|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
7.1.2012 12:38:57   
Hladna
sunshine ja sam paprat imala na Božić i sad imama jako a ove ostale dane ili je bilo skoro skroz prazno ili je bilo paprati no ne toliko, zapravo ni sama ne znam dal je to paprat ali meni lici na to skroz od Božića osim 2 dana kojih nije bilo uopste, nije ko na slici koja pokazuje kako treba izgledat , ma nemam pojma user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 101
7.1.2012 12:41:28   
Hladna
evo sad sam dragog pitala jer je i on svaki dan virio u taj mikroskop i kaze da skoro stalno ima paprati a samo par dana nije bilo, samo nekad manje a nekad vise al da zadnih par dana nije bilo do danas.
Ja sam danas prehladena i full me grlo boli mozda zato ima toliko paprati- jel ima to kakve veze?

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 102
7.1.2012 12:53:27   
Nessy
sunshine ja mislim da si ti 100% user posted image

strahoviti umor je i meni bio prvi simptom dok sam ostala trudna. to si tako umoran da doslovno ne možeš držat oči otvorene.
držim fige i puno vibram za sutra user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 103
7.1.2012 13:05:57   
Sunshine28
ja sam stvarno pretresla cijeli net na temu paprati i ono sto vecina zena i svi proizvođači mikroskopa kazu je: bilo kakva prva paprat nakon zavrsetka M znaci plodne dane. Kada se pojavi taj prvi put traje cca. 5 dana, moze i manje, zadnji dan prve paprati je ovulacija. sljedeća paprat koja se pojavljuje dolazi dan-dva prije slijedeće M i moze se u bilo kojem obliku pojavljivati do kraja M. To je standard. Također, ako se slina uzima bilo kada tijekom dana, makar i 2-4 sata nakon bilo kakve hrane ili tekucine moze se pojaviti lazna paprat koja se stvara iz soli zadrzane u ustima. Ovo se sve kod mene apsolutno potvrdilo prosli mjesec. E sada, kazu i ako se paprat krene ponovno pojavljivati u bilo kojem obliku 6. ili 7. dan nakon ovulacije, svaki dan, da to moze znaciti da je zena trudna....ja sam sebi biljezila sve na onoj tablici sto dobijes uz mikroskop i meni je tocno 7. Dan nakon ovulacijske paprati krenula ova koju sada imam vec 12 za redom...prosli ciklus nije bilo tako, nakon ovulacijske paprati, do M nije se pojavljivalo nista...

I + G = E & L

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 104
7.1.2012 13:07:41   
winkica
Sunči vrijeme je za testić....čim prije ga uradi i javi nam rezultate...i ja vjerujem u user posted image

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 105
7.1.2012 13:10:47   
Hladna
sunshine onda je to to nadam se kod tebe, sutra da si nam odma javila rezučtate testa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 106
7.1.2012 13:12:09   
Sunshine28
nessy hvala, ali ja nekako imam osjecaj da cu ipak dobiti, da je bila samo eventualno biokemijska pa mi zato kasni.....ali nikada se ne zna, vidjet cemo sutra ujutro! Hladna, zaboravih napisati, nigdje nisam procitala da prehlada utjece na paprat, ali moze biti...lijekovi protiv prehlade mozda utjecu ako si sta uzimala...

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 107
7.1.2012 13:16:24   
Sunshine28
winkice, hladna, javim se sutra obavezno! :) idem sada, bole me palcevi od kuckaranja po mobu :) pussse

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 108
7.1.2012 13:58:41   
Anni_
Sunshine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 109
7.1.2012 16:40:41   
jess
Sunshine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna, nakon vanmaternične smo morali pričekati 6 mjeseci i onda u akciju ponovno, ali kako nisam ostala trudna ni 6 mjeseci poslije, počela sam mjeriti BT i po grafikonima vidjela da uopće po 3 mjeseca nemam ovulaciju i tak je sve počelo. Krenula kod dr. da vidi dal ima ovulacije i naravno nije je bilo i ja dobila Klomifene, a zbog čega nemam ovulacije, vjerojatno od previše stresa, što na poslu, što me sve ovo pogađa, sve je to začarani krug. Tražila sam da mi provjere hormone ali neće dati uputnicu, mislim da ću morati to obaviti kod privatnika.
I samo da vam kažem, moja user posted image stiže, danas je jače počelo to smećkasto brljanje i dolje me probada, tak da niš ni od ovog mjeseca, nije bilo ovulacije, baš sam tužna, a ponadala sam se da ću sad bar još par mjeseci imati ovulacije. Ne znam više kak dalje, slomljena sam...

