|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odbrojavanje siječanj 2012.
2.1.2012 12:03:43   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje trudilice, otvaram ovu temu u nadi da ćemo sve ugledati plusiće i user posted image na svojim testićima ovaj mjesec. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Otvorila sam temu kako bi malo pomogla Marioli (koja je inače otvarala teme odbrojavanja) i nadam se da mi neće zamjeriti. user posted image user posted image user posted image
Pišite datume kada ne očekujete user posted image pa će nam valjda Mariola složiti lijepi popis kada stigne.
Ja još nemam datum user posted image , ali se nadam da uskoro hoću.
Držim fige svim trudilicama i navijam!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Odbrojavanje siječanj 2012.
2.1.2012 12:19:09   
berni
Super, PFB što si otvorila ovu temu. Prije svega svim trudilicama i trudnicama želim sretnu Novu godinu, ali i onim curkama koje ne spadaju u niti jednu kategoriju ali nas svejedno bodre iz mjeseca u mjesec!  S obzirom da je moja user posted image stigl ajučer, bilježim se za 29.01. da iduća ne dođe! Tako da je ispred mene jedan dugi dugi mjesec truda rada muke i išćekivanja! Sretno svima! Pusa!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2
2.1.2012 12:50:54   
Hladna
Ja se biljezim za 9.1.

(Odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 3
2.1.2012 13:53:22   
Icecaffee
Ja za 14.01. Bila sam jako vrijedna i puno se trudila user posted image user posted image , stoga iš iš iš user posted image za 14.01. Puno pusa!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 4
2.1.2012 13:58:07   
sarah_zg
Moja user posted image treba doći danas. Još se nije pojavila i nadam se da neće! Sretno svima!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Icecaffee)
Neposredna veza do poruke: 5
2.1.2012 15:14:38   
mala99
user posted image user posted image Ja vas bodrim i navijam, samo naprijed cure!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 6
2.1.2012 15:21:16   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: sarah_zg

Moja user posted image treba doći danas. Još se nije pojavila i nadam se da neće! Sretno svima!

Kad praviš testić?
Držim fige da vještice nema sljedećih 9 mjeseci! user posted image user posted image user posted image
Iš! Iš! Iš! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 7
2.1.2012 15:22:06   
sax52341
biljezim se za otprilike 06.01.....
Zelim svima sretnu 2012!!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 8
2.1.2012 15:25:04   
sarah_zg
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

IZVORNA PORUKA: sarah_zg

Kad praviš testić?
Držim fige da vještice nema sljedećih 9 mjeseci! user posted image user posted image user posted image
Iš! Iš! Iš! user posted image

Prošli put sam radila odmah i išla dr. odmah, a onda sto problema, ne kuca srce, pa vadi betu pa mi smuljali nalaz pa poslali na kiretažu, a dijete bilo živo i srce prokucalo u zadnji tren... radilo se o zakašnjeloj ovulaciji. Tako da sam sad odlučila biti strpljiva i ne poduzimam ništa do 10. 1.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 9
2.1.2012 15:25:16   
Nessy
evo ja se bilježim da user posted image  ne dođe 06.01.

imaš ti pravo Hladna....
bolje je ne razmišljat puno o simptomima jer psiha je moćna stvar.
sjećam se da dok sam bila sa malim trudna da sam imala manje simptoma nego dok nisam bila trudna user posted image
prošli mjesec sam od svih silnih simptoma išla radit 3 testa ( a nismo ni radili bebu), ma užas.
sad sam si obećala da test ne radim prije 6.01., samo ga pogledam povremeno, zapakiranog u kutiji user posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 10
2.1.2012 15:29:50   
Nessy

sarah_ zg   ajoj užas.....
ja sam u prvoj trudnoći išla na prvi pregled tek dok sam bila 8 tjedana trudna. dr. mi rekla da nema smisla ranije upravo zbog takvih stvari.
sa dr. se ja mogu strpit ali sa testom za trudnoću ne.

