|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dali sam trudna??
11.8.2009 21:02:41   
tikica_69
To sto je on udaljen 300km i to sto ona ima samo 17 godina a kaze da je to bila samo ljetna avantura, kao da ih je do sada imala 10...za mene je to vrlo neozbiljno cak i bez obzira na kondom.
Malo je premlada za takve "avanture". No, ja sam mozda "konzerva"...ali to je moje misljenje.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 76
11.8.2009 21:09:24   
natalijax
neznam sto da kazem misljenja su razlicita

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 77
11.8.2009 21:11:35   
zbunjena
na neki nacin je neodgovorno...imam 17 g i to je drugi decko s kojim sam spavala...dokle su vecina cura u mojim godinama imjenile bar 10 partnera...al tako je svako ima svoje misljenje

Neposredna veza do poruke: 78
11.8.2009 21:12:09   
dominik
IZVORNA PORUKA: tikica_69

To sto je on udaljen 300km i to sto ona ima samo 17 godina a kaze da je to bila samo ljetna avantura, kao da ih je do sada imala 10...za mene je to vrlo neozbiljno cak i bez obzira na kondom.
Malo je premlada za takve "avanture". No, ja sam mozda "konzerva"...ali to je moje misljenje.

tiki danas to klinci rade ranije...bus vidla kad tvoji decki krenu u akcijuuser posted image ....nadam se da te nisamuser posted image ...stvarno nisam htjela

Neposredna veza do poruke: 79
11.8.2009 21:14:43   
zbunjena
da istina,znam cure koje su se vec prije 15 upustile u to  i to s puno starijim deckima...al sto generacije ide dalje to je sve gore

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 80
11.8.2009 21:15:27   
tikica_69
Ma sve 5 user posted image
Kao sto sam rekla: Nadam se da ce situacija ispasti onakva da za nju/tebe zbunjena, bude najlakse user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 81
11.8.2009 21:17:36   
zbunjena
i ja se nadam...

Neposredna veza do poruke: 82
11.8.2009 21:20:35   
natalijax
zbunjena mislim meni je glupo opet ako si rekla da njega bas kao to i neinteresira,mislim to je zbilje odurno i odvratno opcenito kod svakog muskarca, pa nije zena sama sebi trudnocu napravila

(Odgovor članu zbunjena)
Neposredna veza do poruke: 83
11.8.2009 21:20:57   
mariola
IZVORNA PORUKA: zbunjena

dokle su vecina cura u mojim godinama imjenile bar 10 partnera...

o majke ti mile, ja nisam ni jednog pa šta mi fali, user posted image kad sam imala dovoljno godina i pameti onda sam mogla radit šta me volja. Al bojim se da je nekima bitan broj za pohvaliti se i ništa više. Al kao što kažete, nismo svi isti.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu zbunjena)
Neposredna veza do poruke: 84
11.8.2009 21:21:35   
pufna*
eto, i ja jos jednom vibram za tebe, mada se i ja slazem s tim da je postupak neodgovoran. nadam se da ces naci pravo rijesenje, bez obzira na sve.

(i ja sutra piskim test.)

moja pepita - 31.05.2010.
još jedno malo - 11.05.2012.

(Odgovor članu zbunjena)
Neposredna veza do poruke: 85
11.8.2009 21:23:24   
zbunjena
a jbg vecina decki su takvi....a ko zna mozda bi i prihvatio jer bi sam trazila da se isto brine za nju da ju nekad dode vidjet...nemoramo ja i on bit skupa jer sam mlada da se sa 17 godina vezem i za njega...ak jesam zelim s njim imat prijateljski odnos

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 86
11.8.2009 21:24:04   
zbunjena
sretno......

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 87
11.8.2009 21:25:32   
natalijax
u dvoje je lakse,e draga moja kad bi mene takvi odbio,nebi dana u zivotu dijete vidio sory to je moje misljenje,bez uvrede

(Odgovor članu zbunjena)
Neposredna veza do poruke: 88
11.8.2009 21:26:13   
zbunjena
oni koji su imali veci broj njih i hvale se i to je jadno....jer kao sto sam rekla ja sam inace protiv seksa na jednu noc al jbg dogodilo mi se i nikad vise

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 89
11.8.2009 21:26:24   
natalijax
pufna sretno draga sa plusicemmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka bude beba

