Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 10.1.2012 18:12:18
|
|
|
|
winkica
|
Sunshine draga ne brini se ja znam da će sve završiti u sretnom tonu...najbitnije je da si ti ugledala svoj plusić i je sam sigurna da je to to...ne napreži živce ne nerviraj svoje tijelo i ne muči samu seb....bila si malo nestrpljiva i prerano otišla gin. i to je sve što se dogodilo....bitno da je bebica tu i da ju ti čuvaš i paziš...ljubim te...čuvaj se i javljaj nam se češće...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 10.1.2012 18:13:58
|
|
|
|
Hladna
|
Hey winkice, evo ja jos uvjek na pola spavam, legla sam u pola 8 , probudila se u 4 i samo preselila u boravak na lezaj , ljena sam dici se i pojesti a gladna vec ko vuk- cekam da dragi dode pa da mi servira hranu u krevetac , preljena samdanas, nocname iscrpila skroz . Kako si ti winkice?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 10.1.2012 23:13:34
|
|
|
|
jess
|
Djevojke gdje ste mi sve nestale? Sunshine, Nessy, ninich kako ste mi djevojke? Andyca kako si mi ti ? Jel mučnine prolaze polako? Hladna ima li kakvih novosti? Sarah_zg, Anni, winkice, Riza, Pokoyo, Pinky, tiny, sax52341, icecaffee, berni, uf nadam se da sam sve polovila, ako sam neku izostavila nek se ne ljuti Djevojke držim palčeve svima i navijam da se bembice čim prije ulove aaaaajjmoooo beeebiceeeeee radite za nas šaljem vam svima pusice
< Poruku je uredio jess -- 10.1.2012 23:14:31 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 10.1.2012 23:24:02
|
|
|
|
jess
|
Znala sam da jesam! Zmaja i čim prije nam postala !
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 10.1.2012 23:42:06
|
|
|
|
jess
|
....i Amarnat......gdje si nam ti?? Jaaaaaviiiiiiii seeeeeeeeeee
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 7:02:22
|
|
|
|
Nessy
|
jutro drage moje Zmaja dobro došla..... želim ti puno sreće i da što prije postaneš mama jednoj maloj vidjet ćeš cure su ovdje predivne i stvarno puno znače lijepe riječi i podrška. ajmo malo navijanja za naše trudilice Hladna dobro kaj je s testom? ajde pišni jedan i javi sretnu vijest Vidim da pišeš da si umorna, a znaš kaj to znači ja nikako da se maknem s ove teme, nadam se da ne zamjerate. jako ste mi drage i dolazim tu za navijanje i kao podrška. puse, gibam na posao
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 7:06:33
|
|
|
|
Hladna
|
Nessy pa ti vec budna. Ja upravo dosla s posla, a sto se tice mog umora on je prouzrokovan nocnim smjenama koje me uvjek dotucu tako da to nema veze sa trudnocom Za vikend cu pisnut , al ce doci sigurno- nece ona mene zaobici . Kako si ti? Jos mi nisi odgovorila na pp
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 7:40:49
|
|
|
|
Hladna
|
Sunshine zelim ti svu srecu danas kod ginekologa i da ti kaze samo najbolje vijesti a ti nam se javi sto prije , cekamo te i saljemo puno vibrica Mislimo na tebe - sve ce biti u redu
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 8:46:16
|
|
|
|
*zmaja*
|
Dobro jutro curke drage!!! Sunshine sretno danas! Iako ne sumnjam u željeni ishod Javi nam se čim prije, a u međuvremenu evo još malo vibrica..
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 8:52:41
|
|
|
|
tiny
|
dosla moja nesretnica,tocna da tocnija ne moze biti.ali dobro,sta je tu je,idemo ponovo u odbrojavanje.cure,sretno!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 8:57:59
|
|
|
|
*zmaja*
|
Draga Nessy, draga Jess, hvala vam na divnim željama. kroz mjesece čitanja ovog foruma shvatila sam da to nije bilo kakav forum, zaista je poseban. Mislim da prije svega trebamo nekoga tko nas razumije, a ovdje to svatko može naći. Za sve trudilice: Za sve trudnice: Hladna tebe isto pod trudnice brojim , nadam se da ćeš nam to uskoro i potvrdit.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 9:06:29
|
|
|
|
*zmaja*
|
tiny draga žao mi je! glavu gore i skupa ćemo u odbrojavanje u veljači jer moja draga vještica samo što nije stigla. drž mi se!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 9:09:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Tiny Ne daj se draga, tu smo za tebe! Sunshine, sretno danas! Sve će biti uredu, samo opušteno. Mislim na te!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 9:41:35
|
|
|
|
tiny
|
hvala vam cure,znam da ste tu za mene uvijek .ali dobro sam,nisam razocarana jer se nisam ni nadala trudnoci,ali idemo u nove pobjede,izgubila sam bitku,ali ne i rat!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 10:00:54
|
|
|
|
Anni_
|
Pozdrav svima, malo sam u gužvi (mada ne znam zakaj, jer još ne radim!) pa se ne javljam i ne stignem svaku podržati, ali mislim na sve vas! Riza tebe dugo nisam ovdje srela Tiny žao mi je što je došla Zmaja dobrodošla i želim ti što prije Nessy ne znam zakaj bi se maknula s ove teme?! Navijanje nam treba ko voda u pustinji! To da bi svi mi rađe i na trudnički forum ne znači da ne trebamo ovdje biti podrška! Mislim da nam tu i najviše treba jer nam zna biti stvarno teško Sunshine vibram za pregled Hladna Winkice nama je vrijeme akcije PinkyFB jel imaš datum da bi i za tebe mogli navijati? (ovaj smajlic znači jaje, fora kaj ne? Treba nam svima!) A svima nam treba malo da se sve lijepo zakuha!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 10:25:44
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Anni, nemam još uvijek datum. Ako bi se ravnala prema zadnja dva (pre)duga ciklusa onda bi mi O trebala biti sljedeći tjedan. Znam da mi nije neka utjeha i da to ne mora biti tako, ali vidjet ćemo. Kad saznam datum napisat ću ga definitivno. Vibram za cure koje su u 'akciji' i one koje ne očekuju !
