|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
9.1.2012 19:38:03   
winkica
drage Hladna i Nessy vidim da ste on line....
nessy kako si sad kad znaš da si user posted image ??
Hladna kad onda trebaš sazunati točno dali ima pozitivnih rezultata...rekla si da ti je danas 40. dan ciklusa?aaaaaaaaa kad će testić?????kad će, kad će testić??????ja sam jaaaaaaaako znatiželjna....user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 201
9.1.2012 19:40:01   
winkica
Hladna otkrila sam kako kopirati smajliće...samo lijevim gumbićem klikneš i držiš gumbić ...nakon toga odvučeš taj smajlić u prozor gdje pišeš ove poruke....

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 202
9.1.2012 19:42:07   
winkica
sad ćemo se smajlati čitavo vrijeeeeeeeemeeeeeeeeeeeee......weeeeeeeeeeee user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 203
9.1.2012 19:55:18   
Hladna
Hvala winkice pokusat cu kasnije to sa smajlicima jer sam sad na ringeraji putem mobitela . A s testicom- necu ga jos radit , malo me strah razocaranja . Jer nakon prestanka uzimanja kontracepcijskih pilula prvi ciklus mi bio 29 dana, drugi 33, treci 39 dana a sad je cetvrti kojeg jos cekam, tako da sam i stavila na ovomjesecno odbrojavanje danasnji datum - jos bi pricekala koji dan jer ne vjerujem da se primilo

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 204
9.1.2012 20:13:27   
BUMBI
Nssy čestitamuser posted image user posted image user posted image
Sunshine nadam se da će na kraju ipak biti sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 205
9.1.2012 20:14:19   
Hladna
da Winkice 40 dan mi je ciklusa http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/kosarka.gif

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 206
9.1.2012 20:14:35   
jess
Ajme drage moje, nema me od jučer i koliko lijepih vijesti.
Nessy ma predivno čestitam ti draga na trudnoći i želim ti lijepih, zdravih i čarobnih user posted imageuser posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baš sam sretna zbog vas djevojke !

Sunshine kokica bude sve u redu ne brini, a jel znaš kad ti je točno bila ovulacija?

Riza mišica ah kaj je baš morala ta user posted image stići? Ajde glavu gore i meni je bilo teško kad je došla i još tak brzo i opet nije bilo ovulacije, al mi se se ne predajemo jel tak, idemo hrabro dalje i mi ćemo jednom ugledati user posted image i user posted image crtice i to brzo, znam, ko i sve ostale moje drage trudilice! user posted image

< Poruku je uredio jess -- 9.1.2012 20:16:37 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 207
9.1.2012 20:21:56   
jess
Hladna, ma ja bih već popiškila jedan, ajde draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , testić user posted image testić user posted image , ajde da nam nova još veselije počne jer ja znam da si nam ti sljedeća user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 208
9.1.2012 20:27:59   
Pokoyo
Gdje steeeeeee,falile ste mi...bila sam 7 dana OPET na godišnjem user posted image  tako da sam imala minimalno vremena za tipkanje....bacila sam se na posao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ste,nek pročitam sve što ste napisale trebat će mi dosta vremena hahah
KISSSSSSS

Čovjek koji nema puno želja, lako ostvaruje svoj cilj.

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 209
9.1.2012 20:36:14   
jess
Pokoyo...bit će to pravi baby-boom ove godine.... user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 210
9.1.2012 20:43:01   
Hladna
Pokoyo pa konacno si nam se javila user posted image user posted image user posted image
nismo te dugo cule user posted image
Ali vidim kako kazes primila si se posla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jess nisam jos ni kupila test, ma i strah me piskit zato ni ne kupujem jos, jos barem tjedan dana cu se strpit pa da vidim mozda user posted image i dode ionako nemam nikakvih simptoma,

