|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   mačke i neplodnost
30.10.2008 15:57:41   
Anoniman
evo otvaram novu temu! šta mislite dali mačke mogu biti neki uzročnik neplodnosti?naime ja imam dvije mačke koje su vani,vani obavljaju nuždu u vrtu,dođu jesti i odu.rjetko znaju biti u stanu s nama,pomazimo ih i malo odspavaju i to je to.čitam po netu da mačiji izmet može utjecat na bebu u prvom tromjesječju?dali neko zna više o svemu tome?volim životinje i nebi htjela da ih se moram rješit zbog toga.ipak mi je dijete važnije od životinja.savjet molim vas!!user posted image
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: mačke i neplodnost
30.10.2008 16:04:09   
mirna
Macke mogu biti  u trudnoci opasne jedino ako jos nisi preboljela toksoplazmozu. Svakako je za preporuciti prije trudnoce testirati se na toksoplazmozu i cijepiti macke protiv ostalih zaraznih bolesti te ih rijesiti mogucih parazita.

Procitaj i ovdje nesto o tome:

http://www.ringeraja.hr/toksoplazmoza_283.html

http://www.ringeraja.hr/dijete-i-ljubimac_375.html

Da li imaju macke veze s neplodnoscu o tome ne znam nista..


(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: mačke i neplodnost
30.10.2008 16:08:30   
FIONA
draga to ti je najgore kaj možeš raditi sa macama...ili ti je u kući ili je vani...Ovako bila cjepljena ili ne ona ti sve boleštine donese doma!
Moja maca je bila isključivo u stanu...šetala se na viksi ili kod mojih ali je bila jako privržena i nikada nije išla dalje od vidokruga...pomogućnosti po betonu da si gospođica ne zamaže cape!!!user posted image user posted image user posted image ...
Moj ti je savjet da te mace ne puštaš u kuću i da poslije svakog maženja obavezno toplom vodom i sapunom pereš ruke...po licu da ne spominjem...ne samo zbog trudnoće nego i općenito!
mačka kopa po smeću, jedu tuđi izmet i slično...jednom rječju životinja koja je na slobodi može imati svakakve bolesti koje se kod njih ne moraju manifestirati!
Kod pasa je drugačije on je ipak koliko toiko ograničen na dvorište mada i tu lutalice znaju biti problem!
Ja sam na njih slaba (mislim životinje) ali cijelu trudnoću jako pazim da ograničavam kontakt mada su sve cijepljene...sad su vani i ja ih nažalost kod sebe ne puštam u kuću dok moji starci da! Nadam se da kad mi bebač odraste da se bu i kod nas to promjenilo...do tada OPREZ!!!


_____________________________

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: mačke i neplodnost
30.10.2008 16:33:01   
JUdy
Cure hvala na savjetu. Od sutra idu moje maćke van i budem imati što najmanji dodir s nima. Može li mi neko reći kakav je postupak ivf? 5.11. idem po ljekove. Od kojega dana se poćinje sa uzimanjem lijekova?

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: mačke i neplodnost
30.10.2008 16:59:42   
Anoniman
judy to če ti najbolje tikica objasnit(postupak ivf-a). ja sam samo bila na inseminacijama, pa o tome znam a o ivf znam nešto šta sam ovdje čitalauser posted image .idi na post ivf.

(Odgovor članu JUdy)
  Neposredna veza do poruke: 5
   RE: mačke i neplodnost
30.10.2008 17:10:25   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: JUdy

Cure hvala na savjetu. Od sutra idu moje maćke van i budem imati što najmanji dodir s nima. Može li mi neko reći kakav je postupak ivf? 5.11. idem po ljekove. Od kojega dana se poćinje sa uzimanjem lijekova?


Pitaj sto te zanima na PP ili na PDF-u IVF user posted image


_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Test
mirna

Da li vam je test na trudnocu ikada pogrijesio?

da (19%)

ne (81%)


Broj svih glasova: 144

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!