|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 9:29:03
|
|
|
|
Anni_
|
Za našu dragu Andydeu , da ne misli da smo zaboravile na nju i njenu Čekamo dobre vijesti iz bolnice.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 9:32:11
|
|
|
|
*zmaja*
|
morgen curke drage. kako ste mi jutros? Hladna, meni ovi tvoji prištevi "smrde" na trudnoću, stvarno ti želim da je tako... svim trudilicama, radnicama želim ugodan radni tjedan (winkice tu i tebe ubrajam ) i puno lijepih ovuliranih jajašaca koja će se odmah oplodit kad dođe prvi spermić svim trudniama, odmaralicama želim tjedan prepun sreće lijepih vijesti i bez stresa, čuvajte ja evo jučer počela s klomifenima, sad pet dana tako pa onda malo pikanja gonalima...jedva čekam uzv u petak da vidim kako se razvijaju folikulići.... puse svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 9:34:28
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje cure, dobro jutro! Jako mi je žao što neke od vas vještica nije ostavila na miru Mislim da će veljača biti sretna svim trudilicama (ipak je to moj mjesec u kojem sam rođena). Hladna, mislim da bujanje prišteve označava da si u fazi nakon ovulacije - meni bude tako (kod mene to krene 2 dana prije ovulacije zajedno s bolnim sisama i gladi). Nadam se da će testić za koja 2 tjedna pokazati veeeeeeliki plus! Svim ostalim trudilicama puno vibrica da se bebači prime u bušama
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 9:37:23
|
|
|
|
Riza
|
Naravno...Andydea...mislimo na tebe...nadam se da te tamo u bolnici maze i paze i da ti je već bolje....i da si uskoro domeka .... Anni..kako si ti?? Zmaja....želim ti puno sreće.....oboružaj se pozitivnim mislima....ne opterećuj se previše ičime....... i ja vjerujem da ćeš i ti uskoro biti ponosna . Držim fige za to i šaljem puno vibrica....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 9:49:03
|
|
|
|
Anni_
|
Zmaja , definitivno puno sreće i uz to strpljenja i dobre živce Jer, puno toga je i u našim glavama, kao da na neki način same sebe (nesvjesno naravno) blokiramo. Uostalom samo se opusti i uživaj iščekujući pozitivne rezultate Znam da je to lako reći, ali probaj! Ovo Sunčeko vani nek ti pomogne! Riza, ja sam sad OK. Hladna ko špricer, idem korak po korak i usput odbrojavam, pa što bude. Još 10 dana, pa ako sve sredim možda krene i prva inseminacija, a možda neće trebati U kojoj si ti fazi? Hladna, onaj tvoj datum na odbrojavanju stoji (9.1.) i nek stoji čim duže ako to znači Sve cure ugodan početak radnog tjedna! Meni je ovo prvi radni tjedan nakon praznika, odnosno 3 tjedna slobode. Možda i dobro, neću imati previše vremena za opterećivanje s glupostima i vrijeme će brže proći!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 9:51:27
|
|
|
|
*zmaja*
|
hvala ti na podršci Riza, puno mi to znači....ma ja sam ti psihički potpuno mirna konačno. dok nisam krenula u konkretne dogovore prošli tjedan u glavi mi je bio košmar, sad kad znam šta me čeka i kad znam da ako i inseminacija ne uspije imam i dalje mogućnosti osjećam spokoj. draga Andy javi nam se čim prije a do tad evo vibrica za tebe i tvoju mrvicu
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 10:06:28
|
|
|
|
winkica
|
cureeeeeeee..jutroooooooooooooooooooooooooooooo..... evo kao danas bi mi trebali javiti no ne očekujem da će zvati...sve mi se čini da me ni neće zvati...ah..mene bi najviše razveselilo kad bi ja postala ... Riza- znači draga ti na odbrojavanje u veljači... Hladna-kada će taj testić???već sam nestrpljiva... Amarnat-također odbrojavanje u veljači.... Jess-stvarno kako si mi ti??? PinkyFB- ne javljaš nam se često a baš mi fališ... Anni-pusti jedan mjesec mozak da razmišlja o svemu i malo misli skreni...vjerujem da će uspjeti bebica pronaći svoj put tek onda kad se ne zamaramo...i same sebe brinemo... Tiny i Zmaja-sve ćemo zajedno odbrojavati i družitit se u veljači i ja vam kažem da će vam uspjeti vidjet ćete..imam osjećaj da će veljača kao jedini ženski mjesec ipak nama popustiti... ljubim vas
