|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Razvod- djeca i novi partneri
19.3.2010 12:09:24   
Ninaa
Eto potakla me tema od cvrčak o razvodu pa sam znatiželjna. Živim na selu i kod nas ima dosta malo razvedenih brakova. Stvarno ima i loših ali očito ljudi trpe iz nekih svojih razloga.Znam da je dosta vas razvedeno i ima nove partnere pa me zanima kako funkcioniraju vaše obitelji. Kako djeca s bivšim mužem i njegovom obitelji i kako se slažu s vašim novim partnerom i kak sve to funkcionira. Ak sam previše znatiželjna oprostite i nek me moderatorica ispravi.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Razvod- djeca i novi partneri
19.3.2010 12:14:19   
lueman
sve funkcionira super.sad.trebalo je oko godinu dana od razvoda da stvari sjednu na mjesto i da ja prebolim neke stvari.ali eto, znam da zvuči glupo, ali bm je veliki oslonac kad treba uskočiti s odgojnim metodamauser posted image , a klinci obožavaju mm i svoju polusestru, tj. ona je njihova sestra jer ih mi tak odgajamo da je mm isti prema svima, nema razlike.kad sam se rastala najveći šok je doživjela moja baka.živim u gradu pa to ljudima i nije neki bauk.uglavnom svi gledaju svoja posla.a i svakog čuda 3 dana dosta.za sada smo dobro posložili stvari. klinci su bili jako mali kad smo se rastali pa nisu imali nikakve traume

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
19.3.2010 12:18:12   
adryosijek
ja zivim sa svojim i nisam udana jos ni neznam dali ocu on ima 2 djece  iz prvog braka i mi cemo imat svoje uskoro.. i super se slazem sa njim. samo cekam da mu djeca zavrse skolu jer mi je grozna sama pomisao da se njegova bivsa slepa preko djece i alimentacije nemisli se udati niti radit  a ja nemislim to trpit  zato se dvoumim udati se za njega ili ne ...  mozda i sama sam kriva jel sam uletila a on jos ima djecu .. imam osjecaj da nikada nece prestat davat i ova ce se slepat do daljnjeg .. malo me to ljuti ali zato cekam da vidim sta ce biti na kraju al ako tako bude vjecno nemoram placat za rastavu user posted image user posted image user posted image user posted image zato se nebi udala za njega dok nebudem sigurna ..ja znam dok imam 10 prstiju na ruci mlada sam i sposobna radit da izvines nema tog muskarca kojeg cu ja trpit ..nebi trpila u braku radi nicegauser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
19.3.2010 12:18:35   
Bebys
ova tema je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam rastavljena ali cu slusati primjere..jer nikada neznas ODAKLE VJETAR U ZIVOTU ZAPIRI...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 4
19.3.2010 12:22:57   
lueman

IZVORNA PORUKA: adryosijek

ja zivim sa svojim i nisam udana jos ni neznam dali ocu on ima 2 djece  iz prvog braka i mi cemo imat svoje uskoro.. i super se slazem sa njim. samo cekam da mu djeca zavrse skolu jer mi je grozna sama pomisao da se njegova bivsa slepa preko djece i alimentacije nemisli se udati niti radit  a ja nemislim to trpit  zato se dvoumim udati se za njega ili ne ...  mozda i sama sam kriva jel sam uletila a on jos ima djecu .. imam osjecaj da nikada nece prestat davat i ova ce se slepat do daljnjeg .. malo me to ljuti ali zato cekam da vidim sta ce biti na kraju al ako tako bude vjecno nemoram placat za rastavu user posted image user posted image user posted image user posted image zato se nebi udala za njega dok nebudem sigurna ..ja znam dok imam 10 prstiju na ruci mlada sam i sposobna radit da izvines nema tog muskarca kojeg cu ja trpit ..nebi trpila u braku radi nicegauser posted image user posted image

