|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
10.1.2012 18:12:18   
winkica
Sunshine draga ne brini se ja znam da će sve završiti u sretnom tonu...najbitnije je da si ti ugledala svoj plusić i je sam sigurna da je to to...ne napreži živce ne nerviraj svoje tijelo i ne muči samu seb....bila si malo nestrpljiva i prerano otišla gin. i to je sve što se dogodilo....bitno da je bebica tu i da ju ti čuvaš i paziš...ljubim te...čuvaj se i javljaj nam se češće... user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 251
10.1.2012 18:13:58   
Hladna
Hey winkice, evo ja jos uvjek na pola spavam, legla sam u pola 8 , probudila se u 4 i samo preselila u boravak na lezaj , ljena sam dici se i pojesti a gladna vec ko vuk- cekam da dragi dode pa da mi servira hranu u krevetac , preljena samdanas, nocname iscrpila skroz .

Kako si ti winkice?

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 252
10.1.2012 23:13:34   
jess
Djevojke gdje ste mi sve nestale?
Sunshine, Nessy, ninich kako ste mi djevojke?
Andyca kako si mi ti ? Jel mučnine prolaze polako?
Hladna ima li kakvih novosti?
Sarah_zg, Anni, winkice, Riza, Pokoyo, Pinky, tiny, sax52341, icecaffee, berni, uf nadam se da sam sve polovila, ako sam neku izostavila nek se ne ljuti user posted image
Djevojke držim palčeve  svima i navijam da se bembice čim prije ulove user posted image aaaaajjmoooo beeebiceeeeee radite za nas user posted image

šaljem vam svima pusiceuser posted image  

< Poruku je uredio jess -- 10.1.2012 23:14:31 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 253
10.1.2012 23:24:02   
jess
Znala sam da jesam!
Zmaja user posted image i čim prije nam postala user posted image !user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 254
10.1.2012 23:42:06   
jess
....i Amarnat......gdje si nam ti??
Jaaaaaviiiiiiii seeeeeeeeeee

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 255
11.1.2012 7:02:22   
Nessy
jutro drage moje

Zmaja dobro došla.....user posted image user posted image user posted image  
želim ti puno sreće i da što prije postaneš mama jednoj maloj user posted image

vidjet ćeš cure su ovdje predivne i stvarno puno znače lijepe riječi i podrška.

ajmo malo navijanja za naše trudilice
user posted image

Hladna dobro kaj je s testom? ajde pišni jedan i javi sretnu vijest
Vidim da pišeš da si umorna, a znaš kaj to znači user posted image  

ja nikako da se maknem s ove teme, nadam se da ne zamjerate. jako ste mi drage i dolazim tu za navijanje i kao podrška.

puse, gibam na posao

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 256
11.1.2012 7:06:33   
Hladna
Nessy pa ti vec budna.
Ja upravo dosla s posla, a sto se tice mog umora on je prouzrokovan nocnim smjenama koje me uvjek dotucu tako da to nema veze sa trudnocom user posted image
Za vikend cu pisnut , al user posted image ce doci sigurno- nece ona mene zaobici .
Kako si ti?
Jos mi nisi odgovorila na ppuser posted image

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 257
11.1.2012 7:40:49   
Hladna
Sunshine zelim ti svu srecu danas kod ginekologa i da ti kaze samo najbolje vijesti a ti nam se javi sto prije , cekamo te i saljemo puno vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislimo na tebe - sve ce biti u redu user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 258
11.1.2012 8:46:16   
*zmaja*
Dobro jutro curke drage!!!user posted image user posted image user posted image

Sunshine sretno danas! Iako ne sumnjam u željeni ishod user posted image user posted image

Javi nam se čim prije, a u međuvremenu evo još malo vibrica..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 259
11.1.2012 8:52:41   
tiny
dosla moja nesretnica,tocna da tocnija ne moze biti.ali dobro,sta je tu je,idemo ponovo u odbrojavanje.cure,sretno!!!

mjenjam potpis....

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 260
11.1.2012 8:57:59   
*zmaja*
Draga Nessy, draga Jess, hvala vam na divnim željama. kroz mjesece čitanja ovog foruma shvatila sam da to nije bilo kakav forum, zaista je poseban.
Mislim da prije svega trebamo nekoga tko nas razumije, a ovdje to svatko može naći.

Za sve trudilice: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za sve trudnice: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna tebe isto pod trudnice brojim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nadam se da ćeš nam to uskoro i potvrdit.

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 261
11.1.2012 9:06:29   
*zmaja*
tiny draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žao mi je!
glavu gore i skupa ćemo u odbrojavanje u veljači jer moja draga vještica samo što nije stigla. drž mi se!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 262
11.1.2012 9:09:57   
PinkyFunkyBirdy
Draga Tiny user posted image  user posted image
Ne daj se draga, tu smo za tebe!
user posted image

Sunshine, sretno danas! Sve će biti uredu, samo opušteno.
Mislim na te! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 263
11.1.2012 9:41:35   
tiny
hvala vam cure,znam da ste tu za mene uvijekuser posted image .ali dobro sam,nisam razocarana jer se nisam ni nadala trudnoci,ali idemo u nove pobjede,izgubila sam bitku,ali ne i rat!

mjenjam potpis....

