|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci
18.3.2009 16:56:19   
barby

IZVORNA PORUKA: mayica01

hej draga..
ja sam ti inace kod ginek.bačića..ne znam dali ga znas..ja sam zadovoljna..
prvi put sam bila na ivf-u..
ovako nemoj se bojat hsg-a,prosla sam ga,ako ce ti ga radit vlastelic-super jer je njezniji od smiljan.
a sto se tice samog pregleda,istina neugodan je a ja sam ti totalno osjetljiva pa se na svaki dodir doktora stresem ..a ako sam ja uspjela to proc onda ces i ti..
i taj pregled ti mozda traje 2-3min,meni je bilo sve ok,nakon toga mi se malo vrtilo u glavi,jos sam lezala 1-2min i isla kuci..poslje sam malo osjecala pritisak u jajnicima ali nista strasno..
koliko dugo pokusavate imat bebaca ti i dragi?
mi 3,5god..vidjet cemo sta ce biti za 15ak dana..kad izvadim krv..
ako te jos sta zanima-pitaj..
mozda smo se srele koji put dok smo bile na humanoj--hauser posted image
ajde pusica...user posted image user posted image user posted image i bez straha..

ja sam uzasna kukavica,tako me strah trebala sam sad iza stvari ici(jucer sam ih bas dobila)ali sam odgodila za sljedeci mj,jos idem kod vlastelica krajem mj.pa cu vidjet da li bas moram...neke mi kazu da iza toga se teze ostane trudan pa me strah ,sad ne znam jel to istina...moram i sediment. jos vadit,trebala sam ici sutra ali nemogu kad bas sad imam stvari.
ja i dragi mj pokusavamo.nakon mog spontanog nikako i nikako nam ne ide.....user posted image vec polako gubim nadu...

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu mayica01)
Neposredna veza do poruke: 76
18.3.2009 17:27:44   
mayica01
ma nesmijes tako razmisljat,evo ako hoces idem ja sa tobom,samo bez straha..
i ne gubiti nadu..vazi..ajde javi se..javi mi ako si na fejsu.. pusa

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 77
18.3.2009 18:11:43   
srećica
hvala ti puno znaš lako je ovdje među vama niš mi se ne čini strašnouser posted image havala vam svimauser posted image

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 78
18.3.2009 21:22:44   
barby

IZVORNA PORUKA: mayica01

ma nesmijes tako razmisljat,evo ako hoces idem ja sa tobom,samo bez straha..
i ne gubiti nadu..vazi..ajde javi se..javi mi ako si na fejsu.. pusa

hvala draga vidjet cu sad krajem mj. kad budem isla kod vlastelica stao dalje kaze....nisam na fejsu draga....javim ti se na pp ako me sta bude zanimalo.moze?

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu mayica01)
Neposredna veza do poruke: 79
19.3.2009 17:02:14   
mamma mia
Drage cure,
ja sam po prvi put sa Vama, ali taaako mi je drago da vidim da nisam sama, oduvijek imam ciste na jajnicima, godinama sam pila kontracepciju, a kako želimo bebu, već oko godinu dana pokušavamo, i ništa , a ni stvari ne dolaze. Sad sam na Duphastonu mjerim bazalnu i tako tri mjeseca, pa se onda vidimo najvjerojatnije kod dr.Vlastelića, čula sam da je on najbolji.Jaaako me frka ali sam to odlučila podnjeti hrabro-"ženski".
Imate kakav savjet za početnike?

