|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rodilište u Zaboku
2.7.2013 21:22:51   
kikica82
Mame, molim vas iskustva vezano za rodilište u Zaboku, po mogućnosti novija!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Rodilište u Zaboku
4.7.2013 21:55:17   
kikica82
Uh, pa zar nitko? user posted image

(Odgovor članu kikica82)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Rodilište u Zaboku
30.10.2013 16:45:18   
kikica82
Mjesecima nisam dobila nikakav odgovor na pitanje vezano za rodilište u Zaboku.
Prije par dana sam se vratila sa svojom bebicom doma, pa bih vam samo htjela prenijeti svoje utiske na rodilište, ukoliko koju od mama zanima. Prvu bebu sam rodila na Sv. Duhu i zbog lošeg iskustva nije bilo šanse da ponovno idem roditi tamo. Zato sam odabrala Zabok. I mogu reći da nisam pogriješila. Išla sam na carski rez jer je beba bila velika, a i prvu bebu sam rodila na carski, pa opreza radi. Cjelokupno osoblje, od svih doktora, primarijusa Fureša, fizioterapeuta, svih sestara, čistačica, ... svi su toliko ljubazni i imaju toliko ljudskosti u ophođenju prema pacijentu da sam ostala i više nego ugodno iznenađena. Sestre na svaki poziv dolaze istog trena u vašu sobu, vode vas na toalet, ako ne možete sami, operu vas u krevetu, presvuku,... Zaista im ništa nije teško. Doktori dođu obavezno dva puta za vrijeme vizita, ali i tijekom dana ako su u prolazu, uvijek navrate u sobu i pitaju da li je sve u redu. Bolnica je nova, čista, sve je uredno, kreveti na daljinski, svaka soba ima televizor, telefon. Na dvije sobe (4 pacijentice) je jedan wc i jedna kupaona.
Zaista, sve je odlično i za svaku pohvalu!

(Odgovor članu kikica82)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!