|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naš mačak
3.9.2010 7:54:28   
mariola
Tek sam sad ovo vidjela. Jadan mali mačak. Baš mi ga je žao. Pogotovo Anjice, mogu samo mislit kako tuguje. Znam ja kad je nama pas bio bolestan kako smo u kući svi bili oko njega i molili se da ozdravi. Neki glupi veterinar nam je rekao da neće preživiti, tako bezdušno. pas je preživio,u dubokoj je starosti sada. Nadam se da će mačak potpuno ozdraviti. Držim figeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26
3.9.2010 8:21:16   
veda2
Joj mila,ovo me bas rastuziuser posted image user posted image  
Vjeruj da znam kako je to,moja mica ima sedam godina. Kada je par puta samo povracala ja sam preplakala svaki put.I svima uvjek govorim da kad bi se njoj nesto desilo i ja bih odmah pod zemlju.Hvala Bogu zdrava je,nemamo nikakvih problema. Drzim ti fige,nadam se zaista da ce sve biti ok,saljem ti veliiiku pusu i tebi i mici...user posted image user posted image

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 27
3.9.2010 8:29:29   
ZVRK
nadam se da će ovaj vaš scenarij završiti sretno i za anjicu i za macu
user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 28
3.9.2010 8:30:35   
Domy
user posted image user posted image ajme znam kako vam je cvrle prošli smo to prije nekoliko godina sa papagajem..svi smo plakali kao da nam je netko umro..
Da vam brzo mica maca ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Domy -- 3.9.2010 8:31:09 >

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 29
3.9.2010 8:36:03   
pakić
Sad sam tek vidjela temu, nadam se i ja da će se mačak izvući, ako mu je malo bolje, ipak ima izgleda?

Patrik i Kiki, moja dva sunca

Neposredna veza do poruke: 30
3.9.2010 8:46:52   
mirna
jedan velik zagljaj vasoj mici maci...user posted image user posted image    Nadam se da joj je bolje...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 31
3.9.2010 12:17:00   
Anoniman
Ja tek sad vidim ovu temu user posted image
Cvrle, ne mogu ti ni opisati koliko mi je zao, znam taj osecaj kad ti ljubimac umire, a ne znas kako da mu pomognes...mis mo imali macu 12 godina, odrasla sam sa njom, i pre 3 godine je umrla od starosti, otkazali joj bubrezi, i danima ja nisam mogla da dodjem k sebi posle toga. i dan danas je se set_im, iako je sestra posle uzela macku, ja sa njom ne mogu da se "povezem"- nije to moja Blansa user posted image user posted image
iskreno se nadam i zelim da maca bude dobro i da ozdravi user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 3.9.2010 12:18:59 >

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 32
3.9.2010 13:19:10   
Imra
uzasno se osjecam, tako mi je zao malene, a i mackauser posted image user posted image user posted image nikako da prestanem plakati
nadam se da je macak danas vec puno bolje i da ce jos dugo biti zajedno sa vama
ljubi malu lutkicu

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 33
   [Obrisani korisnik]
3.9.2010 13:23:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 34
3.9.2010 13:26:51   
Imra
stvarno prolazite kroz tesko razdoblje, daj Boze dragi da sve bude ok
sad sam se prisjetila kako je nama bilo kada nam je prije 3 godine umirao pas, uzas, tada sam rekla da nikada vise necu imati niti jednu zivotinju

Neposredna veza do poruke: 35
3.9.2010 13:29:26   
cuba
A mrvica mala, mogu misliti kako se veseliuser posted image
Joj super šta je bolje, neka tako i ostane, ma bit će to sve dobro kroz koji dan, zlu ne trebalo evo i vibrica ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 36
   [Obrisani korisnik]
3.9.2010 13:33:36   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 37
3.9.2010 14:22:42   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

A mrvica mala, mogu misliti kako se veseliuser posted image
Joj super šta je bolje, neka tako i ostane, ma bit će to sve dobro kroz koji dan, zlu ne trebalo evo i vibrica ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 38
3.9.2010 16:03:23   
lilia
Ja se neću puno veseliti dok ne bude skroz bolje, ali drago mi je da ima pomaka. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 39
4.9.2010 8:38:41   
veda2
Bas se cijelo vrijeme pitam sto je sa cica macom malenom....
Draga moja,ja iz svog iskustva pisem,moja maca kad je bolesna bila,tada mi bas nije htjela prilaziti i skakati u krilo,vec bi se zavukla na jedno mjesto,primirila se,tek kad bi joj bilo bolje tada bi ponovo prisla.Tako da ja mislim da ce sa micom sve biti u redu kada si napisala da je pocela u krilo dolaziti.user posted image Pusa

< Poruku je uredio veda2 -- 4.9.2010 8:40:07 >

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 40
4.9.2010 8:50:12   
Wukovarka
Sad sam vidila temu

user posted image user posted image puno, puno mi izgrli Anju user posted image user posted image

Slaba sam na životinje, 4 godine sam spavala sa psom u VK i još uvijek sam tako žalosna jer nije sa mnom, kako sam otišla jako se vezala uz mamu.
Nadam se potpunom poboljšanju...a vjerujem da već ide na bolje.
Držite se...znam kako to boli.

Puno pusa imate da lakše prebrodite situaciju.

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 41
4.9.2010 9:03:28   
anonno17
evo sad sam vidjela ma super ipak neko poboljšenje, ma bit će mici dobro a i anja je vidim sva sretna pa nadam se da će sve biti o.k. zbog nje.
Pusa Anjici!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 42
4.9.2010 11:52:42   
mamicaa
Joj super da je maci bolje.... ma biti će ona dobro....

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 43
4.9.2010 21:31:21   
Ninaa
Ja sam  isto od onih koji jako vole životinje i mogu zamisliti kak se osjećate. Nadam se da će mica biti bolje i da će Anjica biti sretna još dugo s njom!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 44
4.9.2010 21:38:37   
Gogule
i ja sma tek sad nabasala na temu. Šaljem vam vibriceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 45
4.9.2010 21:54:13   
mišica 666
i ja sam tek vidila temu nadam se da je maca bolje i da će ubrzo juriti okolo. user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 46
   [Obrisani korisnik]
4.9.2010 22:22:19   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mišica 666)
  Neposredna veza do poruke: 47
4.9.2010 22:26:44   
pepeljuga
A misica mala slatka,ma bit ce macak okuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 48
4.9.2010 22:27:44   
pikachu
IZVORNA PORUKA: mariola

Tek sam sad ovo vidjela. Jadan mali mačak. Baš mi ga je žao. Pogotovo Anjice, mogu samo mislit kako tuguje. Znam ja kad je nama pas bio bolestan kako smo u kući svi bili oko njega i molili se da ozdravi. Neki glupi veterinar nam je rekao da neće preživiti, tako bezdušno. pas je preživio,u dubokoj je starosti sada. Nadam se da će mačak potpuno ozdraviti. Držim figeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ajde neka je bar malo bolje...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 49
5.9.2010 13:40:36   
Ninaa
Pa i da moj Fred (pas oboli) učinila bih za njega sve na svijetu. Imamo prijatelja vetrinara i to vrhunskog i nije bitno koliko bi došlo jel je on naš dlakavi član obitelji i ne mogu opisati kak je sretan kad dođemo doma i kak se mazi, tak da je meni to sve jasno i iskreno se nadam da će maca ozdraviti. Ma žilavi su oni, a ako i nema puno godina onda će se i oporaviti.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!