|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: hoću bebu
28.4.2009 22:09:54   
tinky
držim fige uspavana,važno da je sve okuser posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 701
28.4.2009 22:12:37   
tinky
aha, tikice hvala puuunnnoooo!!!user posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 702
29.4.2009 8:34:11   
pufna*
navijam za vas cure! user posted image

a ja odlucih da cu kupit mejbe bejbe user posted image uopce nisam ugledala sluz kroz citav mjesec... non stop nazovimo to normalni bijeli iscjedak. jel to moguci znak da uopce ne ovuliram? menga mi je normalna (dosla 27. dan, prosli mj. 25.)  tako da sam zbunjena...  htjela sam mjerit temperaturu prije nego se uputim u ljekarnu. bojim se da ce mi to biti 'uzalud vam trud sviraci' i da cu 400 kn bacit u vjetar. iskustva koja sam procitala su podjeljena, neznam sto da radim. svi nalazi su mi uredni...

< Poruku je uredio pufna* -- 29.4.2009 8:35:12 >

moja pepita - 31.05.2010.
još jedno malo - 11.05.2012.

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 703
29.4.2009 19:50:39   
tinky
hej drage moje evo mene od doktora,tužna do boliuser posted image user posted image ne da nisam trudna nego imam i cistu u desnom jajovodu od 6cm,neka kao endometriotočka,kao nije opasna i ne smeta začeću i lagana skroz upalica za koju mi dao vaginalete a za cistu da vadim nalaz,mislim neki iz krvi,ne kontam o tome jer nikad nisam imala cistu,,please help me,da li je netko oc vas imao to??jel doista ne smeta začeću???user posted image

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 704
29.4.2009 19:58:22   
pikachu
Joj, tinky, kako mi je žao user posted image user posted image user posted image ... Ne mogu te savjetovati iako imam uvijek policistične jajnike nikada nijedna cista nije bila problematična... Ali ako ti je ginekolog rekao da ne smeta trebaš mu vjerovati... Sada samo pozitivno dalje, držim fige za sljedeći mjesec user posted image user posted image user posted image ...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 705
29.4.2009 20:18:37   
Kika83
Tinky ja imam ciste na jajnicima i zbog toga nemogu ostat trudna(tj nemam ovulacije).
U 5mj idem operirat jednu veliku cistu preko 9cm.
Vjerovatno če ta kod tebe nestat, ako inače nemaš s time problema

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 706
29.4.2009 20:52:54   
Kika83
Žao mi je šta nisi trudna nego sad to. Ali biti če sve ureduuser posted image
Šta ti je ginić reko osim da vadiš krv? Sigurno moraš vadit tumorske  markere. To se daje kad su ciste veče od 5,6cm.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 707
29.4.2009 21:08:21   
tinky
ej draga kika83 nije mi ništa drugo dao samo da vadim Ca 125..protoci krvi mi uredni,a ta cista je glatka ovalna i ispunjema tekućim,nešto gušćim sadržajem vel.6cm.ovo sam danas bila kod dr.ginekologa jer moj bivši mi se nije baš sviđao a zadnji put sam kod ovog bila u 2.mj.tako da se ovaj danas šokirao kako mi taj nije tada primjetio cistu i ništa nisam znala..joj kike šta misliš?

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 708
29.4.2009 21:15:42   
Candy
Ajoj Tinky,žao mi je draga user posted image ...
Nemoj biti tužna,napraviti ćeš pretrage i onda dalje u borbu po bebača user posted image !Drži se draga user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 709
29.4.2009 21:21:17   
tikica_69
tinky, zao mi je user posted image
No, idemo naprijed jer svakim danom smo blize cilju!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 710
29.4.2009 23:45:53   
Kika83
IZVORNA PORUKA: tinky

ej draga kika83 nije mi ništa drugo dao samo da vadim Ca 125..protoci krvi mi uredni,a ta cista je glatka ovalna i ispunjema tekućim,nešto gušćim sadržajem vel.6cm.ovo sam danas bila kod dr.ginekologa jer moj bivši mi se nije baš sviđao a zadnji put sam kod ovog bila u 2.mj.tako da se ovaj danas šokirao kako mi taj nije tada primjetio cistu i ništa nisam znala..joj kike šta misliš?

Ona je sigurno ispunjena tekućinom i može bilo kad puknut. Meni pucaju kad dođe menga, barem je svaka do sad tako osim ove koja se nedauser posted image
Trebala bi razgovarat s njim i pitat ga malo o tome jer ja znam za ciste na jajnicima kako stvari stoje ali sa jajovodimauser posted image
Vjerovatno isto ali nebi ti htjela nešto krivo reć.
Ja vjerujem da če ti ona puknut i da če sve biti ok i da češ moć ostat user posted image jer ona trenutno smeta začeću

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 711
29.4.2009 23:57:15   
tinky
ja ga kike jesam pitala al on kaže da mi nesmeta začeću i da mogu normalno nasravit imat odnose a u međuvremenu da vadim taj neki Ca125,jel se to kike vadi iz krvi?on kaže čak se i preporučuje trudnoća kod tih endometriotičkih cista?mislim da je to isto i na jajnicima i jajovodima

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 712
30.4.2009 0:03:37   
Kika83

ja ga kike jesam pitala al on kaže da mi nesmeta začeću i da mogu normalno nasravit imat odnose a u međuvremenu da vadim taj neki Ca125,jel se to kike vadi iz krvi?on kaže čak se i preporučuje trudnoća kod tih endometriotičkih cista?mislim da je to isto i na jajnicima i jajovodima