on alimentaciju plaća za djecu a ne bivšoj ženi jer ne radi, pa nismo mi amerika.a djeca su obaveza dok god se redovito školuju, dakle može biti da će ići i na faxuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
19.3.2010 12:27:28   
Bebys
nisam se nikada mjesala nikome u ovakve stvari...ali reci cu jedno svoje misljenje...
radi se ovako moja sestricna se rastala i udala za tipa koji ima jedo djete..
ja sam ju pitala samo KOLIKO DJECE IMA od prije ...jer ja izvinite nikada nebih htjela nekoga tko je vezan necim i obavezama..ali toje samo moje SKROMNO i mozda za nekoga glupo misljenje..
ali upravo iz toga razloga...adry osijek jer se bojim da ce zena bivsa i djeca napraviti skandal umome zivotu s tom osobom...
sretno adry...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 6
19.3.2010 12:31:54   
lueman
hm babys po tome ispada da smo mi koji imamo djecu iz bivših brakova stigmatizirani????ili ono kao loše prilike??djeca nikad nisu teret bez obzira čija su. a kad nekog voliš onda ti voliš i njegovu djecu jer je to isto tako dio njega.a ako se netko boji bivše žene očito da je riječ o vrlo bnesigurnoj osobi, pa ljudi dragi ona je bivša, ne. a ako je je bivša nije opasnost.user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
19.3.2010 12:42:17   
m600
IZVORNA PORUKA: Bebys

ova tema je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam rastavljena ali cu slusati primjere..jer nikada neznas ODAKLE VJETAR U ZIVOTU ZAPIRI...

hahahhahaha slažem seuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
19.3.2010 12:44:28   
ninolina

ja zivim sa svojim i nisam udana jos ni neznam dali ocu on ima 2 djece iz prvog braka i mi cemo imat svoje uskoro.. i super se slazem sa njim. samo cekam da mu djeca zavrse skolu jer mi je grozna sama pomisao da se njegova bivsa slepa preko djece i alimentacije nemisli se udati niti radit a ja nemislim to trpit zato se dvoumim udati se za njega ili ne ... mozda i sama sam kriva jel sam uletila a on jos ima djecu .. imam osjecaj da nikada nece prestat davat i ova ce se slepat do daljnjeg .. malo me to ljuti ali zato cekam da vidim sta ce biti na kraju al ako tako bude vjecno nemoram placat za rastavu user posted image user posted image user posted image user posted image zato se nebi udala za njega dok nebudem sigurna ..ja znam dok imam 10 prstiju na ruci mlada sam i sposobna radit da izvines nema tog muskarca kojeg cu ja trpit ..nebi trpila u braku radi nicegauser posted image user posted image

on alimentaciju plaća za djecu a ne bivšoj ženi jer ne radi, pa nismo mi amerika.a djeca su obaveza dok god se redovito školuju, dakle može biti da će ići i na faxuser posted image

potpisujem te lu... moja mama je ostala mlada udovica sa dvoje djece (mojim sestrama) jedna je imala 4g a druga 2 mj... kad se udala za mog tatu on ih je prihvatio ko svoje, čak smo se nekad brat i ja manje uklopili s njima, davao im je pažnje maksimalno, zavolio ko svoje... nikad nismo osjetili razliku da smo polubraća to mi i zvuiči grozno... Ja imam sestre i gotovo... sviđa mi se tvopj odnos s bm jer sam rekla ikada da dođe do toga želim da ostanemo prijatelji i dalje mama i tata svojoj djeci... ja nekako ko i Reba ako ste gledali seriju, šašava, zvrckasta i ako ikada dođe do toga želim takav odnos...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 9
19.3.2010 12:45:48   
ilda
Mogu samo reci da se divim ljudima koji u brak ulaze sa djecom iz proslog braka.....ne djeca nisu teret,ali pitam se samo kako sve to funkcijonira...jer se cesto znam zamjeriti s muzem oko nase vlastite djece i ne znam kako bi to sve izgledalo da nisu nasa zajednicka djeca..user posted image

Prije braka imala sam šest teorija o odgoju djece.Sad imam šestero djece nijednu teoriju....

