|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   FAZE:-(
19.8.2009 12:48:32   
mlada mama
Ajme meni dosta mi je više ovih faza, taman jedna prodje druga dodje grrrr.
Sada ga je uhvatila faza:"deranja bez veze"čitala sam da većina kroz to prolazi i svi govore da to treba ignorirati,ali kako da ignoriram kad mi probija mozak, ne cujem ni svoje misli od tuljenja.
čim se digne trazi da idemo van, kazem pricekaj dok doruckujemo...On doruckuje,ali cjelo vrijeme cvili,kada napokon dodje vrijeme za van,onda on neće da se obuće,ja govorim ne moras ostajemo u kući, onda opet sat cviljenja, trazi soka,ja mu kazem da priceka sekundu opet cvili,kažem da idemo nekuda cvili,kazemo da idemo kuci cvili,plače hoće na kupanje dodjemo do plaze neće u vodu,zaprijetim da cemo kuci udje u vodu,treba van iz vode cvili...Mislim stvarno.Ne znam sta da radim. Muž je odlucio dva dana ostati kod kuće s posla da mi malo pomogne oko njega jer vidi da ne mogu sama
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: FAZE:-(
19.8.2009 13:01:09   
koka
uvijek će ih biti, Dino nema ni 3 godine i koliko god misliš da kuže neke stvari oni jednostavno ne čuju...on tebe testira njima je bitno da su privukli pažnju. kako mu uspjeva? tako što vidi da ti reagiraš...cilj je postigao...ako voli nešto oduzmimu jer je napravio to što nije smio al naglasi mu da je to radi toga...ja sad pametujem, al ja nisam znala kako na kraj s njim, čekali smo da prođe faza....aneću te utješit jer sama znaš prođe jedna i evo ti druge...meni je sada faza grli me???i znaš kako? samo malo da viknem na njega , evo ti ga s mama me zagrliš????to je već za drugu temu...sretno bejbe..

_____________________________

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D


(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: FAZE:-(
19.8.2009 13:13:17   
mlada mama
ma pokusala sam koka sa svime oduzimanjem igračaka,u kut i sve ostlo,ali ne vrijedi. UZAS.a to grli me ima i  kod nas počeo je uzasno oponašati bebu iz susjedstva, trazi bočicu, da ga vodam za obje ruke kao male bebe,trazi me cicu...mislim stvarno,sto bi bilo da sam rodila jos jedno?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: FAZE:-(
19.8.2009 13:19:54   
koka
user posted image user posted image user posted image probaj, možda ti pomegne...lukavi su oni, znaju koga smiju zezat...

_____________________________

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D


(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: FAZE:-(
19.8.2009 13:22:23   
mlada mama
Mrzim biti stroga mama,ali vidim da nema druge. Problem je bas u tome sto i sama kazes da privlaci pozornost i tocno po meni vidi da sam i ja vec zivcana samo sto ne puknem,iako se ja pravim hladna. Zato ce sada biti muz doma pa neka on bude strogi tatauser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: FAZE:-(
19.8.2009 13:49:46   
Ruža
Ma od kad se rode, stalno su u nekim fazama.user posted image
Tek nas još čekaju one najluđe.

_____________________________

Samo luda mama...

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: FAZE:-(
19.8.2009 13:54:41   
mlada mama
Ma znam ja to sve, sve cemo mi to prezivjeti,tako to mora biti,ali eto morala sam se malo ispuhati. Bas mi susjeda dala dobar savjet, kaze kad je njezina mala tako radila(bacila se na pod i pocela vristati) to je isto i ona napravila pa je mala zbunjeno stala i gledala u tom im je dosla druga susjeda,a mala će ti mami:"mama digni se s poda sramotis me"user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: FAZE:-(
19.8.2009 16:52:34   
Njofra
Istu fazu je i moj prošao. Jednostavno nema vremena i sve se mora na brzinu. E sada je faza ignoriranja, sad ti ja njega nekaj pitam a on šuti i gleda dalje u crtić i briga njega kaj ja hoću. Al ajde ajde još nekako to samo imamo mi drugih stvari kao npr. hrana i pražnjenje stolice. I ja sam bila na rubu živaca pa je to nekako kako došlo tako prošlo sad mi je ostao stres.

_____________________________

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
19.8.2009 23:45:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mlada mama)
  Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!