Ja se neću mješat u njegove riječi ali meni ciste smetaju za ostat trudna. Jer ti folikul prolazi kroz jajovod i jajovod mora biti prohodan i bez cista, ali ako je drugi jajovod ok onda može doć do trudnoćeuser posted image
Da to vadiš krv, tumorske markere, mada ciste su uvijek dobročudne tvorbine pogotovo te vodene ali mora se provjerit da nebi bile zločudne. Sigurno če ti nalaz biti ok, nebriniuser posted image
Ukucaj si na googlu endometričke ciste pa vidi šta če ti izbacit, sigurno češ nać nešto o tome

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 713
30.4.2009 0:10:10   
tinky
hvala mila već sam bila na tim stranicama i na forumu..da drugi jajovod mi je ok samo imam ovu na desnom..a za 2 dana tebam dobit pa se nadam možda pukne al mi nije jasno kako nije do sad pukla jer on kaže da je ona valjda trebala duže vremena nastajatuser posted image joj kad nemam pojma o tome al meni je najvažnije da me ne ometa u bebiciuser posted image barem se nadam..

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 714
30.4.2009 0:14:56   
Kika83

hvala mila već sam bila na tim stranicama i na forumu..da drugi jajovod mi je ok samo imam ovu na desnom..a za 2 dana tebam dobit pa se nadam možda pukne al mi nije jasno kako nije do sad pukla jer on kaže da je ona valjda trebala duže vremena nastajatuser posted image joj kad nemam pojma o tome al meni je najvažnije da me ne ometa u bebiciuser posted image barem se nadam..

Čuj neželim te strašit ali može se desit da nepukne i da ju operacijski moraju puknut. Tako se meni ovaj put desilo. Neželi puknut več samo raste i treba ju uklonituser posted image Meni več 3mj raste i raste.
Ali ti si time nerazbijaj glavu, već slušaj ginića i sve če biti ockejuser posted image
Kad ti je rekao da opet dođeš?

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 715
30.4.2009 0:31:14   
tinky
rekao je da dođem kad izvadim ovaj nalaz..jel se taj nalaz koliko čeka?ima li nekih prirodnih stvari kika da znaš iz iskustva da se pomoću njih može smanjiti veličina ciste?

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 716
30.4.2009 11:17:05   
Kika83

rekao je da dođem kad izvadim ovaj nalaz..jel se taj nalaz koliko čeka?ima li nekih prirodnih stvari kika da znaš iz iskustva da se pomoću njih može smanjiti veličina ciste?

Onda kad budeš išla kod njega razgovaraj malo s njim o tome svemuuser posted image Nalaz ti je idući dan odmah gotov. Nažalost nema ništa šta bi pomoglo, da ima več bi se ja riješila cista odavnouser posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 717
30.4.2009 11:22:19   
uspavana

hej drage moje evo mene od doktora,tužna do boliuser posted image user posted image ne da nisam trudna nego imam i cistu u desnom jajovodu od 6cm,neka kao endometriotočka,kao nije opasna i ne smeta začeću i lagana skroz upalica za koju mi dao vaginalete a za cistu da vadim nalaz,mislim neki iz krvi,ne kontam o tome jer nikad nisam imala cistu,,please help me,da li je netko oc vas imao to??jel doista ne smeta začeću???user posted image

draga...bit će sve ok!!
držim ti fige da se što prije riješi da upala koju imaš i da nemaš problema zbog cista!!

svi smo uz tebe!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 718
30.4.2009 11:28:02   
MILLA
ja sam imala nekoliko cista na jednom i drugom jajniku,one su dolazile i odlazile kako im se dalo ali nikada mi nisu rekli da zbog njih mogu imati problema oko bebača... nemoj se brinuti,bit če sve ok. meni je moj dok. rekao da se ne brinem jer da svaka treča ima nekakve ciste,večinom bezopasne,čak i one najmlađe nevine curice,da bi se iznenadili...nemaju one veze oko oplodnje-samo se ti opustiuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 719
30.4.2009 11:29:50   
ninolina
Ja sam imala cistu sa trećim bebačem veličine oraha, stiskala je bebicu ali ništa opasno. Po porodu je otišla i više je nema, a ostala sam trudna dok je bila tu.

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 720
30.4.2009 11:31:02   
m600
joj ja hvala Bogu nikad ništa nisam imala i nemam...ali zato imam problema sa svim ostalimuser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 721
30.4.2009 11:33:08   
Kika83
Blago vama cure jer meni nažalost smetaju za oplodnjuuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 722
30.4.2009 11:36:34   
Kika83
IZVORNA PORUKA: MILLA

ja sam imala nekoliko cista na jednom i drugom jajniku,one su dolazile i odlazile kako im se dalo ali nikada mi nisu rekli da zbog njih mogu imati problema oko bebača... nemoj se brinuti,bit če sve ok. meni je moj dok. rekao da se ne brinem jer da svaka treča ima nekakve ciste,večinom bezopasne,čak i one najmlađe nevine curice,da bi se iznenadili...nemaju one veze oko oplodnje-samo se ti opustiuser posted image

Nebi se složila s tobom da nemaju veze sa oplodnjom jer meni itekako imaju veze

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 723
30.4.2009 11:39:14   
m600
sve ovisi o veličinama cista i koliko su opasne...nije svima isto... nekima smeta a nekima ne...kika ti češ to riješiti i ubrzo ćeš imat user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 724
30.4.2009 11:41:03   
Kika83
IZVORNA PORUKA: m600

sve ovisi o veličinama cista i koliko su opasne...nije svima isto... nekima smeta a nekima ne...kika ti češ to riješiti i ubrzo ćeš imat user posted image

Pa zato i kažem da se  nebi složila s njima. Nemaju svi istu situaciju i nemože reć da nesmetaju oplodnji kad sam ja živi primjer da znaju smetat

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!