Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 10:26:39
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Lijek se zove Dabroston i ja sam ga pila jer mi kontracepcijske nisu baš odgovarale i nije mi bilo bitna kontracepcija (uvijek smo mogli koristiti kondome) već mi je bilo bitno da imam redovite cikluse. On se inače koristi za poticanje ovulacije, za zadržavanje ploda i sl. (prosurfaj malo). Znam da ima i drugih lijekova sa sličnim djelovanjem, ali ti svaki od njih može jedino ginekolog propisati. Možda ću i ja opet ići po taj lijek, ali htjela bi najprije provjeriti hormone, a i meni je nakon prestanka korištenja tog lijeka palo dosta kose (ali to je slučaj samo kod mene jer je došlo do drastične promjene hormona u organizmu zbog PCOS-a, a ako bi opet koristila i ostala trudna onda bi nakon prestanka bila pod utjecajem hormona koji su normalni u trudnoći pa bi možda bilo drugačije). No, znam curu koja nije 2 mjeseca ostala trudna, otišla po Dabroston i odmah ostala trudna. Ja nemam pojma kad će sljedeća . Još mi nije bila ovulacija tako da još ne mogu odbrojavati. Kad bude ovulacija (a znat ću kad se desi) onda ću odbrojavati 14 dana (to je kod mene stalno) i nadati se da vještica ne dođe. Uh, što sam se raspisala...
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 10:57:40
|
|
|
|
Hladna
|
Hey cure, evo meni moja frendica javila da je bila kod ginica koji je potvrdio trudnocu i sve je ok, bas sam sretna zbog nje, isla je privatniku pa je odma vidio samo srce jos ne kuca- prerano je jer je tek proslo 4 tjedna od prosle
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 11:01:27
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
za tvoju frendicu i njezinu !
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 11:14:23
|
|
|
|
Hladna
|
PFB nekako mi se cini da nas je malo u ovom mjesecu u odbrojavanju, ti ne mislis tako?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 11:18:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Sunshine čestitam
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 11:20:13
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Iskreno se nadam da je to zato jer se povećava broj trudnica, ali mislim da su se cure odlučile malo opustiti i maknuti od razmišljanja o trudnoći pa nas malo zaobilaze. Nema veze, vratit će se, nadam se s prekrasnim vijestima. Držim fige svim trudilicama! Čekam da nam se javi Sunshine s novostima od doktora i da više nije zabrinuta.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 11:26:39
|
|
|
|
Hladna
|
Riza draga, moram priznat da si mi bas nedostajala , iskreno zao mi je sto je tvoja stigla al vidim kako si napisala imala si punu njeznost i potporu od svog muza- a to nam je najvaznije .. Nemoj vise da nestanes
< Poruku je uredio Hladna -- 9.1.2012 11:45:21 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 11:36:22
|
|
|
|
Sunshine28
|
Riza draga bas mi je zao.... navijam za veljaču! ja idem kod gin. u 13h....do tada i dalje sama sebi stalno ponavljam da nisam trudna dok mi gin. ne kaze da jesam....sta cu, znate kako kazu, tko se par puta opeče puše i na hladno... javim se kada dođem kući... u međuvremenu hvala svim curama na cestitkama i podršci!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 11:48:01
|
|
|
|
Hladna
|
sunshine sve ce biti u redu , obavezno nam se javi
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 11:57:37
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hladna, vidim da se mučiš sa sličicama. Nemoj kopirati šifru sličice već samu sličicu (copy-paste sličice iz treće kolone).