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 10
19.3.2010 12:49:00   
Bebys
ilda slazem se...divim se svima koji imaju vezu s nikim tko ima djecu...samo divim...ja nebih..mm me cesto pita kaze pa ti se za mene nikada nebi vezala da ja imam bilo gdje neko djete...reko NE..to je to svatko je drugaciji...lu...user posted image divim se

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 11
19.3.2010 12:58:23   
adryosijek
ma lako da ja imam svoje iz braka djecu nego imam osjecaj da cu cijeli zivot morat trpit to da on uzdrzava svoju bivsu  ajde za djecu naravno nesmeta  mi ali znam da ona to sto on salje raspodjeljuje ... mislim zna se ako se rastanes da si nades drugog ili radis nest a ne da ju bivsi drzi na zivotu a hvala bogu nije ni radila nikad ..on kaze nece vise pomagat djeci kad se odskoluju to i ja drzim djeca su najmanje kriva tu .. al svoju bivsu user posted image user posted image   reko je da ce dovest sve u red ali opet ona nece radit i on ce slat jel djeca su ipak djeca a ona je tu opet ko priljepak grozno ja sam mu rekla ako to nesredi da cu dic ruke od njega nemam sta puno izgubit ,jos ga zezam ma onda mozes se i vratit njoj u krevet vec ako ju uzdrzavas  cijeli zivot . user posted image user posted image user posted image imam zbog toga osjecaj da moj dragi ima dvije zene  i da bi ja manje  mogla uzivat  na taj nacin ,ja cu radit uz malo djete a on da njoj salje user posted image user posted image a ona da sjedi kuci malo mi je to nelogicki  pa kad mipukne film rade cu sama zivit ako se nepromjeni on.njegova djeca su vec sposobna za sebe i bez njeuser posted image

(Odgovor članu ilda)
Neposredna veza do poruke: 12
19.3.2010 13:01:06   
ninolina
oprosti kaj te  pitam ali koliko on mjesečno daje za djecu???????????

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 13
19.3.2010 13:03:27   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: lueman

imas ti pravo kaze on da ce drzat djecu dok idu na fax ako budu isli,... dobro znam da sam se malo zaletila al nisam razmisljala ali sad sve vise mislim na to i mama mi prica da cu imat problema .. o tom po tom  ako  bude problema ja cu dic ruke pa nek salje alimentaciju mom djetetu , a nisam razmisljala to i njemu kazem mozda sam se bila zaljubila pa nisam vidjelauser posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 14
19.3.2010 13:05:40   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: ninolina

oprosti kaj te  pitam ali koliko on mjesečno daje za djecu???????????
on  radi u italiji i nisam ga ni pitala mal mi neugodno neznam zasto al pitat cu ga bas danas a 1300 eura mu placa .bas me zanima jel meni isto daje  kad god bi nesto htjela pa me zat nije zanimalo mozdauser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 15
19.3.2010 13:06:38   
ninolina
mislim da nisi u pravu, jer kad bi tako svaka žena svome mužu, dečku... koji ima djecu od prije branila i predbacivala, pa djeca bi bila kakva... ja se ne slažem s tobom, znam da se možda osječaš zakinuta ali budi sretna i ponosna da je takav i da brine za svoju djecu... to ti je samo dokaz da tvome-vašem djetetu neće faliti ništa

Neposredna veza do poruke: 16
19.3.2010 13:10:09   
lueman
iskreno mislim da si vrlo nezrela. sorry. kad si ušla s njim u vezu znala si da čovjek ima dvoje djece. djeca nisu igračke i ne može ih pospremit u ormar jer to tebi smeta. a i zapitaj se da li bi željela takvog oca svom djetetu??oca koji bi se ga zbog neke žene odrekel.ma daj molim te lijepo...mislim da nisi baš dobro promislila prije ove veze i da si počekivala nerealno, tj.da zbog vašeg djeteta njegova djeca budu zaboravljena. i ne vjerujem da je alimentacija koju pčlaća tak velika da mogu živjeti 3 člana od nje. ali dobro...za to postoji sud, pa se može žalit na visinu alimentacije zbog promjenjenih okolnost tj, 3.djeteta.

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 17
19.3.2010 13:15:01   
adryosijek
ma jesam  se zaletila priznajem i njemu to kazem  ali ja se nadam da to nece vjecno trajat i kad zavrse skolu jer zna se dokle se placa djeci alimentacija do kraja skolovanja .. ipak ispada da cu ja radit jel zelim radit a ona biiti kko na samom pocetku  ..

