|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 24 [25] 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice! Kako se danas osjećate?
24.10.2010 21:11:27   
novamama

IZVORNA PORUKA: Gianna

Prošli put nisam ništa koristila, ali vidim da su neke cure ranu njegovale Bivacinom u spreju...

ne treba ništa, samo redovito, nakon svakog odlaska na wc, isprati mlakom vodom......

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 601
24.10.2010 21:13:43   
novamama

IZVORNA PORUKA: enana

Javljam sretne vjesti...curka je stigla 15.10.2010. u 8:00 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Već smo doma...zdrava,dobra,preksrasna beba!
Porod je bio školski..u ponoć pukao vodenjak u snu, dižem se..kuham kavu,tuširam i spremam za bolnicu. Muž i ja čak preskulirani..u vožnji počinjem lagane trudove osjećati (ništa strašno)..stižem u bolnicu..ctg,ultrazvuk..pa predrađaona u 2:00 - 2cm otvorena. Čini mi se da je tamo vrijeme jako brzo prošlo..trudovi dosta jaki,otvorena 7 cm (brzo sam se otvarala i začudila što me onaj pregled koji sam čula boli- uopće nije bolio). Boks..u 6:00 , dolazi muž..jaki trudovi...podsjeća me kada disati user posted image . Puno mi je značio na porodu...bila sam nekako sigurnija,mirnija. Ena se rodila u 8:00, znači od 7 do 10 cm, i sam izgon- sve je trajalo 2 sata. Kako sam čitavo vrijeme na svaki trud kontala kako to nije onaj pravi..da taj puno više boli..u biti mi je porod prošao super! Popucao cerviks malo pa su me šivali...e sada ona euforija i sreća kada su mi bebu stavili na prsa..i pogled muža koji je gleda ko u Boga..napravili su da me šivanje uopće nije boljelo (bez injekcije protiv bolova). Bit će jasnije kada kažem da sam zvala mamu kada su me šivali..user posted image
Sve u svemu to je iza mene ali iskustvo za koje mogu reći da je predivno i opet ću ako ću moći skroz prirodno. user posted image
Curke koje čekate..finalistice..sretno !!! Držim fige da sve prođe brzo i što manje bolno! user posted image

enana, tek sad ovo vidim, čestitam ti od srca i uživajte oboje u svojoj bebiciuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 602
24.10.2010 21:16:30   
Zvonki
Enana, čestitam! user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 603
25.10.2010 8:42:28   
Gianna
IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: Gianna

Prošli put nisam ništa koristila, ali vidim da su neke cure ranu njegovale Bivacinom u spreju...

ne treba ništa, samo redovito, nakon svakog odlaska na wc, isprati mlakom vodom......

Tako sam ja radila i pvi put, nakon tjedan dana sam bila kao nova user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 604
25.10.2010 8:43:56   
Gianna
IZVORNA PORUKA: kikirikica

čestitam enana... nadam se da ću i ja imati tak lijepo iskustvo poroda user posted image (termin 29.10.)

Sretno draga, još samo maloooooo  user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu kikirikica)
Neposredna veza do poruke: 605
   [Brisano sporočilo]
25.10.2010 8:51:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 606
25.10.2010 16:50:48   
kikirikica
hvala user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 607
25.10.2010 16:52:44   
cuba
Finalistice sretnooooo vamuser posted image user posted image user posted image user posted image  odbrojavamo i isčekujemo sa vamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu kikirikica)
Neposredna veza do poruke: 608
25.10.2010 19:08:05   
ribica1
Nadam se da mi Bablica neće zamjerit al samo da vam javim, ona nam je u bolnici i čeka svoje trudove jer sve je spremno!!

Babli drž se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 609
25.10.2010 19:12:31   
pepeljuga
ajmo bablice,nek sve bude brzouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 610
25.10.2010 19:34:15   
Gianna
Ajmooo user posted image ... Sretno Babli, nadam se da češ ubrzo držati svoju user posted image u naručju user posted image user posted image user posted image user posted image ..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 611
25.10.2010 19:39:15   
lee
sretno sretno da sve prodje brzo.user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 612
27.10.2010 14:55:01   
mama deja
evo mi stigli sa pregleda,danas nam je 39+1,ctg u redu,otvorena 2 cm i sad cekamoooooo. Malo me bole ledja i nisam bas presigurna da nisu trudovi,pa eto tko zna mozda danas jos stignem ponovo u bolnicu.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 613
27.10.2010 14:58:43   
Gianna
IZVORNA PORUKA: mama deja

evo mi stigli sa pregleda,danas nam je 39+1,ctg u redu,otvorena 2 cm i sad cekamoooooo. Malo me bole ledja i nisam bas presigurna da nisu trudovi,pa eto tko zna mozda danas jos stignem ponovo u bolnicu.user posted image user posted image user posted image

