|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hodalica Bubu
30.10.2009 10:28:14   
tikica_69
Dječja hodalica Bubu-svemirski brod opasna je za djecu te je Državni inspektorat pozvao uvoznika Magmu da je povuče s tržišta, što se Magma i obvezala učiniti. Bubu-svemirski brod ne ispunjava sigurnosne zahtjeve za izbjegavanje pada niz stube, nepotpuno je označena i ima nepotpune upute za uporabu te visina sjedala u najnižem položaju nije zahtijevanih 180 milimetara, prenosi HTV. Zbog svega toga djeca se mogu ozlijediti pri padu iz hodalice te je stoga proglašena opasnom i rizičnom za potrošače.

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Hodalica Bubu
30.10.2009 10:31:03   
Bebys
ovaj tren sam to procitala..bas na netu. pa da svasta se proizvodi...dobro se mora paziti kad se bilo sta kupuje ne samo hodalica..a ja odlucila da ju nikako i nekupim jer nema gdje od stvari po stanu ima malo mjesta za nju...nadam se da ce hodati dobro i sama ...vidit cemo.user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Hodalica Bubu
30.10.2009 11:12:15   
dominik
ja ne znam tko je toliko lud da stavi djete u hodalicu pored stepenica...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Hodalica Bubu
30.10.2009 11:14:04   
BUMBIKA
Slažem se Dominik s tobom,ali vjerovatno ima i takvih ljudi...user posted image

_____________________________

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Hodalica Bubu
30.10.2009 11:39:34   
Krky
Možda je opravdanje u tome što je hodalica - svemirski brod pa bi trebala poletjet nailaskom na stepenice ili bar zvučne senzore koji bi upozorili roditelje...ja doma imam puno "hodalica" (svekrva, MM, i dvoje starijih) i protiv njih se borim: ma daj pustite malca neka gmiže, pa nek prohoda. Oni se uvijek brane kako on to voli...pa naravno... Ne žuri se meni, pa tek mu je 9 mjeseci, tek se neki dan slučajno sam posjeo, nije još izvježbao ni pužeći stav, a ne mogu ni zamislit koja bi to
frka bila da ga dva starija guraju u trku po stanu. NO, THANKS!

_____________________________

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Hodalica Bubu
30.10.2009 11:43:35   
natalijax
meni je još rano razmišljat o hodalici,al mene zanima što danas valja i nevalja u ovom životu,jedni pricaju jedno drugi drugo,koliko se djece prevrnulo iz nje pa nikom nije bilo nista,ali sto domi kaze stavit dijete u hodalicu kraj stepenica zbilja moras bit glup,to je ko kad djete puza ili je tek prohodalo a ti nemas zastitnu ogradu na stepenicamauser posted image

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Hodalica Bubu
30.10.2009 12:33:13   
Krky
Nato, svi su ti danas jako pametni (stručnjaci) i otprije niš ne valja. Valjda se to vidi po nama - nenormalnima, nesretnima jer nas mama nije dojila, debelima jer su nas dohranjivali prije vremena, nespretnima jer smo bili u hodalicama i živčanima i depresivnima jer nisu lijepo s nama razgovarali i dobili po koju "porciju".
To ti je ko kad ti majstor dođe u kuću i pita ko ti je radio prije njega i komentira da to niš ne valja.


_____________________________

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Hodalica Bubu
30.10.2009 19:19:00   
Renata RR
Dragi korisnici,

za sve vas koji ste kupili spornu hodalicu primili smo sljedeće priopćenje:


Važna obavijest o povlačenju dječje hodalice

„BUBU“ – SVEMIRSKI BROD



Na temelju provedenih sigurnosnih ispitivanja u Sloveniji utvrđeno da je dječja hodalica „BUBU“ – SVEMIRSKI BROD – siva, šifra artikla: 12690112 (J-688AS); bar kod: 3850314730530, zemlja porijekla:  Kina, proizvođača: Magma International Ltd., Hong Kong; uvoznika: Magma d.d., Baštijanova 52a, Zagreb opasna te predstavlja ozbiljan rizik za potrošače.

Ispitivanjem je utvrđeno da dječja hodalica "Bubu - svemirski brod", ne ispunjava sigurnosne zahtjeve za izbjegavanje pada niz stepenice, te da visina sjedala u najnižem položaju nije zahtijevanih 180 milimetara, kao i to da je proizvod nije potpuno označen te da upute za uporabu nisu potpune. Zbog navedenih razloga, postoji mogućnost ozljeđivanja djece pri padu iz hodalice, utvrdio je Institut za varilstvo, Ljubljana, Republika Slovenija.

Nakon što je Magma zaprimila obavijest Državnog inspektorata RH o opasnosti za potrošače, proizvod je odmah povučen iz svih trgovina u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te u Srbiji gdje je ista bila distribuirana u 2008. i 2009. godini.

U tijeku je obavještavanje kupaca: obavijest je odmah postavljena na web stranice tvrtke, a kupci će na problem biti upozoreni i pozvani na zamjenu proizvoda i putem plaćenih oglasa te objava u medijima kao i obavijestima na prodajnim mjestima.

Apsolutna sigurnost proizvoda i dobrobit naših kupaca temeljni je cilj Magme stoga se ispričavamo svim kupcima zbog moguće neugode te ih pozivamo da odmah prestanu s uporabom navedene dječje hodalice te da ju vrate u bilo koju od naših trgovina - u zamjenu će dobiti drugi proizvod ili povrat novca.

Sve roditelje s mogućim upitima pozivamo da kontaktiraju Magminu službu za korisnike na telefon 062 062 062 (linija je otvorena od ponedjeljka do petka od 8 do 16h), odnosno da pošalju upit na e-mail adresu: customerservice@magma.hr .

Ovo se upozorenje o opasnosti odnosi samo na gore navedeni model hodalice. Ovdje napominjemo i kako Magma do sada nije imala pritužbe ili upozorenja kupaca na dječju hodalicu „BUBU“ – SVEMIRSKI BROD“.

Nikolina Bradić  Belobrajdić

Voditeljica odnosa s javnošću

MAGMA d.d.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Hodalica Bubu
8.1.2010 12:00:23   
silvija018
I ja se slažem sa Dominikom, joj pa ti su ljudi užasni!!!

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Hodalica Bubu
8.1.2010 12:03:30   
nevam
sve hodalice bi trebalo zabraniti
one su nepotrebne i štetne

(Odgovor članu silvija018)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Hodalica Bubu
9.1.2010 16:18:45   
minnie
IZVORNA PORUKA: nevam

sve hodalice bi trebalo zabraniti
one su nepotrebne i štetne


potpisujem. moja niti jedna nije ju imala i svtarno mi nije žao. koloko sam čula primjera da su djeca razbila zubiče u njma. no thanks

(Odgovor članu nevam)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!