|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: bočice
22.9.2008 10:03:12   
anne
Mlada mama koliko ti je stari mali? Ako još nosi pelene biti će ti teško odviknuti ga po noći jer će svako malo tražiti na WC. Mislim da je pijenje toliko tekućine više stvar navike nego potrebe.

_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: bočice
22.9.2008 10:24:28   
maja
user posted image user posted image user posted image a ja očito sjedim na ušima, jer ja za to nisam čula!!! A ja se namučila sa bočicama da prihvati i ne namjeravam sad mjenjat, prihvatio je Avent i nek mu budeuser posted image

_____________________________

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: bočice
22.9.2008 10:52:42   
mamara
maja možda si i upavu, pa ipak smo svi mi hranjeni plastičnim bočicama

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: bočice
22.9.2008 12:35:45   
Dajana
Mlada mama, čini mi se previše tri bočice bilo kakve tekućine po noći, tada se spava a ne jede i ne pije. Probaj dijete odviknuti od toga, a svakako izbaci čaj , pogotovo sok, probaj zamijeniti vodom i postepeno ukidati. Moja se kćer u dobi od godine i pol također svaku noć budila i tražila bočicu sa sokom, pa sam se stalno dizala i ona bi popila 2-3 bočice, tako se naviknula. Onda je jednu noć moj muž poludio i jednostavno joj nije dao, plakala je 10 minuta a onda se smirila, i tako je bilo još dvije noći a četvrtu se više nije budila niti tražila.
MM je zubar i kaže da je to preužasno za zube i da tako stradavaju zubi.


Što se tiče plastičnih bočica, skeptična sam prema svim tim pričama. To je kako šta i kad dođe na tapetu rasprava.

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: bočice
22.9.2008 14:50:16   
božica
mi koristimo po potrebi NUK--ženski taj oblik bolje svidio od aventauser posted image

_____________________________

idem micat rit...

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: bočice
22.9.2008 17:00:50   
mlada mama
ja sam danas kupila dvije chiccove bocice, za jednu sam skuzila da je staklena tek kad sam dosla kuci... za sada se ne podljevaju... staklene se bolje za odrzavanje,ali,ako je djete baci moze se razbiti, pa tako da sam odlucila malom davati da pije iz staklene samo pod mojim nadzorom. a za stetnost nemam pojmauser posted image  staklena mi ima samo 7,a plasticna 7 u trokutu

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: bočice
22.9.2008 17:11:09   
mlada mama
dajana, i ja sam svjesna da mu zubici stradaju i znam da mu nije potrebno tri boce skuzila sam da ih on jednostavno grize jer mu pase zato sto mu zubi izlaze,pokusala sam mu dati dudu nije htio,sam ju je odbacio sa 6mj. a ni prije toga ju nije bas nesto previse trazio, dala sam mu i grickalicu za zube ni to nije htio, ne znam sad mu trenutno izlaze kutnjaci i budi se milijun puta po noci i jos da mu i bocu ukinem, sad mi se nikako neda ionako ne znam kad sam zadnji put spavala totalno sam premorena, pokusat cu sada kada mu izbiju zubi pa kad se malo primiri ukinut mu. ionako smo ga tek nedavno prebacili u njegov krevet i to me je dotuklo sto sam se morala milijun puta dizati, malo sam ga uspjela prevariti kad bi mu dala svoj jastuk ili svoju spavacicu,sad da mu i bocu ukinemuser posted image user posted image  ne znam,ako pocne bolje spavati kad mu izadju ovi zubi pokusat cu.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: bočice
22.9.2008 20:20:25   
Dajana
Mlada mama, znam kako ti je i da nije lako, vjerujem da si premorena od nespavanja i tolikog dizanja.  I ja sam se dizala po noći i odlazila u drugu sobu davati bočicu svakih 15 minuta, i još sam bila pred kraj trudnoće i boljele su me noge, baš zato je MM preuzeo inicijativu i ukinuo bočicu. Ja to vjerojatno nebi mogla tako kao on. Ali sve prođe pa će i ta faza.
Probaj djetetu za početak dati samo jednu bočicu i to vode. 

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: bočice
22.9.2008 21:13:16   
mlada mama
u zadnje vrijeme kako je zahladilo je sam odbacio one dvije pa popije samo jednu,a ja cim vidim da pada u san i tu jednu odmah izvlacim iz ustauser posted image

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

ime za dečka
lavica28



ivan (44%)

martin (12%)

filip (44%)


Broj svih glasova: 148

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!