|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 9:41:08
|
|
|
|
anaxx
|
mislim da smo i mi konačno došli do odluke: za dečka Teodor, za curicu Dora!!!!
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 9:42:46
|
|
|
|
ninolina
|
lijepa imena
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 9:45:40
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: ninolina lijepa imena hvala ninolina, neki kažu da je Teodor starinsko, ali meni se sviđa, a i nije često...
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 9:47:31
|
|
|
|
ninolina
|
to je bila i nama opcija ali nam je bilo malo dugo pa je iz toga ispao Theo
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 9:50:23
|
|
|
|
anaxx
|
nama paše uz Gregora...
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 9:51:12
|
|
|
|
ninolina
|
pa da baš si paše... ma kaj te briga kaj drugi misle, ako se vama sviđa... ionako ga budete češče zvali Teo
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 9:59:48
|
|
|
|
anaxx
|
ili Tedi, jer i Gregor je najčešće Gregi...
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 10:01:15
|
|
|
|
njanja
|
neki dan mi je frendica rekla da razmišlja o imenu za curicu: GRETA i prekrasno mi je.....
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 10:03:30
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: njanja neki dan mi je frendica rekla da razmišlja o imenu za curicu: GRETA i prekrasno mi je..... i meni, ali mi je nekako preslično da mi se klinci zovu Gregor i Greta iako mi se stvarno sviđa
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.3.2010 10:04:24
|
|
|
|
ninolina
|
i meni je Greta lijepo... ja volim takva manje česta imena
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 22.3.2010 18:53:48
|
|
|
|
mare21
|
A što kažete, žensko ime Sara ili Nika? A ako bude dečko nemam ideje...
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 24.3.2010 11:05:28
|
|
|
|
mare21
|
ne znam čemu ovaj forum kada ti nitko ne odgovara
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 24.3.2010 11:08:33
|
|
|
|
adryosijek
|
nika
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 24.3.2010 11:10:46
|
|
|
|
ZVRK
|
meni sara
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.3.2010 11:11:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 24.3.2010 11:15:41
|
|
|
|
Bebys
|
mare21 nemoj se srditi...nitko nije uspijo viditi temu... evo vidis koliko odgovora... dobro dosla..i ostala s nama... nika je ljepo vidim da danas ima jako puno niko i nika...a to je nekada bilo staro ime... a sara imas vec jako puno...onda bolje nika...
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 24.3.2010 11:17:40
|
|
|
|
Bebys
|
moj sin AKO GA IKADA BUDE BILO zvat ce se BENJAMIN...ja jako volim to ime..a i volim ime IVAN...ali mislim da ce ako bude bilo biti...Benjamin. iako zivim van hr. nevolim strana imena..jer bez obzira gdje zivim ja sam naravno hrvatica i moj muz isto je hrvat...pa i moje djete...a to gdje trenutno zivim nije vazno...
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 7.4.2010 12:43:10
|
|
|
|
BUBI*
|
bok! mi smo novi.. na ultrazvuku sam se posvađala sa dr i nismo se uspjeli dogovoriti koji nam dolazi... Ja imam nekako osjećaj za feeling da bi mogla biti ali držim se sad njegove prognoze 50-50.. za sam odabrala imena Poa, Gema, Pia, Svea i Brina za sam odabrala Maks, Teo, Oto, Baldo i Rio ...paaa, šta kažete? ili
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 7.4.2010 12:54:49
|
|
|
|
Duve
|
Poa, Gema, Pia, Svea i Brina nažalost žensko mi se nijedno ime ne sviđa, a od muških mi je Teo ok
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 7.4.2010 13:33:50
|
|
|
|
maja
|
hm, po mom ukusu nije ni jedno, ali ukusi se naravno razlikuju, sviđaju mi se jedino Maks i Teo i dobrodošla
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 7.4.2010 14:11:47
|
|
|
|
ejmama
|
Od ženskih Pia, a od muških Maks ili Teo.
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 7.4.2010 14:16:15
|
|
|
|
curice
|
Od svih navedenih meni su najljepša Pia ili Teo
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 7.4.2010 14:29:16
|
|
|
|
BUBI*
|
IZVORNA PORUKA: maja i dobrodošla hvalaaa... inače imali smo mnogo varijacija, i shvatili smo (jer sam ja tako rekla ) da želimo kratko neobično ime od kojega se ne može napraviti nadimak.. da li ste razmišljale o tome kakva značenja imaju imena..? (strana ili domaća, nije bitno)
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 7.4.2010 14:51:35
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: njanja neki dan mi je frendica rekla da razmišlja o imenu za curicu: GRETA i prekrasno mi je..... od moje mame teta je inace Margarita al su je svi oduvijek zvali Greta...
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 7.4.2010 15:21:22
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: BUBI* bok! mi smo novi.. na ultrazvuku sam se posvađala sa dr i nismo se uspjeli dogovoriti koji nam dolazi... Ja imam nekako osjećaj za feeling da bi mogla biti ali držim se sad njegove prognoze 50-50.. za sam odabrala imena Poa, Gema, Pia, Svea i Brina za sam odabrala Maks, Teo, Oto, Baldo i Rio ...paaa, šta kažete? ili lijepo mi je za PIA za TEO
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!