|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: hoću bebu
1.7.2009 20:30:16   
tinky
drage moje trudilice evo da vas obavjestim JA SAM TRUDNAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!user posted image user posted image user posted image
tako sam još uvijek uzbuđena i luda od svega,al + je tu što je najvažnije..user posted image
jutros sam dobila dabrostone i trudna tek 1 mj.i 2 danauser posted image
mjerila sam stalno BT i puno sam po njoj svašta skužila pa tako i trudnoću jer mi je na dan kad sam trebala dobiti lagano pala i sl.dan se digla i od tada svaki dan pomalo raste i povišena je jutros 37.3 a kasni 4 dana i ja jutros testić kad ono mala se mrvica zakačila u pupiiuser posted image
imam jake mučnine i žgaravicu i moji prvi simptomi u bili pospanost,zadihanost,iskočile mi vene po cicama i povećao mi se ovaj krug oko bradavca i potamnio i bole ko vrag e da imam izražene vene i po čitavim nogamauser posted image eto to je otprilike
sve vas volim i svima vam želim ovo što i sebi user posted image user posted image  puuusssaaaa drage opet ću ja svratiti i da znate uz vas sam do krajauser posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 926
1.7.2009 20:32:12   
inna
jooj,draga prekrasna vijest. Čestitam od srca!!!user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 927
1.7.2009 20:32:53   
miha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 928
1.7.2009 20:35:19   
m600
predivna vijestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitaaaam!!!!!! ovaj mjesec je svima sretan!!! draga tinky želim ti ugodnu i mirnu trudnoćuuu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 929
1.7.2009 20:37:30   
tinky
hvala vam najdraže moje...ma šta bi ja bez vas...tako vas volimuser posted image user posted image user posted image
svima vam želim plusiće što prije jer je stvarno predivan osjećaj user posted image user posted image
puuuusssaaaaaaaa

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 930
1.7.2009 20:39:11   
miha
obavještavaj nas dalje...sretno sad s bljuvanjem,zatvorom i svim tim divnim čarima trudnoće..user posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 931
1.7.2009 20:42:45   
m600
IZVORNA PORUKA: miha

obavještavaj nas dalje...sretno sad s bljuvanjem,zatvorom i svim tim divnim čarima trudnoće..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da,da......bolovi u leđima,iscjedak i ostatakuser posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 932
1.7.2009 21:01:57   
dalli
tri put user posted image user posted image user posted image za tinky!!! Tinky zelim ti predivnu trudnocu, ustvari sve ono sto bih i sebi pozeljela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dalli -- 1.7.2009 21:04:51 >

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 933
1.7.2009 21:02:05   
Candy
Tinky,čestitam,prekrasna vijest user posted image user posted image user posted image !Uživaj u čarima trudnoće user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 934
1.7.2009 21:07:17   
tinky
hahahaha ma već sve to polako proživljavam al neka hvala Bogu dragom ma ako treba dubit ću na glavi 9 mj.samo neka sam napokon trudna i neka sve bude okuser posted image  sve vas pozzzzzzzz do sutra ma naravno da ću vas obavješatavati a 29.7 sam naručena na pregled pa se nadam da ću ugledat svoju mrvu i čut svoje malo srčekouser posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 935
2.7.2009 11:49:39   
Kika83
Tinky čestitam

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 936
2.7.2009 12:51:42   
ima nas još
čestitan Tinky!!!..moje cike su splasnule, krugova više nema, ipak je biokemijska...da samo znate kako sam u K....a sutra opet vadim Betu...i rekla sam sama sebi da sam ja j...ne sriće!..plusić na testovima, a beta samo 14.8.....!!samo mi ta brojka lupa po glavi i doktorova rečenica "Ipak je to premalo"...a još se vatam za nit da mi je možda kasnila ovulacija pa mi nije beta vađena na 14 dan. od inseminacije..možda..možda je sve u redu, možda su falile one u labarat., možda, možda, možda...MOŽDAAAA....a već sam se isplakala kaj godina i pomirila da nema ništa doli, mada mi je neki pritisak...