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 18
19.3.2010 13:19:05   
lueman
neznam kaj te briga za nju. ako žena može da ne radi nek ne radi. e jesi zapelauser posted image bitno je da ti nisi uskraćena, a ako brine za ovu djecu onda će i za ovo koje će se rodit.a djeca su uvijek briga. i kad završe školu trebat će im pomoć, i kad se budu ženili ili udavali, i cjelog života su nam obaveza i iz ljubavi im pomažemo, kužiš??nigdje ne piše da kad oni jednom završe školu ne budu više trebali tatu.

< Poruku je uredio lueman -- 19.3.2010 13:21:23 >

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 19
19.3.2010 13:29:28   
ejmama
IZVORNA PORUKA: ninolina

mislim da nisi u pravu, jer kad bi tako svaka žena svome mužu, dečku... koji ima djecu od prije branila i predbacivala, pa djeca bi bila kakva... ja se ne slažem s tobom, znam da se možda osječaš zakinuta ali budi sretna i ponosna da je takav i da brine za svoju djecu... to ti je samo dokaz da tvome-vašem djetetu neće faliti ništa

Slažem se, meni je ovo grozno za čuti da tebi ne paše da on plaća za svoju dijecu, možda promjeniš mišljenje kad rodiš i postaneš majka. Daj bože da on nastavi pomagati svojoj djeci i kad budu punoljetna.
Sva se naježim kad pomislim da moj jednog dana ode i zbog druge žene zaboravi na našu dijecu,kako bi se one osijećale, naravno još neznaju šta je novac, ali zaju šta im znači tata.

H 07 E 09

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 20
19.3.2010 13:36:25   
maja
hihi adry, ja mislim da si ti ljubomorna prvenstveno na bivšu pa tražiš dlaku u jajetu...znaš ono kasno se jeb.... kajat

A bebys, kažeš nikada ne znaš kako vjetar puše, tu se slažem, ti si majka sa djetetom, nikada se ne zna kud nas putevi nose, hočemo li dočekati starost sa tim našim muževima, ali po tome tvome ti i da ne dočekaš ti bi znači radije ostala sama sa svojim djetetom nego si našla partnerauser posted image user posted image user posted image  Jer pošto ti nebi htjela tuđe dijete bi li tražila od drugog da prihvati tvoje user posted image  

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 21
19.3.2010 13:44:07   
lueman
user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 22
19.3.2010 13:58:48   
adryosijek
ma nisam ljubomorna na zenu njegovu user posted image vidila sam ju  nemam na sta biti ljubomornauser posted image sam uvijek cu imat osjecaj da ima do smrti 2 zeneuser posted image   ja znam da cu ja radit uz svoju djete ili djecu ma onda najbolje da i ja sjedim doma i da nekazem drk...  ....user posted image user posted image ma kad sam navikla imat svoj novac a ne nekog trazit da mi daje muka mi od prosenja odma se osjecam ko drek ko da nevrijedim 1 posto .. dobro znam da  ce me pratit to cijeli zivot  kako sam posijala tako cu i zeti eto nisam mamu slusala i sad ce me to kostatuser posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 23
19.3.2010 14:01:23   
maja
da si slušala mamu nebi uskoro imala Jasminuuser posted image  

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 24
19.3.2010 14:06:38   
adryosijek
a ja naravno da odem od njega nebi ostala sama jel je to kod mene nemoguce  ja bez onog bas i nemogu user posted image ja sam kazem da sam sposobna i ako ostanem sama radit za svoje djete i drzat ga a ne da cekam sirotinju koju mi da  ja sam navikla na vise od toga jel sam sve do sad imala svoj novac i sad kad dobijam mi bas nekako uhh ... mene on zeza jel kad bi osto ja bez posla dal bi ti radila za mene ja kazem mozda bi za tebe  i svoje djete naravno da da ali za jos 3 nema sanse nisam ja crveni kriz ja sam mlada i zelim se lijepo obuc i uvijek imat novaca kraj sebe.valjda bi mu se zena sjetila da tako bude malo osla radit jel nema dana staza  kad nebi on imo odakle slat.. al nekontam nema ona malu djecu ko sto cu ja  jbte i otic radit  kad mala malo cvrkneuser posted image ma kako bude bit ce ... sta da radis kad covjek nemisli na posljedice ja sam mislila dok se djeca neodskoluju pa cemo pocekat al cijeli zivot da mi se nj zena vrti po glavi nema sanse

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!