|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   urinoinfekcija u trudnoći
29.10.2012 11:07:49   
cocco
smije li se u trudnoći piti uvin čaj? našla sam 100 različitih teorija na internetu pa ne znam šta bi. i da li se smiju piti kapsule brusnice iz dm-a? čaj od brusnice navodno može. i imal i još koje sredstvo za istjerivanje bakterija, osim porilukauser posted image ?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: urinoinfekcija u trudnoći
29.10.2012 11:27:03   
LuLu24
Ej rade nemoj, ja imam problema i rekla mi je med. sestra niti slucajno! Citala sam i ja da neke cure piju, al nebi se s tim zafrkavala rade, fala bogu pa postoje i druge mogucnosti. Ja pijem caj od brusnice i sto vise tekucne mogu, osim tog caja (posto je to tesko kod mene). Ja sam imala i prije trudnoce dosta problema s tim, al samo se trebas natjerat da pijes dosta tekucine i bit ce bolje.

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: urinoinfekcija u trudnoći
29.10.2012 11:41:35   
korina7
ej..nemoj pit uvin h jer mi je ginička rekla da je to loše radi tvari (kojoj ne znam sad ime) koju čaj sadrzi. Više tekućine i pij brusnicu.sretno

(Odgovor članu LuLu24)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: urinoinfekcija u trudnoći
29.10.2012 19:13:05   
Sunshine28
ja sam dobila od gin. u trudnoci ceporex za urinoinfekciju, ona, a i gin. na trudnickom tecaju su mi rekli da je to jedan od blagih antibiotika koji ne stete bebi, pa mozda da se savjetujes sa ljecnikom, bebi ce vise od antibiotika stetiti ta infekcija ako se pojaca

_____________________________

I + G = E & L


(Odgovor članu korina7)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: urinoinfekcija u trudnoći
5.11.2012 9:28:04   
cocco
ma ja nemam nikakvih simptoma, nego kad sam išla vadit urin kao normalnu pretragu, ispalo je da imam jako puno bakterija. idem kod ginića drugi tjedan tek na kontrolu, pa sam mislila nešto preventivno do tad. a s obzirom da me ništa ne boli, izgleda da nije strašno. bar se nadam. imala sam upalu mjehura u 7. mj i pila neki ninur i dost brzo prošlo. jedino ak ovo nisu neki ostaci od onda.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!