|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pripreme
14.4.2013 18:45:51   
jabijošjedno
joooj tako me strrah, a tako jedva čekam...
http://adf.ly/MxCj5
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pripreme
14.4.2013 21:50:31   
andydea
i ja jedva čekam...i nije me starahuser posted image user posted image
Koliko imaš dječice i god. kad si stavila ovaj linkuser posted image  ??

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu jabijošjedno)
Neposredna veza do poruke: 2
15.4.2013 10:19:00   
anaxx
eto i mene zanima koliko imate godina..... ja sam pred 40-tom... i još razmišljam, da ili ne odlučiti se za treće... nije me strah ničega osim mogućnosti da s djetetom ne bude nešto ok. strah me pokvariti idilu koju sad imamo s naša dva prekrasna dečka... jer kad je bolest u pitanju pati cijela familija...
ako se odlučimo biti će to ovog ljeta, ako ne, to je to  .... 

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 3
15.4.2013 12:26:51   
jabijošjedno
imam dvije prekrasne razmažene curke, a želja mi je imati troje dječice, još da bude dečko...

previše tražim, znam
navršila sam 41, a planiram ove jeseni zatrudnit po treći put, pa ako bog da...

ful se zdravo hranim, počela sam piti folnu i magnezij, ali sam prošla kroz užasan stres zadnjih par mjeseci pa se zato bojim...sad je puno bolje, ali da li to može imati utjecaja? user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 4
15.4.2013 13:45:33   
anaxx
ako si sad ok, ne vjerujem da je moglo imati utjecaja...

i čestitam na čvrstoj odluci da ideš na treće... ja imam dva dečka i voljela bi jednu malu curicu (iako kaže muž da on očito ne zna raditi curice:), ali još nisam sigurna da ili ne, sigurna sam jedino da ako se ove godine ne odlučimo da će to definitivno značiti ne....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 5
17.4.2013 14:31:19   
andydea
anaxx ,draga moram te nagovoritiuser posted image user posted image
Ovako: ja imam 28 god...dvije predivne curke od 11god, 7god. i veliku želju sam imala za sinom i dobila ga- sad će 8mj.user posted image
I kad mi se san ostvario rekla sam to je to...no prije par mjeseci mm je poželio još jedno...a podsvjesno i ja...jedostavno nas je obuzela neka sreća i blagostanje za još jednog anđela i da Di ima kompu za igranje, pošto su curke već velike...mi jesmo mladi, ali i moj sat polako otkucavauser posted image
Gledamo i u budućnosti kad budemo stariji, kako će ih lijepo bit vidjeti kako su odrasli i vole se međusobno...i kad se svi skupimo za stolom nikada neće biti tišina, već radost i toplinauser posted image user posted image user posted image
ajde Anaxx sa mnom u odbrojavanje....user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 6
17.4.2013 15:52:29   
anaxx
andydea... user posted image .... ti su još mlada... kad je 40-ta za vratom razmišljaš malo drugačije, bar ja tako mislim... znaš treba znati razumjeti mušićavog tinejđera dok si ti već u 60-tima... (ako ih doživim:)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 7
17.4.2013 19:58:57   
mamacita
Ja si ne mogu niti zamisliti da bih sa 41 godinom pozeljela jos djece, moram priznati da je to veliki korak. Vjerujem da znas i da si svjesna svega sta bebe zahtijevaju, stoga, ako zelis, i imas volje i strpljenja i snage, onda svakako sretno ti!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 8
20.4.2013 16:23:51   
jabijošjedno
evo gledam u praznu rubriku za odgovor i nemam riječi, plačem, neznam kaj da napišem...

"mamacita" nije u životu svima sve med i mlijeko da im se sve posloži kak su si zamislili i kada...
user posted image

i da ak rodim sa 41 sa 60 ću imat tinejđerauser posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 9
20.4.2013 16:27:19   
jabijošjedno
i hvala svima na podršci, stvarno se sad pitam je li fer donijeti na malo nevino stvorenje na ovakav svijet
user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
20.4.2013 18:31:50   
mamacita

IZVORNA PORUKA: jabijošjedno

evo gledam u praznu rubriku za odgovor i nemam riječi, plačem, neznam kaj da napišem...

"mamacita" nije u životu svima sve med i mlijeko da im se sve posloži kak su si zamislili i kada...
user posted image

No hard feelings!