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 80
19.3.2009 17:06:14   
Kika83
IZVORNA PORUKA: mamma mia

Drage cure,
ja sam po prvi put sa Vama, ali taaako mi je drago da vidim da nisam sama, oduvijek imam ciste na jajnicima, godinama sam pila kontracepciju, a kako želimo bebu, već oko godinu dana pokušavamo, i ništa , a ni stvari ne dolaze. Sad sam na Duphastonu mjerim bazalnu i tako tri mjeseca, pa se onda vidimo najvjerojatnije kod dr.Vlastelića, čula sam da je on najbolji.Jaaako me frka ali sam to odlučila podnjeti hrabro-"ženski".
Imate kakav savjet za početnike?

dobrodošla i sretno user posted image
ja ti isto imam ciste po jajnicima i nikako ih se riješit. pijem dabroston ali ništa. inače ja sam kod vlašića i super sam zadovoljna s njimuser posted image

(Odgovor članu mamma mia)
Neposredna veza do poruke: 81
19.3.2009 17:28:35   
mamma mia
Draga Kika,
uopće ne kužim ove kratice koje cure spominju, upomoć???
Nadam se da mi neće ni trebati, da će ovi duphastoni upaliti, jer samo gutam hormone i već sam luda a kad čitam sve ove poruke vidim da sam na početku. Peru me hormoni jako, ciklus sad izgleda normalno, pijem to od 11-25 dana i "naganjam" muža po kući. Moja dr. me uputila kod dr Smiljan, ali sam čula da je jako gruba da je Vlastelić bolji, pa bi kod njega. Inače ta ista moja dr. ne daje nikakve nalaze tako da kad budem išla kod njega nosim samo uputnicu. Nije mi dala ni nalaze koje imam od svih ovih godina, ni UTZ, ništa jer ona samo piše u karton. malo mi je to čudno, ali valjda neće biti problema. Meni to izgleda kao da je prebacila brigu na drugoga, možda se varam.
Molim te reci mi kad prvi put dodjem kod dr.Vlastelića na pregled šta prvo sljiedi pretrage-kakve?

hvala unaprijed

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 82
19.3.2009 17:33:27   
Kika83
na kakve kratice misliš?
iči češ kod njega na konzultacije i ako nisi vadila horomone,briseve to češ morat napravit  i vjerovatno hsg da ti vidi prohodnost jajovoda.
i ja ti isto tako pijem dabroston od 11do 25 dc i onda u roku 5 dana dobijem mengu. več sam mjesecima na dabrostonu

Neposredna veza do poruke: 83
19.3.2009 17:39:43   
mamma mia
Hvala, a što je tu je, idem korak po korak kao i svi
držim ti fige da dabroston u pali, ja startam sa drugom turom u nedjelju 22., i po malo tablete i toplomjer u usta i sve 5

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 84
19.3.2009 17:43:16   
Kika83
hvalauser posted image
sretno i tebi i ako te bilo šta zanima pitaj,ako znamo ja ili cure rado čemo ti pomoćiuser posted image
probaj si i sa lh trakicama provjeravat ovulaciju. ipak je malo više pouzdanije nego mjerenje bazalne ako imaš problema sa cistama.

Neposredna veza do poruke: 85
22.4.2009 12:37:29   
PN 85
Da li ste culi za Slobodana Tesica???koliko su njegove terapije uspjesne???

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 86
22.4.2009 12:44:33   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: PN 85

Da li ste culi za Slobodana Tesica???koliko su njegove terapije uspjesne???

Evo ti cijeli topic o Tesicu http://www.ringeraja.hr/forum/Fitolog_Te%C5%A1i%C4%87/m_137047/tm.htm

