|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Najsmiješnija stvar koju su napravili...
9.5.2013 7:53:49   
Renata RR
Koja je najsmiješnija stvar koju su napravili vaši klinci?
Ne znam, da li ste vidjeli našu novu objavu na fejsu: https://www.facebook.com/Ringeraja.hr
Dečko s laptopom mi je bio inspiracija za ovu temu...user posted image

Moram još malo razmisliti što se tiče mojih...

Curka je nedavno kopala po opranom vešu i vratila se u kuhinju s novom kapom: mojim gaćicama na glavi...user posted image

< Poruku je uredio Renata RR -- 9.5.2013 7:59:31 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Najsmiješnija stvar koju su napravili...
9.5.2013 8:02:49   
sretnaz
user posted image sva sreća da je bio opran!

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 2
9.5.2013 9:14:21   
cecilija

IZVORNA PORUKA: Renata RR

Curka je nedavno kopala po opranom vešu i vratila se u kuhinju s novom kapom: mojim gaćicama na glavi...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, ja se moram sjetit svoje..

Neposredna veza do poruke: 3
9.5.2013 9:38:45   
komarac1
Moj je jedno vrijeme bio u uvjerenju (i to svima okolo pričao) da on ima rep! user posted image To je zaključio dok je piškio!

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 4
9.5.2013 10:49:29   
AntonijaV
Imali smo sa mojom dosta smiješnih situacija..

prva na pamet mi pada jedna kojoj se sada smijemo, iako je moja sestra tada vrištala user posted image
za Uskrs smo bili kod mojih, i došle su sestre sa faxa sa svojim stvarima..i kako je puna kuća bila obojanih jaja, moja cura je spremila jedno jaje svojim tetama u kovčeg da nitko ne zna..
i par puta kad sam zvala sestre kažu da im u iznajmljenom stanu nešto smrdi, neznaju što..i krenule u istraživanje > pronašle smrdljivo jaje i napola pojeden bombon u pretinacu kojeg inače ne koriste.. doslovno su vrištale user posted image a sad se smiju kako mala nećakinja pazi na njih..

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 5
9.5.2013 11:04:30   
lidac0605
Moj L sad neki dan kod bake,opazil bakinu protezu u casi u vodi,ja ga pitam ja reko kaj je to,a on ko iz puske:liba!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 6
9.5.2013 12:03:52   
cecilija
ahaha, sad sam se sjetila! user posted image

Prošlo ljeto, kad smo bili na plaži, moja mala se šetala okolo-naokolo među ručnicima,a ja sam sjedila na svom ručniku. I onda mi je došla iza leđa u nečijim velikim japankama i vikala : "Mama, mama, vidi, imam nove ´panke! Vidi kako su mi lijepe! " user posted image user posted image user posted image user posted image

Obukla je nečije ženske japanke, a što je najgore, nisam znala čije i otkuda!
Sva sreća što je moja mala znala otprilike gdje ih je uzela, pa smo ih samo ostavili!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 7
9.5.2013 20:33:38   
Renata RR
I onda mi je došla iza leđa u nečijim velikim japankama i vikala : "Mama, mama, vidi, imam nove ´panke! Vidi kako su mi lijepe!

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 8
10.5.2013 14:56:28   
Anoniman
Kod mene je akcija svaki dan! user posted image

OVih dana, kad je krenulo toplije vrijeme, trebala sam ju spremati za spavanje.
premotam ju... i nije mi dala da joj obučem hulahopkice i hlače, nego sam ju tak ostavila, da ju uspavam... međutim, nije htjela ni spavati, tukla me, čupala, štipala, e rekoh, idem ja staviti ručak kuhati pa ću ju onda uspavljivati. I dok sam ja gulila krumpir (3 minute!) ona si je stavila kapu na glavu i onak gola i bosa, samo u peleni i bodiću sišla dolje po stepenicama u dvorište, uzela loptu i popela se gore - ja kad sam ju vidla skoro me šlag strefil! 20 stepenica gore i dolje je prejahala, a ja mislila da se u sobi igra!!! To je bilo prvi put da se sama spustila i popela nazad!
Jedno popodne muž i ja zaspali, ona pobegla iz kreveta i u kupaonu... stavila telefon u sapun, upalila oprani veš (šareni) na 95°C! Obula si Katine balerinke i otvara ulazna vrata, e čula sam ju u zadnji čas, prije neg je vušla van...
Onda je dohvatila moj ruž i svega ga razmazala po tipkovnici, koja je drugi dan crkla, i razmazala si ostatak ruža po rukama, onak ko kremu, i kad sam ja to vidla, trk u kupaonu i išla si prati ruke u zahodu! Jedva sam joj to oribala s ruku i dezinficirala ih octeniseptom da još kaj iz wc-a ne pokupi!