To sto sam ti napisala je moje misljenje, no ti sama znas sta mozes i sta ti se da. Ja vrlo dobro znam sta mogu, sta zelim i sta ne zelim, stoga, moj komentar nije bio da te obeshrabri u tvojim nastojanjima, stovise. Dobro je tu i tamo cuti i suprotno misljenje od naseg, jer nam to osnazi nasa uvjerenja ili ih malo preoblikuje. Sto se tice godina i djece, zena sam i dosta mi je pelena i tih prvih stadija, i svega sto je uopce ukljuceno za trudnocu, no sto se muskaraca tice, njima je ok. Eto moj muz ima 59 godina (razlika je izmedju mene i njega 22 godine) i nase najmladje dijete mu je kao melem. Tresnja na vrhu kolaca (razumijes me), to nase dijete sada ima 5 godina. Tako, svima je data slobodna volja, i odlucivanje.

Neposredna veza do poruke: 11
22.4.2013 15:15:45   
anaxx
IZVORNA PORUKA: jabijošjedno

user posted image

ne znam zašto si se našla povrijeđena, svatko ima pravo reći svoje mišljenje (zato smo tu :) i nitko nije nikoga osuđivao, naprotiv...
a ovo o tinejđeru sa 60 godina sam ja govorila za sebe i o svojim dilemama...
tebi želim sve naj i svakako da uživaš u svojoj dječici...user posted image

Neposredna veza do poruke: 12
22.4.2013 21:55:44   
andydea
jabijošjedno user posted image user posted image user posted image
draga moja,ne uzimaj sve k srcu...sve smo ovdje više manje različite...moje mišljenje je da ideš na još jednu user posted image ...i to što prijeuser posted image ...ne čekaj...ako želite,možete...ajdeuser posted image user posted image user posted image
Možda su tu godine,ali nije ti prvo i nebi smijelo biti komplikacijauser posted image ...najbitnije je da si zdrava vjeruj miuser posted image
a kaj se tiče komentara i godina ne obaziri se...pa ja možda budem u tvojim godinama baka,kak je bila i moja mama pa kaj user posted image user posted image user posted image ...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 13
1.7.2013 21:23:16   
cosak
Tema je pripreme pa cu ovdje pitati... nadam se i odgovru user posted image
Farbanje kose...prije i za vrijeme trudnoce.

Ja se inace farbam u crno, moja prirodna je dosta svijetlija, mislila sam se sada ofarbati, pa ako nam uspije za nekih cca. 4 mj. bi jos jednom i onda kad rodim ponovno i to bi bilo super. To bi ispalo jednom za vrijeme trudnoce, i to mislim da je ok...
Farbam se s onom pjenom-to je bas kao boja, ali u pjeni.
E sad, mene "muci" ako se ja sada ofarbam, a nama ne uspije odmah, kosa mi vec pocinje izrastati....bojim se da cu dobiti veliki izrast dok se budem "mogla" ofarbati (jer ne bih htjela tih prvih 3 mjeseca...) Ne znam koliko je to sve stetno? Farbate li se vi? Koliko cesto?
nadam se da ste skuzile sto pitamuser posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 14
1.7.2013 21:36:54   
sarah_zg
Ja sam se farbala u prvoj trudnoći negdje 3 puta, u salonu i nemam pojma kakve du kemikalije koristili. Sad sam opet trudna i farbam se ali ovaj put nekim prirodnim bojama isto u salonu. Ne znam kakva je ta pjena kojom se ti farbas, ali mislim da je mala vjerojatnost da te kemikalije dodju do ploda. Sta misliš sta sve pojedemo u vocu i povrću?
A uvijek se možeš savjetovati i s ginekologom, ako si u dilemi!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 15
1.7.2013 21:45:53   
cosak
A i to sto kazes za voce i povrce... mislimo kao jedemo zdravo, a ono pola kemikalije....
samo nama ce ovo biti prva beba, pa nista ne znam, sva sam brizna, sve provjeravam... a mislim, i da nam je 10. beba isto bi tako... jedino sto sad nista ne znam user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 16
1.7.2013 21:57:07   
sarah_zg
Ma tak nam je svima s prvim, vjeruj mi poslije malo oguglas. Meni je posao takav da nisam mogla hodat s izrastom i farbala sam se. Čitala jesam po netu kako se ne preporučuje, ali eto ...

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!