|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: hoću bebu
19.5.2009 10:47:14   
pufna*
ma strpit cu se, nisam bas novcano naj naj da svaki dan trcim po novi test. ja to mogu, ja to hocu. izdrzat cu.
jest da cu pocet kukicat, al neka...user posted image

hehehehe, sve i da hoces, nebu islo:)
ako i bude plusic, necu se mrdnut odavde... istina bog, necu vise kukati, nego ću samo slati dobre vibre i navijati za sve trudilice..
user posted image

moja pepita - 31.05.2010.
još jedno malo - 11.05.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 901
19.5.2009 10:48:50   
FIONA
IZVORNA PORUKA: pufna*

ma strpit cu se, nisam bas novcano naj naj da svaki dan trcim po novi test. ja to mogu, ja to hocu. izdrzat cu.
jest da cu pocet kukicat, al neka...user posted image

hehehehe, sve i da hoces, nebu islo:)
ako i bude plusic, necu se mrdnut odavde... istina bog, necu vise kukati, nego ću samo slati dobre vibre i navijati za sve trudilice..
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ovakve vas volim a ne kad ste u depri...ovakve...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 902
23.5.2009 8:36:13   
pufna*
user posted image ?!
user posted image !!!!

26 dc. jutros dobila. user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 903
23.5.2009 8:41:31   
ima nas još
Sutra je novi ciklususer posted image ..nemoj biti tužna što si dobila user posted image , već drugu subotu ti je predovulacijska faza..Ovako ja sebe tješim kada dobijem mengu!!

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 904
23.5.2009 8:46:16   
pufna*
da znas da nisam tuzna. samo sam zbunjena. kako se tijelo i psiha tako mogu igrat samnom, simptoma more, i na kraju jos ranije ugledam mengu?
odlucih nista ne forsirat, 3 mjeseca brojim do svadbe (a isto toliko brojim i nas trud za bebom), idemo lagano.
itako imam pun klinac posla, i stalno sam pod pritiskom.

(Odgovor članu ima nas još)
Neposredna veza do poruke: 905
23.5.2009 10:29:35   
tikica_69
pufna, stav je cesto jedan od presudnih faktora, pa ti zato cestitam na njemu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 906
23.5.2009 14:12:53   
pufna*
hvala. odluka je pala. karakter jesam i nadam se da necu popustit sama sebi pod navalom emocija ili kojekavih hormona. određeni strah je tu, ali trudim se izaci na kraj sama sa sobom.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 907
27.5.2009 10:10:43   
Kika83
Pufnice žao mi je dragauser posted image  Navijam za tebe i sve trudiliceuser posted image  user posted image

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 908
27.5.2009 10:22:04   
anaxx
pufnice bravo za stav!!!
ja se nadam da sutra, preksutra neće stići.......
proški mjesec simptoma brdo i kasnila je 5 dana ali ipak došla, a sad ništa samo me jutros malo probadalo ko da ću dobiti i prestalo....user posted image  vidjet ćemo, trudim se ne razmišljat o tome ... kao biti će što mora biti...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 909
27.5.2009 10:24:32   
FIONA
anaxx ja sam po bradavicama vidla...mučnina me derala...ne mora tebi tako biti jel smo sve drugaćije ali bolovi kao za mengu i meni su bili i ostali cijelu trudnoću...zato sam bila na Utrogestanu..-to nije znak za user posted image user posted image user posted image ...zato držim fige za user posted image ...user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 910
27.5.2009 10:28:48   
anaxx
samo pozitivno, neću se grist i svakih pet minuta trčat na wc da vidim jel stigla, pratit simptome...(to sam radila prošli mjesec), čekam ju u zasjedi možda se preplaši mira i tišine pa pobjegne, odnosno ne dođeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 911
27.5.2009 10:30:33   
FIONA
tak sam i ja svoju mrko pogledala i rekla sad je dosta...da se nisi usudila...upalilo je!!!user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 912
27.5.2009 10:33:17   
anaxx
IZVORNA PORUKA: FIONA

tak sam i ja svoju mrko pogledala i rekla sad je dosta...da se nisi usudila...upalilo je!!!user posted image

user posted image user posted image
već sam se namrgodila, ko vrijeme....... grrrrrrrrrrrrrrrrr

