|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: hoću bebu
28.10.2008 12:38:05   
angelica
Zvrk želim ti puno sreće da uspijete odmah. Kao što sam već napisala, i ja sam ostala trudna odmah idući mjesec nakon kiretaže tako da znam da je to i te kako moguće.
PUUUUUUUUUNO sreće i držim fige

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 276
28.10.2008 20:05:03   
JUdy
Bog cure, imali koga; Nekako je mrtvo. Ipak sam dobilauser posted image Ali nada umire zadnja. Ovaj put cu imati noge gore cijelu noc.user posted image Neznam zasto se nece primit. Muz mi ima spermiogram izvrstan. Dr. rekao da bi mogao dilit cjelome gradu. I ja sam ok. Nikakve probleme. Ali nekako me njegove sperme nevole. Cula sam nesto o neslaganje z.i muskih faktoreh.Znali neko nesto o tome? 

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 277
28.10.2008 20:09:35   
FIONA
IZVORNA PORUKA: JUdy

Bog cure, imali koga; Nekako je mrtvo. Ipak sam dobilauser posted image Ali nada umire zadnja. Ovaj put cu imati noge gore cijelu noc.user posted image Neznam zasto se nece primit. Muz mi ima spermiogram izvrstan. Dr. rekao da bi mogao dilit cjelome gradu. I ja sam ok. Nikakve probleme. Ali nekako me njegove sperme nevole. Cula sam nesto o neslaganje z.i muskih faktoreh.Znali neko nesto o tome? 

ja ti znam da sam bila u identičnoj situaciji i mogu ti reči da ni noge u zraku nisu pomogle...ja sam ih fakat držala u zraku!!! Prmimila se mala čvrsto kada se mamica najmanje nadala i najmanje seksala!!! Kada je mozak bio na paši od sveg opterećenja sa trudnoćom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim fige da se uhvati što prije!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 278
28.10.2008 20:13:28   
piggy
ima draga nas još koje čekamo iz mjeseca u mjesec s nogama u zraku,ili na lijevom boku nakon akcije.user posted image
i opet ništa,neće pa neće.
da bar mogu izvaditi malo mozak da prošetauser posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 279
28.10.2008 20:14:56   
FIONA
ahahhahhaaaaa sada mi je jasno zakaj ja nisam dugo čekala...kod mene mozgić malo malo zašteka ko MAX TV!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 280
28.10.2008 20:19:23   
piggy
daj mi reci gdje da ja nađem takav mozak pa da ga zamjenim.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 281
28.10.2008 20:20:53   
FIONA
teško to su posebne narudžbe koje nije lako dobiti preko reda!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ak dobro platiš možda kaj skemijamo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 282
28.10.2008 20:21:55   
JUdy
ono se to kaže, oslobodi se, nemoj uopće na to misliti. Preko ljeto smo se stvarno opustili. Zajebavali se sa turistama itd. i opet nista. Nekedi sam na rubu, tesko gledam trudnice kojih bio u ljeti u nasem gradu i previse i kad ides na ginek. tamo ih je mraki. Sada sam si kupila i pregnital da i malo pobolšam metabolisam. Vidjet cemo. Smo i pred ivf ćega se vrlo bojim kad neuspije.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 283
28.10.2008 20:24:30   
FIONA
JUdy sve bu ok i uskoro budu ženske na tebe ljubomorne!!!! Buš vidla!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 284
29.10.2008 14:57:36   
Anoniman

dobra tema curke:hoću bebu! i ja želim bebicu,joj tako ju isčekujem svaki mj ali neide i neide.naravno zbog toga sam očajna ali uzalud kad neide.no,idemo mi dalje i vjerujem da sreća i na moja vrata ubrzo pokucati user posted image  pozitivna sam dok ne dođe neki problem i onda sve ispočetka,ah. jako jako jako želim moju malu slatkicu ili slatkića.ma tako mi je svejedno samo da dođe.prije sam samo curicu htjela ali nakon ovih problema tako mi je svejedno šta če biti.želim bebu i to čim prije user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 285
29.10.2008 15:04:09   
mlada mama
draga par istra drzim ti fige i od sveg srca zelim da ti to bude sto prijeuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 286
29.10.2008 15:05:21   
Anoniman
hvala mlada mama!user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
  Neposredna veza do poruke: 287
6.11.2008 14:25:49   
pajina nana
bok drage moje, evo još jedan mjesec u nizu kako sam dobilauser posted image  opet ništa od bebe.user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 288
6.11.2008 14:28:50   
Anoniman
vjerovatno ču ti se i ja brzo pridružiti!user posted image

(Odgovor članu pajina nana)
  Neposredna veza do poruke: 289
6.11.2008 14:31:49   
ZVRK
pajina nana baš mi je žao što user posted image  došao
a ti kika ,još imaš nadu dok se ne pokažeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 290
6.11.2008 14:35:03   
Anoniman
a ima neka nada ali je jako jako sitna user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 291
6.11.2008 14:36:07   
ZVRK
kažu da nada zadnja umire.
pozzdrav

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 292
6.11.2008 17:46:39   
mrvicak
i ja sam jedna od onih koja svakog trena po simptomina ocekujeuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 293
6.11.2008 19:42:52   
Candy
Vidim da nas ima poprilično s istim simptomima...
I ja trebam dobiti...Nažalost,kako se čini,ni ovaj mjesec nam nije suđeno user posted image ...
Još nema ništa,ali,sve ukazuje na to da ću procuriti user posted image ...

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 294
6.11.2008 20:51:08   
mariola
Drage moje, i ja sam s vama.
Trebam dobiti u ponedjeljak, a već danas par kapi user posted image . Već mjesecima ništa....

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 295
6.11.2008 21:09:11   
Anoniman
pa koji ti je danas dan ciklusa kad si več dobila malo user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 296
6.11.2008 21:15:04   
Candy
Ja bih trebala dobiti u subotu,ali nekaj mi se "frče" po trbuhu,tako da imam osjećaj da bi mogla doći već sutra user posted image ...
Iako,simptome tipa da me grudi bole,uopće nemam user posted image ...
Ne znam,još ću javiti,ali tužna sam user posted image ...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 297
6.11.2008 21:15:36   
mrvicak
Ma mene ubi sto kao dobit cu a nista

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 298
6.11.2008 21:26:54   
Anoniman
candy draga nemoj biti tužna,bit če bolje.znaš kako kažu poslje svake kiše dolazi sunce i dok ne dobiješ nada postoji.tako i ja sebe tješim.ja bi negdje u utorak trebala dobit jer pijem dabroston za dobit a najčešče nakon 5 dana šta prestanem pit dobijem user posted image  to mi je najgori neprijatelj.

(Odgovor članu mrvicak)
  Neposredna veza do poruke: 299
6.11.2008 21:38:38   
Candy
Kika,a za što su te tablete?Ne znam puno o tome user posted image ...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!