|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ciscenje nosica
8.2.2010 19:11:38   
bubamara787
dobar dan
kako nigdje nisam vidjela da je otvorena tema o ciscenju punog nosa u beba evo malo o tome. kako imam dvije male curice (19 mj. i 4mj.) trenutno se borimo naveliko sa ciscenjem punih nosica.
zanima me kako vi borite sa time?
mi smo prije godinu dana imali vatreno krstenje sa starijom princezom kada je zaradila upalu uha upravo zbog punog nosa, tako da smo se trenutno opremili sa nekoliko naprava za ciscenje. ona pumpica na tiskanje  se je pokazala potpuni promasaj jer sa njom nismo uspijevali skoro nikada ocistiti nos do kraja, tako da smo nabavili i onaj "stroj" koji se instalira na usisavac te moram priznati da to funkcionira savrseno. nos je nakon takvog ciscenja fenomenalano cist, jedino je problem ukoliko imate usisavac koji je preglasan te se bebe toga malo preplase. a da ne kazem da kod nas takvo sto dodje kojih 180 kn dok u sloveniji to mozete nabaviti do 10 eur.
moj mm je cak nabavio i maleni usisavac/vakum aspirator (ne znam kako bi to nazvala) na baterije koji je isto tako dobar, no s time ipak malo duze traje ciscenje jer bebe moraju biti potpuno mirne za takvo usisavanje (a morate priznati da je to malo teze za postici). cak sam se iznenadila kako male bebe od kojih 4 mj. mogu biti zilave user posted image
isto tako bi voljela znati koje fizioloske otopine koristite? mi koristimo one najobicnije koje mozete nabaviti u apotekama, te za stariju onu na pumpicu Sterimar....
toliko za ovaj putuser posted image user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ciscenje nosica
8.2.2010 19:16:51   
leilany
hej bubamara,.,...i mi imamo obican aspirator na baterije al ne izvuce sve...to smo platili nekaj manje od 300kn...
onda smo kupili isto aspirator sa nastavkom za usisavac...i to je zaakon...
uz to kad joj vucemo npr balice iz ljeve nosnice u isto vrijeme joj kapamo fiziolosku
na desnu nosnicu...i obrnuto..da nebi ostetili joj nosek...
...ima 8mj nedavno je prvi put bila samo smrkava i to kojih tjedan i pol....i da kad god
sad cuje zvuk usisavaca samo gleda i prati pogledom kud se krece.....user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu bubamara787)
Neposredna veza do poruke: 2
8.2.2010 19:28:25   
bubamara787
hej drago mi je za cuti da jos neko koristi taj nastavak za usisavac ... jer je bilo momenta kada sam to spomenula svi su me gledali kao da nisam svoja... i cudili su se kak mogu "usisavati nos svojoj djeci" user posted image  
a da ne kazem da nam je nasa pedijatrica sama rekla prosle godine kada smo zaradili upalu uha da je taj nastavak jako dobra stvar za djecu koja jos ne znaju puhati nos.... user posted image user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
8.2.2010 19:37:10   
leilany
jooj  u to vrijeme dok je K bila smrkava mama je bila u njemackoj,pa je stari
cesce dolazio k nama....joooj nemas pojma kaj je on izvodio....on je pozatvaro
sva vrata po kuci da ju slucajno nebi cuo kak place....njemu bilo grozno...
i sad mi jos zna rec..daj da ja tebi to stavim u nos pa da te vidimuser posted image user posted image
a mislim...ja sam uzivala gledajuc je...a nakon 2 sec kak smo bili gotovi ona se smijala
ko da nista nije bilo...
po meni bolje i 3 min placa nego x neprospavanih noci...i patnje djetetauser posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 4
8.2.2010 19:50:01   
gljiva
Mi imamo aspirator koji ide na usisavač i običnu fiziološku i to nam je zakon.user posted image

A kad je nešto više onda još kapamo kapi od sljeza.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
8.2.2010 20:24:30   
BUMBIKA
Mi isto imamo aj za usisavač i odličan mi je,sve izvučeuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 6
8.2.2010 23:18:24   
ciba
ja dobila od seke inhalator,ima ga u svakoj ljekarni i jako sam zadovoljna jer ima pjesmice koje sviraju
user posted image

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 7
8.2.2010 23:24:22   
MILLA
IZVORNA PORUKA: leilany

onda smo kupili isto aspirator sa nastavkom za usisavac...i to je zaakon...
uz to kad joj vucemo npr balice iz ljeve nosnice u isto vrijeme joj kapamo fiziolosku

potpisujem da je zakon,definitivno! evo danas čistili..izvuče toliko dobro da ništa drugo tako nije kvalitetno.user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 8
9.2.2010 1:26:06   
natalijax
mi koristimo isto na usisavać,prije je bio miran a sad živo zlo,jedva kapi ukapamo a kamoli ocistimouser posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 9
9.2.2010 10:02:27   
L.P.
Sa Ninom nikad nisam imala problema sa nosićem,samo sam joj ovlaživala nosić sa Aquamarisom.Ali Marko od rođenja ima sužene suzne kanaliće pa kad se bio malo prehladio cijeli šou s njim.Nije nikako mogao disati kad ga stavim spavat,onda mi je pedica rekla da mu nakoliko puta na dan u svaku nosnicu špricom utiskam po 3ml fiziološke i brzo mu je bilo bolje.Aspirator nije dolazio u obzir jer se frajer bacao kao lud kad mu pokušam izvuć s tim.Koristili smo i kapi za odčepljivanje nosa za bebe,a kasnije Operil sprej.

