|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Merkur
20.5.2008 12:15:24   
tonkica
Budući bih trebala roditi u bolnici Merkur, zanima me kakva su vaša iskustva iz te bolnice?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Merkur
20.5.2008 17:53:59   
cokolada
Tonkica, ja sam rodila u Merkuru prije 2 godine i bila sam jako zadovoljna. Rodiliste je relativno malo, kada sam dosla roditi bila sam jedina u radaoni tako da su svi bili kod mene. Imala sam dogovor s doktorom koji ce me poroditi i koji je i dosao na porod, ali i da nije doktor i doktorica koji su do tada bili su bili ok. Babice u radaoni su bile isto ok, stvarno su mi pomagali.
Na odjelu babinjaca neke sestre su ok, ali ima i onih groznih, nabrijanih.
Sobe su preuredene i svaka ima WC sa tusem sto je meni puno znacilo, jedino su kreveti losi, ja sam bila u dvokrevetnoj sobi ali koliko sam uspjela vidjeti mislim da je najveca soba s tri kreveta. Dijete ti donesu oko 5.30 bude do vizite, onda ga odnesu pa vrate sve od posjeta je opet s tobom do navecer i ako zelis ostave ti dijete ponoci. Jedina zamjerka sto ne poticu dojenje i nisam znala kako, nitko mi nije htio pokazati pa su me se prsa napunila i boljela, nitko mi nije htio pomoci.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Merkur
20.5.2008 17:55:26   
cokolada
ne znam kakva je situacija trenutno s Merkurom posto je u fazi preuredenja.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Merkur
20.5.2008 19:34:42   
božica
bok trenutna situacija prije  2mjeseca je bila vrlo slična od prije dve godine-porod je prošao super-jer te puste da hodaš dok imaš trudove-a babinjače jako sam bila nezadovoljna-donesu ti bebu u 5:30 i ostave je do daljnjega-odnesu je na vrlo kratko i vrate ju-ne pitaju baš previše nii kako si-ja sa,m bila u dvokrevetnoj sobi i nisam imala tople vodeuser posted image user posted image

nastaviti ću pisati poslije jer su mi djeca za vratom

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Merkur
20.5.2008 20:09:28   
božica
što se tiće dojenja isto tako-jedino mislim ako si im dosadan da će ti pomoći
Ne zaboravi pelene za svoje dijete-jer kada je prvi puta prematala moju curu pitala me da gdje su mi pelene-a ja izbezeknuta -kakve pelene- mi ih trebamo donijeti.
Posjete su od 16-17 nikada nisu točno u 16-a kao drže se nekakva reda-ali više manje svugdje je tako nekako
mislim da se dobro brinu o bebicama dok sun kod njihuser posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Merkur
20.5.2008 20:18:31   
Puli
čokolada i božica slažem se s vama u svemu stvarno ste iznjele pravu sliku

ja sam rodila tamo u prvom mjesecu

bila je velika gužva pa je dosta babinjača provelo noć na hodniku a otpuštali su doma već drugi dan

ja sam imala sreću da me zapao dvokrevetni apartman i novi krevet (s gumbićem za podesivanje položaja) a bilo je i tople vode



(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Merkur
20.5.2008 23:57:27   
tonkica
sve u svemu daklem, nije tako loše... user posted image  hvala!
moram znači ponijeti i pelenice za svoju curkicu. neću to zaboravit. veliko HVALA svima na odgovoru!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Merkur
16.6.2008 19:12:17   
Ivy4
Ja cu ici roditi na Merkur...termin mi je 04.07. pa cu vam napisati svoje iskustvo user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Merkur
18.6.2008 17:11:58   
tonkica
IZVORNA PORUKA: Ivy4

Ja cu ici roditi na Merkur...termin mi je 04.07. pa cu vam napisati svoje iskustvo user posted image


Tko zna Ivy4, možda se i sretnemo! Moj je termin 10.07. user posted image

(Odgovor članu Ivy4)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Merkur
25.9.2008 15:33:59   
božica
oj tonkica oćeš li nama napisati svoje iskustvo u merkuruuser posted image

