|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Soba za pripremu
16.11.2008 12:21:02   
Ruža
Ne znam kako izgledaju u vašim rodilištima, ali kod nas je savršena za snimanje horor filma. Sve staro, bez imalo topline i da ju nisam vidjela ranije mislim da bi kroz prozor zbrisala.
Baš me onako dotukla jer to većini trudnica bude prvi kontakt s rodilištem, još kad se uzme da se onaj najponiženiji dio odrađuje u toj sobi, mislim da bi joj puno veću pažnju trebali obratiti.
Brijanje smo obavili kod kuće, što sama napamet, a malo je i mm pomogaouser posted image , ipak su i oni morali popraviti. user posted image  Klistriranja me jako bilo strah, premda nije tako kritično kako sam si zamišljala. Britvice sa žiletom koji se namontira, wc bez daske ( u tom trenu i na onaj na kolodvoru bi sjela ), papira naravno nema, trpila jedno 20 mi jer nisam znala da mogu odmah, dok sestra nije došla i pitala jesam gotova ( a ja još ni krenula nisamuser posted image ), spavaćica bez dugmadi, grudnjak naravno ne smiješ u rađaoni imati.... Nekako kad ti uzmu grudnjak i gaće kao da su mi svo dostojanstvo uzeli... Mislim da se jadnije u životu nisam osjećala...user posted image
Inače jako pozitivno iskustvo nosim iz rodilišta, sve osim te sobe...
Sva sreća pa sestre odrađuju većinu posla, mislim da su baš one te koje daju malo duše našem zdravstvu.

< Poruku je uredio Ruža -- 16.11.2008 12:22:02 >


_____________________________

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Soba za pripremu
16.11.2008 20:20:46   
koka
Imaš pravo prvi kontakt imaš tada, ja moram reći same pohvale za Ri rodilište, jedine možda zamjerke imam jer su im spavačice od flanela, a po vručini znaš kako mi je super bilo u njima user posted image . Dok sobe, i samo rodilište sve za 10 +. user posted image user posted image user posted image Pogotovo sad što su malo renovirali pa je i sviježe ofarbano, stolovi za rađanje novi a tek da ne govorim kakva je soba za rađanje ona gdje je kada . Prije kad sam rodila Roka isto nije bilo loše al sad stvarno nemam riječi user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D


(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!