|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tko planira bebu u 2012.?
30.7.2011 0:56:46   
Anni_
Pozdrav svima! Prvi put se javljam i nemam pojma kak ovo sve funkcionira, ali mi je tema interesantna pa sam odlučila probati. Bebu planiramo već godinu dana i ništauser posted image user posted image user posted image  Sad sam u fazi iščekivanja; barem još tjedan dana do testiranja! Jedino mi preostaje pretraživanje foruma i traženje čudnih ranih simptoma i ohrabrujućih priča. Ovo mi je svaki put najgori period. Znam da ovo baš i nije tema foruma, ali i ja planiram bebu pa se javljam user posted image   

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu marsupilami)
Neposredna veza do poruke: 26
30.7.2011 8:21:25   
ikica84
dobrodosla i sretno!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 27
30.7.2011 20:06:15   
ribica30
i ja se bilježim za 2012user posted image

nemam još plusić, al cilj ga je ugledati do kraja ove godineuser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 28
31.7.2011 8:15:27   
Puli
eto i mene natrag u planiralice
a od jeseni ponovo i u trudiliceuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu ribica30)
Neposredna veza do poruke: 29
31.7.2011 9:03:27   
Fever
Ja se prijavljujemm kao navijačicaaaaaaaa, idemoooooooooooooooooooo cureeeeeee!!!1 iako san sanjala plusić sinoć, uf ja bi s njim itekako pričekala joššššššš makar koju godinicu user posted image ali zato ja i moja Matea ćemo vjerno navijati za sve vaše plusiće!!! user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

Neposredna veza do poruke: 30
31.7.2011 11:01:59   
marsupilami
drage moje cure s ringeraje, vi ste mi jedina podrška u svemu ovome, da nema vas ja bih se utopila doslovno u svojim suzama jer ne mogu više da dočekam dan kad ću napokon ugledati plusić na testu, sad sam se malo skulirala, čak me ne nervira toliko ni kad me svekrva upita - a kad će beba? dosadilo mi je da svi misle da ne želim imati bebu, kad bi samo znali da mi je to najveći san, joj hvala vam svima na ohrabrenju, ja se ne predajem ! Idemo dalje,jači smo kad smo zajedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 31
31.7.2011 17:44:11   
Anni_
Hvala na dobrodošlici!
Ovako je lakše iščekivanjeuser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 32
1.8.2011 0:07:55   
marsupilami
ja odoh ujutro, ustvari danas ujutro kupiti maybe baby da vidim imaju li moja izračunata ovulacija  ( 10.8) i ovulacija koju pokaže ta mala stvarčica ikakve veze? možda sam se ja dosad preračunavala, u svakom slučaju nemože odnemoći user posted image user posted image user posted image
što ostale planirate, pratiti kako se stvari razviijaju ili po intuiciji?

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 33
1.8.2011 11:50:28   
Anni_
Ja imam maybe baby (mikroskop) no nije me baš oduševio. Ne znam jeli nešto krivo radim no ponekad me zeza. Kao što znaš staviš uzorak sline i čekaš da se osuši (duže od 15 min. sigurno). Za to vrijeme već opereš zube, piješ kavu ili jedeš i onda vidiš da nije baš sve s uzorkom OK! Dan prije taman počinje rasti paprat i onda ništ kad očekuješ još više (ili slična nepodudaranja). Uglavnom treba biti pažljiv s uzorkom jer kad staviš nešto u usta moraš čekati barem 3 sata za ponovo isprobavanje (ja ne mogu tako dugo ne jesti ili još gore ne piti ako ne spavam)! Tak da sam ja prešla na trakice za ovulaciju PrimaTime i nekako mi se to više dopalo (5 testova oko 90 kn). Napraviš test na mokraću u bilo koje doba dana (od 10 do 20h), no dugoročno gledano je skuplje.
Ovaj sam mjesec koristila oboje pa ćemo vidjeti jeli uspjela user posted image  U svakom slučaju sretnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 34
1.8.2011 15:58:26   
marsupilami
hm Anni ne znam što da mislim ja nisam mogla dočekati sutra pa da vidim kako to funkcionira tako da sam se danas strpila tri sata ( iako u uputstvu piše tri sata najmanje ) kad tamo paprat, nije ona najgušća nego početna ali se lijepo vide kristali u obliku paprati a ja ono...... what is this ? meni je ovulacija tek za 9 dana po svim mogućim online kalendarima, ne znam je li to što je dan ipak ću probat ujutro, ali baš mi je fora stvarčica, nisam baš za ovulacijske testove, ne mogu podnijeti pomisao da više pišam na bilo što, imam osjećaj da bih u isčekivanju druge crtice na tom ovulacijskom testu bila uzbuđena isto kao da je pravi, pala bih u nesvijest kad bih i na njemu vidjela dvije crticeuser posted image user posted image user posted image , ma vidit ćemo za sada kako se slažemo maby baby i ja, ako ne bude valjao dat ću ga prijateljici što studira biologiju, ionako cijelo vrijeme govori kako bi jedan mikroskop pa da svašta gleda user posted image  user posted image user posted image
idemo u akciju!! Želim svima puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 35
5.8.2011 10:02:10   
crna mala
cure moje i mene na listu i mi planiramo bebu 2012 :)) hvalaa:))

