i nadam se i dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 576
20.1.2012 11:57:59   
Riza
Baš tako....a ti barem znaš da ti je ovulacijauser posted image user posted image ..... ja nemam blagog pojma ni kada bi trebala ni kada je..... a nikakve trakice ni mjerenja temp ne želim...mislim da to samo dodatno opterećuje.....
Sarah....ti lijepo u akciju.... i samo tako...ne opterećeno......a mrva nek se primi što prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 577
20.1.2012 11:59:42   
Riza
Lol@...ma ti si nam trudna...kad ćeš ponovno raditi test? Kolko ti kasni i da li ti je inače točna ko urica ili?!
Navijam da ti to mala mrva u buši neda mira pa su to onda slatke mučnineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 578
20.1.2012 12:01:06   
Amarnat
Riza meni plodni od 25-30.01. ne treba doci 11.02. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam trenutno super, malo me djetesce doma gazi po zivcima lai prezivljavam ;)
Dragi je nocas citavu noc pocracao, pojma nemam od cega,....svi smo isto rucali, ali samo je jemu lose,...evo ostao je danas doma i lezi,...jos mu je mucno..
Nadam se da nije neka viroza....ne opet,...samo da nije.

inace je sve super!

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 579
20.1.2012 12:02:24   
Lol@
Ma ne kasni mi user posted image vec mi je zadnja user posted image bila sve osim toga...sve sukrvica,a buduci da imam jos popratnih pojava tako da ima nade...a juce testic pokazao neg.user posted image ... al ne dam se...ako ne bude sad bit ce drugi putuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 580
20.1.2012 12:06:18   
Amarnat
Lol@ zasto si radila testic ako ti ne kasni??
ne zelim te obeshrabriti ili nesto, ali sve cure ti mogu posvjedociti da su si masu puta umislile simptome trudnoce, i to zbog silne zelje za njom...

mozda nisi trebala napraviti testic tako rano, haa?? curke sto vi mislite?

dapace jako bi bila sretna da je bebica u pitanju, jaaaaaaaako bi bila sretna user posted image user posted image user posted image user posted image

there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 581
20.1.2012 12:08:21   
Riza
...onda je moguće da si prerano test napravila........pričekaj još malo pa opet napravi test i samo polako i nemoj se previše opterećivati......limač ili limačica se primila i sad samo opušteno i samo pozitivne misli jer bebač sve osjeća...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 582
20.1.2012 12:08:35   
Lol@
Pa i napravila sam ga po preporuci ovdje user posted image jer u prvoj trudnoci nista nisam imala osim izostanka user posted image pa sam ovdje pitala za tu zadnju sta bi moglo biti...ne kazem da jeste , al eto user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 583
20.1.2012 12:12:38   
Riza
Amarnat....i meni je tako bilo zadnji puta....psiha je stvarno gadna stvar.......i ja sam imala sve simptome trudnoće..čak je i kasnila 16 dana i ništa,...i bila sam uvjerena da je to to ovaj put...a razočarenje je onda bilo baš gadno....
Lol@ probaj ne misliti puno ni o simptomima ni o ničem...pričekaj da user posted image počne kasniti...pa napravi test....
Ja navijam da je maja mrva.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 584
20.1.2012 12:13:56   
Lol@
Pa drugo mi ne preostaje vec se opustiti i cekati daljnji razvoj dogadjaja,pa sta bude...user posted image al hvala vam za podrsku i savjete user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 585
20.1.2012 12:14:10   
Riza
Lol@...kad je bila ta sukrvica i kolko je trajalo?! 

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 586
20.1.2012 12:15:59   
Lol@
Pa 9.1. dva dana prije neg mi je user posted image trebala stici,a trajalo je par dana... sto je za mene neobicno totalno... em mi je redovito em nemam bas te light user posted image ...user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 587
20.1.2012 12:24:26   
Riza
Hm.....ako nije u tom curkanju bilo svježe crvene krvi onda može biti da je bilo implatacijsko krvarenje....mogla je biti i ovulacija(ako je bilo smeđkasto više)...a sad bi mogli nagađati svašta...... ja sam imala sličnu situaciju...........
Koliko god da je teško...opusti se i ne razmišljaj puno...zaokupiraj se sa nekim sebi dragim stvarima i brže će vrijeme proći...
Navijam puno za tebe

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 588
20.1.2012 12:26:02   
Amarnat
cekaj a dali i kada si imala user posted image Lol@, prije tog light krvarenja?

