|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Neplaćeni rodiljni dopust!
30.8.2010 13:06:27   
pakić
Molim vas, ako mi može tko pomoći: kad mi je P navršio godinu dana, odlučila sam ići tri mjeseca na neplaćeni, jer se nije htio baš odvajati od mene. Vratim se na posao 1.1. 2009, tri mjeseca trudna, u međuvremenu je moj šef za stalno zaposlio svoju prijateljicu (a ja 5 godina na određeno- mijenjam curu na porodiljnom s komplikacijama), koja ima nižu školu od mene, a duplo veću plaću??? Heeej, pošto sam brzo išla na bolovanje (nakon tri mjeseca) nisam se htjela prepirati, ali sad sam se vratila, a ono- raspašoj... Nego zanima me gdje da nađem ili tko zna, meni se sve sje... nakon tog neplaćenog... i sad još ako dobijem otkaz, jel imam uopće pravo na naknadu s biroa, pošto 2 mjeseca nisam radila... Help

Patrik i Kiki, moja dva sunca
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Neplaćeni rodiljni dopust!
30.8.2010 13:14:22   
maja
Nisi radila ali si bila prijavljena zar ne?
Imaš pravo na naknadu sa biroa jedino ako ti šef napiše da si tehnološki višak ili u slučaju da se firma zatvara, ali ako ti napiše SPORAZUMNI nemaš pravo pa pazi da ne nasjedneš kao ja.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 16:37:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 3
30.8.2010 19:02:34   
inesica

IZVORNA PORUKA: maja

Nisi radila ali si bila prijavljena zar ne?
Imaš pravo na naknadu sa biroa jedino ako ti šef napiše da si tehnološki višak ili u slučaju da se firma zatvara, ali ako ti napiše SPORAZUMNI nemaš pravo pa pazi da ne nasjedneš kao ja.

Mislim da je maja u pravu. Dodala bih samo da je Zakon o radu prekrsio kad ti nije dao ugovor na neodredjeno ako ti produzava vec 5 godina (a radis bez prekida), ali to svi rade, na zalost, i prolazi im.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
31.8.2010 8:41:45   
pakić
To sam pročitala, i tražila u zakonu, i imam pravo, ali kako se tretira taj neplaćeni? kaže da prava i obveze miruju u trajanju neplaćenog, ali ipak se radni odnos sporazumno prekinuo, zar ne? a to uznači da nemam 5 godina neprekinutog staža, nego samo godinu i pol...ma sori št GNJAVIM, Ali MISLIM DA NITKO NE ŽELI DATI SVE INFORMACIJE O TOME. Barem ne ovi naši u HZZO-u. Hvala vam svejedno. I tko se odluči na neplaćeni, neka dobro razmisli... Umjesto da potiču da mame budu s djecom, oni vas sjeuser posted image na sve mile načine...

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 5
31.8.2010 8:46:34   
maja
nije mi jasan taj tvoj neplaćeni, zar nije to u dogovoru sa šefom, kao tipa ja ću ustati još doma, staž neka mi ide, a nemorate mi platiti ta dva mjesecauser posted image jer ako ti je dao sporazumni onda si u banani

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 6
31.8.2010 13:17:54   
pakić
nije mi išao staž, ja sam bila ta dva mjeseca kao nezaposlena. prijavljeno zdravstveno na mm, i onda sam po povratku na posao opet potpisala ugovor o radu na određeno vrijeme, i ponovno prijava kao da se zapošljavaš

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!