|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 29.9.2010 13:15:24
|
|
|
|
bembo
|
Jedino kisela fosfataza nije u granicama koliko bi trebala biti, ona je duplo više nego treba a ne znam što to znači?
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 29.9.2010 15:12:12
|
|
|
|
reba
|
ne kužim se baš u te nalaze sory, najbolje doktoru to je najsigurnije i kad doktor potvrdi da je sve ok a sigurno tako i bude odma se primiti posla tako da nas mariola više ne mora pisati u odbrojavanja
|
|
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 29.9.2010 15:15:21
|
|
|
|
bembo
|
Kad dr potvrdi da je sve ok, neću silazit s muža ´ko dijete s trešnje!!!
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 29.9.2010 15:16:55
|
|
|
|
reba
|
da,da tako je
|
|
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 30.9.2010 15:55:23
|
|
|
|
breskvica22
|
ja mislim da mu je nalaz sasvim ok i uredan.vidi jel jos sta trebas napraviti,odi kod privatnika ako ikako mozes i ako je sve ok(a sigurno je) onda UDRI DO BEZSVIJESTI!!!!
|
|
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 14:07:32
|
|
|
|
bembo
|
Ako ikog zanima...konačno su se stvari i kod nas pokrenule.Danas sam bila kod gin, mužev nalaz spermiograma je odličan, preporučuje da napravi i bakteriološki bris sperm. i briseve uretre (nije baš oduševljen, ali što mu ja mogu). Ja ću ići vaditi hormone i zatim na folikulometriju. Da nisam spomenula rođaka doktora kojeg ona pozna i koji mi je kao savjetovao da nemamo više šta čekati mislim da od navedenih pretraga ne bi bilo ništa, jer prvo me pitala koliko se dugo trudimo i kad sam joj rekla od 6 mj. prošle godine, (zapravo od 7. ) samo je odmahnula rukom i rekla kako to još nije ništa strašno, a onda je odjednom promjenila ploču!Baš sam hepi!!!
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 14:10:34
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: bembo ...konačno su se stvari i kod nas pokrenule. sada ćekamo skupa sa tobom lijeu vijest da si želim vam puuuno akcije i uživancije-sretno
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 14:15:11
|
|
|
|
bembo
|
Hvala zvrk!
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 14:17:19
|
|
|
|
Imra
|
|
|
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 14:24:50
|
|
|
|
Gianna
|
draga nisam ja ni sumnjala da će sve biti u redu... A sada čekamo !!!!
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 14:35:38
|
|
|
|
bembo
|
Još ćemo vidjeti da li je sve u redu akon što dobijem nalaz hormona i napravimo folikulometriju, jer navodno i uz redovne cikluse ovulacija može izostati!Ali za početak sam jako zadovoljna! Biti ćete obavješteni o daljnjem tijeku događaja
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 14:52:54
|
|
|
|
Tsmee
|
Odlične vijesti! Utješi dragog - moj je siroče 3 puta bio na tim brisevima pa je preživio. Sad kad ima svoju princezicu, mislim da bi još 100 puta išao da treba
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 15:13:12
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: bembo Još ćemo vidjeti da li je sve u redu akon što dobijem nalaz hormona i napravimo folikulometriju, jer navodno i uz redovne cikluse ovulacija može izostati!Ali za početak sam jako zadovoljna! Biti ćete obavješteni o daljnjem tijeku događaja super bembo!! čekamo daljne dobre vijesti, a vjerujem da ćeš ubrzo ugledati i ili ... što god da bilo glavno da je zdravo!
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 15:18:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: bembo ...konačno su se stvari i kod nas pokrenule. sada ćekamo skupa sa tobom lijeu vijest da si želim vam puuuno akcije i uživancije-sretno
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 15:37:14
|
|
|
|
neron
|
samo naprijed . i ja bi trebala zapoceti al ipak bi sacekala jos malo. tebi puno srece i strpljenja u ganjanju nalaza.
|
|
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 15:44:44
|
|
|
|
reba
|
baš mi je drago da je sve ok kako je to žalosno da ako nemaš nekoga poznatoga da te ne fermaju 5% meni je moja gin rekla da se nakon godinu dana obavezno javim.... i ja mislim da ću uskoro .... iako je prošlo 9 ali ......
|
|
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 16:04:29
|
|
|
|
ribica1
|
Bembo super vijesti, samo hrabro dalje!
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 17:22:48
|
|
|
|
bembo
|
Cure divne ste! Nemam riječi! Šaljem puse svima!
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 22:52:01
|
|
|
|
smarija
|
bembo super za nalaz bice to sve ok samo nemoj da se sekiras ,samo opusteno
|
|
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 7.10.2010 22:57:49
|
|
|
|
anonno17
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: bembo ...konačno su se stvari i kod nas pokrenule. sada ćekamo skupa sa tobom lijeu vijest da si želim vam puuuno akcije i uživancije-sretno
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 25.10.2010 19:51:50
|
|
|
|
bembo
|
danas sam išla vaditi horomone, a u četvrtak idem na folikulometriju.
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 25.10.2010 20:13:22
|
|
|
|
sina
|
IZVORNA PORUKA: bembo Ako ikog zanima...konačno su se stvari i kod nas pokrenule.Danas sam bila kod gin, mužev nalaz spermiograma je odličan, preporučuje da napravi i bakteriološki bris sperm. i briseve uretre (nije baš oduševljen, ali što mu ja mogu). Ja ću ići vaditi hormone i zatim na folikulometriju. Da nisam spomenula rođaka doktora kojeg ona pozna i koji mi je kao savjetovao da nemamo više šta čekati mislim da od navedenih pretraga ne bi bilo ništa, jer prvo me pitala koliko se dugo trudimo i kad sam joj rekla od 6 mj. prošle godine, (zapravo od 7. ) samo je odmahnula rukom i rekla kako to još nije ništa strašno, a onda je odjednom promjenila ploču!Baš sam hepi!!! super,bit će tu skoro nešto.jedino bih ti htjela skrenuti pažnju ne te briseve uretre-neka obavezno ide. i mm je išao prošli tjedan,kaže da nije ništa strašno. naravno,nije ugodno,ali ko da je nama lijepo kod ginića na stolu,i to ne jednom nego non-stop.
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 25.10.2010 20:22:04
|
|
|
|
bembo
|
Ma znam, stvarno mi nije jasno zašto su naši muževi toliko plašljivi i to me iskreno i smeta. Mislim ako sam ja spremna da me dolje "čačkaju" koliko god je potrebno samo da dobijemo onda to isto očekujem i od njega. Vrijeme nam tako brzo prolazi....
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 25.10.2010 20:31:06
|
|
|
|
breskvica22
|
IZVORNA PORUKA: bembo Ma znam, stvarno mi nije jasno zašto su naši muževi toliko plašljivi i to me iskreno i smeta. Mislim ako sam ja spremna da me dolje "čačkaju" koliko god je potrebno samo da dobijemo onda to isto očekujem i od njega. Vrijeme nam tako brzo prolazi.... stisni ga malo onako na ljep nacin i reci mu kako si sada nama rekla. da nije ni tebi lako da te stalno dolje cackaju,a njega ce 1,2 puta i to je to. nije to nista strasno reci mu i neka ide.samo neka si zamisli i ici ce to bez problema
|
|
|
|
|
RE: Moj slučaj - molim vas za savjet 25.10.2010 20:56:10
|
|
|
|
bembo
|
breskvice koliko si dugo čekala na nalaz hormona?
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!