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 12:12:25
|
|
|
|
Hladna
|
stisnem kopiraj sliku , ali kad kliknem na papir zaljepi uvjek je prazan, nista mi ne zaljepi
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 12:32:15
|
|
|
|
andydea
|
jjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii SUNSHINEEEEEEEEEEEEEEEEE ajme kako sam sretna....uljepšala si mi jutro!!!! Više nisam sama......draga moja samo polako...i ja sam se tako bojala kao i ti,jer sam nedavno prije toga imala biokemijsku,ali dao je dragi BOG....Biti će sve uredu,vidjet češ....ja sam dobila utrogestane i još ih stavljam....joj kako sam sretna...evo opet plaćem....želim ti puno preljepih dana s tvojom bebicom....i ako bilo kaj trebaš tu sam RIZA draga žao mi je jako kaj ti se to događa,ali ne daj se.....uz tebe smo sve i bodrimo te za dalje.... CURKE samo pozitivo...i bebice će se brzo primiti.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 12:47:16
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
IZVORNA PORUKA: Hladna http://degiorgi.math.hr/forum/smilies.php PFB kako ih kopiram?? koje treve kolone?? Evo, recimo jedan primjer iz linka (1. kolona je redni broj, 2. šifra, 3. sličica i 4. opis):638. :rose: Imam nesto za tebe kopirala sam cijeli redak pod brojem 638. Možeš vidjeti kako se smajlić kopirao. Znači samo označi sličicu lijevom tipkom, stisni Ctrl+c i u odgovoru (gdje želiš kopirati) stisni Ctrl+v.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 12:50:07
|
|
|
|
Riza
|
Curke moje drage! Hvala vam na podršci i riječima utjehe....puno mi to znači... ali eto idemo dalje...znate kako se kaže...što te ne ubije, ojača te! ......... Hladna....i vi ste meni sve puno falile....iako jedno vrijeme nisam imala snage dolaziti jer sam bila baš u komi......ali super sam.... ...... je za ovaj mjesec gotova i sad ću ostatak mjeseca uživati sa dragim i puuuno se maziti kad god budemo stigli ... Puse svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 12:58:53
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Riza, tako treba! Samo pozitivno i bit će ubrzo jedna mala bubica.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 13:05:39
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hladna imaš pp.
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 13:07:48
|
|
|
|
Hladna
|
288. :thankyou: Thank you
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 13:08:38
|
|
|
|
Hladna
|
moj komp to ne zeli
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 14:33:00
|
|
|
|
Nessy
|
cureeeeeeee imam ili jao presretna sam, ne mogu vjerovati napravila sam ipak test sad poslje posla i plus skočio u roku sekunde.... moj M će dobit bracu ili seku.....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 14:41:29
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ajme Nessy, pa ovo je super! Iskrene čestitke! Joj, srce mi skače od radosti: već 4-ta trudnica u ovoj godini!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 14:54:02
|
|
|
|
winkica
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa ovo je PREKRASNO.....ne mogu vjerovati....2 trudnice.....SUNSHINE I NESSY ljubim vas...........sad sam sretna ko nitko...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa pa ovo su novogodišnje bebice....ne mogu vjerovati...... SUNSHINE želim ti sve naj naj naj naj naj i maloj mrvici da naraste veeeeeee eeeeeliiiiiiikaaaaaaaaaaaa mrvica....ajme koje PREKRASNE vijesti.... NESSY tebi također sve naj naj naj i da mala mrvica postane veeeeeeeliiiiikaaaa!!!!!! ovo je nešto prekrasno....nemate pojma kako mi je danas dan prekrasan zbog vas ali STVARNO..... ja imala neke goste i to svaki dan...ma luda sam i nemam vremena za RR jer sam zatrpana suđem i hranom...hehehehe drage moje za sve vas V I B R A M kako je krenulo do kraja 1. mjeseca mislim da ćemo sve imati svoje plusiće.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa RIZA draga nemoj se žalostiti vidjet ćeš ti kad mi budemo ubrzo imale veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeee plusiće.....biti će to najljepši dan u životu.... draga moja vjeruj mi sve je to dio života i znaj da opet za mjesec dana možeš ispočetka i to je sreća ....draga ljubim te i drži se....obećaj da neće biti tuge...nego ispočetka skupa u odbrojavanje.. .nema za nas brodoloma samo prolaznih oluja...mi smo iskusne žene i jake smo...ljubim te...veeeeeeeeeeeeeliiiiiiiikaaaaaaaaaaa pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! JESS kad sam pročitala tvoj post i post od HLADNE rasplakala sam se i žao mi je zbog svih glupih gluposti koje su se izdogađale i to je iza vas i više nikada se to neće ponoviti... samo neka netko proba povrijediti moje prijateljice ja ću ga uhvatiti i nema mu života... volim vas punooooooooooo ŽELIM VAM SVIMA puunoooooooooo ljubavi i punoooooooo zagrljaja i punoooooo vibram za naše male i želim da budemo sretne i vesele osobe...i svima vam šaljem veliku pusicu......cccccccccmmmmmmmmmmooooooooooookkkkkkkkk!! HLADNA,PINKY,ANNI,RIZA,JESS... vi ste prave heroine i to zapamtite...glave gore i u nove pobjede...
< Poruku je uredio mariola -- 12.1.2012 9:01:15 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 14:56:11
|
|
|
|
winkica
|
maloprije u svoj post stavila puno novih smajlića i nijedan mi se nije prikazao...šmrc
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2012. 9.1.2012 15:00:32
|
|
|
|
Hladna
|
Nessy cestitam Uvauuu same trudnice, ovo je bas sdobar pocetak u novoj godini , bravo nessy
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!