držim ti fige da user posted image  ne dođe kao i svima vama

< Poruku je uredio Nessy -- 2.1.2012 15:32:42 >

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 11
2.1.2012 15:35:31   
sarah_zg
moram vam priznati da test odgađam i zbog totalno sebičnih razloga: kad napravim testić, nema više cigaretica pa eto, priznadoh... trovat ću se još koji dan, a onda baj baj

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 12
2.1.2012 15:36:35   
sina
curke neka vam user posted image   nema još dugo,duuugo user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 13
2.1.2012 16:02:43   
Anni_
Eto i ja se bilježim za 26.1.
Svim curama sretno o ovom mjesecu, Sarah_zg navijam da user posted image  ne dođe 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 14
2.1.2012 16:10:58   
Hladna
Sarah_zg pričekaj još koji dan ako misliš da ti je ovulacija bila kasnije, a ko ne mozes ga odma napravit , a sto se tice cigareta meni je doktor u prvoj trudnoci rekao da nije dobro samo odjednom bacit cigarete jer je to šok za organizam vec treba polako , odredi si da popusis cigaretu do dvije dnevno kad ne mozes izdrzat i nakon nekog vremena baci skoz... user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 15
3.1.2012 8:48:32   
Nessy
Jutro cure!

nikako nisam spavala, mali koji spava s nama je jahao po meni cijelu noć.osjećam se koda su me prebili.
ja još ovaj tjedan na godišnjem pa nam je laganini.

evo malo podrške trudilicama user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 16
3.1.2012 9:44:19   
mariola
Pozdrav trudilice moje drage. Pinky hvala na pomoći, ja se ispričavam što nisam već otvorila temu. Mislila sam na vas ali jednostavno nisam stigla na net.
I dalje mislim na vas i bodrim vas. Drago mi je da imamo puno novih članova i trudilica. Svima vam želim da što prije ugledate plusiće i mazite svoje trbuščiće. user posted image
Trudilice:  
user posted image        sarah_zg - 02.01.   ...došla...user posted image user posted image

user posted image         Riza - 03.01.   ...došla...user posted image user posted image

user posted image        sax52431 - 06.01.  ...došla...user posted image user posted image
user posted image        nessy - 06.01.   ponosna user posted image

user posted image         sunshine28-09.01.  ponosna user posted image
user posted image        Hladna-09.01.

user posted image         tiny-11.01.  ...došla...user posted image user posted image
user posted image        icecaffee - 14.01.
user posted image          Amarnat - 14.01.   ...došla...user posted image user posted image
user posted image         *zmaja* - 15.01.   ...došla...user posted image user posted image
user posted image          tascha - 17.01.

user posted image         123beba - 18.01.
user posted image         winkica - 25.01.
user posted image         Anni_ - 26.01.

user posted image          berni- 29.01.

Navijačice:

Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_  , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek,
,cuba,vlatkam,leptir5,Lee,anonno17,AntonijaV, gogule,lidac0605,graško,pakić,breskvica22,gianna,točkica28, fever, pincirotvajler,mariola, sarah_zg,amarnat
 user posted image user posted image user posted image user posted image   

< Poruku je uredio mariola -- 17.1.2012 8:05:49 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 17
3.1.2012 11:26:59   
PinkyFunkyBirdy
Sarah_zg dal imaš kakvih simptoma?
U potpunosti se slažem s tobom da pričekaš s testom.
Mi smo sve ponekad previše nestrpljive i htjele bi znati odmah dan nakon odnosa dal se ulovilo user posted image , ali ovako je sigurnije.

Kako su nam ostale trudilice?
A kako nam je naša draga trudnica Andydea? Dal ti je mučnina što popustila?