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 211
9.1.2012 20:54:13   
jess
Hladna, ajde samo optimistično, pa i ne mora biti simptoma ako si trudna, često ih ni nema, tek poslije dođu, zato glavu gore i ajd u apoteku po testić, ma nije to tak strašno, ah ja sam ih već barem 100 popiškila user posted image . Imaš jeftinih u "Ljekarne Koprivnica", a vidim da im je sad unazad nekoliko mjeseci i pala cijena, čak ni Clear Blue više nije tak skup kak je bil. Nema te što biti strah mi smo uz tebe, ili je ili nije, a ja vjerujem da je user posted image ili user posted image , a ti samo to potvrdi  user posted image

< Poruku je uredio jess -- 9.1.2012 20:55:19 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 212
9.1.2012 21:04:30   
jess
winkice  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 213
9.1.2012 21:06:19   
Hladna
a da rekla si da si i ti iz kc user posted image
Nije mi bitna cjena, za 50 kn necu propast nit se obogatit iako uvjek kupujem u west cwntru one trakice za 15 kn 1 step koja mi je pokazala uvjek tocno, a sad ne znam, jos bar 2, 3 dana, sad cu i na posao opet nocnu pa mozda kad necu mislit na to neg na posao mozda i user posted image dode da se ne nadam s testom previse jer znas i sama kako je uz par negativnih testova mislis da se nikad tebi nece dogodit user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 214
9.1.2012 21:11:01   
Hladna
a i nemam iscjedak nikakav nego je skoro pa suho a ako sam dobro primjetila uvjek mi je tako poslje ovulacije prije user posted image tako da vjerujem da ce dociuser posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 215
9.1.2012 21:20:48   
jess
Hladna hoće, hoće, a i to je sve relativno kod svake je drugačije, neke imaju iscjedak, neke ne, zato ne gubi nadu i ne diži ruke prebrzo jer možda je tvoja user posted image već u buši, zato, draga bez loših razmišljanja, samo pozitiva i dogodit će se user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 216
9.1.2012 21:33:00   
sarah_zg
Sve vas pozdravljam i nadam se da će sunshine pročitati ovu moju priču. Znam da ju mnogi s raje znaju, ali vi ste većinom nove. Dakle, draga s., ovako ti je bilo kod mene s prvom jako, jako, jako, žaljnom trudnoćom. Došla sam giniću nakon poz testa, kasnila je oko 8 dana, sva happy ja uletim tamo kad ono zabrinuto lice moje dr. kao vidi se nešto, ali ne kuca srce. Možda je kasnla ovulacija i naruči me da dođem za dva dana. Ja dođem za dva dana, opet ništa. Onda me pošalje vaditi betu. Sad sam samo zbog tebe išla kopati po tim nalazimauser posted image i rastulila se kad sam se svega sjetila. Uglavnom, izvadim ja betu jedan dan, a ona 18000, izvadim za dva dana, ona 6100. Katastrofa, faksiram to doktorici, ona mi se javi da se spremim na kiretažu, ali da još jednom ujutro dođem k njoj. Ne moram ti reći da mi se svijet srušio, da sam proplakala noć i dovukla se ujutro u njezinu ordinaciju. Stavila me na uzv, a srčeko moga G. lupa li lupa. Plakala je skupa sa mnom, gledala nalaze od bete i ništa joj nije bilo jasno. Otišla sam napraviti skandal u privatnu polikliniku gdje su mi vadili betu i smrljali nalaz, ali ono najvažnije - ja sam bila trudna iako su svi papiri govorili da nisam. Tako... draga moja, sve mi je jasno kroz šta prolaziš. Moja dr. se bojala da ću ja od tih stresova prokvarit i izgubiti bebu pa se sad probaj opustiti. beta od 1800 odgovara 5-6 tj. gest. pa prema tome, možda ti je kasnila ovulacija ko meni i možda sve bude ok.