_____________________________

idem micat rit...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Merkur
25.9.2008 21:40:45   
tonkica
Ej Božo! Ja tek sad vidjela tvoju poruku, pa ću ti probat odgovorit. user posted image
10.07. mi je bio termin, pa sam dan poslije (to je bio petak) išla u Merkur na redovnu kontrolu. Pregled i CTG su prošli OK, ali sam zbog osipa zadržana u bolnici. Dobila sam nekakve crvene plikove koji su me užasno svrbili po rukama i nogama. Pa su me zadržali. Možete si zamisliti šok! Ja došla na redovnu kontrolu, torbu naravno nisam ponijela. Kad ono: ostajete! Mm brzo vozio natrag kući po torbu i ostala ja.
U sobi sam bila sa još 3 trudnice. Nije mi bilo veselo to što smo cijelu noć slušale žene koje su rađale i vikale u rađaoni. Samo smo se pogledavale i pitale se koja je slijedeća? user posted image
U subotu ujutro mi je otišao čep, bila sam otvorena 1 cm i ništa se poslije toga nije dešavalo. Čak sam imala i slabih trudova, ali su i oni popustili, tako da sam čekala šta će biti dalje.
U nedjelju po noći, oko pola 3 su počeli posjeti WC-u. Pa sam hodočastila do jutra od sobe do WC-a i natrag. Ujutro došla sestra, ja rekla da se neš dešava, ošla na CTG, ali ona nije vidjela niti jedan trud. Poslije bila vizita, cimerica i ja se žalile na bolove i onda nas je Duić poslao na pregled i CTG. I ustanovio je da sam 4 cm otvorena, da je plodna voda mutna (?!) i probušio mi vodenjak. Dalje uobičajeno: klist, pa brijanje i čekanje.
Još jedna zanimljivost: u noći sa petka na subotu se rodilo 2 ili 3 beba, a cijelu subotu ništa. A u nedjelju gužva: čak nas 8. Oni imaju 4 boksa, pa smo ležale svugdje. I samo su vikali koliko je koja otvorena i trčali od jedne do druge.
Moja priča s poroda je stvarno super! Dobila sam drip, i za divno čudo nije me ništa boljelo. Ležala sam sama u boksu, baš zbog te gužve, pa su me maknuli u hodnik, pa opet vratili u boks... Jedino mi je to seljenje išlo na živce. Kak nisam išla na tečaj, pitala sam doktoricu kad je došla u boks kako trebam disat, slušala rodilje oko sebe i tako i sama radila. Jedino mi je bio bed to što sam bila priključena na CTG, pa sam morala ležat na desnom poluboku (o tome sam već negdje i pisala...), a taj mi je položaj bio užasno neudoban kad me ulovio trud.
U 10:45 su me stavili u boks, a u 14:50 se rodila Mia. Trudovi mi nisu bili toliko bolni i nepodnošljivi, jedino mi je bilo teško suzdržat se od tiskanja, al sam i to nekako preživjela. Osjećaj kad sam ju prvi put vidjela ne mogu usporediti s ničim! Najljepši osječaj u životu! Ljubila sam ju čim su mi ju stavili na prsa, bez obzira što je bila još sva od krvi i nisu ju okupali. Otvorila je oči, smirila se kad je čula moje srce, stvarno nešto prelijepo!!!
Sa bolnicom sam i više nego zadovoljna, kao i sa osobljem. Istina, ima svakakvih sestara i doktora, svašta čuješ. Svatko ti veli nešto drugo. Doji ovako, doji onako, nemoj nosit grudnjak i jastučiće, nosi... Svatko ima svoje mišljenje. Jedino mi je bilo malčice naporno to 24 sata s djetetom. Pogotovo kad su mi ju u nedjelju prvi dan ostavili do pola 1. A ne mreš se normalno ustat, sjest... Strašno! Bila sam u trokrevetnoj sobi, djelili smo WC sa još jednom trokrevetnom sobom i imale smo toplu vodu. user posted image  
Al da idem opet rodit, sigurna sam da bih opet odabrala Merkur.

_____________________________

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Merkur
6.2.2013 9:20:31   
Jezic123
Evo pošto bih trebala roditi 10.03. i planiram u bolnici Merkur, pa me zanima da li ima nekih novosti glede situacije u toj bolnici tj da li ima nekih novih iskustava? Da li se nose svoja spavacica, da li su potrebne pelene....???

Pošto mi je ovo prvi puta pa bih htjela biti spremna.user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!