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 10:33:08
|
|
|
|
Riza
|
Draga Anni! Tu sam ti ja.....bila sam prošli tjedan na odmoru malo pa sam se slabo javljala a i kad mi je stigla vještica nakon što je 16 dana kasnila malo mi se svijet srušio pa nisam imala volje za ništa... sada sam super.... je za ovaj mjesec prošla...sad imam ostatak mjeseca za uživanciju i puuuno maženja ....pa kak je i Andydea rekla...možda za Valentinovo vidim dugo očekivani plusić..... prestala sam se opterećivati sa svime.... i obećala sam samoj sebi da nema više umišljenih simptoma i nadanja unaprijed jer je razočarenje puno veće i jače.... Kako si nam ti Anni?! Svim curkama puno dobrih vibracija....i ugodaaan daaan
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 10:48:46
|
|
|
|
winkica
|
dobrooooooooooo jutrooooooo ili dobarrrr dannnnnn drage moje..... TINY ubrzo dolaze ponovno plodni dani i ti ćeš ponovno moći raditi na maloj mrvi a do tad se opusti jer to je jediniperiod kad nemaš potrebe da se živciraš....nemoj biti tužna jer ima još folikula koji čekaju...tebe i tvog MM šaljem vibrice........ HLADNA pa ja sam ti sad negdje u sredini mojih plodnih dana a mi krenuli odmah nakon vještice...svaki drugi dan pa što bude, bude..ne znam zašto ali ovaj put nekako imam osjećaj da bi moglo uspjeti....joj nadam se da će se moj napokon primiti... a za sve ostale cure sam sigurna da će se vaš također primiti i šaljem vam punooooooooooo vibricaaaaaaaaaaaa...... SUNSHINE drži se i ne mičemo se sa foruma dok nam se ne javiš....pregled će proći u redu osijećam to...samo smireno...šaljem anđela da te čuva PINKYFB navijačice naša ja želim da nam što prije ponovno postaneš trudilica a pogotovo trudnica.... RIZA gdje si nam??????Kako se osijećaš, javi nam se.....vibramo za plodne dane..... ANDY kako je naša najpoznatija trudnica...kolika je sada bebica velika???'mislim u centimetrima??rado bi vidjela sličicu male mrve... Pokoyo i Amarnat--povratak na forum molim...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 10:52:59
|
|
|
|
winkica
|
ANNI ja se nadam da si maksimalno iskoristila plodne dane...jedino mi dvije imamo u dan razlike cikluse...hehehehehkad ćeš testić raditi??? NESSY trudnice....čuvaj mrvu i ljubi bušu....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 11:21:16
|
|
|
|
Riza
|
Draga Winkice! Pa da i tebe malo napokon ulovim...skroz si falila .. Ja sam u fazi kad pokušavam ne misliti na ništa nego biti opuštena i uživati sa mužem kad god stignemo...pa kaj bude... ...plodni dani ne znam kada su....mogu saMO imati sreće i pogoditi.... Kako si ti? Kada ju ne očekuješ? jel si već u ''akciji''?! :):) puno zagrljaja i pusica da se mrvice prime
< Poruku je uredio Riza -- 11.1.2012 11:25:10 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 13:10:38
|
|
|
|
Hladna
|
Tiny zao mi je sto je dosla
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 13:37:46
|
|
|
|
Riza
|
Tiny... ....idemo sada zajedno u odbrojavanje u Veljaču!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 15:40:08
|
|
|
|
Anni_
|
O, da winkice i mi koristimo plodne dane, ali uzet ćemo 2 dana razmaka da se popravi "uzorak" pa možda tak upali Nabavila sam one ovulacijske trakice s neta (to smo Riza i ja proučavale, kineske, ali nema veze, jeftine su) i sad ciljamo O; vjerojatno sutra! Čekamo Sunshine
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 15:42:27
|
|
|
|
Hladna
|
Cure sto je rekla sunshine kad ide ginicu ? Dugo je nema .
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 11.1.2012 15:43:12
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Anni, koliko su došle trakice i za koliko komada? Koliko je trebalo da stignu?
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!