I sad još za sve vas ostale poruka što se tiče brojenja dana i ovulacije i sl. Ja sam pokušavala ostat trudna godinu dana, tempirala ovulacije, temperature i sve ostalo i tog 12. mj. 2008. se maznem user posted image dva dana prije menstruacije (to je bio jedini put u tom ciklusu) i ostanem lijepo trudna. Zbog toga se dugo nije čulo srce jer je trebalo vremena da moja mrvica naraste. Opustite se i uživajte, vodite ljubav, ne pravite djecu, poštujte muževe i osim na bebe mislite i na njih i ne stvarajte im stres. Ja vam to iz iskustva. Naučila sam na nekim svojim pogreškama. Ja sam isto u akciji i nadam se da ću se uskoro pridružitiuser posted image , a do tad trudim se skupa sa svima vama!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 9.1.2012 21:37:27 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 217
9.1.2012 21:37:00   
winkica
bokić cure moje.....uf...tako sam umorna...jedva čekam u krevet...
hehe..ja se ovih proteklih par dana osjećam koma...sva sam nikakva...ništa mi se ne da...lijena sam za popizdit...najradije bi samo spavala...moja je ovulacija u tijeku...sad opet ono dosadno čekanje...bljak...user posted image svejedno šaljem vam velikiuser posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 218
9.1.2012 21:42:04   
jess
sarah-zg čuda se događaju, čuda postoje i život je čudo, divim se tvojoj priči dala mi je snage za dalje.
Mi smo odlučili ovaj mjesec eto svaki drugi dan se keksnuti cijeli ciklus pa kaj bude...

Čekam potpis...

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 219
9.1.2012 21:52:53   
jess
winkice jel i dalje mjeriš temperaturu ili si odustala od toga?

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 220
9.1.2012 22:00:06   
Pokoyo
Jaooo...evo čitam pola sata al ništa pohvatala nisam....glupa kooo stup user posted image

Al sam bar smajliće našla hahaha

Vidim da će ovo bit pravi baby boom,,,

Nego kako ste mi svi...winkica,jess,amarnat,hladna i sve ostale curke....

Suneshine,drži se,nadam se da će sve biti super i da će se beta povećati....držim palčeve user posted image user posted image user posted image user posted image

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 221
9.1.2012 22:07:14   
Hladna
cure ja vas ljepo pozdravljam za danas, odo radit u nocnu user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 222
9.1.2012 22:09:41   
jess
Pokoyo pozdrav draga nadam se da si se odmorila i umorila malo znaš od čega user posted image   hahaha
Eto ukratko, kod mene moja stigla user posted image prerano, izostala ovulacija, ponovno u nove pobjede, ovaj put bez prevelikih očekivanja, a ak sad ne uspije idem doktoru koji zna raditi dječicu   user posted image

A jesam vam zarazila sa smajlićima, znala sam !!!!!!!!user posted image

< Poruku je uredio jess -- 9.1.2012 22:10:03 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 223
9.1.2012 22:10:57   
jess
Drži se Hladna, tipkamo se sutra, pozzzzzzzzzzz

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 224
9.1.2012 22:22:32   
Pokoyo
Ma jess ja sam ti isto odlučila bez ikakvih očekivanja i opterečivanja,proteklih par mjeseci sam stalno osluškivala tijelo,pa nešto mi zasmrdi,e možda sam trudna,piša mi se malo češće,trudna sam,bole leđa,ma trudna sam 100% i tako sva sretna tražim simptome tamo gdje ih nema i onda hladan tuš kad user posted image  dođe...
Previše se opterećujemo,sex nije užitak nego planiranje,dogovor,aj sad,ne sutra ćemo u 18.25 user posted image
Zato zadnjih tjedan dana najboljeg godišnjeg je bilo bilo kad i bilo gdje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naravno sin je bio kod  bake user posted image user posted image
Samo što me živcira full,ovo mi je i prošli mjesec bilo,čim mi završi ovulacija sljedeči dan sise ogromne i natečene,sad su mi kao kad sam bila u 8 mjesecu trudnoće,nenormalno i bole,neznam zašto je to,nije baš da je ugodno user posted image

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!