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 937
2.7.2009 13:12:47   
dominik
user posted image tinki...samo sto si napisala da se neces zamarati i da ces zivjeti zivot i opa eto trudoce...ma bravo...sretna sam zbog tebe...tko bi rekao da ona opusti se i doci ce djeluje...bravo i cestitam jos jednom

(Odgovor članu ima nas još)
Neposredna veza do poruke: 938
2.7.2009 13:24:47   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 939
2.7.2009 14:04:11   
uspavana
user posted image user posted image user posted image tinky!!! user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 940
2.7.2009 20:41:02   
Ellenora
Cestitam Tinkyuser posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 941
2.7.2009 20:50:50   
tinky
hvala vam najdraže moje trudilice tako sam sretna kad vidim koliko vas je uz mene bilo i još uvijek je ma stvarno je ovo čarobnouser posted image user posted image user posted image
osjećam se predivno i evo da vam opišem kako sam uspjela osim što sam se opustila maximalno odlučila sam se zavjetovati sv.Anti i tako ja postila 13.utoraka o kruhu i vodi,išla svaki utorak na misu i pričestila se i znate kad sam ostala trudna?????
13.6. na sv.Antu-živa istinauser posted image mm je došao tu subotu 13.6 sa puta a ja ga dočekala sa večericom i bocom vina i opuštenooooooo se mazili i eto ga-desilo se!!!!user posted image user posted image on je sutra navečer opet otišao na put i nije ga bilo 7 dana dakle znam 100%da sam tada zatrudnila i da vam kažem šta god mi mislili i radili bez dragog Boga nam nema ništa i moć molitve je najjača i najsigurnija zato drage moje pokušaje i vidjet ćete da će vaše molitve biti uslišene...sigurno-ma znam to i gotovo!!!!!!!!od srca vam želim što prije ove slatke simptome koji me uče al ih svejedno obožavamuser posted image user posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 942
2.7.2009 21:58:33   
djetelina
Predivno! user posted image

Čestitam ti i želim super urednu trudnoću... user posted image

Tuga postoji samo da naučiš cijeniti sreću

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 943
3.7.2009 0:20:09   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image  tinkyuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu djetelina)
Neposredna veza do poruke: 944
3.7.2009 0:22:20   
kitty
cestitam tinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 945
3.7.2009 12:31:07   
Kika83
IZVORNA PORUKA: tinky

hvala vam najdraže moje trudilice tako sam sretna kad vidim koliko vas je uz mene bilo i još uvijek je ma stvarno je ovo čarobnouser posted image user posted image user posted image
osjećam se predivno i evo da vam opišem kako sam uspjela osim što sam se opustila maximalno odlučila sam se zavjetovati sv.Anti i tako ja postila 13.utoraka o kruhu i vodi,išla svaki utorak na misu i pričestila se i znate kad sam ostala trudna?????
13.6. na sv.Antu-živa istinauser posted image mm je došao tu subotu 13.6 sa puta a ja ga dočekala sa večericom i bocom vina i opuštenooooooo se mazili i eto ga-desilo se!!!!user posted image user posted image on je sutra navečer opet otišao na put i nije ga bilo 7 dana dakle znam 100%da sam tada zatrudnila i da vam kažem šta god mi mislili i radili bez dragog Boga nam nema ništa i moć molitve je najjača i najsigurnija zato drage moje pokušaje i vidjet ćete da će vaše molitve biti uslišene...sigurno-ma znam to i gotovo!!!!!!!!od srca vam želim što prije ove slatke simptome koji me uče al ih svejedno obožavamuser posted image user posted image

Odkad molim za moje trudilice i sebe naravno več imamo 2trudnice i 2 možda, tako da treba vjerovat i biti če. Koliko god to teško bilouser posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 946
3.7.2009 14:36:31   
dalli
Ja hocu user posted image , a user posted image izgleda hoce mene. vec drugi dan me muci, da ce da krene, uhhh

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 947
9.7.2009 14:05:14   
šiškica
Evo i mene, ja sam nova na forumu ali stara trudilica.
Imam 37 godina, trudna sam hvala bogu 7 mjeseci i ako bog da još malo pa ću dobiti malog anđela,
nakon 8 godina truda i jednog spontanog iza sebe i svega što ste i većina vas prošle.

(Odgovor članu dalli)
Neposredna veza do poruke: 948
9.7.2009 14:10:10   
koka
šiškica dobro došla i user posted image user posted image user posted image user posted image za trud user posted image ...neka sve bude ok i da za 2 mjeseca ugledaš predivnog user posted image ..user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu šiškica)
Neposredna veza do poruke: 949
9.7.2009 22:44:59   
Kika83
IZVORNA PORUKA: šiškica

Evo i mene, ja sam nova na forumu ali stara trudilica.
Imam 37 godina, trudna sam hvala bogu 7 mjeseci i ako bog da još malo pa ću dobiti malog anđela,
nakon 8 godina truda i jednog spontanog iza sebe i svega što ste i većina vas prošle.

Dobrodošlauser posted image I stvarno si se napatila za doć do željene bebeuser posted image
Drago mi je šta ste uspjeli i da češ ubrzo upoznati svoju bebuuser posted image
Sretno..

(Odgovor članu šiškica)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!