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 589
20.1.2012 12:27:02   
Hladna
ej cure. evo i mene.
user posted image jos nema, samo bolovi u trbuhu neki cudni i malo leda bole, bradavice osjetljive na dodir... na mikroskopu sve  full puno paprati
Danas sam opet sanjala neki glupi san: uglavnom bilo je ljeto a ja sam nosila neku kratku haljinicu i bila sa svojim dragim i sa sinom na moru , setali smo i mene je stislo na wc ( velika nuzdauser posted image ) otisla u kafic gdje je zenski wc i tus no tamo bilo sve puno majka sa malom djecicom u kolicima- nisam uspjela doc na red pa otisla u muski ali prekasno, bacila unakažene gačice otusirala se u muskom tušu i gas za dragim i kad sam ga nasla konacno nakon dugog trazenja on je nosio bjele neke pederske glace i jos su k tome bile obucene naopacke (zatvarac na guzici) vozio je kolica u kojima je bila i nasa mala beba eto probudih se user posted image user posted image user posted image
Ja ne vjerujem kako ja glupe snove imam

PinkyFunkyBirdy jel ima sta novo kod tebe-ovulacija???

zmaja ma to je super, bravo za folikulice user posted image user posted image user posted image user posted image , sve ce to biti ok, pozitivno razmisljal user posted image user posted image user posted image

Riza izgleda da je kod tebe ovulacija tu negdje kad te tako pucaju hormoni-bilo bi dobro da nekad ovulacija urani a ne da uvjek kasni jel?? Vidim ipak si odustala od mjerenja bazalne ovaj mjesec iako si rekla da ces ju mjerit??

Sarah ako je danas ovulacija onda user posted image user posted image user posted image user posted image na keks user posted image user posted image user posted image

Lol@ hmmm cudno je to da imas takve mucnine a negativan test, ali ako kazes kazes da ti ne kasni pricekaj do dana kad ocekujes sljedecu user posted image
Slazem se s amarnat -mozda si umislila simptome- ja sam prosli mjesec kad sam cekala user posted image imala i mucnine i sise me boljele, skoro grlila skoljku svako malo, smrdila mi svinjetina, ma imala sam sve simptome trudnoce tako dugo dok nisam dobila user posted image i tada su svi simptomi nestali iste sekunde- shvatila sam da sam si umislila, ne zelim ti oduzimat nadu -ali sve ti je to normalno od velike zelje, sve mi vise puta umislimo simptome, a i sto se tice mucnine-ona dolazi vecinom tek sa 6 tjedana trudnoce, ne zelim te rastuziti ali n zelim ti ni davat laznu nadu user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 590
20.1.2012 12:28:57   
Amarnat
hehehe Riza tipkale smo u isto vrijeme,.....i ja sam pomislila na implatacijsko krvarenje,...
hajde bumo vidjele za koji danuser posted image

ti draga Lol@ samo mirno i lagano i bez sekiracije i previse razmisljanja o tome ;)
kazes imas jednu trudnocu iza sebe?! koliko je djetesce staro?