Neposredna veza do poruke: 36
8.8.2011 23:11:35   
Mishek
Javljam se na listu! user posted image

Moje dijete = moja sreća

Neposredna veza do poruke: 37
26.8.2011 11:42:34   
PinkyFunkyBirdy
Lijep pozdrav svima na ovom forumu! Ja sam nova i povremeno škicnem o čemu se piše i imam samo riječi hvale za ovaj forum. Samo tako nastavite! user posted image

Molim da i mene dodate na listu - i ja bi voljela biti mamica sljedeće godine. user posted image

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 38
29.8.2011 10:14:36   
mama3.put
evo i mene među trudilicama tj. radilicama,vrijedni smo ovih dana nadam se da će uroditi plodom user posted image i onda dvije crtice na testu,prvo dvoje nismo ni planirali a tako lako se primilo da to nije za vjerovati a sada neki strah što ako neuspijeuser posted image

Lana-Sara 5 god.
Andrej 7 god.
Mali anđeo koji nas čuva

Neposredna veza do poruke: 39
30.8.2011 10:42:48   
marsupilami
ma nema razloga za brigu, kad je tako lako uspjelo s prvo dvoje, čisto sumnjam da bi sad trebalo biti ikakvih problema, evo da ja javim za svoju sagu s maybe baby, bila sam malo skeptična zbog silnih priča da ne valja, ali poslije mjesec dana korištenja sam prvi put u životu ugledala user posted image na testu i presretna sam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image   

(Odgovor članu mama3.put)
Neposredna veza do poruke: 40
7.9.2011 21:22:35   
mama3.put
hej pa čestitam na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je zbog tebe!!nadam se i ja nekom plusiću uskoro pusa svima i sretno user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana-Sara 5 god.
Andrej 7 god.
Mali anđeo koji nas čuva

Neposredna veza do poruke: 41
7.9.2011 22:48:30   
mojazelja
Ja je planiram veeec dugo, nadam se da ce 2012 biti sretna

Neposredna veza do poruke: 42
8.9.2011 16:48:31   
mirna32
hejjj...veliki pozdrav svima..evo da se i ja prijavim i ja bih bebu u 2012 user posted image ..ne radimo dugo na tome tek mjesec dana prvi puta nije upalilo sad radimo na drugom pokusaju...nadam se da ce uspjeti ako ne onda cu se razocarati user posted image
inace nova sam ovdje mozda sam skontala prije par dana ovaj forum i vec sam dosta procitala i sve ste jako jako pozitivne...zelim vam svu srecu za bebača user posted image

(Odgovor članu mojazelja)
Neposredna veza do poruke: 43
13.9.2011 17:47:20   
malaann
Drage moje curke, ja sam ovdje nova! I planiram bebu u 2012. godini, već se polako i trudimo... Nadam se da će uskoro biti pozitivan rezultat! Pozz svima! user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 44
14.9.2011 16:05:03   
miškica
evo drage moje, također sam nova ovdje i već radimo na tome da dobijemo bebu u 2012user posted image

(Odgovor članu malaann)
Neposredna veza do poruke: 45
14.9.2011 21:46:11   
inesica
Veliki pozdrav svima vama, obicno ne citam ovu temu, ali m se malo mota po glavi, ako bih htjela da bude 2 godine razlike, trebalo bi sad vec poceti, hehe :)
Pa sretno vam bilo svima, i ja cu vam se pridruziti mozda negdje pred kraj godine :)

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu miškica)
Neposredna veza do poruke: 46
14.9.2011 22:02:37   
pepeljuga
Sretno svimauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 47
30.9.2011 19:40:17   
malaann
Trudili smo se ovaj mjesec i jutros dobijem M...user posted image pa sam se malo razočarala, uvijek sam mislila da ću od prve ostati trudna... Ali ništa, nastavljamo dalje!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 48
30.9.2011 20:16:52   
seraphyme
ja planiram, ali ne znam kako ću muža nagovoritiuser posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu malaann)
Neposredna veza do poruke: 49
9.10.2011 21:32:08   
tascha
Ja planirammmmmmm.user posted image ...trudimo se ...trudimooouser posted image user posted image user posted image user posted image ...svima želim user posted image  u buši!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!