Mislim na vas sve! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 18
3.1.2012 13:08:39   
Riza
Curke drage!!! Mislim i ja na sve vas puno i želim vam svima u ovom mjesecu da ugledate velike, debele plusiće i da postanete ponosne user posted image ....
Ja vam se nažalost još ne mogu pridružiti jer još odbrojavam u Prosincuuser posted image user posted image ......moje vještice i dalje nema.....iako me danas frču jajnici baš kao da je na vratima user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vama svima puno zagrljaja i pozdrava i pozitivnih vibra...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

Neposredna veza do poruke: 19
3.1.2012 14:27:00   
sarah_zg
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Sarah_zg dal imaš kakvih simptoma?
U potpunosti se slažem s tobom da pričekaš s testom.
Mi smo sve ponekad previše nestrpljive i htjele bi znati odmah dan nakon odnosa dal se ulovilo user posted image , ali ovako je sigurnije.

Kako su nam ostale trudilice?
A kako nam je naša draga trudnica Andydea? Dal ti je mučnina što popustila?

Mislim na vas sve! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa osim što su mi cice napete i narasle za broj (kao da su ikad bile male) nikakvih drugih simptoma nemam. Ok, možda sam malo nervozna, ali to zna meni bit i bez trudnoće user posted image user posted image user posted image
Ne mogu vjerovati da nam je upalilo od prve. Za G. smo se trudili skoro godinu dana!

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 20
3.1.2012 14:40:24   
andydea
Curke moje ne stignem vam se javiti,er najviše vremena provodim u krevetu i kupaoni...user posted image ali izdržati ću ja to....moram...Prije svega želim dobrodošlicu svim novim trudilicama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Pinky-ja sam ti svaki dan isto i ne ide na bolje...već sam toliko luda....te mučnine su nemoguće i prisutne su cijeli dan,ali izdržati ću....hvala ti kaj misliš na mene....RIZA moja ja ti već 3tj.govorim da si trudna i jedva čekam da ti to ginek.potvrdi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Trudilice moje,trudite mi se i dalje....i ne odustajte...mislim na vas i bodrim vas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 21
3.1.2012 15:48:55   
Hladna
Sarah_zg kad radis test?

Andydea jos malo i mucnine ce nestati vjeruj a i vidim da te sve mucnine lako podnosis sa znanjem sa si uspjela user posted image

Cure moje ja sam se danas tako razveselila da sam skoro plakala od srece- prijateljica mi je javila u jutro da je napravila test i kaze plus velik ko kuca. Prosli mjesec su poceli radit na bebici i nista no ovaj mjesec kad su odlucili pricekati zbog toga sto joj dragi nije dobio stalni radni odnos - sad se nenadano primila bebica- kasnila joj je 4 dana a uvjek je dobila tocno na 28 dan ciklusa i danas plus user posted image
Kaze da nije imala apsolutno nikakvih simptoma osim sto su ju prije 3 dana sise
pocele boljet da nije mogla spavat na trbuhu sto znaci da joj je prvi simptom bio na prvi dan kasnjenja tek . Bas me razvelila ko da sam ja ugledala plus a ne ona user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 22
3.1.2012 16:16:26   
Anni_
Riza draga user posted image  slušaj ti Andydeu! Sigurna sam da nam se nećeš pridružiti u odbrojavanju već češ samo navijati ko Andy  user posted image user posted image user posted image
Andydea proći će i mučnine! Gledaj to s vedrije strane: bar se nisi za ove praznike natrpala kao primjerice ja user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 23
4.1.2012 9:12:12   
Nessy
Hladna baš mi je drago za tvoju prijateljicu, samo da bude što više beba kod svih. možda joj se i ti brzo pridružiš. user posted image

Joj ja nemam nikakvih simptoma osim napetih sisa i toga što me povremeno šarafi u trbuhu, ali to su mi simptomi i običnog pms-a. tako da mislim da će user posted image  ipak doći.

u petak svejedno radim test jer bi se jako nervirala, hoće li doći ili neće tak da bi mi sigurno od stresa i kasnila. ovako ću u petak odmah znat na ćemu sam.

nadam se da će biti što više plusića user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 24
4.1.2012 10:37:28   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: Nessy

Hladna baš mi je drago za tvoju prijateljicu, samo da bude što više beba kod svih. možda joj se i ti brzo pridružiš. user posted image

U potpunosti se slažem! Bebači primajte se da razveselite svoje buduće mamice (i tatice)! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!