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 913
27.5.2009 10:33:57   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 914
27.5.2009 10:34:04   
Lady3
user posted image user posted image user posted image user posted image ajmooo cure bit će,držim fige..user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 915
27.5.2009 20:07:15   
tinky
samo da se javim mojim trudilicama da vas pratim redovno..
anaxx držim fige da ugledaš plus velik ko kućauser posted image user posted image !
svima vam želim što prije da mi se zabebiteuser posted image user posted image
ja sam definitivno odlučila kako više nimalo neću da razmišljam o trudnoći,mengi,ovulaciji,simptomima jer ak nastavim ovako kao do sad ništa od mene!!ispalit ću i neće od mene ostat ništa,pa kud onda??!!user posted image prošli mjesec sam totalno se šokirala kad sam dobila i kad sam shvatila šta sam si uradilauser posted image
pravi sam psihomanijak!!nisam mogla vjerovat kako se neke stvari mogu umisliti i šta psiha čovjeku učiniuser posted image al ja se doista više nedam u to ludilo,jednostavno se moram probuditi i nastavit dalje kao i prije što sam nekad bila,normalna osoba sa normalnim ponašanjem a ne ovo u šta sam se pretvorila!!moja jedina preokupacija i misao tijekom cijelog dana i tako čitav mjesec je samo jesam li trudna,jesam pogodila ovulaciju,analiziranje"umišljenih"simptoma,nadanje da sam trudna,pa uvjerena da sam trudna,pa sretna jer sam trudna a onda očaj,plač,razočaranje i jad i opet oporavak i sve tako nanovo..
dijagnoza:psihički poremećaj
vjeruj te mi da sam se prepala kad sam uvidjela gdje sam i čvrsto sam odlučila sve to pospremit,osmjeh na lice,ljeto nam je stiglo a s njim i sve ljetne čarolije koje želim živjeti a bebica kad god dođe nitko sretniji od meneuser posted image želim samo da što više uživam u svom divnom mužu koji je jadan zapostavljen bio zbog mene ludače i koji mi ništa ne zamjera..ljubav moja!!!ja koja sam bila toliko sebična ne razmišljajući kako je njemu da i on hoće user posted image  da i on ima snove,al ne!!ja i samo ja!!kako sam bila glupa..drage moje oprostite mi što sam se ja ovako raspisala al je nekako ovo samo iz mene krenulo i sad mi je drago da sam podjelila ovo sa vama jer tko bi drugi ovo shvatiouser posted image zato imam vas cure moje i još mi jednom izvinite ako sam vas pilala svojim olakšanjem duše..puuunnnooo vas volimuser posted image user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 916
27.5.2009 21:55:24   
tikica_69
tinky, sretno user posted image  user posted image  user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 917
27.5.2009 23:33:28   
mjesec
Tinky,svaka čast za čvrst stav.Vjeruj da i ja pokušavam sebi reći DOSTA sa svim ludostima koje sama sebi nanosim .Drago mi je da ima i takvih osoba a ne samo jadikovanje,jer jedna na drugu utičemo .Hvala ti što si to podijelila s nama i ja ti se pridružujemuser posted image A BEBAČE ĆE BITI bez obzira na godine.

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 918
28.5.2009 10:37:55   
uspavana
tinky, stav ti je super!!!
držim ti fige !!! user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 919
28.5.2009 19:24:47   
tinky
tiki,mjesec,uspavana- hvala vam mile moje puno,ma šta bi ja bez vas!!??user posted image kako je lijepo imati ovako nekom se povjerit i taj netko da te razumije i podržava,ma predivno!!user posted image zato smo sve mi ovdje sretne što imamo jedna drugu i ovaj forumuser posted image sve vas ljubim i držim svima fige..javljaj te sve..

