|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Razbio zubiće:(((((((((((((((((((
2.9.2010 22:28:02   
ELENA35
Trebam neki savjet,utjehu,bilo što...
Moje veselo dijete,moj Jan koji je ko živo zlato,ali jako pažljiv,pao i razbio prednja dva gornja  zubića skoro cijela,ostali špicevi sa straneuser posted image user posted image user posted image i trojke i četvorke su ok.Ima sad veću rupu između zubića i to mu sad smeta a i sigurno ga bode jer je jako oštro to što je ostalo...
Cijeli dan je bio sretan,takav se jutros i probudio,i navečer se Vedrana igrala sa njim dok sam spremala čokolino,natjeravala ga je,on sretan i jaaako umoran,poskliznuo se dok je puzeći htjeo pobjeći iza trosjeda i tresnuo zubićima o poduser posted image user posted image user posted image user posted image .Sad nemirno spava,baca dudu koju i inače ne voli i to ga možda i boli i grebe...
Ujutro ćemo svakako do zubarice,da ga pogleda.Ajme kako sam tužna,toliko pazimo na njih,ko na kap vode na dlanu,pazimo što papaju,na zločeste šećere,na hranu općenito,peremo zubiće redovno vodicom i četkicom..sve u nadi i veselju da što duže imaju zubiće na koje samo sa veseljem čekali i etouser posted image user posted image user posted image ..
Dali postoji mogućnost da mu možda popune tu rupicu,pošto se nisu odlomili do korijena tj.mesa? Bojim se da će mi sad moja papalica odbijati hranu,slabije jesti a i početi frfljati....user posted image user posted image user posted image user posted image
POMOZITEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
2.9.2010 22:33:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ELENA35)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Razbio zubiće:(((((((((((((((((((
2.9.2010 22:35:26   
Gogule
joj elena, žao mi je.Desi se. I meni je Klara na proslavi rođendana zagrizla stakleni stolić al na sreću nije puklo ništa samo je jedna 1. malo oštrija na rubu. Neznam šta bi ti rekla , mislim da tako malima ništa ne rade. eventualno prebrusi da ne bode. Jer to su mliječni zubići. Nadam se da nije pomaknuo ostale. A vaditi mu neće sigurno jer bi se pomaknuli ostali. Ljubi malog jana i javi šta je rekla zubarica.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 3
2.9.2010 22:35:58   
njanja
ajoj, bas mi ga je jako zao....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
2.9.2010 22:38:34   
ELENA35
hvala ti Cvrči,stvarno sam jadna,evo cvilim cijelu večer...Ma najvažnije mi je da on može papati i stvarno mi je drago kad si mi rekla da tvoja curka ne frflja,toga sam se bojala...volim ja njega sa zubićima ili bez,ljubav moja...
Cvrči,kako je tvoja curka izgubila zubiće? Misliš da ima šanse za neku nadopunu?user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

Neposredna veza do poruke: 5
2.9.2010 22:38:45   
Anoniman
žao mi je miška, ljubi ga puno!user posted image

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 6
2.9.2010 22:39:37   
anonno17
jao draga i mi smo ti imali isto takovo slično iskustvouser posted image user posted image user posted image , pa eto malo da ti ispričam našu priču. MOj Noa je bio u jaslicama u vrtiću imao je godinu i pol negdje i ja došla po njega i imam šta i vidjeti jedinica pukla na pola i to gornja. Ja pitam tetu ajme pa gdje mu je zubić, a ona će meni mirno ma ne znam izgleda da je pao sa didia i koljenom lupio ali nije plakao ništa tako da ni neznam točno gdje ni šta. Ja se plakala  muž isto kako je jadničak izgledao i tako ništa ga nije bollo ali s godinama je na taj zubić se naslagala karijes i prešla na drugi i sad ima 5 godina i četiri zubića su mu prekrivena karijesom, a nije jeo ni slatkiše, ne voli čokoladu i peremo zube, i redovito zubara obilazimo, ali jednostavno zubarka je rekla da je prerano da se njima nešta dira, samo dobra higijena i čekati da dođu novi zubići. Nije neka utjeha ali eto navikli smo se na to i šta ćeš, proći će brzo. a što se tiče hranjenja nije nikada zbog toga imao problema.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 7
2.9.2010 22:40:21   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
2.9.2010 22:40:53   
mariola
ajoooooojuser posted image  nadam se da će noć proći dobro a ujutro kod zubarice.
user posted image user posted image user posted image  za tebe.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
2.9.2010 22:41:02   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: Gogule

joj elena, žao mi je.Desi se. I meni je Klara na proslavi rođendana zagrizla stakleni stolić al na sreću nije puklo ništa samo je jedna 1. malo oštrija na rubu. Neznam šta bi ti rekla , mislim da tako malima ništa ne rade. eventualno prebrusi da ne bode. Jer to su mliječni zubići. Nadam se da nije pomaknuo ostale. A vaditi mu neće sigurno jer bi se pomaknuli ostali. Ljubi malog jana i javi šta je rekla zubarica.

