|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 18.1.2012 21:26:58
|
|
|
|
Lol@
|
Ooooo pa vi ste tu ...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 18.1.2012 21:35:12
|
|
|
|
jess
|
123beba hvala ti!!! Oni jednostavno ponekad ne pokazuju svoje osjećaje i ne govore o njima jer se vjerojatno boje da će zbog toga ispasti manje "muško i slabići", al onda to nadoknade sitnim djelima koje znače više od tisuću riječi. Ja sam isto ponekad imala osjećaj da njemu nije tolko stalo do bebača, da ga ne želi koliko ja, al sam se prevarila. Možda ne govore puno, al na neki svoj način ipak nam daju do znanja da žele isto što i mi.... 123beba i winkice onda vas dvije hrabro navalite na , a u međuvremenu nađite vremena i za sa dragima
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 18.1.2012 21:36:10
|
|
|
|
jess
|
Hladna za veliki plus!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 18.1.2012 22:11:42
|
|
|
|
Hladna
|
Lol@ jesi radila test????
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 18.1.2012 22:17:54
|
|
|
|
Lol@
|
Ama pisala sam na onoj temi da sam za batina Strah me i strah al nadam se da cu se sutra odvaziti A i ti se pripremas vidim ... nadam se da ce ti biti
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 18.1.2012 22:20:16
|
|
|
|
Lol@
|
A i cijeli dan sam bila na poslu, sva rastrojena
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 18.1.2012 23:28:28
|
|
|
|
jana_1979
|
Drage moje, samo da vam se javim da sam živa i puno vas pozdravim , nakon spontanog me neko vrijeme držala činjenica da je jako dobro što sam sama prokrvarila, što nisam morala na kiretažu, što nije bilo bolnice ni bolova, međutim kada je to prošlo zgrabila me i tuga i depresija i jad, baš sam bila grozno neko vrijeme, sada je ok i puno sam bolje, počnjem se veseliti nekim stvarima i ne mislim toliko na to, i da naravno opet sam puna nade za slijedeći put. Do tada ne smijem u trudilice ali zato mogu biti navijačica . Nisam se javljala neko vrijeme jer mi je bio potreban odmak od svega jer sam se već počela pitati kako izgleda slom živaca. Uglavnom, sada puno šetam i nećete vjerovati, puno kuham i pravim kolače, valjda me to opušta, još malo i natrag ću na posao što mi se baš i ne da ali znam da moram i radi sebe i radi ozdravljenja i radi love i radi nezajebancije s poslom u ovo vrijeme.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 18.1.2012 23:53:52
|
|
|
|
Amarnat
|
Olaaaaaaa curice moje otvorim maloprije RR i odmah doletim ovamo i sto nadem?!! PRvo me Hladna posteno nasmije sa svim onim svojim preeeeefora i presmjesnim smajlicima, pa me onda Winki odusevi sa vilama- zna ona sto ja volim i zbog toga ju grlim tako jako da joj zraka nestane onda citam dalje i procitam sto nam Jess pise svoju danasnju dogodovstinu i ja vriiiiiiistim od smijeha, a jos maloprije sam nekoga htjela upucati.......ma cureee najbolje ste, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajbooooooooooooooooooljeeeeeeeeeeee!! Jana znam kako ti je i ja sam ga prosla u 12 mj i isto sam imala portebu da se malo maknem ali draga to je sada iza nas i idemo dalje u nove pobjede ovako brzo!! Lol@ nisam te prije vidjela ovdje kod nas- dobro nam dosla ovo je inace najpozitivnija tema na RR i nadam se da ces se sa nama lijepo druziti i da ce se i tebi cim prije pokazati jedan veliki GRLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMM vas sve :) odo u akciju :p