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
9.2.2010 10:08:33   
Duve
ja za Emu koristim Sterimar fiziološku za bebe, i isto imam nastavak za usisivač, ne boji se pa nemamo problema ni sa usisavačem ni sa kapanjem fiziološke, valjda zato što se navikla, sa mjesec dana sam joj malo izvlačila i ona voli zvuk usisavača, fena i sl.

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 11
9.2.2010 18:21:41   
crex
A di bi ja mogla kupiti taj nastavak za usisivač? U apoteci ili ...? I kako se to "sluzbeno" zove? Bok i hvala!

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 12
9.2.2010 18:24:12   
jelena j.
trazis aspirator za nos,u apoteci ima

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 13
9.2.2010 18:54:54   
bubamara787
imas ih u svim apotekama.. tam smo i mi to kupili.. no ako su u mogucnosti ici u sloveniju do brezica npr.. tamo ces istu stvar platiti puno manje (cijena ti je 8-10 eur) dok je kod nas negdje oko kn 180

http://portal.baby-center.si

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu jelena j.)
Neposredna veza do poruke: 14
9.2.2010 23:32:16   
mirjana.u
Ja sam u DMu neki dan kupila Nivein baby sprej za nos s ekstraktom izotonične morske vode i ok mi je. Isto koristimo aspirator za usisivač, al borba je , nekad se umiri i zatvori oči ko da će zaspati, a onda opet borba

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

Neposredna veza do poruke: 15
10.2.2010 9:22:17   
crex
hvala jelena, hvala bubamara !

Neposredna veza do poruke: 16
10.2.2010 11:18:17   
Zimic
IZVORNA PORUKA: gljiva

Mi imamo aspirator koji ide na usisavač i običnu fiziološku i to nam je zakon.user posted image

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 17
7.3.2010 21:52:51   
Kulsi
Da se i ja javim na ovu temu. Od kada sam rodila beba nikad nije imala problema sa zacepljenim nosicem. Stalno sam mu cistila, ali skoro pa nista nisam uspjela izvuci sa onim aspiratorom elektricnim. -Kupili smo i aspirator koji se spoji na usisavac i opet skoro nista. Jedno jutro se probudio punog nosica i vec sljedece je hroptio. Odveli smo ga doktoru i ustanovljeno je da ima bronhitis. Poslao nas je u bolnicu. Tamo su ga inhalirali i cistili nosic na nacin da mu u jednu nosnicu spricaju fiziolosku, a iz druge izvlace. Mismo tako nastavili doma, a nismo pitali da li se to smije. Sad mi je muz stavio bubu u uhu da mozda ne bi smjeli stalno tako cistiti nosic,a mene strah da mu se opet sve ne natalozi na bronhe. Ima netko iskustva?

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 18
7.3.2010 21:57:03   
leilany
KULSI kad je moja K imala zastopan nos...mi smo joj sa tim aspiratorom cistili nos...
isto na nacin da u isto vrijeme na jednu nosnicu kapamo fiziolosku a aspiratorom vadimo sekret iz druge nosnice...
i to smo radili negdje tjedan dana....
e sad nisam te skuzila....tvoje dijete je sada zdravo?ali ti njoj i dalje sa aspiratorom cistis nos???

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Kulsi)
Neposredna veza do poruke: 19
8.3.2010 8:07:55   
Kulsi
Moje dijete je jucer dobilo zadnju dozu ventolina.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 20
8.3.2010 17:58:50   
anuska08
Dok je prehlađeno ja stalno čistim tako. No i kad nije, ujutro očistim tako nosić jer joj se često skupi sluzi. A čistim tako jer mi je pedica rekla. Tako da mislim da ti to ne šteti!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Kulsi)
Neposredna veza do poruke: 21
9.3.2010 14:17:43   
Kulsi
Hvala. Evo bili jucer na kontroli i kaze meni pedijatar da se tako nos i cisti s aspiratorom, a ja tuka nisam znala user posted image  i da je taj sto se spoji na usisivac super!!

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 22
9.3.2010 14:29:24   
mariola
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Mi isto imamo aj za usisavač i odličan mi je,sve izvučeuser posted image user posted image

istouser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 23
9.3.2010 14:34:43   
novamama
mi nemamo za usisavač, ali sam čula da je dobar...

mi imamo pumpicu, sa cjevčicom i povlačiš sa ustima, i isto je super....ali ne znam kada sam je zadnji put koristila, na srećuuser posted image  nemamo šmrkav nosić...

evo slika našeg proizvoda:
user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 24
9.3.2010 14:37:10   
pikachu
IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

istouser posted image user posted image

isto

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!