|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   cvijeće
10.8.2010 14:47:33   
Gogule
Danas sam se uhvatila sređivanja cvijeća. Sve se borim da ne zaplačem.ostavili susjedima na čuvanje tj. zalijevanje a kad ono užas. Prošle godine je sve bilo ok. Mi zalijevali njima, oni kasnije nama i sve 5. Sada kažu da je u ZG padala kiša svakih 2 dana pa nije bilo potrebe zalijevati, da je tako jer je tako.user posted image A njeno nije propalo. Mučila sam se cijelo proljeće da to uzgojim, da mi balkon nije prazan (21m2), kaže mi kuma da zato ona niti nema cvijeća . Mislim bila bih odnijela kod svekrve al su se ponudili da će i ove godine oni brinuti još k tome neidu nigdje.
Zanima me kako vi to rješavate? Date nekom na zalijevanje, nemate cvijeće ili neka treća opcija??

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: cvijeće
10.8.2010 14:49:54   
pincirotvajler
nemam cvijeće, kad bi i imala uzela bi ono kaj se zaljeva jednom tj ili još rjeđe user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 2
10.8.2010 14:56:01   
Gogule
hmmmm, pada mi napamet samo kaktususer posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
10.8.2010 15:04:29   
pincirotvajler
onda kaktus user posted image
ma imala neko sobno kaj se zalijeva svakih 10d..i to u malim teglicama..pa kad su narasle poslala ih na selo da ih baka presadi u neke veće user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 4
10.8.2010 15:15:57   
Imra
nemam cvijeca, borila se sa njim tri godine, sve mi brzo propadne, tako da sam ove godine odlucila da nista ne sadim i mogu ti reci da sam mirnija......bas me juce prva komsinica zamolila da joj zalijevam cvijece dok su oni u Sloveniji i na moru i bas me uhvatio neki strah jer nikad ne znas sta se moze desiti,ne bih voljela da se osusi

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
10.8.2010 15:32:32   
natalijax
nemam,samo jedan ogromni umjetni i muž jedan kaktususer posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
10.8.2010 15:34:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 7
10.8.2010 15:58:20   
Domy
Imam dosta cviječa oko kuče ..koje bolje da i nisam posadila jer sve kasnije cvijeta zbog klime ...a kad odem negdje ne zaljeva mi nitko jer neidem nikad duže od par dana..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
10.8.2010 16:25:57   
Gogule
Cvrčak prvi put čujem za to. Šta je to , di je bilo za kupit, puno love??????

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
10.8.2010 16:32:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 10
10.8.2010 16:36:45   
Gogule
vidiš vidiš, svašta se sazna tu na raji. Ionako počinjem radit pa neće više biti tako dugih godišnjih pa možda bude bolje. no svakako ću pogledati baumax, bauhaus.....hvala na obavijesti

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
10.8.2010 17:10:45   
maja
Ovo sobno tak i tak zaljevam jednom tjedno(ako se sjetim) tako da to nisam nikome ostavljala, a ovo malo što je vani je uvijek šogor zaljevao kad nas nije bilo. Inače su MM-ovi stric i strina znali ostavljati da zaljevam ali mogu reći da mi je to tlaka, ne volim baš imati svaki dan brigu oko takvog nečega

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 12
10.8.2010 20:23:28   
leilany
imam cvijeca i u kuci i ispred kuce...zaljeva ko stigne....
tata kad zalijeva drvo zivota koje imamo u zgb jbte pliva u vodi....al ziv je....jos uvijek i raste ko lud....
ma,nisam ni ja bas azurna za zaljevanje...vise volim ono zeleno cvijece....
e da...i imam ispred kuce par suncokreta koji su narasli,jer kroz balkon bacamo od šimeta ostatak hrane koju ne pojede....user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 13
10.8.2010 20:48:58   
tina0310
IZVORNA PORUKA: Gogule

hmmmm, pada mi napamet samo kaktususer posted image

to je moja vrsta,obožavan ih,samo njih i držin na balkonuuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 14
10.8.2010 20:51:40   
nemammaste
Ja baš nisam od cvijeća ali su mi obavezni začini na balkonu.Trenutno imam bosiljak,origano,peršin,ružmarin i lavandu.Lijepo mi je za vidjeti,super miriši i dobro dođe u kuhinji user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 15
10.8.2010 21:01:41   
danery
ja imam tamjan na prozoru,dobro se drži...
a u kući nekih par sukulenata,puzavaca i dracenu...i to je živo i zeleno s obzirom na moje zalijevanje po sistemu kad se sjetim user posted image user posted image user posted image
a u dvorištu je svekino carstvo...ima svega,od asparagusa do žabica....svaki dan čupka,zalijeva i nadgleda svoje mezimce...
a sobno bilje...koliko ga je imala prije par mjeseci,rekla sam joj da će se u toj džungli izgubiti...pola je ipak povenulo,pa ju tu i tamo vidim,izviri između kalića user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 16
10.8.2010 22:23:40   
tita
Volim cvijeće,ali prošle godine pošto je stigla beba nisam ništa posadila!!!Imam par suculenta na terasi što se ne treba previše zaljevati,a inače se moja mama brine o cvijeću ona dolazi zaljevati kad nas nema.Da postoje dozatori u kojima se stavlja voda i curi sama vani ima raznih figurica!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 17
11.8.2010 11:03:33   
uspavana
ja imam cvijeća, i sobnog i na balkonu....
ali mi je sreća što moji roditelji žive u prizemlju pa onda njima dam da brinu o tome.
A naravno kad su oni na moru onda mi brinemo za cijelu kuću... samo imamo neke dogovore da baš ne odemo u isto vrijeme negdje. A da se slučajno dogodi, imam tetu u blizini kojoj bi isto mogla sve prepustiti.

Nadam se da ćeš i ti uspjeti naći nekoga da se bolje brine za tvoje cvijeće!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 18
21.8.2010 0:19:37   
Gogule
moram reći da sam ga donekle uspjela oporaviti. Opet je počelo cvjetati. Uvijek sam govorila da ja nikad neću imati cvijeće jer je meni bilo muka zalijevati kod mame. no sve se mijenja tako i moja odluka, i kad sam ušla u svoj stan onda sam i ja krenula u tu avanturu. I baš sam si bila ponosna... ja neznalica a gle kako mi je lijepo.I zato ću i dalje imati cvijeće pa makar ga vozila na zalijevanje u Rijeku dok smo mi na moru.user posted image user posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!