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 7:50:39
|
|
|
|
Nessy
|
dobro jutro ljepotice moje! evo ja se javljam iz kreveta u utorak popodne me nešto gadno ščepalo u leđima i to tako da se doslovno nisam mogla pomaknut. odonda ležim i stvarno mi je već puno bolje i bol lagano popušta. mislim da mi je to znak da malo usporim tempo vidim vi se keksate punom parom, neke se spremaju na testiće. jedva čekam da sad sve što prije popišate pa da odemo svi na trudnice. tascha i Hladna mislim da ste sad vi prve na redu za pišanje. jess tvoja priča mi je zakon, sad sam čitala i , super ti je m, nadam se da će priroda bacit malo svoje čarobne prašine. gdje ste našle sve te smajliće ? super su. joj kak mi je grdo ležati, nikako nisam navikla na to, stalno nekud jurim i tempo mi je u 5 brzini. sad ću se morat prebacit u 2. molim se za vaše da što prije nađu put do vaših bušica pa da sve budete ponosne puse velike svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 7:57:14
|
|
|
|
Riza
|
Dobro jutro curke drageee!!! Kako stee? Hladna...hehehhe...znam to za sliku...niti meni nije neka...to sam stavljala u brzini i već sam ju prije pokušavala promijeniti ali nisam nikako uspjela pa mi se nije dalo s tim zaje........ bum već.... stavit ću neku koja će bolje opisati moju veselu osobnost.. Nego...inače, kako sii??? Još malo i radiš testić...pa ovog puta se bebica primila Curke drage...kako ste??? Lol@...jesi napravila testić??! Kaj kaže? Navijamo za jedan veliki plusić... Navijam za sve nas
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 9:41:12
|
|
|
|
*zmaja*
|
dobro jutro curke drage...šta je novo? Hladna, jeva čekam da popiškiš test i javiš nam da vidiš debeli ili . Da ti odgovorim na pitanje, dobro sam, još danas klomifeni, danas mi je prvi dan pikanja gonalom...sutra bi trebala na folikulometriju da vidimo kak se situacija razvija Lol@, dobro nam došla i brzo piški po testu da nam javiš ili Jess, za keks na polju, šta ćeš bolje.... 123beba, što se tiče igle i svega čega te strah vjeruj mi nestat će. ja sam toliko puta izvadila krv i piknula druge ljude dok sam radila k'o sestra ali ni ja ti ne mogu gledat kad mi krv vade. kad mi je ginekologica rekla da ću se morati sama pikat s gonalom, prvo sam si mislila kako ću ja to...jutros sam se piknula prvi put bez imalo okljevanja. hoću ti reći tvoji strahovi neće nestati ali će se biti sasvim drugih karakteristika, sve ćeš podnijeti i čudit ćeš se sama sebi... reba, da ni ne pomisli doći 01.02. Nessy, nadam se da će bol u leđima proći brzo, za tebe i bebicu malo Riza, kako si nam ti? winkice, znaš da učenje moraš popratit i praksom, ne znam što učiš ali zamisli da učiš anatomiju pa molim te onda svaki dan praksa s dragim jana1979, lijepo te je vidjeti ovdje Amarant, kako si nam ti? Andy & Sunči, za vas i bebice svim ostalim trudilicama , da se čim prije ulovi....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 10:22:09
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje! Uh ... što ste se raspisale jučer dok me nije bilo (opet me posao okupirao). Lola, kad će rezultati testića? Držim fige za veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki plus ( )! Hladna ... da to nije bol zbog širenja maternice? Nadam se da je i da je jedna mala i slatka u buši! Ostalim trudilicama i trudnicama puno !