Neposredna veza do poruke: 90
11.8.2009 21:26:44   
dominik
joj cure pricate kao da ste imale sex prvu bracu noc...pa sta fali imati 17 godina i puknut se sa kondomom??????ja sam u zivotu imala 3 tipa...s time da mi je prvi bio decko od 18-te i veza trajala 4 godine, drugi je bio avantura i treci muz...a koristila sam kondom mozda 2 puta u zivotu...sad kad gledam bila sam neodgovorna jer nisam imala zastitu ali...mene su gledali ko ne bas raskalasenu curu ...tako da mislim sa 17 se puknut sa zastitom uopce nije neodgovorno ako nemas mamu koja bu te za ruku odvukla kod ginekologa po tablete

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 91
11.8.2009 21:27:20   
BUMBIKA
Pufna sretnooooouser posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 92
11.8.2009 21:27:44   
pufna*
znam da cu zvucati grubo, ali samim time stupanjem u seksualni odnos s njim il bilo kojim drugim deckom bi prvenstveno trebao bit cin zrelosti i ljubavi, a ne stvar šake testosterona u ljetnim vrućinama.
teško je reći kako će se stvar odvijati, ti si premlada (neznam za njega)... svjesna si kakvo je ponasanje vecine adolescenata danas, a svejedno/svjesno si se upustila u to.

(Odgovor članu zbunjena)
Neposredna veza do poruke: 93
11.8.2009 21:28:43   
natalijax
ja nikaj nisam rekla za sex sa 17 godina,koda se nasi starci nisu prasili mladi,mos mislit oni su cekali prvu bracnu noc

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 94
11.8.2009 21:28:53   
zbunjena
eh...istina...ali nama bi tak i lakse bilo jer smo jako udaljeni ....ja idem u skolu ...i sve to tak da bilo bi bolje da smo prjatelji al da se brine

Neposredna veza do poruke: 95
11.8.2009 21:30:40   
pufna*
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Pufna sretnooooouser posted image user posted image user posted image

hvala, ajd da ne oftopičarimo :)

i ja sam u zivotu imala svega 3 partnera, identicna prica kao i tvoja domi :)
1 je bio trogodišnja veza, drugi samo prolazna avantura, a treći me ženi za 18 dana... u nezaštićene odnose se upuštam tek sad...

samo je jedno sigurno... nemoj se - ne boj se :)

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 96
11.8.2009 21:33:11   
dominik
IZVORNA PORUKA: pufna*

samo je jedno sigurno... nemoj se - ne boj se :)

to znamo sad :)) sretno i zelim ti plus ko kuca velik i da ti malo po prstima ode tek toliko da prije sretmog plusa opsujesuser posted image

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 97
11.8.2009 21:33:57   
pufna*
IZVORNA PORUKA: dominik

joj cure pricate kao da ste imale sex prvu bracu noc...pa sta fali imati 17 godina i puknut se sa kondomom??????ja sam u zivotu imala 3 tipa...s time da mi je prvi bio decko od 18-te i veza trajala 4 godine, drugi je bio avantura i treci muz...a koristila sam kondom mozda 2 puta u zivotu...sad kad gledam bila sam neodgovorna jer nisam imala zastitu ali...mene su gledali ko ne bas raskalasenu curu ...tako da mislim sa 17 se puknut sa zastitom uopce nije neodgovorno ako nemas mamu koja bu te za ruku odvukla kod ginekologa po tablete

e pa oprostit ćeš ali JE. moja mama je od moje dvanaeste godine bila udaljena od mene kilometrima.... to nije isprika.
ja sam sama isla ginekologu. SAMA. na svoju inicijativu, nikakva mama ni nista. najbolje da ju mama drzi za ruku dok se sexa.
ne branim sex, al treba malo odgovornosti.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 98
11.8.2009 21:34:15   
m600
IZVORNA PORUKA: pufna*

znam da cu zvucati grubo, ali samim time stupanjem u seksualni odnos s njim il bilo kojim drugim deckom bi prvenstveno trebao bit cin zrelosti i ljubavi, a ne stvar šake testosterona u ljetnim vrućinama.
teško je reći kako će se stvar odvijati, ti si premlada (neznam za njega)... svjesna si kakvo je ponasanje vecine adolescenata danas, a svejedno/svjesno si se upustila u to.

ma pufna molim te... pa ne seksaju se svi iz ljubavi... a i danas stupaju cure sa 13god u odnose tako da ona baš i nije premlada...za mene ovo nije neodgovorno jer su koristili kondom...slažem se sa dominik skroz

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 99
11.8.2009 21:34:52   
zbunjena
joj sve ja to znam....jbg dogodilo se i nece se ponovit jer da sam neodgovorna mislim da nebi ni koristili kondom spavala bi sa svakim bilo bi mi svejedno...al ocito mi nije svejedno cim sam se registrirala na ovaj forum i pitala stvari koje me zanimaju jer sto se tice moje mame ja neam s njom komunikaciju o ti stvarima jer su konzervatvni

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!