< Poruku je uredio jess -- 7.1.2012 16:44:27 >

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 110
7.1.2012 16:51:26   
Hladna
Jess i ja bi na tvom mjestu otisla privatniku, jest da moras platit al barem se potrude kad platis, nadam se da ces uspjet jess user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 111
7.1.2012 16:57:41   
jess
Hvala ti Hladna i ja tebi od srca želim da čim prije uspijete i dobijete bebicu ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A nema mi druge otići ću kod privatnika

< Poruku je uredio jess -- 7.1.2012 16:58:26 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 112
7.1.2012 17:10:57   
Anni_
user posted image Jess, ne znam stvarno kaj si oni zamišljaju?!? Jel ti bar nudi neke opcije ako ti neće dati uputnicu za hormone, možda hoće prije nekaj drugo? Mene nije htio slati na ništa dok ne dobije spermiogram od MMa, a onda smo uzeli stvar u svoje ruke, došli k gin. s popisom pretraga i onda mi je napravio dio od onog što sam tražila, a ostale uputnice mi je dala dr. opće prakse (jer je ona stvarno super) preko neke čudne šifre, ne ginekološke, jer to može samo on!!!
Možeš i promijeniti ginekologa jer su ti svi nalazi užasno skupi, pa je šteta platiti ako možeš preko socijalnog (tu ti se i dopunsko isplati).
Ne daj se draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 113
7.1.2012 18:01:10   
jess
Što nisam znala
Da je spontani tako česta pojava ...user posted image
Da smo pogriješili sto ranije nismo počeli raditi na bebi. user posted image
Da će me trudnoće mojih prijateljica činiti tužnom umjesto sretnom. user posted image
Da sam bacila toliko novca kupujući pilule za kontracepciju. user posted image
Da će mi neplodnost pomoći da pronađem grupu prijatelja koji misle, osjećaju i žele potpuno isto što i ja.user posted image
Da nema te stvari koju vrlo rado ne bih uradila ako bi me to dovelo do trudnoće. user posted image
Da je moj suprug najnježniji čovjek na planeti. user posted image
Da najnepristojnije što možete pitati neki par je Što čekaju sa bebom. user posted image
Da su žene koje su trudne, blagoslovljene. user posted image
Da bi najunosnija investicija bila kupovanje dionica firme Clear Blue. user posted image
Da neću htjeti da držim ili vidim nečije dijete u rukama samo zbog toga sto previše boliuser posted image
Da će razgovor o sexu sa mojim prijateljicama sa foruma neplodnosti biti toliko lak i jednostavan.
Da je neplodnost mnogo mnogo rasprostranjenija nego što se misli . user posted image
Da me neplodnost učinila jačom zrelijom i svjesnijom. user posted image
Da je moj temperament ipak žešći, a živci ipak kraći nego što sam to mislila. user posted image
Da je jako teško kontrolirati suze i boju glasa kada prisustvuješ objavi nečije trudnoće. user posted image
Da će moja vjera u Boga biti svakodnevno testirana. user posted image
Da ću znati kada neke osobe imaju plodnu sluz, menstruacije, kada i koliko često imaju sex. odnose, a da te osobe nikad u životu nisam vidjela. user posted image
Da ću imati znanje o ginekologiji koje će biti veće od znanja nekih diplomiranih ginekologa. user posted image
Da neki ljudi jednostavno kažu pogrešne stvari. user posted image
Da ću biti zavisna od mjerenja temperature najmanje deset puta u toku dana znajući da to ništa ne znači, ali eto ipak ... user posted image
Da ću svaki put kad se M pojavi, grcati svom svojom dušom. user posted image
Da će moje prijateljstvo sa poznanicama koje su trudne, biti u pitanju samo zbog toga sto su trudne.
Da će me ljudi sažalijevati. user posted image
Da ću prestati maštati o bebi jer me to više neće činiti sretnom. user posted image
Da ću u sebi analizirati svaku osobu kako se ponaša prema svom djetetu i da ću svakom od tih roditelja naći neku manu, uz konstataciju da bih ja sigurno bila bolji roditelj. user posted image
Da ću piti najodvratnije sokove, čajeve sa uživanjem zato što imaju utjecaja na plodnost . user posted image  