Onda, najnovija fora - prestala je cicati u veljači, ali kad ja nekaj radim, ona stoji ispred mene i drži mi ruku u cicnjaku!

Ne znam više kaj bi izdvojla, svaki dan neka nova komedija s njom, a da ne pričam s ovima ostalima, s njima imam više verbalne komedije, kad kažu neku riječ na krivi način, umiremo od smijeha...

Neposredna veza do poruke: 9
10.5.2013 14:59:53   
Anoniman
e, da... prije je imala običaj, kad ja kuham ručak, ona stoji iza mene i gađa me krumpirima!
a sad sam joj uspjela objasniti da me to boli i da mora pokupiti sve krumpire - upalilo je!
nova fora je, kad gulim krumpire, ona fino poslušno stoji iza mene user posted image i pjeva: "Guliiiiiii guuuliiiii guliiii" user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10
10.5.2013 18:29:02   
seraphyme
ah, neki dan sam vadila miceka iz veš mašine. lijepo je to, kad dijete nađeš u wc-u i samo mu stopala vire.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
10.5.2013 20:10:50   
Kazimira
Moj je još mali (1.g) pa još nema velikih provala.
Neki dan smo bili na terapijama i striček mu doda loptu i kaže:"Kako se kaže?"A naš K njemu:"Vau vau" user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 12
11.5.2013 12:04:18   
andydea
user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja Lana se voli sređivati -tipična curica, a Laura ne-više je sportiva...i sad Lana se našminka sa dječijom šminkom i sredi i igra se, a Laura njoj veli da je "fufa", a Lana njoj odvrati ko iz topa-"Ja nisam fufa, ja sam modna"user posted image user posted image user posted image

A u parku Lanči se ljulja i dođe ženska sa curicom cc 5 god. ali ima duplo veće sise od mene, a L dotrči i viče -mama,mama ,ova teta ima puno više mlijeka od tebe user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 13
28.5.2013 8:39:23   
Renata RR
Upravo sam ju pronašla na wc-u sa četkom za wc u ruci, oko nje sve voda, a ona vrijedna čisti wc....user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 14
31.5.2013 18:08:49   
Hubertica
I tako mi jedno lijepo sunčano popodne krenuli u šetnju po jednoj livadici tik do zgrada i govorim ja malom, ovo je tratincica, ovo maslacak... i dodjemo do ivančica i otrgnem ja jedan cvijetić a moj junior krene vikati "Mamam ukrala, mama ukrala!" a ono ljudi odmah na balkon da vide sto se događa, ajme srama user posted image

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

Neposredna veza do poruke: 15
3.6.2013 14:14:16   
sretnaz
Baš je zabavno ovo čitati.
N je još beba, ali uspio nas je jučer nasmijati. MM je stavljao suđe u mašinu i N je dopuzao i dignuo se pridržavajući se. Ali valjda mu to nije bilo dovoljno pa se popeo na vrata i počeo puzati po mokrim i prljavim vratima. Da smo ga pustili ušao bi u suđe. Nakon toga išao je u kadu. user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Hubertica)
Neposredna veza do poruke: 16
3.6.2013 14:53:46   
ruwenzor
Neki dan sam pitala N koju knjigu budemo čitali, a ona mi kaže: !Tri praščića, oni idu u zoološki vrt brati jabuke" user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 17
20.6.2013 17:04:37   
Renata RR
Moja curka je jučer opet nadmašila samu sebe. Uzela je dvije pune šake pijeska iz pješčanika i odtrčala s njim. Prije nego što sam je uspjela uhvatiti, bacila je pijesak jednoj ženi u torbu. user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!