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 591
20.1.2012 12:46:16   
Riza
Hladna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....snovi i pol........eh..da je i meni malo sna sada...user posted image
Ma...ne želim mjeriti temperature...... iskreno, nemam volje za tim.......ujutro tako i tako ne znam gdje sam kad se dignem..hodam ko muha bez glave kolko sam premorena pa mislim da bi to uglavnom zaboravljala napraviti..pošto se mora ujutro...
ma....keksam se sa dragim kad nam se keksa......i kad imamo vremena......ne mislim na ništa pretjerano.....jedino me živcira kaj nemam pojma kad je O. user posted image user posted image
Amarnat...čitamo si misliuser posted image user posted image ....
Lol@...samo bez brige...sve bu dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 592
20.1.2012 12:59:01   
Lol@
Amarnat mom djecaku je 11 godina user posted image a ta trudnoca je bila za pozeliti svakome...samo sam dobro ruckala,nit ikakvih problema ni tegoba... bas skolski user posted image
MA SVE CE BITI OK user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 593
20.1.2012 14:01:56   
Sunshine28
ej cure!  pozdrav sa trosjeda!
tako je, i dalje sam na ležanju, ali dobro je vijest da je moja točkica narasla, bila sam jucer na kontroli, gest. vrecica duplo veca i vidi se u njoj mali plod, srčeko još ne kuca, ali gin. kaze da će do iduceg pregleda (iduci petak) svakako vec kucati, barem se tako nadamo!!user posted image
i dalje imam bolove, unatoč ljekovima, gin. kaze da to bas nije dobro, ali sto se moze, iz dana u dan pa ce valjda biti dobro...
puse svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 594
20.1.2012 14:07:46   
Sunshine28
inace, jedva sam pohvatala sve što ste pisale zadnjih dana...
svima sretno sa user posted image , a winkici sa ispitima, joj, dan kada sam zavrsila fax mi je bio najbolji u životu! tako sam se patila, studirat i radit, pako zivi! zelim ti da polozis svih 6 i napises taj diplomski!
jess user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za akciju u polju user posted image zaaaaaaavidim ti! zapravo, zavidim vam svima jer vidim da je keksanje sto na sta kod svih, a ja ne mogu user posted image ali dobro, nije to najgore....
Hladna bas me zanima sta ce ti gin. reci, tako dug ciklus od jednom?! ma bit ce bebica, vidjet ces!!! user posted image
jana, drago mi je da ti je malo bolje....znam da ti se ne ide raditi, ali posao ce ti pomoci da se vratis u normalnu user posted image user posted image user posted image
Pinky navijam za ovulaciju skoro...
curama u MPO drzim fige i zelim puno mira i strpljivosti!

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 20.1.2012 14:09:23 >

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 595
20.1.2012 14:26:17   
ninich
evo i mene u trudilice opet.... ni sama ne znam hoće sad doć ko uvijek ili će zezat ali piši 8.2 pa kud puklo :)

želim još jednom biti mama

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 596
20.1.2012 15:43:13   
*zmaja*
Hladna, tvoji snovi su sve interesantniji, možda bi trebala otvoriti topic samo za svoje snove user posted image user posted image user posted image ...od sveg srca želim da sljedeći tjedan kad obaviš gin pregled javiš da je user posted image  u bušici user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunshine, tako je lijepo kad nam dođeš na forum, super da se bebica razvija kako treba, a što se bolova tiče sigurna sam da će prestati....jedva čekam idući petak da nam javiš kak srčeko kuca user posted image user posted image user posted image user posted image

Riza, Amarant kao i sve ostale trudilice, samo nek je nama keksa, bit će onda i bebica slatkih k'o čokolada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lol@, od sveg srca ti želim da se bebica ugnjezdila. što se tiče umišljanja simptoma to je stvarno (gorka) istina. u 2,5 godine koliko pokušavamo ja sam svaki mjesec imala neke simptome...pogotovo kad smo odlučili da bi sad bebu. sjećam se jednog ciklusa kad mi se gadila kava u drugoj fazi ciklusa...ja obožavam kavu! gadila mi se tako da ju nisam mogla ni pomirisat, odmah bi mi se želudac okrenuo...prestala mi se gadit iste sekunde kad sam dobila. kao i ostale cure ovdje, slažem se da si malo prerano radila testić. kad bi trebala dobit?
uglavnom, evo vibrica da na testu bude + k'o kuća user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 597
20.1.2012 15:48:53   
Riza
.....curkeeeeeeee ima koja za user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 598
20.1.2012 16:06:04   
Hladna
ja sam tu Riza samo ja ne pijem kavu user posted image user posted image

Sta ima Riza??' Kako si??

Ja sam bas neka bezveze, jos malo i 25ti ce a ja sam sve vise u depresiji zbog tog 25 og, bez obzira sto sve vi kazete da se user posted image primila ja ne vjerujem u to , nekako sam sigurna da nema nikakve user posted image user posted image user posted image user posted image
cak sam razmisljala da odgodim ginekologa i samo sacekam user posted image da se ne rastuzim jos vise

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 599
20.1.2012 16:15:05   
tascha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nema jeee.....sad sam nestrpliva ...evo kasni 4 dana...čekam jer je već znala kasniti...iako ovaj mjesec je trebala doć na vrijeme...najviše mi je kasnila 7 dana...paaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!