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 114
7.1.2012 18:05:25   
jess
Anni, ja sam i kod gin. i kod dr. opće prakse naletjela na zid kad sam rekla da bih htjela napraviti te pretrage, a dobila sam samo sretno, tako da ću ipak kod privatnika sve obavljati nema veze koliko ćeme koštati, smislit ću nešto jer ovak samo tonem sve dublje i dublje. Što ti misliš o dr. Mamuziću, ti si iz vž,a meni nije daleko do njega. Čula sam sve najbolje o njemu.

< Poruku je uredio jess -- 7.1.2012 18:06:39 >

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 115
7.1.2012 18:41:39   
jess
Začarani put
Jednom davno slušala sam priču o jednoj mjestu, jednom začaranom putu. Priču o putu u kojem su bol, suze, patnja, ljubav i sreća toliko isprepleteni da su postali jedno. Niko ti ne može objasniti kakav je to put, ni kako se do njega dolazi, ali kad dođeš tamo - znaš. Sa tog puta niko nikad nije htio da skrene, mada je mogao... kad god je htio. Put koji kratko traje, ali kraj se uvijek nastavlja početkom. Bila mi čudna i glupa ta priča u kojoj nisam pronalazila ništa poznato. Mislila sam da do te staze nikad neću ni doći. Mislila sam da me put kojim idem nikad do nje neće odvesti. A onda, jednog jutra dok sam brisala suze sa obraza, pogledala sam oko sebe. Nemoguće... zar ja... nemoguće... sigurno sanjam. Ipak nisam sanjala... Ja sam na tom putu. Sad znam. Put uvijek počinje pupoljcima nadanja. Miris nade širi se svuda oko tebe i vuče te da još jednom, barem još jednom prođeš tuda. Osjećaš kako život teče tvojim venama, osjećaš snagu. Čuješ glasove koji govore Hajde požuri, ovaj put je pravi. Ovim putem ćeš uspjeti ! Pooožuriiiiii - I kreneš...trčeći, raširenih ruku u susret onom sto ti pripada. Trčiš i pjevaš najveselije pjesme koje ti padaju na pamet. Iza tebe orao sumnje, prati te u stopu. Osjećaš ga, vidiš krajičkom oka, ali se praviš da nije tu. Neka leti, umorit će se. On nema toliko snage kao ti. Na tom putu nikad nisi sam, a opet jesi. Deset_ine njih ide pored tebe, svaka svojim, onim pravim putem. Neke se već vraćaju, nasmijane, ozarene srećom. Nasstaviiiii - govore ti mi smo uspjele - Samo hrabro, nastavi tim putem Uspjećeeeeš, uspjećeeeš vjeruj naaaaam govore i izgube se iza tvojih leđa. To ti da snagu i potrčiš još brže, iako znaš da sto brze trčiš brže ćeš stići tamo. A tamo čekaš...Tu svi čekate...samo sto više nikoga ne vidiš. Osjećaš bol ali drugačiju ovaj put... Osjećaš se čudno...ovaj put drugačije. Možda je uspjelo. Možda je ovaj put stvarno bio pravi... Da ... da osjećaš to je to, uspjela sam, ne moram nazad, uspjela sam Ljudiiii uspjela sam ..
I pad...........ništavilo..........gdje sam pogriješila ............zašto.........suze...........ništavilo................ sklupčana …….. sama u mraku ........ čuješ neko slavi ........ neko je sretan ......... taj je bio na pravom putu ... Ti nisi ..... I dok brišeš suze ugledaš pupoljak .. jedan, pa još jedan. Poljana, a na njoj pupoljci nade. Zovu te ... Hajdeeee požuriiiii, ovo je pravi put .. I širiš ruke sretna jer je kraj ipak početak… …Evo danas .. opet sam na kraju puta .... a na početku ........ U mraku plačem ... I čujem neko se raduje .. I ja se radujem sa njim ..... znam da ću i ja jednog dana uspjeti. Znam još korak dva i tamo je ... tamo je pravi put .... Put do moje bebe ...
Ne mogu vise objašnjavati. Oni koji su bili znaju, oni koji nisu – znat će. Oni koji nikad neće tamo biti ne znam da li su sretniji ili nisu. Čudno je to objasniti .. Moje putovanje vrijedi svaki korak. Ne žalim. Opet bih isto uradila. Moram ići .. Možda bas sad odem tamo gdje treba. Ne smijem čekati ...
žurim ... žurim ... Uspjet ću ... osjećam miris nade. Ona ce me odvesti pravim putem. Jednom sigurno hoće. user posted image

