mamicaa
|
Odakle si? Si blizu Siska? Mi imamo vrhunskog veterinara i moju mačku je 1000 puta spasio iz kome i sličnih problema.... IZVORNA PORUKA: cvrčak Stalno se lomim da li da išta napišem,jer znam da je to većini vas bezveze,ali moram s nekim podijeliti da ne poludim.. Mačak nam se od petka u noći bori za život. Naime,odreagirao je na ampulu protiv parazita(navodno najbolju na tržištu:advocate-tko ju koristi neka bude oprezan) tako da je pao u komu,uz jako trzanje mišića,ubrzano lupanje srca(predinfarktno stanje).. Dobiva svu terapiju koju može dobiti. Noć za vikend je bila kritična,mm je prosjedio s njim. Ostao je u stacionaru,ali je A.jako plakala Nismo joj dali da ga vidi,ali onda smo popustili,jer smo mislili da će joj biti lakše kada ga vidi. To je bilo strašno.. Zagrlila ga je i počela moliti da ne umre jer će i ona umrijeti i da ga puno voli i da nek ne ide nigdje...i još svašta što nismo mogli vjerovati da malo dijete može izgovoriti Ajme meni,srce mi je prepuklo,plakali smo svi skupa zbog nje i s njom. Donijeli smo ga kući,ako će uginuti da ugine kod kuće. To je onaj mačak što ju onako brani kao pas,kojeg voza u kolicima,čita s njom knjige...Jako su vezani. Oprostite na dužini,moram izbaciti napokon sve iz sebe(plačem i dok pišem),uglavnom, držali smo ga na sebi,davali tekućinu na kapaljku,masirali,grijali,pričali mu i onda je došao k svijesti. Još ne znamo da li će preživjeti ili će mu se organizam urušiti. Hoda(teško i jadno,uglavnom leži),ali nas poznaje. A. je prestala plakati jer misli da će ozdraviti. Pročitala sam sve članke koje sam našla na netu kako 4-dišnjaku pomoći da preboli smrt kućnog ljubimca,ali se još nadam da će se ipak izvući. Stalno traži od tate da joj obeća da će ozdraviti
|