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 920
8.6.2009 16:02:56   
pufna*
di ste zenice :)
otkako sam uvela ovu "nećem se sekirat" metodu nekako sam izgubila rutinu doci k vama (tucite me)... i tako, danas mi je 16 dc, dobro se osjećam.. vesela sam, skroz negdje u trku, djelimo pozivnice, organiziramo posljednje detalje oko svadbe... sve u svemu nije loše... i ne mogu da vam ne kažem, kako je roda prije 2 dana sjela na naš krov, a brat dobio ječmenac. ludo jelda :)
user posted image

vidim da se svašta izdogađalo otkako se nisam javljala. svim trudilicama šaljem user posted image

< Poruku je uredio pufna* -- 8.6.2009 16:03:23 >

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 921
8.6.2009 16:11:25   
dominik
IZVORNA PORUKA: tinky

samo da se javim mojim trudilicama da vas pratim redovno..
anaxx držim fige da ugledaš plus velik ko kućauser posted image user posted image !
svima vam želim što prije da mi se zabebiteuser posted image user posted image
ja sam definitivno odlučila kako više nimalo neću da razmišljam o trudnoći,mengi,ovulaciji,simptomima jer ak nastavim ovako kao do sad ništa od mene!!ispalit ću i neće od mene ostat ništa,pa kud onda??!!user posted image prošli mjesec sam totalno se šokirala kad sam dobila i kad sam shvatila šta sam si uradilauser posted image
pravi sam psihomanijak!!nisam mogla vjerovat kako se neke stvari mogu umisliti i šta psiha čovjeku učiniuser posted image al ja se doista više nedam u to ludilo,jednostavno se moram probuditi i nastavit dalje kao i prije što sam nekad bila,normalna osoba sa normalnim ponašanjem a ne ovo u šta sam se pretvorila!!moja jedina preokupacija i misao tijekom cijelog dana i tako čitav mjesec je samo jesam li trudna,jesam pogodila ovulaciju,analiziranje"umišljenih"simptoma,nadanje da sam trudna,pa uvjerena da sam trudna,pa sretna jer sam trudna a onda očaj,plač,razočaranje i jad i opet oporavak i sve tako nanovo..
dijagnoza:psihički poremećaj
vjeruj te mi da sam se prepala kad sam uvidjela gdje sam i čvrsto sam odlučila sve to pospremit,osmjeh na lice,ljeto nam je stiglo a s njim i sve ljetne čarolije koje želim živjeti a bebica kad god dođe nitko sretniji od meneuser posted image želim samo da što više uživam u svom divnom mužu koji je jadan zapostavljen bio zbog mene ludače i koji mi ništa ne zamjera..ljubav moja!!!ja koja sam bila toliko sebična ne razmišljajući kako je njemu da i on hoće user posted image  da i on ima snove,al ne!!ja i samo ja!!kako sam bila glupa..drage moje oprostite mi što sam se ja ovako raspisala al je nekako ovo samo iz mene krenulo i sad mi je drago da sam podjelila ovo sa vama jer tko bi drugi ovo shvatiouser posted image zato imam vas cure moje i još mi jednom izvinite ako sam vas pilala svojim olakšanjem duše..puuunnnooo vas volimuser posted image user posted image

nadam se da ce tvoj post pomoci svim curama koje se nazalost nadju u tom zacaranom krugu...sretno i bravouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 922
8.6.2009 21:34:30   
tinky
hvala dominik i ja se nadam i bila bi jako sretna da nekom pomognem i ako se netko prepozna u ovoj mojoj priči neka pothitno se mijenja i pokuša slijediti moj primjeruser posted image
pufnić uživaj u tim slatkim radostima i ne opterećuj se glupostima i ne nerviraj se jer VJERUJ MI SVE ĆE PROĆI I BITI SUPER!!user posted image user posted image
drage moje trudilice evo ja samo svratila da vidim ima li šta novo i da vas pozdravim i da vam kažem da vas ljubimuser posted image  i naravno držim svim mojim trudilicama figice zauser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 923
8.6.2009 22:17:29   
mjesec
Drage trudilice,pozdrav za sve vasuser posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 924
8.6.2009 22:20:37   
uspavana
hvala ti tinky, od srca...
lijepo je čitati lijepe stvari

kod mene još nema ništa novog...zadnja vještica je stigla 30.05...tako da mi sad preostaje opet čekanje...al budući vrijeme brzo prolazi, brzo će i mjesec proći...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!