< Poruku je uredio jess -- 7.1.2012 18:42:01 >

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 116
7.1.2012 18:45:19   
Hladna
Jess dr. mamuzić same hvale o njemu imam.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 117
7.1.2012 18:50:48   
jess
Hladna, poslala sam ti p.p.
Mislim da ću kod njega i krenuti, nemam baš izbora, znaš i sama kak je kod nas....

< Poruku je uredio jess -- 7.1.2012 18:52:04 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 118
7.1.2012 19:05:21   
Hladna
Jess dr. Mamuzić je isto tako moj ginekolog kojemu ja odem samo kad imam neke probleme , nisam sad več dugo isla k njemu zbog toga što je dosta skup - kontrola sa ultrazvukomi pap testom kosta minimalno 500 kn ali isplati se no reći ću ti svoje iskustvo pa procjeni sama kolko je super : sa svojih 17 godina ostala sam prvi puta trudna sa bivsim muzem tada deckom, ja sam htela zadrzati djete no kako sam bila maloljetna a decko imao 22 godine i zelio da pobacim kao i moji roditelji ( majka me udarala u trbuh nebi li pobacila-dozivjela sam svasta ali nije joj uspjelo, htjela sam cak pobjeci od kuce no nisam imala kuda ) odveli su me k njemu dr . Mamuziću koji mi je napravio abortus zbog kojeg dan danas znam zaplakat, znam da nije prava tema za to , znam da me mnoge mozda krivite ali nisam imala izbora, svi su bili protiv mene...Kasnije nakon 5 mjeseci opet sam ostala trudna jer sam osjecala veliku krivnju zbog abortusa, nisam imala mira, bila sam jako mlada no zeljela sam djete jako, plakala bi nocu jer sam mogla cuvat user posted image u busi a najtjerali su me na kontra tome.. Kad sam ostala kako sam vec rekla nakon 5 mjeseci trudna nisam nikome rekla, cak ni decku sce do 3,5 mjeseca trudnoce kad mi vise nista nisu mogli. Odlazila sam na kontrola k ginekologu Mamuzicu u Vz , pocela sam krvariti na pocetku trudnoce i moj ginic me htio poslat na čiščenje i zato sam otišla Mamuziću koji mi je propisao dabroston i nakon par dana sve je bilo u redu, za 1 dana opet ista prica- opet krvaruckanje i opet mi prepisao dabroston, kasnije je bilo sve u redu... Udala sam se za tog istog decka s kojim sam ostala trudna i prvi puta ( nemoj me pitati zasto jer ne znam ni sama zasto sam mu oprostila ali rastali smo se nakon 4 godine braka), zavrsila sam skolu i rodila , zapravo prenosila sam 2 tjedna ali sa djetetom je bilo sve super... Ja sam pocela krvarit 3 dana nakon poroda, bas jako krvarit...stavljala bi po 5 uložaka i svi bi bili full krvavi za 15 minuta pa bi se sve smirilo na 2,3 sata i onda opet, odveli su me na kiritiranje jer su zakljucili da je dio posteljice ostao u maternici, no ni nakon toga krvarenje nije stalo pa da me se rjese pustili su me kuci , ja nisam mogla ni sjediti odma bi se rusila, bila sam fizicki sa nogom i pola u grobu, nisam mogla ni prstom pomaknut kolko sam slaba bila i znala sam da mi je kraj, moji roditelji su doli po mene iz Koprivnice u Ludbreg da bi me odveli k Mamuzicu ( suprug je rekao da ne moze jer ima goste user posted image ) , mamuzić je otvorio svoju ordinaciju u pola 9 u subotu samo da me pregleda i ustanovio da imam poremecaj koagulacije krvi i da cu umrjet u noci ako me se ne hospitalizira, napravio uzbunu u cjeloj koprivnickoj bolnici tako da me vec krevet i 2 flase krvi cekale kad sam za 1 sat stigla u bolnicu, rekao mi sta mi moraju dat i ja sam prezivjela , za 2 tjedna dosla sam k sebi i bila pustena iz bolnice . Tako da mogu reci da sam zajedno sa svojim sedmogodisnjim sinom ziva zahvaljujući dr. Mamuziću.
Evo jess malo i moje price i kolko je taj doktor super