Javim svakako..jedva čekam jutro...mišek sad spava,nadam se da će po običaju do jutra...
Cure,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 10
2.9.2010 22:45:01   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: anonno17

jao draga i mi smo ti imali isto takovo slično iskustvouser posted image user posted image user posted image , pa eto malo da ti ispričam našu priču. MOj Noa je bio u jaslicama u vrtiću imao je godinu i pol negdje i ja došla po njega i imam šta i vidjeti jedinica pukla na pola i to gornja. Ja pitam tetu ajme pa gdje mu je zubić, a ona će meni mirno ma ne znam izgleda da je pao sa didia i koljenom lupio ali nije plakao ništa tako da ni neznam točno gdje ni šta. Ja se plakala  muž isto kako je jadničak izgledao i tako ništa ga nije bollo ali s godinama je na taj zubić se naslagala karijes i prešla na drugi i sad ima 5 godina i četiri zubića su mu prekrivena karijesom, a nije jeo ni slatkiše, ne voli čokoladu i peremo zube, i redovito zubara obilazimo, ali jednostavno zubarka je rekla da je prerano da se njima nešta dira, samo dobra higijena i čekati da dođu novi zubići. Nije neka utjeha ali eto navikli smo se na to i šta ćeš, proći će brzo. a što se tiče hranjenja nije nikada zbog toga imao problema.

O Bože...pa to mi se vrti po glavi cijelo veče...pretpostavljam da su ti zubići sada osjetljiviji i podložniji karijesu..Eto,ima 15 mjeseci i već se mora navikavati da nema zubićauser posted image user posted image user posted image .Da je samo jedan,već dva...uh...

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 11
2.9.2010 22:57:53   
Imra
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 12
2.9.2010 23:51:19   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Imra

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 13
3.9.2010 7:53:40   
niina

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 14
3.9.2010 8:23:56   
mala99
Baš nam je žao.... I meni je mali slično pao puzeći prije par dana, raskrvario si usnicu, krvi je bilo svugdje, ali zubići ostali cijeli. Izgleda sa se često dešava, valjda će sve biti ok.

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 15
3.9.2010 8:31:36   
uspavana

IZVORNA PORUKA: Imra

javi što ste riješili... s vama smo u mislima!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 16
3.9.2010 8:56:29   
maja

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 17
3.9.2010 9:31:52   
ninolina
A sunce malo....Ljubi mi ga puno...Kod nas isto zubarica neće ništa raditi...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 18
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 9:54:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 19
3.9.2010 10:31:35   
katy mama
bas mi je zao malenog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

Neposredna veza do poruke: 20
3.9.2010 12:12:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: elinamama

uf, miš mali user posted image user posted image user posted image dešava se, nije nitko kriv user posted image user posted image user posted image
zubarka mu neće ništa raditi jer ne krpaju mliječne zube... brzo oni otupe pa ne vrijeđaju jako...
user posted image user posted image da što manje boliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21
3.9.2010 12:32:03   
Gianna
Ajme miš mali... Potpuno te razumijem i mi smo prošli slično iskustvo nakon trećeg rođendana, D je pa i slomija je pola jedinice, na koju se nakon nekog vremana navukao karijes...

Vodila sam ga u zubara, ali oni na mliječnim zubima ništa ne rade, bar ne tu kod nas,.. Bilo nam je užasno neobično, ali smo se naviknuli i sada čekamo lijepe nove jedinice, utjeha nam je što se pomalo već klima i ubrzo bi moga vanka...

Pusa malenom nestašku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22
3.9.2010 12:36:52   
L.P.
joj sva sam se naježila!user posted image Zlato malo sigurno ga jako boli..I moji se uvijek vijaju po kući a i igračaka posvuda pa uvijek strepim da se netko ne razbije.Marko mi se sad i stalno negdje penje pa me malo malo presjeće u želucu kad pomislim da će pasti.A šta da radiš djeca su takva ne možemo ih svezati,možemo samo koliko toliko paziti šta rade da bi spriječili eventualne padove i takve stvari,i nadati se da se ne dogodi kakva nezgoda.Vjerovatno će mu izbrusit zubiće da ne budu oštri i to je to,sva sreća pa su mliječni.Pusa malenom user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23
3.9.2010 12:55:26   
mlada mama
Ima nas bez zubića izgleda kao u prići user posted image D je pao s  godinu dana i razbio 2 prednja zuba, nakon nekog vremena pokvarila su se  dvojkice i ispale tako da i nama fale 4 prednja gornja  zubića. Bili smo kod zubarice,ona je isto rekla da ne smije sada nista raditi..,ali da je sreća sto nisu ispali skroz nego su ostali oni okrajci i da oni čuvaju mjesto za trajne zubiće. Neki dan je ponovno pao krv je  šikljala na sve strane pred očima sam imala sliku gdje su mu i doljnji razbijeni,ali nisu. Udario je u one koje više nema i raskrvario meso. 

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 24
3.9.2010 13:25:49   
cuba
Ajoj, mrvica mala...ljubi ga puno...user posted image user posted image user posted image user posted image
Jeste bili u zubara, ima li kakvih novosti?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!