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu PN 85)
Neposredna veza do poruke: 87
23.4.2009 22:39:00   
barby
kod mene opet problemi,kako mi kasne 10 dana,radila ja test i negativan po ne znmam koji put vecuser posted image user posted image user posted image
a cekala da ih dobijem radi hdg da obavim konacno,i zvala danas dr. vlastelica rekao mi da odem do socij ginek da mi da duphaston das prokrvarim i onda kod njega u bolnicu,on sutra jos radi onda ga do 5.5 nema odsutan je....tako da sam moram pit 14 dana to pa kad dobijem stvari u bolnicu se narucit i na hsg.radila mi dr. utz sve cisto nema ciste cudila se a stvari mi kasne ,trudna isto nisam.vjerojatno se hormoni ona kaze poremetili,umjesto da mi stvari dodju meni sad ovulacija dolazi.ponovno a nedavno mi bila,kaze da po maternici uopce ne vidi da bi mi stvari skoro ni dosle.tako da dok mih dobijem nakon tableta proci ce 2 mj i vise da ih nisam imala a ja napuhnuta jedva disem vec sad.user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 88
9.7.2009 13:07:40   
IRA 789
Hi cure, evo i mene. za sad imam samo dobra iskustva iz Riječke bolnice.. nakon godine dana pokušavanja stigli mi do dr. Vlastelića. Prvi pokušaj, 21 jajna stanica, 11 oplođenih, 2 vraćene i bingo...trudni smo. ALi nakon 3 mj.na ultrazvuku više bebi ne kuca srce, prošla sam kiretažu, plakanje itd. i sad čekam novi pokušaj. Jel netko ima sličnih iskustva? Zanima me koliko dugo se radi pauza? 

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 89
9.7.2009 21:55:29   
barby
IRA dobrodosla!!!!!!!!
ja jos nisam bila na postupku,ali sam imala kiretazu,prirodnim putem odmah ostala trudna i plod se nije razvijaouser posted image tako da znam kako ti je,prosl asam nazalost sve to,isto sam kod dr vlastelica,on mi je do sad sve radio,od kiretaze,do hsg.dr je stravauser posted image mislim da nakon nekih 3mj mozes ponovno radit na bebi tako je bar meni receno. sretno!

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu IRA 789)
Neposredna veza do poruke: 90
9.7.2009 22:41:18   
Kika83
IZVORNA PORUKA: IRA 789

Hi cure, evo i mene. za sad imam samo dobra iskustva iz Riječke bolnice.. nakon godine dana pokušavanja stigli mi do dr. Vlastelića. Prvi pokušaj, 21 jajna stanica, 11 oplođenih, 2 vraćene i bingo...trudni smo. ALi nakon 3 mj.na ultrazvuku više bebi ne kuca srce, prošla sam kiretažu, plakanje itd. i sad čekam novi pokušaj. Jel netko ima sličnih iskustva? Zanima me koliko dugo se radi pauza? 

Dobrodošla user posted image user posted image Žao mi je šta si izgubila bebuuser posted image Želim ti puno sreće user posted image Ja sam kod Vlašićauser posted image

(Odgovor članu IRA 789)
Neposredna veza do poruke: 91
13.7.2009 12:06:48   
IRA 789
IZVORNA PORUKA: barby

IRA dobrodosla!!!!!!!!
ja jos nisam bila na postupku,ali sam imala kiretazu,prirodnim putem odmah ostala trudna i plod se nije razvijaouser posted image tako da znam kako ti je,prosl asam nazalost sve to,isto sam kod dr vlastelica,on mi je do sad sve radio,od kiretaze,do hsg.dr je stravauser posted image mislim da nakon nekih 3mj mozes ponovno radit na bebi tako je bar meni receno. sretno!
Hi. A jel znaš dal se moraju opet napraviti sve one pretrage?

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 92
13.7.2009 15:39:12   
barby

IZVORNA PORUKA: IRA 789

IZVORNA PORUKA: barby

IRA dobrodosla!!!!!!!!
Hi. A jel znaš dal se moraju opet napraviti sve one pretrage?

koje pretrage?

cure meni kasne vec 8,9 dana,imam od petka jaku zgaravicu,za poludit,pisam stalno,imam neki prozirni iscjedak.ali sve je to kod mene normalno jel mi uvijek kasne,pa se ne nadam bas.....

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu IRA 789)
Neposredna veza do poruke: 93
14.7.2009 13:23:05   
IRA 789
Držim palčeve da ste uspjeli!user posted image user posted image Da meni kasni samo dan dva to bi bilo to, prošli put nakon umjetne na sam dan očekivane menstrucije smo radili test i već je bio pozitivan!  A pretrage, pa mislila sam na one standardne, prošli put sam prije umjetne napravila HSG (to mislim da se više ne mora ponavljati), ali nisam sigurna dal treba napraviti opet papa test, briseve na bakterije, antitjela na hepatitis B i C, mjerenje bazalne temperature, i ne znam jesam li sve nabrojala, znam da je toga bilo dosta!