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 119
7.1.2012 19:21:47   
jess
Hladna, tolko me dirnula tvoja priča suze su mi krenule, ne mogu ni zamisliti što si sve proživjela, al vidim da si vrlo hrabra žena i malo koja bi to sve učinila, znam koliko je želja jaka, pogotovo nakon svega što si prošla i vjerujem da nisi imala izbora.
Hvala ti što si podijelila svoju životnu priču sa mnom i sa svim ovdje dragim djevojkama i ženama, stvarno je dirljiva, a ja ti se divim kolko si divna i hrabra žena, i nadam se da ćeš ubrzo postati user posted image i da si sa svojim mužem pronašla sreću i da će te ta sreća pratiti cijeli život, od srca ti to želim user posted image
Mislila sam si da je dr. Mamuzić ok, čula sam sve najbolje o njemu.

< Poruku je uredio jess -- 7.1.2012 19:22:35 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 120
7.1.2012 19:25:09   
Anni_
Jess i ja sam čula sve naj o dr. Mamuziću mada ne iz prve ruke jer sam do nedavno živjela u Zg (faks i poslije faksa) pa mi je tamo sve poznatije nego u ovim našim krajevima.
Hladna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 121
7.1.2012 19:29:09   
Hladna
Hvala jess , sve je to iza mene, naravno zaboraviti se nece nikad, sad imam bolji zivot i pravog muskarca kraj sebe, najboljeg na svijetu user posted image i znam da cu kad tad uspjet ugledat user posted image user posted image

Jess a ti samo otiđi k dr Mamuziću nečes pozaliti vjeruj mi, mozda ces se malo sokirat kad ga vidis koliko je star i kad ti na kraju pregleda kaze kolko mu moras platit al vjeruj on moze sve , ja sam se uvjerila user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 122
7.1.2012 19:29:49   
jess
Hvala vam, čim se malo sredim otići ću do njega, možda mi on pomogne, ma vjerujem da hoće. Znam prošla sam već svakojake doktore, više me ništ nemre iznenaditi, a sad kolko će koštati nek košta, bitan mi je cilj, neću gledati na novc.
Ja znam da ćeš ugledati user posted image ili  user posted image samo treba vjerovati i dogodit će se!

< Poruku je uredio jess -- 7.1.2012 19:34:13 >

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 123
7.1.2012 20:22:05   
jess

user posted image   ovo smo sve forumašice na okupu!!!
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image trudilice navijam za sve vas i čim prije vam želim user posted image

< Poruku je uredio jess -- 7.1.2012 20:23:05 >

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 124
7.1.2012 20:24:26   
Hladna
jess gdje nalazis te sve smajlice ?

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!