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 10:23:03
|
|
|
|
Hladna
|
Jutro cure. Ja konacno izasla iz kreveta al najradije bi natrag otisla u krevet kad sam se vidla kako izgledam , oko mi ko da jecmenac imam izgleda samo bez onog bijelog prista , obrve mi narasle preko noci ko da sam ih zaljevala , bas izgledam ko da su me , bas sam u banani Winkice mislim da bi sve mi cesce morale provesti dane ko ti ovaj vikend da se malo opustimo - stvarno bi to svakoj od nas trebalo, drago mi je da si se opustila i dosla k sebi malo i nadam se da ces sad bit i dalje opustena i da ce se mala bebica primit A sto je sa tvojim poslom winkice?? nisi nam nista rekla sto je sa njim?? 123beba kako se ti osječaš? Tvoj dan se uskoro bliži, jos dva dana jel?? Kad ces uradit testic ?? Imas li kakvih simptoma il naznaka da neće doći?'' Riza mozda ce tvoja ovulacija uraniti ovaj mjesec pa zato osjecas jajnike pa se zato ti keksaj svaki drugi dan , tako ces pokrit sve dane posto su i tebi ciklusi katastrofa. Opusti se ne osluskuj tjelo nego radi stosta drugo , keksaj svaki drugi dan a za mjesec dana razmisljaj gdje li je . Da riza moje vjestice i dalje nema , a vec je 47 dan ciklusa Zmaja tebi je ovo ako sam dobro zapamtila prvi mjesec sa pomagalima i nadam se da ces se skroz opustit kao sto je to nasa winkica ucinila ovaj vikend jer tako ne drzimo tjelo u stalnom nekom grcu vec pustamo spermice da dodu gdje im je i mjesto , zato radi sve samo da svoje misli zaokupis necim drugim i bebica ce se uloviti Anni ti brojis jos 10 dana sto znaci da je ovulacija prosla i da se ti moras skroz opustit da se bebica ulovi u zadnji tren prije drugih koraka kako si rekla PinkyFunkyBirdy sto je s tobom?? kako stoji tvoj cilus??? Jel bila ovulacija ili ju jos cekas?? Icecaffe javi nam se, gdje si ??
< Poruku je uredio Hladna -- 16.1.2012 10:27:21 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 10:32:31
|
|
|
|
winkica
|
evo danas bi mi trebali javiti dali ću dobiti posao ili ne...ali meni se čini da mi ništa neće javiti...a kako bude bit će...što ću... cure opuštajte se i budite sa svojim divnim mužićima i ja znam da će sve to uroditi plodom i za sve šaljem veeeeeeeeeeeeelikeeeeeeeeeeeeeee vibrice i ne želim da vam dođu vještice još jaaaaaaaaaaaaaakoooooooo dugoooooooo...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 10:47:55
|
|
|
|
winkica
|
Draga PinkyFB vidim da si napisala da si rođena u veljači...evo nisi jedina i ja sam rođena u veljači...i nadam se da ćemo uz svojer rođendane slaviti i ...i da će sve ostale cure uz nas slaviti ...biti će to najljepši mjesec...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 10:51:53
|
|
|
|
winkica
|
Draga Hladna nemoj biti tužna...ako ti pomogne malo vjeruj mi i ja izgledam ko da sam iz Prištine izašla...trenutno mi je 5-7 dan nakon ovulacije i oprištavila sa..izgledam ko da imam vodene kozice...koma...samo što sam ja uz sve još i živčana pa sam sigurna da me pms lupa do ludila...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:03:18
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
IZVORNA PORUKA: winkica Draga PinkyFB vidim da si napisala da si rođena u veljači...evo nisi jedina i ja sam rođena u veljači...i nadam se da ćemo uz svojer rođendane slaviti i ...i da će sve ostale cure uz nas slaviti ...biti će to najljepši mjesec... Jooooooj, to bi bilo prekrasno! To bi bio najljepši rođendanski poklon ikad. Kod mene još ništa od ovulacije. Već mi je 51. dan ciklusa i iskreno se nadam da će uskoro krenuti .... tako da mogu do rođendana znati dal sam ili ne. Ja pokušavam virit što pišete, ali sam stalno u nekoj gužvi pa ne stignem puno pisati. Ali zato mislim na vas stalno i navijam za pusiće, i .
