Amarnat
|
Evooooooooooooooooo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cureeeeeeeeeeeeeeee vec pola sata pokusavam sve iscitati sto ste pisale ali kako je Pokoyo rekla, neide mi, gubim se i vise ne znam tko je sto, a tko nije No polako, sve cu ja to procitati Cestitala bih svim novim trudnicama, Sunshine BRAAAAAAAAAAVOOOOOOO jako me obradovala tvoja vijest i zelim ti laganu i bezbriznu trudnocu i da mala mrvica cim prije naraste i pocne te kikat po trbuhu Nessy ako sam pohvatala dobro i ti si ugledala ?! diiiiiiiiiivnoooooooo, cestitke i tebi od mazi trbuh i cuvaj mrvicu!! svim ostalim novim curama zelim veeeeeeliku dobrodoslicu , nadam se da cete se ovdje lijepo osjecati i uzivati u vremenu provedenim sa nama! uglavnom zasto me nema,..ihhh...potonula sam cure,...totalno, blagdani su mi bili koma, svi bolesni, muzic se pretvorio u pravog pravcatog Grincha ove godine ( ne znam sto mu je doslo ) i dodatno me srozao ...malisha se isto razbolio, mene hvata kraljeznica i 2x u 2 tjedna sam se probudila ujutro potpuno slomljena...da kraja dana me skrsi odvratna upala misica i jedva hodam, sjedim, presvlacim se...grozno....pod hitno mi treba novi madrac, kiroprakticar i nakon toga redovito plivanje. i ovo vrijeme me sekira, niti toplo niti zima,....niti van, nit unutra...fuj. ondak me nesto i RR zezala danima i nisam mogla ni post postaviti, a kamoli PP sto sam pokusavala nebrojeno puta uletili smo u neke dugove i cini mi se da nigdje kraja glupostima,....pa sahrana izmedu Bozica i Nove godine...maaa onooo bas sam cure potonula i nisam imala volje za apsolutno nista. sad sam bolje i evo javljam se ;) ocekujem 15.01. i neee, uopce se ne nadam nicemu jer nismo ni radili na tome ovaj mj....u biti porkili smo samo prvi dan ovulacije...tako da ne ocekujem nista.. ali bit ce jos jedni plodni krajem mjeseca pa idemo u akciju !! Winki daa sarmica...i jos sam bez phona ali drago mi je da si se nasmijala...hahahahahahhahaah!!! vibram cure za sve vas trudilice i nijednog novog smajlica nemam ZAAAAAAAASTOOOOOOOO???????? hocu na popis navijacica za ovaj mjesec, i sljedeci isto, i onaj iza njega ;)) ljubim vas sve od reda i puno mislim na vas :)