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 10:31:10
|
|
|
|
sarah_zg
|
Di ste, dajte mi jedan izvještaj na brzinu. Nemam vremena sve čitati, na poslu sam. Ja sam u navijačicama ovaj mjesec, nadam se odbrojavanju u veljači.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 10:33:29
|
|
|
|
Riza
|
Draga Sarah...i ja idem s tobom u Veljaču.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 10:33:51
|
|
|
|
reba
|
u polju se plodi tako su to radili naši stari, predobra priča..... sigurno će se jedan mali poljoprivrednik ulovit..... i anni vjeruj mi strah od igli će proci, ja sam isto tako bila koma na početku ali s vremenom mi je bilo normalno i više me ni ne boli nit me strah... samo hrabro sretno i svim učilicama i trudilicama i trudnicama mi smo sad 2,5 godine mukotrpnog rada i nedamo se samo moramo biti strpljive...ulovit će se one kad-tad
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 11:09:27
|
|
|
|
Amarnat
|
jutrance curke jeste li mi se naspavale?! uhh ja bi nesto opet mogla u krevet,...uvijek kasno legnem i jos kasnije zaspim ali zadnjih dana mi je uzasno tesko ustati ujutro i funkcionirati tako ostatak dana... Muzic sljaka citav tjedan do kasno navecer i potpuno sam sama sa djetescetom koje je u potpunosti van kontrole Uzasno je postao frustriran kako je doslo hladno i kako ne mozemo u park...nema se gdje istrcati i istrositi svu silnu energiju i onda ju usmjerava na sve sto nevalja,....looool...zlocko je postao, al BAAAAAAS hajmo cure te testice vise raditi, nestrpljiva sam...neke od vas pratim jos od studenog i jos nijednog testica nije bilo hajde Hladna neeeee mogu vise cekati,.......boli te kazes?! i ja mislim da se maternica siri i od tud ti bolovi maaaaa to je jedna mala u busici siiiiiiiiiiiigurnooooooooo Tasha sto ti cekas? kad ce testic? Lol@ sto ima novo? Jutrance Riza vidim, online si ;) hajde skonki kod mene na kavicu i da malo procakulamo o tekucim temama Nessy uhh suosjecam sa ovom tvojom boli u ledima- mene je od polovine 12 mj pa do sada vec dva puta uhvatilo ali me nije pokocilo ( srecom ) ujutro ustanem sa groznim bolovima u ledima i do kraja dana imam upalu svih mogucih misica na tjelu sad sam kupila novi madrac jer je stari mrtav i unisti mi leda i jedva cekam da stigne PinkiFunky kako si ti? ima li kod tebe kakvih novosti? Winki nam zulja stolicu vjerovatno, ali evo saljem joj puno zagrljaja Sarah odbrojavamo u veljaci zajedno ;) Reba isplatit ce se sigurno te 2,5 godine a onda cemo sve slaviti sa tobom
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 11:12:49
|
|
|
|
Amarnat
|
ehhh da- ja sam dobro sinoc jedan keksic prije spavanja, stvarno cu ovaj mjesec pokusati pokriti svaki 3 dan,...mislim da je svaki 2 malo prekratko vrijeme da se deckici oporave i budu kvalitetni svaki 3 do plodnih i onda cemo svaka 2 dana ;) aaaa ako uspijemo, onda stize krajem 10 mj
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 11:32:27
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Jess, tvoja avantura iz polja je super! Amarnat, kod mene nema ništa novo ... čekam plodne dane i dalje. Po iscjetku mislim da ću još neko vrijeme čekati. Ali zato pokrivam svaki 3. dan kao i ti. Gdje su nam Tascha i Lol@ s rezultatima testića?
