|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
17.8.2010 11:41:32   
ninolina
za test ti je rano...tamo za vikend da ga napraviš ali najsigurnije ti je čekati betu...uz tebe smo, nemoj misliti na najgore

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1301
17.8.2010 11:58:30   
ribica1
A znam da mi je rano, skoro bi bilo najbolje da ga ni ne radim kad u ponedjeljak idem vadit betu!!
Ma vidit ću.

Cure hvala vam!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1302
17.8.2010 12:49:26   
BUMBI
ribice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1303
18.8.2010 11:33:33   
ribica1
Evo da se javim, moja bol u leđima i nozi ima veze doslovno samo s leđima. Bila kod doktorice jutros i veli ona da mi je to malo od ležanja i možda me malo išijas ulovio, uglavnom trpim jer ne smijem niš pit niti se s čime mazat!!

I da otvorila si bolovanje, jer do sad sam bila na godišnjem, u ponedjeljak sam trebala počet radit, al kako ponedjeljak idem vadit krv otvorila ja bolovanje i sad mogu bit doma još 14 dana, al vidit ćemo kako će proć u ponedjeljak pa možda ostanem i dalje na bolovanju il ću u utorak ić radit!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1304
18.8.2010 11:39:56   
ana82
super ribice,nadam se da se nećeš ni vraćati na posao zbog user posted image ,danas je već 18. a ti nemaš simptome user posted image ,odnosno,ako i imaš može biti user posted image ,tako je i meni bilo,a sada niš,kao da nisam user posted image ,super sam,mučnine nemam,pritisak i cice popustili...vibram ti za user posted image  23.08.!

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1305
18.8.2010 11:41:16   
ninolina
ma ta bol je normalna...mene još sad boli...očito smo se malo uljenileuser posted image
ali neka samo ti odmaraj...nego imaš još kakve simptome

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1306
18.8.2010 11:44:38   
ribica1
Ja ti stvarno ništa ne osjetim, osim tih leđa sad al to je drugo. Niš me ne boli, čak me i cice manje bole, sve mi je to čudno pa si čak koji put pomislim da mi ni nije uspjelo!!
Al vidit ćemo u ponedjeljak!!

Evo već zovu s posla čim su dobili obavijest o bolovanju,al za svo čudo nisu bili neugodni kao inače, samo da nek im javim kako je sve prošlo da znaju planirat za dalje, jer fakat će bit sranje, jer samo ja radim u računovodstvu jer druga cure je već na porodiljnom od prije....ma nek se snalaze kaj ću im ja!

(Odgovor članu ana82)
Neposredna veza do poruke: 1307
18.8.2010 11:47:29   
ninolina
ma ne brini sad ti oko posla...
A da ti ipak piškiš...danas ti je koji dan???
Već nakon 10-12 dana bi pokazalo...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1308
18.8.2010 11:50:26   
ribica1
Danas mi je 16 dan od punkcije, a 11 od transfera.
A ne znam neke cure kažu da mi je još pre rano, a opet nema mi smisla radit test u nedjelju kad u ponedjeljak idem vadit betu, ne znam.
Možda sutra ujutro, šta mislite?
E da jedina stvar koja mi se promjenila je ta da sam svako to malo na WC-u.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1309
18.8.2010 11:53:09   
ninolina
a da ne isplati ti ga se raditi u nedjelju...ali mislim da bi već mogla piškiti...
i ja sam često išla na wc...jao i po danu i po noći...ako imaš snage piški sutra a mi smo sve uz tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1310
18.8.2010 15:17:40   
veda2
Ribice moja,samo da te pozdravimuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da vidis da mislim na tebe....user posted image user posted image

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1311
   [Obrisani korisnik]
18.8.2010 15:22:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 1312
18.8.2010 20:32:34   
ribica1
Veda2 ma super si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma sve curke moje hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da ipak neću još sutra radit test probat ću se strpit do preksutra strah me da ne bude prerano!!
uglavnom javim vam!!!

Puse!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1313
18.8.2010 23:46:55   
crvenkapica
ribice   sretno   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1314
19.8.2010 20:50:29   
veda2
Pozdrav curke user posted image Ja evo danas bila kod dr.na prvom pregledu nakon neuspjelog ivf,na ultra zvuku sve ok,kaze i ovulacija mi jucer bila,samo sam tako preumorna i spava mi seuser posted image ,ipak sam danas presla oko 500km.Uglavnom,od petog dana sljedeceg ciklusa opet sam na microginonu,terapija ostaje ista decapeptyl i menopur jer sam prvi put dobro reagovala.A postupak,mislim na punkciju je u 11-tom mjesecu.Pusa ,odoh na spavanac pa se cujemo......user posted image

< Poruku je uredio veda2 -- 19.8.2010 20:51:23 >

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1315
20.8.2010 9:36:18   
mariola
ribica jesi radila test?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1316
20.8.2010 10:11:08   
ribica1
Jesam!!!
Pojavile se user posted image s time da je jedna malo svijetlija od druge al dvije su!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1317
20.8.2010 10:46:02   
lidac0605
AJMEEEE,KOJE VIJESTI!!!Pa čestitam mamice na plusiću,bravo!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1318
20.8.2010 10:50:11   
ribica1
Hvala!!!!!!!!!!!
Sve ja to još nekako ne vjerujem dok mi doktor to ne potvrdi, al se ipak lakše diše!!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1319
20.8.2010 10:53:48   
lidac0605
Ajde,ajde trudničice,bit će to beta do neba u ponedjeljak!!Najgore je iza tebe,sad uživaj sa mužićem u iščekivanju user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1320
20.8.2010 11:10:05   
Točkica28
sjajnooo
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1321
20.8.2010 11:21:32   
Anoniman
Ajmeeee koja sreca sad kad sam procitala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
ribice cestitam ti od sveg srca, ne mogu ti ni opisati koliko mi je drago zbog tebe!! zelim ti ugodnu i skolsku trudnocu! user posted image user posted image user posted image user posted image ma bravo!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
  Neposredna veza do poruke: 1322
   [Obrisani korisnik]
20.8.2010 11:36:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ribica1)
  Neposredna veza do poruke: 1323
20.8.2010 11:40:49   
BUMBI
Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1324
20.8.2010 11:44:11   
Imra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!