Bilo kako bilo, sretno draga... A po opisanom i meni se čini da bi ti mogla ponovno odhopsati u bolnicu user posted image ... Amo user posted image , čekamo te user posted image ..

user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu mama deja)
Neposredna veza do poruke: 614
27.10.2010 15:06:50   
mama deja
hvala draga,nekako se i meni tako cini,malo me je dr jace pregledao pa mi bas i nije najbolje. najgore je sto sam s prvim isla na indukciju pa sad neznam kako je to kad dobis svoje trudoveuser posted image user posted image user posted image bilo kako bilo mi spakovani i pripremljeni za slucaj da to kreneuser posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 615
27.10.2010 15:39:34   
Gianna
IZVORNA PORUKA: mama deja

hvala draga,nekako se i meni tako cini,malo me je dr jace pregledao pa mi bas i nije najbolje. najgore je sto sam s prvim isla na indukciju pa sad neznam kako je to kad dobis svoje trudoveuser posted image user posted image user posted image bilo kako bilo mi spakovani i pripremljeni za slucaj da to kreneuser posted image

Ja nisam išla na indukciju, pa isto nisam sigurna kako izgleda kada te uvate trudovi... Jedino čega se sjećam da me full stezalo u leđima, i da sam jedva sjedila od neugode, a ostalo mi je čista nepoznanica user posted image ...

Sretno još jedan putuser posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 616
27.10.2010 15:45:18   
cuba
Babliceeeee ima li novostiiiii, čekamooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 617
27.10.2010 15:50:06   
pepeljuga
mama deja sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 618
27.10.2010 15:50:53   
lilia
Mama deja pa ti ćeš brzo, ja sam jučer bila na pregledu i zatvorena sam ali mi je cerviks smekšan i skraćen a to znači tek početak. Još par dana sigurno neću, nije mi se ni trbuh spustio.
Sretno tiiii.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 619
27.10.2010 17:34:20   
mama deja
lilia moj trbuh je vec skoro tjedan dana spusten i koliko mi se cini ja svoj termin necu docekati. Jos uvijek me steze i boli u ledima ali su mi razmaci dosta nepravilni trenutno se krecu oko pola sata +- par min pa sad ne znam da li tako mora ili bas moraju biti tocno u minutu. Zna li tko od vas mozdauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 620
27.10.2010 18:26:27   
lilia
Ja ne znam točno ali mislim da nisu baš točni u minutu, ne znam koliko ti je rodilište daleko ako nije daleko pričekaj da budu češći, svakih 5 do 10 minuta pa onda kreni. Ovako te može stezati do jutra, pa bolje budi kod kuće nego u bolnici.
Sretno.user posted image

Neposredna veza do poruke: 621
27.10.2010 18:32:55   
mama deja
ma tog se i bojim,da ce dugo trajati,a do rodilista imam oko 20 min,valjda cu stici,znam da su oni na kraju tocni u min,ali kad pocinju hmuser posted image tko ce li ih znati, a nista cekamoooo!!! Sretno i tebi ako odem veceras pa se ne sretnemo vise na rr dok ne dodju nasi decki na svijet. user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 622
27.10.2010 18:47:10   
lilia
Ma 20 minuta je super, toliko imam i ja za voziti se. Tebi su trudovi već počeli ali u većim razmacima i to može dugo trajati. I cijelu noć.
Nas su učili na tečaju da čekamo i kad budu svakih pet do deset minuta onda krenemo u rodilište.
Ako dođeš prerano mogu te i vratiti natrag.
Svakako nemoj čekati predugo, ako pukne plodna voda, odmah idi.
Javi se ako bude promjena.user posted image

Neposredna veza do poruke: 623
28.10.2010 15:54:36   
mama deja
eto moji trudovi su ipak bili lazni,negdje oko 22 sve se smirilo i malisa se poceo ritati,ipak mu je lijepo kod mame u busi. Danas se opet tiska,ali ne kao jucer. Sutra idem opet na kontrolu,osim ako ne odluci danas izaci van!!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 624
28.10.2010 16:55:41   
cuba
mama deja, nadam se da će tvoj mali anđelak stići brzooooo, držim fige da sve prođe u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 24 [25] 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 24 [25] 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!