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 94
14.7.2009 13:33:54   
Candy
Ira 789,žao mi je zbog tvog gubitka user posted image ...
Što se tiče ovih pretraga,zaista ne znam trebaš li sve ponoviti...možda briseve,papu,hormone i to da,ali za Hsg ne vejrujem...Zašto ne porazgovaraš sa svojim ginekologom,sigurno će te uputiti...Javiti će se cure koje su to,nažalost,prošle,pa će ti znati reći nešto više...
Želim ti puno sreće user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu IRA 789)
Neposredna veza do poruke: 95
14.7.2009 14:10:18   
IRA 789
IZVORNA PORUKA: Candy

Ira 789,žao mi je zbog tvog gubitka user posted image ...
Što se tiče ovih pretraga,zaista ne znam trebaš li sve ponoviti...možda briseve,papu,hormone i to da,ali za Hsg ne vejrujem...Zašto ne porazgovaraš sa svojim ginekologom,sigurno će te uputiti...Javiti će se cure koje su to,nažalost,prošle,pa će ti znati reći nešto više...
Želim ti puno sreće user posted image !
Ma naručila sam se krajem mjeseca kod dr. Vlastelića pa ću nadam se znati više. NIkako da to vrijeme prode pa sam mislila da neka od vas zna nešto o tome.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 96
17.9.2009 19:13:15   
barby
zenskice moje,vi koje se iz rijeke i koje ste kod dr. vlastelica ne znam da li znate ali on ide za 2mj u mirovinuuser posted image user posted image user posted image
ja jos pred apr tjedana saznala ali mislim ljudi pricaju svasta,kad danas bila kod moje socij. ginek. radit papa test i ona mi to kaze.a ja bas dogovorila sa njim da ce mi on radit umjetnu.bas sam tuzna.jel covjek je strava,odlican doktor,simpatican,drag i sve ostalo.radio mi je i kiretazu i hsg i dr.
sutra sam narucena kod njega u bolnici pa cu vise znat...

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu IRA 789)
Neposredna veza do poruke: 97
17.9.2009 19:20:22   
Kika83
Ja nisam ništa čula ova tri dana šta sam bila u Rijeciuser posted image
Baš bezveze... No, kao preporuku ako on stvarno ide u mirovinu je Dr. Vlašičuser posted image Svaka mu čast, doktor na mjestu, nježan, ma sve 5 o njemu mogu reći

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 98
17.9.2009 22:43:59   
barby

IZVORNA PORUKA: Kika83

Ja nisam ništa čula ova tri dana šta sam bila u Rijeciuser posted image
Baš bezveze... No, kao preporuku ako on stvarno ide u mirovinu je Dr. Vlašičuser posted image Svaka mu čast, doktor na mjestu, nježan, ma sve 5 o njemu mogu reći

da to sam i mislila kod njega prec kad vlastelic ode.sutra cu ga izresetat pitanjima zasto,sta,kako to odjednom ide?user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 99
18.9.2009 23:19:16   
barby
evo bila ja kod dr vlastelica danas,ide u mirovinu od pocetka sljedece godine stvarnouser posted image ,a ja narucena u 2.mj 2010 za ivf,pogledao je nalaz spermiograma i kako mu je ovaj jos losiji kaze nemamo sta cekat idemo na umjetnu.koliko god sam sretna toliko me i strah kako cujem svakakve pricice u cekaoni,danas jedna pricala da ide na 2. postupak i da sad vec unaprijed trese jel da uzasno boli da se sva napuhala od hormona,itd.

< Poruku je uredio barby -- 18.9.2009 23:22:47 >

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!