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 11:43:53
|
|
|
|
Amarnat
|
zar smo samo nas dvije Pinky tu?! hehehe ostale mozda piske na testice joooj evo saljem vam nesto lijepo, nasla sam to maloprije i jako mi se svidjelo i tako mi najednom doslo toplo oko srca i odmah sam dobila input da vam to trebam zakaciti http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M1ho5morUd8
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 11:54:41
|
|
|
|
Amarnat
|
Evo jos jedna ljepsa, meni draza jer je moja najdraza vila gore http://www.youtube.com/watch?v=ynhAVLEJqx0&feature=related dakleee curee moje, samooooo pozitivaaaaaaaaa, samo pozitiva i bit ce a kad dodju onda cemo se sve mi jednom negdje naci na pola puta, u nekom caffu, popiti sokice i zakrciti kafic sa kolicima
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 15:49:30
|
|
|
|
Hladna
|
Jutro cure, evo mene opet nakon nocne i to zadnje Ja se probudila spavajući na ljevoj sisi koja me bolila kad sam ju zalezala tako da sam skuzila da su mi bradavice nekako osjetljive, ali ljeva vise nego desna Na mikroskopu je nakon 8 dana nicega danas sve puno paprati naravno jos nema , a ja oborila rekord - 50 dan ciklusa Lol@ ajde nam se ti javi da cujemo rezultate testiča, nestrpljiva sam jana1979 drago mi je da si se oporavila-naravno da ti je trebao malo odmak od ovog foruma i cijele te tema, ali bitno da si nam se vratila i da si sad dobro, mi smo uz tebe Nessy vidim dobila si znak od svoje da moras malo usporit - tako i treba- neka je tebe zabolilo da znas sad odmareat u ovih prerhrasnih 9 mjeseci - rekla sam it ja samo uzivaj, sad pusti druge da se malo o tebi brinu- da te maze i paze sve ovo vrijeme jer si sve mi zene to zasluzujemo kad nemozemo inace zbog posla u kuci onda moramo to iskoristit bar u trudnoci nessy draga evo stižu smajlići : http://www.mysmilies.com/ http://www.clicksmilies.com/ http://degiorgi.math.hr/forum/smilies.php http://www.tag-board.com/smilies/smilies.htm Riza kad je tvoj datum u veljaći?? jel ga znas barem približno?? Kako ide kod tebe s temperaturama?? zmaja samo opusteno i zelim ti svu srecu u ovom ciklusu i javi nam sutra obavezno nakon kontrole da cujemo kako ide PinkyFunkyBirdy kakvo je stanje kod tebe, jel ovulacija stigla?? ti si me presisala u ciklusima jesmo najduze Amarnat draga znam kako ti je kad muzic radi citav dan a ti sama pa cim dode najede se otusira i zaspi u sekundi, ah draga ja se tjesim uvjek valjda ce i sve to jednom proci Winkice tebi saljem vibrice za učenje ostale cure gdje ste??? Andydea, sunshine28
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 15:59:29
|
|
|
|
Hladna
|
joj cure moram vas ispricat sto sam sanjala- malo na glup nacin ali nemozes protiv sna : sanjala sam da se spermic zaletio u jajasce a ja sam to sve gledala, imao je spermic i oci i sve- glava smajlića i rep a jajasce je izgledalo kao skoljka i to rozno, kad se zaletio u jajasce ( skoljka) se otvorilo i primilo ga, a ja sam bila sva sretna i skakala od veselja no moj primljeni spermic mi je rekao da nema skakanja nego moram odmarat jer cu ga izgubit inace pa sam ga ja stavila na dlan skupa sa jajascem i cuvala ko kap vode na dlanu
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 16:06:08
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hladna, san ti je predobar! Da, mi smo najduže. Meni je danas 54. dan, a još nema plodnih dana. Po tvojim simptomima rekla bi da je tebi prošla ovulacija definitivno - kroz 2 tjedna ćeš definitivno znati dal se smjestila. Samo nemoj skakati ... da se bubica primi.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 16:21:15
|
|
|
|
123beba
|
Cure, nema skakanja i bit će pa onda samo lagane šetnjice kao ponosne
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 19.1.2012 16:21:40
|
|
|
|
tascha
|
Pozdrav..evo izvještaja ! još nema a sinoć sam cjelo veće imala takve mučnine da sam samo visjela nad školjkom a ne ide nita...jutros iz čista mira sjedimo dragi i ja počeli piti ness i on zapali aj trk u wc i opet ......a onda sam se najela čevapa sa lukom....o Bože pomozi više....samo da je
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!