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 264
11.1.2012 10:00:54   
Anni_
Pozdrav svima, malo sam u gužvi (mada ne znam zakaj, jer još ne radim!) pa se ne javljam i ne stignem svaku podržati, ali mislim na sve vas!
Riza tebe dugo nisam ovdje srela user posted image

Tiny žao mi je što je user posted image  došla user posted image
Zmaja dobrodošla i želim ti što prije user posted image
Nessy ne znam zakaj bi se maknula s ove teme?! Navijanje nam treba ko voda u pustinji! To da bi svi mi rađe i na trudnički forum ne znači da ne trebamo ovdje biti podrška! Mislim da nam tu i najviše treba jer nam zna biti stvarno teško user posted image
Sunshine vibram za pregled user posted image
Hladna  user posted image user posted image user posted image
Winkice user posted image nama je vrijeme akcije user posted image
PinkyFB jel imaš datum da bi i za tebe mogli navijati? user posted image (ovaj smajlic znači jaje, fora kaj ne? Treba nam svima!)
A svima nam treba malo user posted image  da se sve lijepo zakuha!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 265
11.1.2012 10:25:44   
PinkyFunkyBirdy
Draga Anni, nemam još uvijek datum. user posted image
Ako bi se ravnala prema zadnja dva (pre)duga ciklusa onda bi mi O trebala biti sljedeći tjedan. Znam da mi nije neka utjeha i da to ne mora biti tako, ali vidjet ćemo. Kad saznam datum napisat ću ga definitivno. user posted image

Vibram za cure koje su u 'akciji' i one koje ne očekuju user posted image !
user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 266
11.1.2012 10:33:08   
Riza
Draga Anni! Tu sam ti ja.....bila sam prošli tjedan na odmoru malo pa sam se slabo javljala a i kad mi je stigla vještica nakon što je 16 dana kasnila malo mi se svijet srušio pa nisam imala volje za ništa... sada sam super.... user posted image je za ovaj mjesec prošla...sad imam ostatak mjeseca za uživanciju i puuuno maženjauser posted image user posted image ....pa kak je i Andydea rekla...možda za Valentinovo vidim dugo očekivani plusić..... prestala sam se opterećivati sa svime.... i obećala sam samoj sebi da nema više umišljenih simptoma i nadanja unaprijed jer je razočarenje puno veće i jače....
Kako si nam ti Anni?!
Svim curkama puno dobrih vibracija....i ugodaaan daaanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 267
11.1.2012 10:48:46   
winkica
dobrooooooooooo jutrooooooo ili dobarrrr dannnnnn drage moje.....user posted image
TINY ubrzo dolaze ponovno plodni dani i ti ćeš ponovno moći raditi na maloj mrvi a do tad se opusti jer to je jediniperiod kad nemaš potrebe da se živciraš....nemoj biti tužna jer  ima još folikula koji čekaju...tebe i tvog MMuser posted image šaljem vibrice........
HLADNA pa ja sam ti sad negdje u sredini mojih plodnih dana a mi krenuli odmah nakon vještice...svaki drugi dan pa što bude, bude..ne znam zašto ali ovaj put nekako imam osjećaj da bi moglo uspjeti....joj nadam se da će se mojuser posted image napokon primiti...
a za sve ostale cure sam sigurna da će se vašuser posted image također primiti i šaljem vam punooooooooooo vibricaaaaaaaaaaaa......user posted image
SUNSHINE drži se i ne mičemo se sa foruma dok nam se ne javiš....pregled će proći u redu osijećam to...samo smireno...šaljem anđela da te čuvauser posted image
PINKYFB navijačice naša ja želim da nam što prije ponovno postaneš trudilica a pogotovo trudnica....user posted image
RIZA gdje si nam??????Kako se osijećaš, javi nam se.....vibramo za plodne dane.....user posted image
ANDY kako je naša najpoznatija trudnica...kolika je sada bebica velika???'mislim u centimetrima??rado bi vidjela sličicu male mrve...
Pokoyo i Amarnat--povratak na forum molim...
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 268
11.1.2012 10:52:59   
winkica
ANNI ja se nadam da si maksimalno iskoristila plodne dane...jedino mi dvije imamo u dan razlike cikluse...hehehehehkad ćeš testić raditi???
NESSY trudnice....čuvaj mrvu i ljubi bušu....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 269
11.1.2012 11:21:16   
Riza
Draga Winkice! Pa da i tebe malo napokon ulovim...skroz si falilauser posted image user posted image user posted image ..
Ja sam u fazi kad pokušavam ne misliti na ništa nego biti opuštena i uživati sa mužem kad god stignemo...pa kaj bude...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...plodni dani ne znam kada su....mogu saMO imati sreće i pogoditi....
Kako si ti? Kada ju ne očekuješ? jel si već u ''akciji''?! :):)
puno zagrljaja i pusica da se mrvice primeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Riza -- 11.1.2012 11:25:10 >

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 270
11.1.2012 13:10:38   
Hladna
Tiny zao mi je sto je user posted image dosla user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 271
11.1.2012 13:37:46   
Riza
Tiny...user posted image user posted image user posted image user posted image ....idemo sada zajedno u odbrojavanje u Veljaču!! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 272
11.1.2012 15:40:08   
Anni_
O, da winkice i mi koristimo plodne dane, ali uzet ćemo 2 dana razmaka da se popravi "uzorak" pa možda tak upali user posted image user posted image user posted image
Nabavila sam one ovulacijske trakice s neta (to smo Riza i ja proučavale, kineske, ali nema veze, jeftine su) i sad ciljamo O; vjerojatno sutra!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čekamo Sunshineuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 273
11.1.2012 15:42:27   
Hladna
Cure sto je rekla sunshine kad ide ginicu ? Dugo je nema .

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 274
11.1.2012 15:43:12   
PinkyFunkyBirdy
Anni, koliko su došle trakice i za koliko komada? Koliko je trebalo da stignu?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!