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:09:11
|
|
|
|
winkica
|
kada ti je rođendan???
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:09:47
|
|
|
|
Hladna
|
Cure i ja sam rođena u veljači
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:12:26
|
|
|
|
Hladna
|
PFB pa i ti se tolko mucis s ciklusima ko i ja, ja mislim da ni kod mene jos nije bila ovulacija, ne mjerim stalno temperature al mi se cini nekako preniska jutarnja bazalna jer je oko 36, 36,2 a to mi se cini full premala. A jel imas svaki ciklus ovulacije??
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:13:58
|
|
|
|
*zmaja*
|
curke moje i ja sam u veljači, točnije 17.02. - ajme kol'ko nas je
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:14:18
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
24.02., a vi cure? Koliko ćete imati? (Mogu i druge trudilice napisati koliko imaju, ako žele). Ja ću već 29.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:16:00
|
|
|
|
*zmaja*
|
draga Pinky, ja ću 31 i sretna sam zbog toga, znaš kako se ljudi tješe da su najbolje godine one u kojima jesu, ja sam uvijek tvrdila da ću svoj maksimum dostići u tridesetima..
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:17:51
|
|
|
|
winkica
|
Zmaja kada je tebi rođendan??Hladna a tebi??? Ja sam 21.2 jesu li to same ribice na RR?? evo vidite biti će to najljepši mjesec za sve nas cure sa RR
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:19:43
|
|
|
|
winkica
|
Ja sam očito najmlađa ovdje...Ja ću 25... Zmaja ti si vodenjak??
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:23:11
|
|
|
|
*zmaja*
|
da winkice, ja sam ti vodenjakuša , a vi ste sve ostale ribice
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:24:06
|
|
|
|
winkica
|
Riza i ti si nam ovdje...pa kako si mi??kako se osijećaš pošto je ponedjeljak?? Ne volim ponedjeljak.... Kada si nam ti rođena kad smo već otvorile temu rođendana... Evo upravo smo shvatile da smo ja, Zmaja,PinkyFB i Hladna rođene u veljači...koja slučajnost..
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:26:23
|
|
|
|
Hladna
|
Ja sam 3.2. vodenjak tako da nisu sve ribice i ja cu 26
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:27:35
|
|
|
|
Riza
|
Cureeee.....ovo je preslatkooo!!! Kolko vas se naredalo u Veljači ... ja samo gledam i ne vjerujem....hehe...skoro sve Ribe.... i ja ću 25 god. ali nešto malo kasnije tako da Winkice nisi sama najmlađa ..........super...kolko ročkasa ćemo slaviti sljedeći mjesec...jupiiii...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 16.1.2012 11:30:13
|
|
|
|
*zmaja*
|
jeeeeeee Hladna, ima još vodenjačića Hladna & Winkice tako ste mlade, kad se sjetim...davno je to bilo ajmo cure, veljača je mjesec pogodan za reprodukciju, mačke su nam to nebrojeno puta dokazale , sad sve u akciju bez obzira kad ste rođene....jeeee bit će bebica u veljači za nas:
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!